Killzone_15 52 Napisano 1 Styczeń 2011 Pożyczy ktoś auto do wyścigów zabytkowych samochodów w klasie eksperanckiej ? Oddam jak tylko przejde. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piter23 15 Napisano 2 Styczeń 2011 (edytowane) witam mam na wymianę 2x Forda Gt 40 Race car 69''r.jak ktoś zainteresowany pisać na pw Edytowane 2 Styczeń 2011 przez piter23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yog-Sothoth 11 Napisano 2 Styczeń 2011 RUF Yellowbird wymienię z chęcią na coś ciekawego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bamek 10 Napisano 2 Styczeń 2011 Chętnie kupię BMW M3 E36, mam dużo samochodów do zaproponowania, chętni pisać ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek123 0 Napisano 2 Styczeń 2011 (edytowane) Chętnie kupię BMW M3 E36, mam dużo samochodów do zaproponowania, chętni pisać ;] S BMW 120d ‘04 S BMW 120i ‘04 P BMW 135i Coupe ‘07 S BMW 320i Touring Car ‘03 S BMW 330i ‘05 S BMW 2002 Turbo ‘73 P BMW Concept 1 Series tii ‘07 S BMW M3 ‘04 P BMW M3 Coupe ‘07 S BMW M3 CSL ‘03 S BMW M3 GTR ‘03 S BMW M3 GTR Race Car ‘01 S BMW M5 ‘05 P BMW M5 ‘08 S BMW McLaren F1 GTR Race Car ‘97 S BMW M Coupe ‘98 S BMW V12 LMR Race Car ‘99 P/S BMW Z4 ‘03 P BMW Z4 M Coupe ‘08 Z tej listy wynika iż tego auta nie ma i ja również go nie widziałem nigdy w grze. Ma ktoś może Chrome paint??, chętnie bym sie wymienił Edytowane 2 Styczeń 2011 przez Bartek123 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bamek 10 Napisano 2 Styczeń 2011 Bartek123, masz link : http://gran-turismo.wikia.com/wiki/Gran_Turismo_5_Car_Wishlist Tu widać, że takowa bmka niby jest, więc takiej szukałem ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek123 0 Napisano 2 Styczeń 2011 (edytowane) Bartek123, masz link : http://gran-turismo.wikia.com/wiki/Gran_Turismo_5_Car_Wishlist Tu widać, że takowa bmka niby jest, więc takiej szukałem ;] A nad ta Lista jest taki napis: The following is a list of cars that Gran Turismo fans have requested for the apperanace Gran Turismo 5: Ma ktoś może Chrome paint??, chętnie bym sie wymienił Edytowane 2 Styczeń 2011 przez Bartek123 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bamek 10 Napisano 2 Styczeń 2011 (edytowane) O kurczątko, to się mój kumpel zmarszczy hehe :P A Ty w jakiej liście patrzysz autka ?;]'' dobra, już mam tą stronke ;p Edytowane 2 Styczeń 2011 przez Bamek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zaizu_5 19 Napisano 2 Styczeń 2011 Witam, a ja mam taką propozycję: oddam kod na grę Sackboy's Prehistoric Moves za samochód do wyścigów długodystansowych. Zainteresowanych zapraszam na PW. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 76 Napisano 2 Styczeń 2011 Ja mam do zamienienia nówkę Merc'a C 63 AMG , ładny błyszczący czarny lakier , poszukuję czegoś o podobnej wartości ( w salonie ~100 tys. ) i czego jeszcze nie mam , interesują mnie raczej premium , ogólnie czekam na propozycje . Chce zamienić , bo mam dwa i nie spieszy mi się . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gany1979 48 Napisano 3 Styczeń 2011 mam pytanko skad na allegro ludzie maja red bull X1 na sprzedaż w takich ilosciach ?? Ty mistrz oszukiwania i nie wiesz?? A wystarczy troche pomyslec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommiller 1 Napisano 3 Styczeń 2011 (edytowane) mam na wymianę: - GT40 MkIV '67 (ten za 20kk) - Red Bull X2010 (Vettel) Chciałbym coś fajnego - np. Toyotę 7 etc. Edytowane 4 Styczeń 2011 przez tommiller Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BoryZPL 24 Napisano 3 Styczeń 2011 Jesli za Toyotke 7 to ja sie wymienie :) Poszlo PM :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek Majer 0 Napisano 3 Styczeń 2011 Może ktoś pożyczyć pick up'a? PSN:Bart3kCBR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kovalov 36 Napisano 4 Styczeń 2011 (edytowane) Zamienię Lexusa IS F RACING CONCEPT '08 (nowy bez dłubania, Premium, cena w salonie 750 000) na Ferrari 430 Scuderia '07 koniecznie w kolorze Rosso Scuderia (też nowy i bez dłubania, cena w salonie 302 500). Tym Lexusem można spokojnie objechać Niemieckie Mistrzostwa Samochodów Turystycznych z klasy ekstremalnej. Mam dwa, więc chętnie się jednego pozbędę. Jak coś to kontakt na PSN. Edit: Ogłoszenie nieaktualne. Edytowane 4 Styczeń 2011 przez Kovalov Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ronirt7 0 Napisano 4 Styczeń 2011 Kto pożyczy pick-up'a do eventu? Przejade i oddaję! PSN- THSklika_GRU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domino46 1 Napisano 4 Styczeń 2011 (edytowane) Jak ktoś potrzebuje to mam Dodge RAM 1500 (około 500 KM). Porobiłem nim złotka w pick upach Jeśli ktoś chce to niech pisze na PSN. Wysyłam najprędzej w czwartek bo muszę Kovalov'owi przesłać autko z transakcji a na dziś limit dzienny już wykorzystałem więc autko pójdzie dopiero jutro (za co chciałem go z miejsca przeprosić, nie wiedziałem o limicie dziennym jakim jest jedno auto ) PSN: djtorman Edytowane 4 Styczeń 2011 przez domino46 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medmaxx 70 Napisano 4 Styczeń 2011 z checią wymienie mojego nieuzywanego NASCARA na coś z potencjałem. czekam na oferty ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bamek 10 Napisano 6 Styczeń 2011 Bardzo chętnie pożyczyłbym coś na przejechanie tych klasyków, najlepsza chyba byłaby ta Toyota 7, w zamian za to, na czas pożyczki mogę dać Bugatti Veyron 1250 KM rozpędzające się do 435 km/h :) Jeśli ktoś jest chętny proszę pisać na gg : 6699243, będę bardzo wdzięczny, pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 6 Styczeń 2011 jak masz nadmiar pieniedzy to mozesz kupic w sieciowym salonie kolekcjonerskim 2J Race Car '70 (jedyne 14733525) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rydz87 13 Napisano 6 Styczeń 2011 (edytowane) Wymienię Cusco Dunlop Subaru Impreza '08 (nówka z salonu, seria) za auto premium o podobnej wartości. Edytowane 6 Styczeń 2011 przez rydz87 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
L0cu7u5_0f_80r6 0 Napisano 6 Styczeń 2011 (edytowane) Moge porzyczyć pick-upa! Dodge Ram Dodatkowe pytania GG:))) Potrzebuje jakiegoś japońca na mistrzostwa Japonii! Pozdro! Wymienię Cusco Dunlop Subaru Impreza '08 (nówka z salonu, seria) za auto premium o podobnej wartości. Po ile chodzi Subaryna? Edytowane 6 Styczeń 2011 przez L0cu7u5_0f_80r6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rydz87 13 Napisano 6 Styczeń 2011 Moge porzyczyć pick-upa! Dodge Ram Dodatkowe pytania GG:))) Potrzebuje jakiegoś japońca na mistrzostwa Japonii! Pozdro! Po ile chodzi Subaryna? bodajże 500 000 Cr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
L0cu7u5_0f_80r6 0 Napisano 6 Styczeń 2011 bodajże 500 000 Cr. Co powiesz o Shelbym Cobra? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rydz87 13 Napisano 6 Styczeń 2011 (edytowane) Co powiesz o Shelbym Cobra? coś innego, ten wóz już posiadam. Może też być jakieś auto typu standard ewentualnie dwa. Mam jeszcze na wymianę auto typu NASCAR, Toyota w malowaniu M&M Kyle Busch (też nówka, nie jeżdżona). Edytowane 6 Styczeń 2011 przez rydz87 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach