masa1984 0 Napisano 7 Styczeń 2011 szuli jak by co to jestem chetny tez potrzebuje te trophy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuli1906 4 Napisano 7 Styczeń 2011 szuli jak by co to jestem chetny tez potrzebuje te trophy fajnie.tylko ja nie mam pojecia jak to zrobic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bednar75 0 Napisano 7 Styczeń 2011 fajnie.tylko ja nie mam pojecia jak to zrobic Co do wzoru do naśladowania, potrzebujemy 4 graczy w trybie Polowanie. Poradnik: Drużyna 1: Gracz 1 i Gracz 2 Drużyna 2: Gracz 3 i Gracz 4 Runda Pierwsza Krok 1: Wszyscy spotykają się w jednym ustalonym miejscu. Krok 2: Gracz 1 namierza Gracza 3 lub 4, a Gracz 2 zabija go. Następnie zamieniają się rolami. Krok 3: Gracz 2 odchodzi od Gracza 1. Gracz 1 włącza sekwencję gonienia i goniony Gracz 3 lub 4 biegnie w kierunku Gracza 2, który go zabija. Role się odwracają. Krok 4: Gracz 1 zabija Gracza 3, a Gracz 2 zabija Gracza 4 w tym samym momencie. Druga Runda Krok 1: Wszyscy spotykają się w jednym ustalonym miejscu. Krok 2: Gracz 1 zaznacza Gracza 3 lub 4, a Gracz 2 ogłusza zaznaczonego przeciwnika. Następnie zamieniają się rolami. Krok 3: Gracz 2 odchodzi od Gracza 1. Gracz 1 włącza sekwencję ucieczki, a Gracz 2 ogłusza goniącego. Następnie zamieniają się rolami. Krok 4: Gracz 1 ogłusza Gracza 3, a Gracz 2 ogłusza Gracza 4 w tym samym momencie. Myślę żeby to wszystko zgrać komunikacja np. skape jest niezbędny. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CyCku 0 Napisano 7 Styczeń 2011 Nick PSN: CyCuku Lvl: 41 Ulubiona postać: Ksiądz HeadSet nie Czekam na zaproszenia, gram dosyć często chyba, że mnie wkurzy czekanie na grę;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ziron 4 Napisano 7 Styczeń 2011 Zapraszam na wspólne boostowanie do 50 levela, potrzebuję 5 ochotników. Mój PSNid widoczny z boku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
masa1984 0 Napisano 8 Styczeń 2011 to jak pomoze ktos? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bednar75 0 Napisano 8 Styczeń 2011 to jak pomoze ktos? Będziemy z Szulim robić trophy to dodaj mnie do znajomych. Później ustalimy termin. Masz Hs lub możliwość rozmowy przez skape? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
linkin120289 2 Napisano 8 Styczeń 2011 Będziemy z Szulim robić trophy to dodaj mnie do znajomych. Później ustalimy termin. Masz Hs lub możliwość rozmowy przez skape? Ja tez sie na to pisze ! Gram tylko w weekendy, bo pracuje. Skype: Patryk.t5 (choc nazywam sie Bartek :P) psn id: linkin120289. Mam 20 lvl jak narazie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shepard22 2 Napisano 9 Styczeń 2011 (edytowane) Witam Potrzebuję 5 osób do długo terminowego nabijania punków doświadczenia(czyli 50 Level) Będzie to wszystko polegało na zasadzie !!TYLKO 1 OSOBA ZABIJA/OGŁUSZA!! Wszystko będzie się rozgrywało w trybie sojuszu. Każda osoba będzie nabijała 10lv , po nabiciu 10lv osoba zmienia się na następną (obowiązuje kolejność zgłoszenia) czyli jak ja mam np. 25lv to po wbiciu 35 zmieniamy się. Będzie obowiązywała komunikacja przez SKYPE Drużyna 1 1. cbool22(Shepard22) 2. Drużyna 2 1. 2. Drużyna 3 1. 2. Edytowane 9 Styczeń 2011 przez Shepard22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karmel 0 Napisano 9 Styczeń 2011 (edytowane) Witam Potrzebuję 5 osób do długo terminowego nabijania punków doświadczenia(czyli 50 Level) Będzie to wszystko polegało na zasadzie !!TYLKO 1 OSOBA ZABIJA/OGŁUSZA!! Wszystko będzie się rozgrywało w trybie sojuszu. Każda osoba będzie nabijała 10lv , po nabiciu 10lv osoba zmienia się na następną (obowiązuje kolejność zgłoszenia) czyli jak ja mam np. 25lv to po wbiciu 35 zmieniamy się. Będzie obowiązywała komunikacja przez SKYPE Drużyna 1 1. cbool22(Shepard22) 2. dawid_17 Drużyna 2 1. 2. Drużyna 3 1. 2. Jestem chętny:) Edytowane 9 Styczeń 2011 przez Karmel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ziron 4 Napisano 9 Styczeń 2011 Witam, chciałem zagrać wraz z 5 znajomymi STARCIE GRACZA. Stworzyłem grę i zaprosiłem wszystkich, którzy mieli ze mną grać. Niestety, najczęściej ostatnia osoba nie mogła dołączyć do gry z powodu nieosiągalnej sesji. Taka sama sytuacja powtarzała się gdy ktoś inny tworzył grę. Wie ktoś co może być tego przyczyną? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UrbanNT 0 Napisano 9 Styczeń 2011 chętnie pogram, pisać na PSN Imię / ksywa : Marek / Urban Nick PSN: UrbanNT Level: 30 Ulubiona postać: Kurtyzana Hs: Brak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k4pi 0 Napisano 10 Styczeń 2011 Chętnie pomogę Wam w grze i sam pobije expa i ewentualnie zrobię w końcu Olbrzymią Różnorodność Mój PSN ID: kaprael Headset: Jest Level: 24 Ulubiona postać: Arlekin / Najemnik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shepard22 2 Napisano 10 Styczeń 2011 (edytowane) Witam Potrzebuję 5 osób do długo terminowego nabijania punków doświadczenia(czyli 50 Level) Będzie to wszystko polegało na zasadzie !!TYLKO 1 OSOBA ZABIJA/OGŁUSZA!! Wszystko będzie się rozgrywało w trybie sojuszu. Każda osoba będzie nabijała 10lv , po nabiciu 10lv osoba zmienia się na następną (obowiązuje kolejność zgłoszenia) czyli jak ja mam np. 25lv to po wbiciu 35 zmieniamy się. Będzie obowiązywała komunikacja przez SKYPE Drużyna 1 1. cbool22(Shepard22) 2. dawid_17 Drużyna 2 1.InF'ernaL 2. Drużyna 3 1. 2. Edytowane 11 Styczeń 2011 przez Shepard22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ziron 4 Napisano 10 Styczeń 2011 Shepard22 że tak spytam - te 6 osób nie ma problemu żeby dołączyć do gry? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karmel 0 Napisano 10 Styczeń 2011 (edytowane) Próbowaliśmy zrobić ustawkę, max 5 nas dołanczało i du***a. Edytowane 10 Styczeń 2011 przez Karmel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ziron 4 Napisano 10 Styczeń 2011 No dokładnie czy ktoś miał podobny problem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
huqo PL 6 Napisano 10 Styczeń 2011 yyyy ale jak ja brałem udział w ustawce to exp się nie zapisywał... Jedynie że coś źle zrobiliśmy :) Ale dajcie znać czy to działa bo jestem ciekaw... Mi już to nie jest potrzebne bo nabiłem 50lvl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shepard22 2 Napisano 10 Styczeń 2011 yyyy ale jak ja brałem udział w ustawce to exp się nie zapisywał... Jedynie że coś źle zrobiliśmy :) Ale dajcie znać czy to działa bo jestem ciekaw... Mi już to nie jest potrzebne bo nabiłem 50lvl Robiłeś to w starciu prywatnym 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
huqo PL 6 Napisano 10 Styczeń 2011 Robiłeś to w starciu prywatnym A no w sumie racja... Szkoda bo się trochę namęczyłem z tym nabijaniem bo myślałem że nie ma tak łatwo a tu widzisz Tylko multi w Brotherhood jest tak dobre że mi to nie przeszkadzało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagato110 0 Napisano 10 Styczeń 2011 Również z wielką chęcią pogram na multi :) Nagato110_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 10 Styczeń 2011 (edytowane) Ustawka na nabicie 50 lvl ? Musze zapisac sobie wasze psnidy to jak trafie na was kiedykolwiek na publiku to bede wiedzial , ze gram ze sztucznie nabitym 50 levelem. W nagrode nie pomoge wam w sprawie tego co zrobic aby wszystkich polaczylo. Edytowane 10 Styczeń 2011 przez saintgb1972 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shepard22 2 Napisano 10 Styczeń 2011 (edytowane) Ustawka na nabicie 50 lvl ? Musze zapisac sobie wasze psnidy to jak trafie na was kiedykolwiek na publiku to bede wiedzial , ze gram ze sztucznie nabitym 50 levelem. W nagrode nie pomoge wam w sprawie tego co zrobic aby wszystkich polaczylo. Napisz i wydrukuj sobie najlepiej czcionka ARIAL BLACK rozmiar 50 żeby było widoczne i zapisz w moich dokumentach żeby nie zapomnieć. PS Też wiem jak to zrobić żeby wszystkich połączyło. PS2 Ja ciebie już spotkałem i jak dobrze pamiętam dostałeś niezłe manto Edytowane 10 Styczeń 2011 przez Shepard22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ziron 4 Napisano 11 Styczeń 2011 saintgb1972 ja wbiję 50 i koncze w to grać :) więc sobie zapisuj PS. Shepard22 jak zrobić żeby wszystkich połączyło? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shepard22 2 Napisano 11 Styczeń 2011 saintgb1972 ja wbiję 50 i koncze w to grać :) więc sobie zapisuj PS. Shepard22 jak zrobić żeby wszystkich połączyło? ja robiłem że po kolei po jednej osobie trzeba zapraszać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach