Michal2788 0 Napisano 15 Listopad 2013 Witam, również jestem chętny na ustawki, osobiście mam do wbicia tylko pracownika miesiąca abstergo ale chętnie pomogę w innych trofeach. W tygodniu jestem często od 19 online a weekendy wcześniej. Mam mikrofon więc problemów z komunikacją nie będę robił :) Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 15 Listopad 2013 (edytowane) To niedziela godzina 18 jak zawsze. Edytowane 15 Listopad 2013 przez Skiba94 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dejvid1189 4 Napisano 15 Listopad 2013 Ja dzisiaj idę na urodziny do kumpla, więc optowałbym za niedzielą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eisaku 4 Napisano 15 Listopad 2013 Chce ktoś normalnie pograć? Nie mówię tu o ustawkach co do achivów. Chciałbym pograć multi, a znalezienie meczu graniczy z cudem.PSN ID: David003PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tecumthe 122 Napisano 15 Listopad 2013 Chce ktoś normalnie pograć? Nie mówię tu o ustawkach co do achivów. Chciałbym pograć multi, a znalezienie meczu graniczy z cudem. PSN ID: David003PL Musisz sobie zmienić Animusa, spróbuj na 1.0. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eisaku 4 Napisano 15 Listopad 2013 Jak zmienić Animusa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tecumthe 122 Napisano 15 Listopad 2013 Jak zmienić Animusa? Menu gry wieloosobowej - Zawartość do pobrania - Animus 1.0 - Włącz Nie wiem jaki masz włączony, ale możesz też próbować na 2.0. Na pewno nie polecam 3.0 - bo to wersja z DLC i bardzo mało ludzi na tym gra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dejvid1189 4 Napisano 17 Listopad 2013 To moja nazwa na skype: dejvid1111989. Dołączę przed ustawką. Dodajcie mnie jak coś do znajomych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 17 Listopad 2013 to dzis o 18. Sprobujemy na sciganym tak jak napisalem wczesniej. W menu do obgadania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dejvid1189 4 Napisano 17 Listopad 2013 Przydałby się jakiś plan, jak po koleii co ma każdy robić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 17 Listopad 2013 Przydałby się jakiś plan, jak po koleii co ma każdy robić. I jeszcze pewnie ktoś ma za Ciebie ten plan ułożyć....brak mi słów. A potem się dziwicie, że Wam ustawki nie wychodzą...Sorry, trzeba dać coś od siebie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dejvid1189 4 Napisano 17 Listopad 2013 Plan, powinien zrobić ktoś kto ma pomysł jak to wykonać i wizję tego gdzie kogo ustawiać i co ma jak po koleii zrobić. Ktoś kto zna bardzo dobrze tę grę i jest doświadczony, więc na pewno nie ja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 17 Listopad 2013 wszystko napisalem wyzej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 17 Listopad 2013 Spoko, z mojej strony to była luźna uwaga. Wasza ustawka, Wasza sprawa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dejvid1189 4 Napisano 17 Listopad 2013 (edytowane) Potrzebna nam jeszcze jedna osoba. Pomoże ktoś ? Edytowane 17 Listopad 2013 przez Dejvid1189 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 17 Listopad 2013 (edytowane) ... Edytowane 17 Listopad 2013 przez Skiba94 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrinnos 6 Napisano 17 Listopad 2013 (edytowane) Kto jakie fochy strzela ? Robisz ustawkę o 18. Spoźniasz się, masz tylko w sumie jedną osobą do ekipy (Dejvid1189), ja chciałem pomóc, bo myślałem, że będzie brakować jednej osoby, a tu widzę całkowite zerowe przygotownie do tematu. Więc do kogo masz żal chłopie ? Edytowane 17 Listopad 2013 przez Adrinnos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dejvid1189 4 Napisano 17 Listopad 2013 To może róbmy nowy termin, np jutro o 18. LISTA NA USTAWKĘ 18.11.2013 godz. 18 - PRACOWNIK MIESIĄCA ABSTERGO 1. Dejvid1189 2. 3. 4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 17 Listopad 2013 (edytowane) Dobra skoro dzis nie to jutro sprobujemy... 1. Dejvid1189 2. SkibaPL 3. 4. Tak, maja ustawke. Dopiero teraz sie dowiedzialem. Szkoda ze akurat dzis moze uda sie cos w tego acb ugrac pozniej... Edytowane 17 Listopad 2013 przez Skiba94 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dejvid1189 4 Napisano 17 Listopad 2013 Tecumthe i Vulcan_Genom mają ustawkę w GTA IV chyba. Może jak skończą to nam pomogą. Trzeba spytać ich na PSN. Ja będę do późna dzisiaj na playu więc jak coś to piszcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tecumthe 122 Napisano 17 Listopad 2013 Tecumthe i Vulcan_Genom mają ustawkę w GTA IV chyba. Może jak skończą to nam pomogą. Trzeba spytać ich na PSN. Ja będę do późna dzisiaj na playu więc jak coś to piszcie. Skiba pisał, że macie już komplet więc oby Wam się udało. Powodzenia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dejvid1189 4 Napisano 17 Listopad 2013 (edytowane) Nic mi na ten temat nie wiadomo. SkibaPL AC Brotherhood W grze wieloosobowej, gra - ŚCIGANY Edytowane 17 Listopad 2013 przez Dejvid1189 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tecumthe 122 Napisano 17 Listopad 2013 Nie wytrzymam :wallbash: To ilu Was tam jest? Gracie czy czekacie, czy co robicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dejvid1189 4 Napisano 17 Listopad 2013 (edytowane) Nie mam pojęcia, widzę tylko, że Skiba gra, a z kim i jakim cudem to nie wiem. Chyba znalazł sobie kogoś do grania... W grze wieloosobowej: Dołącz do przyjaciół -> Identyfikator sieciowy: SkibaPL, status: NIEOSIĄGALNY Edytowane 17 Listopad 2013 przez Dejvid1189 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tecumthe 122 Napisano 17 Listopad 2013 Nie mam pojęcia, widzę tylko, że Skiba gra, a z kim i jakim cudem to nie wiem. Chyba znalazł sobie kogoś do grania... W grze wieloosobowej: Dołącz do przyjaciół -> Identyfikator sieciowy: SkibaPL, status: NIEOSIĄGALNY A nie mieliście czasami razem grać? 6 osób (Skiba, Dejvid, Michal, Parzy, Przemek, Jambo) w ostatnich czasie chciało tu zrobić Abstergo i dalej to samo. Będę za pół godziny w AC: B. Niech chociaż trójka z Was się zbierze to mogę dołączyć i Wam pomogę. Niestety jutro wieczorem mam inne plany. Więc proponuję Dejvid jeśli Ci zależy to napisz do pozostałych z tej listy i bądźcie w trójkę o 21.00 w menu gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach