kiju18 2 Napisano 26 Styczeń 2011 na raz mogą być 2 drużyny po 4 po prostu ja powiedziałem żeby były po 2 osoby bo wtedy nie ma takiego zamieszania mam tylko nadziej ze ktos z tej grupy ma pojęcie jak zrobić wzór do naśladowania bo to wcale nie takie proste jak się wydaje ale życzę powodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow91PL 0 Napisano 26 Styczeń 2011 dzieki przyda sie napewno:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 27 Styczeń 2011 Tak by było najlepiej. Zróbmy drużyny po 3 osoby i już. kiju18 nam pomoże, powie co i jak i pójdzie szybko :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiju18 2 Napisano 27 Styczeń 2011 to tylko 4 osoby będą potrzebować trophy bo ja i Lamkers je mamy tylko wszyscy nie macie olbrzymiej różnorodności Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szumol123 0 Napisano 27 Styczeń 2011 to tylko 4 osoby będą potrzebować trophy bo ja i Lamkers je mamy tylko wszyscy nie macie olbrzymiej różnorodności a wiesz jak to trzeba zrobic? podpowiesz nam jak wbić trophy najszybciej ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiju18 2 Napisano 27 Styczeń 2011 powiem ci tak ja olbrzymią różnorodność zrobiłem tak ze zrobiliśmy mecz w 3 osoby i oni stali a ja zabijałem na tyle sposobów ile wyczytałem w premiach i wpadło mi za 1 podejściem wystarczy 15 premii dostać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow91PL 0 Napisano 27 Styczeń 2011 to kiedy ta ustawka jutro? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuban966 0 Napisano 27 Styczeń 2011 (edytowane) Siema, dalo by rade wcisnac mnie w jakas ustawke? Potrzebuje "pracownik miesiaca..." i "wzor do nasladowania", moj nick na PSN kuban966, mam 47 poziom, jestem czesto online, na ustawke wbije o kazdej porze dnia i nocy :) Edytowane 27 Styczeń 2011 przez kuban966 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 27 Styczeń 2011 (edytowane) Strong Closer - Dobry finisz Take the lead 10 seconds before the end of the session and go on to win (Multiplayer Only) Musisz maksimum 10 sekund przed końcem meczu zabić przeciwnika i tym samym objąć prowadzenie w całej sesji. Jeśli dotrwasz do końca prowadząc - dostaniesz osiągnięcie. W normalnym meczu rankingowym zrobienie tego jest bardzo trudne, a więc najlepiej umówić się z kimś i zrobić to w meczu prywatnym. Abstergo Employee of the Month - Pracownik miesiąca Abstergo Get every bonus at least once (Multiplayer Only) Musisz zdobyć wszystkie bonusy przynajmniej raz. W menu wejdź do zakładki Postęp -> Opis premii. Tam wszystkie premie są podzielone na 4 kategorie oraz opisane. Wykonaj wszystkie przynajmniej raz, a zdobędziesz osiągnięcie. Najłatwiej będzie zrobić to w meczu prywatnym ze znajomym. Zanim zabierzesz się za premie drużynowe popatrz na opis osiągnięcia Role Model - Wzór do naśladowania. Role Model - Wzór do naśladowania Get all the Co-op bonuses in 1 session (Multiplayer Only). Musisz w czasie jednej sesji zdobyć wszystkie bonusy drużynowe. W zakładce Postęp -> Opis premii -> Premie drużynowe znajduje się lista wszystkich 6 premii wraz z opisem, co masz robić. Odpal dowolny mecz i w trybie drużynowym [tryb Sojusz (w oryginale Alliance), w którym musisz zagrać, zostanie odblokowany po tym, jak osiągniesz 5. level doświadczenia] zdobądź te premie. Najłatwiej jest to zrobić w meczu prywatnym ze znajomymi. W normalnym meczu rankingowym będzie bardzo ciężko. Job skills - Zawodowiec During Open Conflict, kill your target and escape (Multiplayer Only). To osiągnięcie najlepiej zrobić na ustawce w 4 osoby w trybie Ścigany. Ty, jako osoba, która zdobywa ten achievement, musisz stać blisko Twojego celu oraz prześladowcy. Teraz musisz wejść w otwarty konflikt (cel i prześladowca muszą być zaniepokojeni, musisz więc np. zabić jakąś niewinną osobę), a potem zabić swój cel i uciec swojemu prześladowcy. Fast Learner - Pojętny uczeń Kill your target and escape your pursuer in less than 10 seconds (Multiplayer Only). Początek wykonywania tego achievementa wygląda tak samo, jak w przypadku osiągnięcia Job skills - Zawodowiec (najlepiej więc zrobić oba te osiągnięcia za jednym zamachem). Różnica jednak polega na tym, że na sam koniec, kiedy musisz uciec swojemu prześladowcy, musisz zrobić to w czasie 10 sekund. Jeśli więc szybko oddalisz się na pewną odległość i ukryjesz np. w stogu siana, a Twój prześladowca nie będzie się ruszać albo uda się w przeciwną stronę, na pewno wyrobisz się w wyznaczonym czasie Ahead of the Curve - Znikający punkt Perform a double or a triple escape (Multiplayer Only) Osiągnięcie te najlepiej zrobić w ustawce. Musisz doprowadzić do sytuacji, w której będziesz ścigany przez minimum 2 osoby. Teraz wystarczy, że uciekniesz przed nimi (kryj się w sianie, używaj zamykających się za Tobą bram, zmieniaj wygląd), a osiągnięcie wpadnie na Twoje konto. Zawodowiec i Pojętny uczeń wpadną za pierwszym podejściem więc jeśli będziemy mogli zrobić to też na koniec ustawki jak już wszyscy będą mieć Pracownik miesiąca i Wzór do naśladowania :) Jak nie będziecie mieli ochoty i chęci to spoko możemy zrobić tylko te dwa puchary. Edytowane 27 Styczeń 2011 przez szymuR93 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szumol123 0 Napisano 27 Styczeń 2011 Strong Closer - Dobry finisz Take the lead 10 seconds before the end of the session and go on to win (Multiplayer Only) Musisz maksimum 10 sekund przed końcem meczu zabić przeciwnika i tym samym objąć prowadzenie w całej sesji. Jeśli dotrwasz do końca prowadząc - dostaniesz osiągnięcie. W normalnym meczu rankingowym zrobienie tego jest bardzo trudne, a więc najlepiej umówić się z kimś i zrobić to w meczu prywatnym. Abstergo Employee of the Month - Pracownik miesiąca Abstergo Get every bonus at least once (Multiplayer Only) Musisz zdobyć wszystkie bonusy przynajmniej raz. W menu wejdź do zakładki Postęp -> Opis premii. Tam wszystkie premie są podzielone na 4 kategorie oraz opisane. Wykonaj wszystkie przynajmniej raz, a zdobędziesz osiągnięcie. Najłatwiej będzie zrobić to w meczu prywatnym ze znajomym. Zanim zabierzesz się za premie drużynowe popatrz na opis osiągnięcia Role Model - Wzór do naśladowania. Role Model - Wzór do naśladowania Get all the Co-op bonuses in 1 session (Multiplayer Only). Musisz w czasie jednej sesji zdobyć wszystkie bonusy drużynowe. W zakładce Postęp -> Opis premii -> Premie drużynowe znajduje się lista wszystkich 6 premii wraz z opisem, co masz robić. Odpal dowolny mecz i w trybie drużynowym [tryb Sojusz (w oryginale Alliance), w którym musisz zagrać, zostanie odblokowany po tym, jak osiągniesz 5. level doświadczenia] zdobądź te premie. Najłatwiej jest to zrobić w meczu prywatnym ze znajomymi. W normalnym meczu rankingowym będzie bardzo ciężko. Job skills - Zawodowiec During Open Conflict, kill your target and escape (Multiplayer Only). To osiągnięcie najlepiej zrobić na ustawce w 4 osoby w trybie Ścigany. Ty, jako osoba, która zdobywa ten achievement, musisz stać blisko Twojego celu oraz prześladowcy. Teraz musisz wejść w otwarty konflikt (cel i prześladowca muszą być zaniepokojeni, musisz więc np. zabić jakąś niewinną osobę), a potem zabić swój cel i uciec swojemu prześladowcy. Fast Learner - Pojętny uczeń Kill your target and escape your pursuer in less than 10 seconds (Multiplayer Only). Początek wykonywania tego achievementa wygląda tak samo, jak w przypadku osiągnięcia Job skills - Zawodowiec (najlepiej więc zrobić oba te osiągnięcia za jednym zamachem). Różnica jednak polega na tym, że na sam koniec, kiedy musisz uciec swojemu prześladowcy, musisz zrobić to w czasie 10 sekund. Jeśli więc szybko oddalisz się na pewną odległość i ukryjesz np. w stogu siana, a Twój prześladowca nie będzie się ruszać albo uda się w przeciwną stronę, na pewno wyrobisz się w wyznaczonym czasie Ahead of the Curve - Znikający punkt Perform a double or a triple escape (Multiplayer Only) Osiągnięcie te najlepiej zrobić w ustawce. Musisz doprowadzić do sytuacji, w której będziesz ścigany przez minimum 2 osoby. Teraz wystarczy, że uciekniesz przed nimi (kryj się w sianie, używaj zamykających się za Tobą bram, zmieniaj wygląd), a osiągnięcie wpadnie na Twoje konto. Zawodowiec i Pojętny uczeń wpadną za pierwszym podejściem więc jeśli będziemy mogli zrobić to też na koniec ustawki jak już wszyscy będą mieć Pracownik miesiąca i Wzór do naśladowania :) Jak nie będziecie mieli ochoty i chęci to spoko możemy zrobić tylko te dwa puchary. to wtedy na ktora jutro chlopaki ? jak ktos rezygnuje to niech na miejsce wpusci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow91PL 0 Napisano 27 Styczeń 2011 ja ide ale nei wiem na ktora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 27 Styczeń 2011 20? No nie wiem, możemy pograć z 2-3h. Co wy na to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szumol123 0 Napisano 27 Styczeń 2011 20? No nie wiem, możemy pograć z 2-3h. Co wy na to? a w nocy mozecie grac? jak by moja dziewczyna poszla spac :D bo mi by bylo bardziej tak na reke... hehe a w nocy mozecie grac? jak by moja dziewczyna poszla spac :D bo mi by bylo bardziej tak na reke... hehe i moglbym do rana nawet cisnac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow91PL 0 Napisano 28 Styczeń 2011 mi od 15+ pasuje;) bo wroce juz do domu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lamkers 80 Napisano 28 Styczeń 2011 Ja będę raczej po 22, więc jeśli zależy Wam na 20 00 to weźcie kogoś za mnie a ja najwyżej dołączę po 22 jak będzie miejsce na pracownika miesiąca ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lyba16 0 Napisano 28 Styczeń 2011 siema moglbym sie dolaczyc do waszej akcji nick PSN lyba16 zapraszajcie do znajomych chetnie pobustuje XP kazdemu przyda sie lvl :yes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 28 Styczeń 2011 Ja w sumie mogę zacząć o 22 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow91PL 0 Napisano 28 Styczeń 2011 no ja tez moge:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiju18 2 Napisano 28 Styczeń 2011 zdecydujcie o której w koncu gramy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lyba16 0 Napisano 28 Styczeń 2011 jest jeszcze wolne miejsce dla jednej osoby jak tak to komu wyslac zapro ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow91PL 0 Napisano 28 Styczeń 2011 ja jestem online jak cos pisac shadow91pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof___ 1 Napisano 28 Styczeń 2011 Ok , bd o 22 na PSN :thumbsup: A więc ja jestem chętny na *Role Model - Wzór do naśladowania *Abstergo Employee of the Month - Pracownik miesiąca Abstergo oraz jak da radę Strong Closer - Dobry finisz :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hal1k 10 Napisano 28 Styczeń 2011 Również chętnie pogram;) Jestem początkujący,ale ogarniający w miarę temat ;)) PSN ID: Halik123 Headset: Jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jozek1803 0 Napisano 29 Styczeń 2011 szukam druzyny do tych dwoch najtrudniejszych trofeow (nie pamietam nazwy) jestem online codziennie nick psn jozek1803 headset jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lamkers 80 Napisano 29 Styczeń 2011 Sorry Panowie za wczorajsza nieobecnosc ale cos mi wypadlo, mamnadzieje, ze daliscie rade :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach