rydz87 13 Napisano 21 Styczeń 2011 Z tego co pamiętam to C4 WRC można było dostać za 850k w salonie ;) i można to auto wygrać po ukończeniu na złoto wyzwania S. Loeba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SeN 1 Napisano 21 Styczeń 2011 Wymienię Rebull X2010 na Chaparral 2J Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommiller 1 Napisano 21 Styczeń 2011 Z tego co pamiętam to C4 WRC można było dostać za 850k w salonie ;) Super i nawet mam z 5 czy 6kk cr ale jak jest opcja żeby nie musiec tego kupowac, a ferrari z innych wymian zostały mi dwa i jednego nie potrzebuję to stwierdziłem, że mógłbym się wymienić..... whatever. Co do wyzwań Loeba to ja nie mam takiej cierpliwości, tam dla mnie to brąz to już LUX, także nawet się nie będę irytował robieniem tam złota. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timetoshake 78 Napisano 21 Styczeń 2011 (edytowane) Super i nawet mam z 5 czy 6kk cr ale jak jest opcja żeby nie musiec tego kupowac, a ferrari z innych wymian zostały mi dwa i jednego nie potrzebuję to stwierdziłem, że mógłbym się wymienić..... whatever. Co do wyzwań Loeba to ja nie mam takiej cierpliwości, tam dla mnie to brąz to już LUX, także nawet się nie będę irytował robieniem tam złota. No to okej ;) Pisz do mnie na priv to jeszcze dzisiaj możemy się zamienić C4 WRC za Twoje ferrari zabytkowe :) Edytowane 21 Styczeń 2011 przez timetoshake Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rydz87 13 Napisano 21 Styczeń 2011 No to okej ;) Pisz do mnie na priv to jeszcze dzisiaj możemy się zamienić C4 WRC za Twoje ferrari zabytkowe :) ciekawy interes, też byłbym chętny na taką wymianę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timetoshake 78 Napisano 21 Styczeń 2011 ciekawy interes, też byłbym chętny na taką wymianę :D Ostatnio zamieniłem Peguota 908 na Red Bulla x2010 S. Vettel, więc zrobiłem jeszcze lepszy interes :D Jeżeli ktoś ma dwa takie same samochody i chce je wymienić na jakiś inny, tańszy samochód to nie mam nic przeciwko :turned: Szczerze mówiąc nie interesuje mnie to jak druga osoba zdobyła samochód, ważne, że mi go wysyła :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cube76 0 Napisano 21 Styczeń 2011 (edytowane) Poszukuję RedBulla X1. Mam bardzo dużo na wymiankę. Na 18 stronie umieściłem jakiś czas temu listę. Doszło kilka autek od tego czasu. kilka z nich to: Ford GT40 Race Car '69 Audi R8 Race Car '01 Merc... CLK-GTR Race Car '89 Bentley Speed 8 Race Car '03 Ferrari 330 P4 Race car '67 Ferrari F2007 Ferrari F10 Potrzebuję RedBulla, żeby trochę potrenować. Niestety do ukończenia zawodów specjalnych brakuje mi kilku sekund. A chciałbym sobie nim trochę pośmigać. ID: bestofgt5 Jeszcze dodam, że mam 18 900 000 kaski. Mogę coś kupić w salonie. Czyli może być Peugeot 908, Mazda 787B... Na specjalne życzenie mogę dołożyć pełen tuning. Już mam RedBulla. Dzięki! Edytowane 22 Styczeń 2011 przez cube76 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 22 Styczeń 2011 Wymienię Rebull X2010 na Chaparral 2J Dodaj mnie na PSN (ID: Z_Y_W_Y) to dobijemy targu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ropadh 1 Napisano 24 Styczeń 2011 Siema poszukuje Mitsubishi Lancer Evolution Super Rally Car ‘03 Jesli ktos ma to napewno sie dogadamy mam duzo pojazdow w garazu Oferta wazna do 27(wtedy kiedy koncza sie zawody sezonowe) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maks 6 Napisano 25 Styczeń 2011 potrzebuje: Ford Mark IV Race Car lub Ferrari 330 P4 Race Car moge zaproponować Formula Gran Turismo, Nascar, Abt Audi tt-r touring car..oczywiście mam jakieś tam inne w garażu mniej lub bardziej interesujące..moge zaproponować kilka aut z jedno, które mnie interesuje ;) jak coś to PW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ropadh 1 Napisano 25 Styczeń 2011 a ja zaoferuje jeszcze redulla jesli ktos bedzie chetny na wymiane nie chce nic wielkiego wystarczy jakies fajne nietypowe auto;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leonrks 0 Napisano 26 Styczeń 2011 (edytowane) Witam ,poszukuje Toyota 7 RC . Na wymiane posiadam ok 100 aut ,w tym wszystkie do zaliczen Zawodow Sezonowych (na dzien 26 stycznia 2011) . Nie musi to byc wymiana na stale ,moze byc tylko wypozyczenie . . Edytowane 26 Styczeń 2011 przez leonrks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PancziPL 2 Napisano 27 Styczeń 2011 ropadh chcesz BMW tii concept 430km pół-tunning ;P ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watson20054133 10 Napisano 27 Styczeń 2011 (edytowane) Jesteś nowym graczem? Nie możesz przejść wyścigu z powodu słabych osiągnięć auta? Potrzebujesz jakiś samochód a nie masz? To ogłoszenie jest właśnie dla Ciebie! Proponuję wypożyczenie samochodu w zamian za wysłanie mi trzech dowolnych samochodów, nie ważna marka, nie ważny model, nie ważne osiągi! PSN: Watson20054133 Zapraszam do współpracy i życzę szerokiej drogi :) Edytowane 27 Styczeń 2011 przez Watson20054133 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fastex 0 Napisano 27 Styczeń 2011 (edytowane) Jesteś nowym graczem? Nie możesz przejść wyścigu z powodu słabych osiągnięć auta? Potrzebujesz jakiś samochód a nie masz? To ogłoszenie jest właśnie dla Ciebie! Proponuję wypożyczenie samochodu w zamian za wysłanie mi trzech dowolnych samochodów, nie ważna marka, nie ważny model, nie ważne osiągi! PSN: Watson20054133 Zapraszam do współpracy i życzę szerokiej drogi :) Ale masz parcie na platynę:) jak sprawa życia i śmierci;D i tak na marginesie, auta mają osiągi a nie osiągnięcia:D Edytowane 27 Styczeń 2011 przez Fastex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keil 11 Napisano 27 Styczeń 2011 @up tym bardziej, że można ponoć wysłać jedno auto na dzień... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ropadh 1 Napisano 27 Styczeń 2011 PancziPL mam ta bmke ale odezwe sie do ciebie przez ps ;] A co do tej blokady wysylania samochodow to ciekawe jak ktos kupuje np 4 redbulle na aukcji allegro widzialem ze ktos kupil 4szt to jak koles mu to wysle a co dopiero jak kolesie licytuja np u kogos kto ma kilka aukcji i dajmy na to ma do wyslania 10 samochodow i jak on to omija Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thandor 1 Napisano 27 Styczeń 2011 Poszukuje Suzuki Escudo :D jakby ktoś miał w używkach i mógł kupić, ja mu mogę coś kupić również w salonie nówek, bądź kolekcjonerskim, bo zbytnio nie mam co za niego zaoferować :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barto987 2 Napisano 27 Styczeń 2011 PancziPL mam ta bmke ale odezwe sie do ciebie przez ps ;] A co do tej blokady wysylania samochodow to ciekawe jak ktos kupuje np 4 redbulle na aukcji allegro widzialem ze ktos kupil 4szt to jak koles mu to wysle a co dopiero jak kolesie licytuja np u kogos kto ma kilka aukcji i dajmy na to ma do wyslania 10 samochodow i jak on to omija Ma kilkanaście kont na PSN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
forel22 76 Napisano 27 Styczeń 2011 witam mam 2 takie same samochody citroen c4 chetnie jeden wymienie na coś ciekawego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nathandrake 1 Napisano 27 Styczeń 2011 Pożyczy ktoś samochód na puchar zabytkowych aut w klasie expert? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiChu 0 Napisano 27 Styczeń 2011 poszukuje redbulla x1 ,za ktorego moge zaproponowac: -ferrari enzo + mclaren 94 jezeli to za malo , moge cos zakupic z salonu do 5 mln:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kovalov 36 Napisano 28 Styczeń 2011 Mam na zbyciu nówkę sztukę: Red Bull X2010 S. Vettel Wczoraj wygrałem drugi, więc zamienię na np. 1. Ferrari Enzo + Ferrari F1 2010 (lub Schumachera) 2. Forda Mark IV lub Ferrari 330P 3. Wyremontowaną lodówkę + Enzo lub Mclaren '94 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 76 Napisano 28 Styczeń 2011 Ja mam Citroena C4 WRC Loeb'a i bardzo chciałbym wymienić go na Focus'a WRC . Jak zwykle Lukasz2525 na Psn . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
H5N1 2 Napisano 28 Styczeń 2011 (edytowane) Mam na wymiane Lamborghini Miura P400 Bertone Prototype CN.0706 '67 oraz Ford Mark IV Race Car '67. Interesuje mnie bolid F1 (najlepiej '07 ale '10 nie pogardze). Może być też coś innego, równie ciekawego. Poszukuje też legnum vr4 '98 ( http://mygranturismo...heet.php?id=624 ). Możliwa wymiana na mitsu galant vr4 DOHC '89, posiadam takie dwa. Mogę też dać coś innego. Mam na zbyciu nówkę sztukę: Red Bull X2010 S. Vettel Wczoraj wygrałem drugi, więc zamienię na np. 1. Ferrari Enzo + Ferrari F1 2010 (lub Schumachera) 2. Forda Mark IV lub Ferrari 330P 3. Wyremontowaną lodówkę + Enzo lub Mclaren '94 Posiadam McLarena F1 '94 po lekkim tunningu (silnik 2 etap, opony slicki miękkie, odchudzenie 1 poziomu, na więcej kasy nie starczyło, jestem spłukany :P) PSN ID - ptasigryp Edytowane 28 Styczeń 2011 przez H5N1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach