Hipeq69 0 Napisano 28 Styczeń 2011 Witam serdecznie, mam 28 poziom w A-Spec, potrzebuje auto do Zawodów Sezonowych, a mianowicie: http://mygranturismo.net/car_sheet.php?id=1026 (Schwimmwagen typ166 '42) - wiem, że jest w salonie za 625.000 Cr., ale może byłby ktoś na tyle uczciwy/dobry aby mi go użyczyć dosłownie na 15-20 min. ?? :) Pozdrawiam ;) Hipeq69 - PSN ID Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
H5N1 2 Napisano 28 Styczeń 2011 (edytowane) Witam serdecznie, mam 28 poziom w A-Spec, potrzebuje auto do Zawodów Sezonowych, a mianowicie: http://mygranturismo...eet.php?id=1026 (Schwimmwagen typ166 '42) - wiem, że jest w salonie za 625.000 Cr., ale może byłby ktoś na tyle uczciwy/dobry aby mi go użyczyć dosłownie na 15-20 min. ?? :) Pozdrawiam ;) Hipeq69 - PSN ID Posiadam takowego po tunningu (lol), już pożyczam ;). edit - wyśle z rana, dzienny limit. Edytowane 28 Styczeń 2011 przez H5N1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 29 Styczeń 2011 tez mam prosbe a tego Schwimmwagena :) psn id wildaf3nix z gory dziekuje dla osoby, ktora podesle go :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BREK10 0 Napisano 29 Styczeń 2011 Oddam parę samochodów , lub zamienie :D powyżej 14 lvl. samochody są :D Mój ID jest po lewej ale napisze tu BREK10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hipeq69 0 Napisano 29 Styczeń 2011 Chciałbym bardzo podziękować użytkownikowi H5N1, użyczył auto, ja przejechałem i od razu oddałem, Polecam go!! ;) (+) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 29 Styczeń 2011 Potrzebowalbym jeszcze F430 scuderia do 1 eventu sezonowego. Po przejechaniu go odrazu oddaje wlascicielowi ;) tak jak to bylo z 2 poprzednimi autami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
H5N1 2 Napisano 29 Styczeń 2011 Potrzebowalbym jeszcze F430 scuderia do 1 eventu sezonowego. Po przejechaniu go odrazu oddaje wlascicielowi ;) tak jak to bylo z 2 poprzednimi autami. Mógłbym pożyczyć ale limit dzienny :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 29 Styczeń 2011 Mógłbym pożyczyć ale limit dzienny :D. Do jutra tez moge poczekac :) Z gory dzieki Tobie! i innym, ktorzy uzyczyli mi swoich aut :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kupczyk 61 Napisano 30 Styczeń 2011 poszukuje BMW M3 GTR (wersja cywilna) nieskażoną tuningiem, w zamian oddam dowolne auto z salonu do 13 mln Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bzyczek 15 Napisano 30 Styczeń 2011 (edytowane) kupczyk, chętnie wypożyczę takie autko... ale co do odsprzedaży to nie wiem, nie wiem... poszło PW Edytowane 30 Styczeń 2011 przez Bzyczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
H5N1 2 Napisano 30 Styczeń 2011 Do jutra tez moge poczekac :) Z gory dzieki Tobie! i innym, ktorzy uzyczyli mi swoich aut :) Już pożyczam. Posiadam też corvette zr1 po full tunningu z pakietem wyścigowym, jeśli ktoś potrzebuje, mogę pożyczyć. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BREK10 0 Napisano 30 Styczeń 2011 Potrzebuje auto poniżej '79 (ferrari , lamborghini, itp.) :D do wyścigu :) Mogę zaoferować auta które ciężko kupić typu Formula GT , Opel Calibra :) (dziś pożyczam jutro oddaje ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madkaktus 0 Napisano 30 Styczeń 2011 potrzebuje pożyczyć samochodu do puchary samochodów zabytkowych..oddam po ukonczeniu pucharu i w miarę możliwosci się odwdzięczę..dzięki z góry..psn id -madkaktus25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bzyczek 15 Napisano 30 Styczeń 2011 potrzebuje pożyczyć samochodu do puchary samochodów zabytkowych..oddam po ukonczeniu pucharu i w miarę możliwosci się odwdzięczę..dzięki z góry..psn id -madkaktus25 który poziom? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madkaktus 0 Napisano 30 Styczeń 2011 19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SeN 1 Napisano 30 Styczeń 2011 wymienię carbonowego RedBulla na białasa z salonu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 76 Napisano 30 Styczeń 2011 Ja mam granatowego Red Bull'a do wymiany . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
silenthill 19 Napisano 30 Styczeń 2011 (edytowane) Ja mam granatowego Red Bull'a do wymiany . a jakiego samochodu szukasz? mam koło 100 Edytowane 30 Styczeń 2011 przez silenthill Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zonk_g1 0 Napisano 30 Styczeń 2011 Potrzebuję pożyczyć auto do zrobienia Historic Racing Car Cup. Rocznik do 79'. :ermm: Ford GT40 Race Car 69', Toyota 7 Race Car '70 mnie ustawiają. Mogę odwdzięczyć się wymianą na Vaxuahll'a Astra Super Touring Car '00 - wciąga wszytko z DTM. Zamiana na jeden dzień. Mój poziom a-spec to 24-ty. Mój psn id z boku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bzyczek 15 Napisano 30 Styczeń 2011 Mój psn id z boku. hmm... (sorry za OT) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 30 Styczeń 2011 Rowniez potrzebowalbym cos do Historic Racing Car Cup. H5N1 kiedy bylbys online? :) bo jak wszedlem to Cie juz nie bylo. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
H5N1 2 Napisano 30 Styczeń 2011 Rowniez potrzebowalbym cos do Historic Racing Car Cup. H5N1 kiedy bylbys online? :) bo jak wszedlem to Cie juz nie bylo. Wysłane. Ja mam do oddania lambo miure 400 '67. Posiadam takie dwie, wymienię się na x2010/f1 2007/f1 2010 lub za coś innego ciekawego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 30 Styczeń 2011 Dzieki za F430 ;) przejade i oddam. A co do Miury to nie mam na razie nic ciekawego na wymiane ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barto987 2 Napisano 30 Styczeń 2011 Ja wreszcie dorwałem Forda Focus RS (nie wrc) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kovalov 36 Napisano 30 Styczeń 2011 Wysłane. Ja mam do oddania lambo miure 400 '67. Posiadam takie dwie, wymienię się na x2010/f1 2007/f1 2010 lub za coś innego ciekawego. Mam Red Bulla S.Vettel (nowiutki, wygrałem już dwa), jak pasuje to odezwij się na PSN. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach