DawidekFCB 38 Napisano 24 Styczeń 2011 Tego animusa skąd się instaluje? Automatycznie po włączeniu gry? jak tak, to nic mi nie wyskoczyło... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lamkers 80 Napisano 24 Styczeń 2011 Tego animusa skąd się instaluje? Automatycznie po włączeniu gry? jak tak, to nic mi nie wyskoczyło... Musisz pobrać z PSS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InF'ernaL 61 Napisano 24 Styczeń 2011 Tego animusa skąd się instaluje? Automatycznie po włączeniu gry? jak tak, to nic mi nie wyskoczyło... Wejdź a PS Strore i tam za free do pobrania będzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DawidekFCB 38 Napisano 24 Styczeń 2011 Ok mam, dzięki. O której ta ustawka? Ja będę tak po 20, pasuje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lamkers 80 Napisano 24 Styczeń 2011 (edytowane) Ja mam czas od teraz do 20 00, później mnie nie ma niestety poszukiwana jest jeszcze jedna osoba, jeśli jest ktoś taki odezwijcie się na PSN Edytowane 24 Styczeń 2011 przez Lamkers Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiju18 2 Napisano 24 Styczeń 2011 ustawka zakończona sukcesem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DawidekFCB 38 Napisano 24 Styczeń 2011 Wystarczy zgrana ekipa i gotowe ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lamkers 80 Napisano 25 Styczeń 2011 Dzięki jeszcze raz Panowie, poszło można powiedzieć gładko :) został, więc pucharek za premie, można się jeszcze zgadać kiedyś i próbować go zmęczyć, ja żyję nadzieją, że nie udało mi się podczas gry zrobić tylko "mega różnorodności" i potrójnej ucieczki ale znając życie czegoś jeszcze mi brakuje ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarthJoe666 2 Napisano 25 Styczeń 2011 (edytowane) Imię/Ksywa: Adam / Joe Nick PSN: DarthJoe666 Level: 50 Ulubiona postać: każda Brakuje mi 2 pucharków: "pracownik miesiąca" i "wzór do naśladowania". Próbowałem wymęczyć premie w normalnej rozgrywce i w efekcie podziwiam tych którzy zdobyli wszystkie premie bez ustawki - WIELKI SZACUN! Jednakże mnie kilku brakuje. Drużynowo najdłużej grałem z jakimiś trzema Holendrami i poza "DarthJoe HELP!" po angielsku więcej nie chcieli gadać... Tak więc z premii drużynowych nici. Chętnie pomogę "potrzebującym" zdobyć brakujące premie i pucharki. Headset oczywiście jest, jak ktoś woli skype, mam również (ja wolę). Zapraszam popołudniami / wieczorami, ostatnio szarpię codziennie (z powodu Fallout 3). Edytowane 25 Styczeń 2011 przez DarthJoe666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiju18 2 Napisano 25 Styczeń 2011 remie można by dziś ponabijać kto chętny zapraszam na psn pablos7865 mnie brakuje dosłownie 2-3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lamkers 80 Napisano 25 Styczeń 2011 Jak będę online napewno do Was dołączę, dajcie znać jak coś ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow91PL 0 Napisano 25 Styczeń 2011 (edytowane) Role Model Premie za Co-Op możesz zyskać tylko w trybach Polowanie oraz Sojusz. Premii jest 6 i są one następujące : * Wspólne zabójstwo : Musisz zabić cel namierzony (lock on) przez twojego towarzysza * Wspólne ogłuszenie : To samo co wyżej tylko tym razem ogłuszasz swojego prześladowce * Dywerska : Musisz zabić cel, który ściga twój towarzysz * Ratunek : To samo co wyżej tylko teraz ogłuszasz prześladowcę, który ściga twojego towarzysza * Wielobójstwo : Twoja drużyna musi dokonać 2 zabójstw w mniej niż 10 sekund * Nokaut : To samo co wyżej z ta różnicą, że teraz ogłuszasz 2 prześladowców Wszystkie te premie musisz zyskać w jednej sesji czyli meczu. Ustawka znacznie ułatwi sprawę. Trudność: 5/10 Abstergo Employee of the Month Podobne do powyższego jednak bardziej skomplikowane. Aby wpadło musisz zyskać każdą premie chociaż raz. Nie jest tak źle, w menu możesz sprawdzić jakie są wymagania do każdej premii, a większość z nich jest naprawdę prosta do zdobycia. Jedyną, która może ci sprawić problem jest olbrzymia różnorodność. Radzę wbić tą premię na ustawce w prywatnym meczu. Potrzebować będziecie 4 osób. Oto lista najprostszych do wbicia premii, aby dojść do olbrzymiej różnorodności (wpada po 15 premiach) : * Dyskrecja * Cicho * Incognito * Akrobatyka * Śmiertelny upadek * Ukryty * Pierwsza krew * Wybawca * Trafienie * O włos * Ucieczka * Podwójna ucieczka * Trucizna * Przynęta Trudność: 6/10 Propobuję zrobić ustawke na te 2 pucharki co wy na to? 7 osób trzeba bo ja jestem 8 Edytowane 25 Styczeń 2011 przez Shadow91PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiju18 2 Napisano 25 Styczeń 2011 (edytowane) powiedz mi po co ci 8 osób ? my robiliśmy w 4 i poszło nam sprawnie bo nie ma zamieszania 2 drużyny po 2 osoby i styka Edytowane 25 Styczeń 2011 przez kiju18 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow91PL 0 Napisano 25 Styczeń 2011 powiedz mi po co ci 8 osób ? my robiliśmy w 4 i poszło nam sprawnie bo nie ma zamieszania 2 drużyny po 2 osoby i styka myslalem ze trzeba 8 :) no dobra to 3 osoby trzba piszesz sie jako doswiadczony gracZ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiju18 2 Napisano 25 Styczeń 2011 w sumie mogę pomóc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 25 Styczeń 2011 (edytowane) Ja też jestem chętny. Piszcie tylko kiedy, w tym tygodniu mam dużo czasu. HS JEST. Ja chciałbym wbić wszystkie pucharki online tj. Dobry finisz Pracownik miesiąca Abstergo Wzór do naśladowania Zawodowiec Pojętny uczeń Znikający punkt Edytowane 25 Styczeń 2011 przez szymuR93 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szumol123 0 Napisano 26 Styczeń 2011 Ja też jestem chętny. Piszcie tylko kiedy, w tym tygodniu mam dużo czasu. HS JEST. Ja chciałbym wbić wszystkie pucharki online tj. Dobry finisz Pracownik miesiąca Abstergo Wzór do naśladowania Zawodowiec Pojętny uczeń Znikający punkt mi zalezy na Pracownik miesiąca Abstergo i Wzór do naśladowania . mam czas wsumie cały czas prawie :D jak jacys chetni to zapraszam moj psnID : szumol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lamkers 80 Napisano 26 Styczeń 2011 (edytowane) Jak będziecie robić Pracownika Miesiąca dajcie znać proszę jak będę online ;) Albo ustalcie jakiś konkretny dzień i godzinę na forum, dobra organizacja to podstawa ;) Edytowane 26 Styczeń 2011 przez Lamkers Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szumol123 0 Napisano 26 Styczeń 2011 Jak będziecie robić Pracownika Miesiąca dajcie znać proszę jak będę online ;) Albo ustalcie jakiś konkretny dzień i godzinę na forum, dobra organizacja to podstawa ;) to moze ustalimy konretny termin ? i ekipe.. tak to by 2 brakowala: 1 szumol 2 lamkers 3 ..... 4 ...... i by byla gitarka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow91PL 0 Napisano 26 Styczeń 2011 shadow91pl ja chętny jakbyscie poprzednie posty czytali;) najlepiej piatek po 15:00 mi pasi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiju18 2 Napisano 26 Styczeń 2011 dodaj mnie i kolegę wyżej i masz komplet i żeby zrobić pracownika miesiąca trzeba mieć minimum 29 lvl żeby zabić trucizną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow91PL 0 Napisano 26 Styczeń 2011 ja mam 26 to dzis wbije 29:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lamkers 80 Napisano 26 Styczeń 2011 Ja w tym tygodniu wcześniej jak o 21 się raczej nie pojawię, więc jeśli Wam pasuje proponował bym 21 00 najlepiej jutro lub dzisiaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiju18 2 Napisano 26 Styczeń 2011 mnie tak z online to juz tylko dobić 50 level zostało mam 43 i można się brać za story :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 26 Styczeń 2011 1 szumol 2 lamkers 3 szymuR 4 ...... Ja jestem dostępny cały czas :) Proponuję dziś wieczorem spróbować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach