Gawron 4 Napisano 27 Grudzień 2010 (edytowane) A teraz to se te zdjęcia darujcie (wiem, wiem chcecie udowodnić, że nie kłamaliście ;) ), czas Kwalifikacji już minął, więc i tak ich nie uwzględniam :P Nie umiem wkleic w taki sposob jak Watson zeby zdjecie bylo duze,ale jak bys kliknal w fotke to ujrzal bys date 24grudnia,wiec co prawda za pozno wkleilem ale czas uzyskany w czas heheh. Edytowane 27 Grudzień 2010 przez Gawron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watson20054133 10 Napisano 27 Grudzień 2010 Watson, a nie odpowiedziałeś mi jakiego masz tego NATa? :P Bo myślę, że spróbujemy dziś zagrać w pokoju publicznym i ze stałym gospodarzem - może będzie lepiej. ;) Typ NAT 2 ... łącze 2MB :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gawron 4 Napisano 27 Grudzień 2010 Nie wiem czy dobrze wyczytalem,Arcadiush masz 8mb i NAT2? Ja mam 6mb i NAT1 i mam taka teorie niewazne jaki net ma host czy 5 czy 25mb,jesli dolaczy zamulacz(osoba z tragicznym laczem)to moga dziac sie komedie,i zwykle sie dzieja.Najlepszy motyw co mnie spotkal to gosc ktorego wyprzedzilem z trudem bo bokiem i baczkami lecial szybciej niz ja,znikal i pojawial sie-wyprzedzilem nagle patrze a on jak kret z pod asfaltu wyskoczyl przede mna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watson20054133 10 Napisano 27 Grudzień 2010 Nie wiem czy dobrze wyczytalem,Arcadiush masz 8mb i NAT2? Ja mam 6mb i NAT1 i mam taka teorie niewazne jaki net ma host czy 5 czy 25mb,jesli dolaczy zamulacz(osoba z tragicznym laczem)to moga dziac sie komedie,i zwykle sie dzieja.Najlepszy motyw co mnie spotkal to gosc ktorego wyprzedzilem z trudem bo bokiem i baczkami lecial szybciej niz ja,znikal i pojawial sie-wyprzedzilem nagle patrze a on jak kret z pod asfaltu wyskoczyl przede mna. Hahahaha.... to się nazywają lagi!! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watson20054133 10 Napisano 28 Grudzień 2010 Witam, Chciałbym napisać parę słów o wczorajszym turnieju. Jak dla mnie było lepiej, obeszło się bez problemów z połączeniem, więc jestem zadowolony! :) Choć nie obeszło się bez "lagów"... samochody przed Tobą podskakują, nagle szybko zmieniają tor jazdy czasami przy wypadku ktoś kto jedzie z tyłu przenika przez innych a czasami nie. Po prostu niektóre samochody wyglądają jak cienie. Poniżej propozycję zmian, nowości do turnieju: 1) Z racji tego, że są takie problemy z wynikami i niekiedy pojawiają nam się na ekranie różne wyniki, proponuję, aby kilka osób ( mogę być też ja ) robiło zdjęcia wyników i po turnieju przesyłało w paczce do arcadiusha w celu porównania. 2) Można spróbować zmniejszyć ilość uczestników z 16 do 12 - może będą mniejsze lagi :/ Wtedy bardziej będą się ludzie przykładać do kwalifikacji, no ale też istnieje ryzyko wspominanego już wcześniej oszukiwania :( 3) Jeżeli miałbym wybierać między szutrem a śniegiem- wybrałbym śnieg :D Większa frajda a i tak nic nie widać ;p 4) Do wyścigów na ciasnych torach jak Nurburgrng- nie mam pojęcia jak temu zaradzić :/ Czy lekkie kary czy duże i tak osoba której ktoś wjedzie w "dupę" jest poszkodowana. Ten kara, ten uszkodzony samochód. I tu chciałbym przeprosić pewnego gracza, który prawdopodobnie wyszedł przeze mnie- lolosolo czy jakoś tak, ponieważ twierdził, że wjeżdżam mu i teraz będzie na mnie polował :) Każdy ma ten problem, że ktoś z tyłu nie wyhamuje, albo opóźnia hamowanie i wpada na drugiego, ale muszę tu przyznać, że nie przypominam sobie lolosolo, żebym Ci w owym wyścigu wjeżdżał w "dupę" może mnie z kimś pomyliłeś. Nie mniej jednak, na pewno nie jestem z tych, którzy wypychają na pobocze drugiego, aby być na wyższych miejscach. Także, sorry i mam nadzieje, że w next powalczymy uczciwie! Zastanawiam się, jak udokumentować to, że ktoś wjeżdża specjalnie w dupę, można by udejmować np. -2 ptk od punktów zdobytych w danym wyścigu. Z tym, że z tego co wiem, nie ma dostępu do szczegółów wyścigu, czy ktoś miał kary albo np. ile razy był w pitstop. Raczej sama informacja, od poszkodowanej osoby nie wystarczy- za mało wiarygodna. Jak mi się coś przypomni to jeszcze napiszę :) Dzięki za grę i do zobaczenia za tydzień :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SUMO 0 Napisano 28 Grudzień 2010 (edytowane) GT5 EVENT nr 4. Data: 27.12.2010 Poniedziałkowy Turniej (Seria B ): 1. RobertoXpl - 229 pkt. 2. Gawron88 - 215 pkt. 3. arboos - 207 pkt. 4. hakky78 - 155 pkt. 5. perek1977 - 149 pkt. 6. Watson20054133 - 108 pkt. 7. miko_laj - 75 pkt. 8. OmerPL - 70 pkt. 9. Kmieciu4eveR - 54 pkt. 10. arcadiush - 50 pkt. 11. PioterPL - 46 pkt. 12. Spartakus580 - 43 pkt. (lepszy bilans miejsc) 13. lolosolo - 43 pkt. 14. kudlik - 40 pkt. 15. ZEFIR69_PL - 36 pkt. 16. Diego043 - 16 pkt. 17. patryk670 - 13 pkt. 18. Besi_Cube - 7 pkt. 19. SIWY78pl - 2 pkt. 20. hippol88 - 0 pkt. (lepszy bilans miejsc) 21. Exawix - 0 pkt. >> Pełna Tabela Wyników << Pełne wyniki wszystkich rozegranych EVENTów znajdziesz Tutaj Komentarz: Dzięki wszystkim za wspólną grę, mojej kierownicy - za blokujące się pedały ;) a najlepszym gratuluje świetnej jazdy. Tym razem obyło się bez większych problemów technicznych - nie licząc wylogowania mnie z PSN na początku turnieju i konieczności zakładania pokoju na nowo. ;) Ponadto jak zwykle sporo ludzi zapisanych się nie pojawiło, więc pojechali "goście" i... jeden z takich gości wygrał cały turniej. Oczywiście nie mogło zabraknąć bluzg i wjeżdzania w tyłek, przez co chyba nawet ktoś się wkurzył i sobie poszedł. Cóż poradzić taka gra i taka nasza mentalność. ;) W dwóch pierwszych wyścigach źle ustawiłem liczbę okrążeń i pojechaliśmy 2 zamiast 3 kółek. Ponadto dopiero teraz zauważyłem, że cały czas źle punktowałem miejsca :sweat: Dotychczasowa punktacja: 1 miejsce - 25 punktów 2 miejsce - 18 punktów 3 miejsce - 15 punktów 4 miejsce - 10 punktów 5 miejsce - 8 punktów 6 miejsce - 6 punktów 7 miejsce - 4 punkty 8 miejsce - 3 punkty 9 miejsce - 2 punkty 10 miejsce - 1 punkt Poprawiona punktacja od najbliższego Eventu: 1 miejsce - 25 punktów 2 miejsce - 18 punktów 3 miejsce - 15 punktów 4 miejsce - 12 punktów 5 miejsce - 10 punktów 6 miejsce - 8 punktów 7 miejsce - 6 punkty 8 miejsce - 4 punkty 9 miejsce - 2 punkty 10 miejsce - 1 punkt Cóż jestem tylko człowiekiem ;) Kwalifikacje do EVENTu (w najbliższą niedzielę 02.01.2011 o godz. 20:30.): Następny turniej odbędzie się nie za tydzień, a... za rok ;) a dokładniej rzec biorąc to już za 5 dni! W niedzielę o 20:30, mam nadzieję, że do tego momentu zdążycie już dojść do siebie po Sylwestrze. ;) Kwalifikacje trwają jeden dzień krócej niż zwykle, wybrałem więc w tym tygodniu zadanie, które zapewne już wykonaliście i pozostało Wam jedynie pochwalić się osiągniętymi czasami. ;) Ponadto nie będzie już problemów i protestów (hi arboos, który bojkotuje Kwalifikacje), że w Kwalifikacjach można oszukiwać i jeździć podrasowaną bryką. ;) Na Wasze zgłoszenia czekam do soboty (1 stycznia) do godziny 10:00 (rano). ;) Świat GT>> Życie GT >> Zawody Sezonowe >> Próby Czasowe (2 zakładka od prawej) >> Tor - Cape Ring (tor wewnętrzny) >> Samochód - zgodnie z ograniczeniami (200 KM, masa 800 kg. itd.) >> Opcje Jazdy - Dowolne. Lista kierowców: 1. arcadiush (host) - 0:58,099 - DF Pro - Foto Lista rezerwowych (czekających w Pit Stopie na ewentualne zaproszenie): 1. Lista kierowców testowych (nie biorących udziału w niedzielnym turnieju): 1. Skopiuj listę powyżej i się dopisz. Ponadto w związku z wprowadzeniem urozmaicenia w postaci dwóch Serii wyścigowych (szczegóły w Regulaminie II. Rozkład Jazdy), tym razem będziemy ścigać się na starych, dobrze znanych trasach z Serii A. Zapraszam i pozdrawiam. Edytowane 28 Grudzień 2010 przez SUMO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watson20054133 10 Napisano 28 Grudzień 2010 Arcadiush, Zmień w wolnej chwili w tabelce wyścig z ograniczeniem wagi. Obecnie jest Do 1 tony, a powinno być od 1 tony :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SUMO 0 Napisano 28 Grudzień 2010 Zmień w wolnej chwili w tabelce wyścig z ograniczeniem wagi. Obecnie jest Do 1 tony, a powinno być od 1 tony :)Fakt, gratuluje spostrzegawczości ;)Od przyszłego razu będzie zmienione, teraz nie chce mi się już na nowo tabeli z .doc zamieniać w .jpg i zastępować obecnej ;) No chyba, że będą jakieś inne znaczące błędy. :whistling: 1) Z racji tego, że są takie problemy z wynikami i niekiedy pojawiają nam się na ekranie różne wyniki, proponuję, aby kilka osób ( mogę być też ja ) robiło zdjęcia wyników i po turnieju przesyłało w paczce do arcadiusha w celu porównania.chcesz to rób sprawdzimy, ale myślę, że nie ma takiej potrzeby bo u gospodarza pokoju wszystko wyświetla się prawidłowo na szczęście ;)2) Można spróbować zmniejszyć ilość uczestników z 16 do 12 - może będą mniejsze lagi :/ Wtedy bardziej będą się ludzie przykładać do kwalifikacji, no ale też istnieje ryzyko wspominanego już wcześniej oszukiwania :(Też myślę, że zmniejszenie liczby uczestników może pomóc, a dopóki będą jakieś "Zawody Sezonowe" to i oszukiwania w Kwalifikacjach nie będzie - patrz obecne Kwalifikacje ;)3) Jeżeli miałbym wybierać między szutrem a śniegiem- wybrałbym śnieg :D Większa frajda a i tak nic nie widać ;phehe przykro mi - w jednym tygodniu śnieg, w drugim szuter i tak na zmianę :P4) Do wyścigów na ciasnych torach jak Nurburgrng- nie mam pojęcia jak temu zaradzić :/ Czy lekkie kary czy duże i tak osoba której ktoś wjedzie w "dupę" jest poszkodowana. Ten kara, ten uszkodzony samochód. Na to chyba nic poradzić się nie da. Można jedynie wywalić z turnieju wąskie tory i pozostać tylko przy tych szerokich co ułatwi wyprzedzanie.I tu chciałbym przeprosić pewnego gracza...Sam wjechałem ze dwa razy komuś lekko w dupę, ale problem w tym, że jadąc tuż za kimś i w momencie gdy on zaczyna hamować mój refleks nie pozwala na ominięcie/wyhamowanie (na seryjnych hamulcach) :P Zastanawiam się, jak udokumentować to, że ktoś wjeżdża specjalnie w dupę, można by udejmować np. -2 ptk od punktów zdobytych w danym wyścigu. Z tym, że z tego co wiem, nie ma dostępu do szczegółów wyścigu, czy ktoś miał kary albo np. ile razy był w pitstop. Raczej sama informacja, od poszkodowanej osoby nie wystarczy- za mało wiarygodna.Trzeba zatrudnić obserwatora FIA :ninja: który przy ograniczeniu np. do 12 graczy będzie siedział w pokoju i zamiast z nami jechać, patrzył kogo ukarać Dzięki za grę i do zobaczenia za tydzień :D chyba za rok ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gawron 4 Napisano 28 Grudzień 2010 Witam,bardzo fajny wyrownany turniej,musze przyznac ze jest coraz lepiej jesli chodzi o kulture jazdy na torach.Zostalem zmasakrowany jedynie na chamonix i nordshliefe,no i oczywisciee w hardcore juz na pierwszym zakrecie,na dohamowaniu ktos mi przygrzal w zad i prawe tylne kolo .... strzelil.Na szczescie na kierownicy dalo sie jeszcze jechac wiec zrobilem z 7 kolek i pit stop wyjechalem na 5 i odzyskalem 3-napewno nie ma co narzekac.Na tsakubie tez zrobilem troche kolek popsutum autem lewe przednie i prawe tylne kolo.Hardcorek. Jesli chodzi o wrc to moje stanowisko jest by zastopic je DTM,SGT,jeszcze te sniegowe to sie da jezdzic,nie gram tego bo to kpina zeby na sniegu byla lepsza przyczepnosc niz na szutrze.Jak kiedys wymienimy na asfalcik bedzie fajno. Jesli chodzi o waskosc nordshliefe to sa dwie opcje w sumie nawet 3: 1Nie wyprzedzac tam gdzie wiadomo ze narobimy zamieszania,np poczatek,pierwsze szykany,gdyby mogli to by skakali po glowach,dopiero za szykanami mamy spora prosta tam mozna wyprzedadzc,dohamowanie i jeszcze dluzsza prosta,naprawde jest gdzie wyprzedzac. 2Ten pkt. laczy sie z pierwszym czyli mozna dodac najszybsze z przodu i wtedy czolowka odjezdza i walczy spokojnie(czysto) o pozycje. 3.Mozna tez wsadzic Nordshliefe 24 ,typv czy cus gdzie na poczatku jest szeroko i mozna odjechac,tylko co z tego jesli zakladajac wystartuje Pole position na pierwszym nawrocie dostane w zad i skoncze w piachu-to ja juz wole wyleciec na waskim z bandami gdzie strace 6sec nie 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hakky78 0 Napisano 28 Grudzień 2010 (edytowane) Witam Turniej wyszedł fajnie w sumie Gawron napisał większość więc nie będę się powtarzał. Ja tylko w kwestii Nordschleife: Tor jest wąski i nie da się wyprzedzać w każdym miejscu. Można wyczekać na moment i zaatakować. Druga sprawa moment kiedy kogoś wyprzedzamy i dostajemy w bok lądując na bandzie. Jeśli ktoś jest szybszy to powinno się mu dać szanse na to by nas wyprzedził. Wyprzedzanie za wszelka cenę nie robi dobrze nikomu. Jeśli nawet nie uda nam sie wyprzedzić kolegi jadąc blisko niego będzie wyglądało dużo lepiej niż jak wywalimy w niego i zajmiemy pierwsze miejsce. () Może dajmy realistyczne zachowanie się na trawie, jeśli każdy będzie wiedział ze wjazd na trawe kończy sie wypadnięciem z toru będzie się troche stopował z wyprzedzaniem w każdym miejscu. Nasz wyścig z arcadiushem na indy wyszedł fajnie nikt nikogo nie staranował, to daje dużą satysfakcję. To w sumie tyle myślę ża każdy z nas się cały czas uczy panować na autami, każdy popełnia błędy. Z czasem będzie coraz lepiej. Pozdrawiam wszystkich. Edytowane 28 Grudzień 2010 przez hakky78 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watson20054133 10 Napisano 28 Grudzień 2010 Panowie a jak Wam idzie kręcenie czasów na cape ringu? :) Ja na dziś skończyłem i po 5h męczarni, kupowaniu,tuningowaniu i ustawianiu samochodów udało mi się wykręcić czas 0:58:588 :( Bardzo słabo, jadę bez wspomagaczy ( bo one rzeczywiście spowalniają ) tor przejechany niemalże idealnie, a najlepszy czas online to 55sek :) Łał.... Nawet mam auto, które waży 800kg i ma 200 KM, kombinowałem już z zawieszeniem, resorami, abs na 0, abs na 1 ( wyżej to już lipa ) tak samo trakcja. I dalej nie mogę zejść poniżej 55 sekund- hahaha.... w marzeniach ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gawron 4 Napisano 29 Grudzień 2010 (edytowane) Na indy Arcadiush uzywajac draftingu na ostatnich metrach wyrwal mi pozycje i bylem za nim,jak dobrze pamietam. Edytowane 29 Grudzień 2010 przez Gawron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SUMO 0 Napisano 30 Grudzień 2010 Tor jest wąski i nie da się wyprzedzać w każdym miejscu. Można wyczekać na moment i zaatakować. Druga sprawa moment kiedy kogoś wyprzedzamy i dostajemy w bok lądując na bandzie. Jeśli ktoś jest szybszy to powinno się mu dać szanse na to by nas wyprzedził. Wyprzedzanie za wszelka cenę nie robi dobrze nikomu. Jeśli nawet nie uda nam sie wyprzedzić kolegi jadąc blisko niego będzie wyglądało dużo lepiej niż jak wywalimy w niego i zajmiemy pierwsze miejsce.Właśnie. Dodałbym tylko, że to dotyczy każdego toru, a nie tylko Nordschleife. Niestety, ale co niektórym po przesiadce z Burnouta czy Hot Pirsuita ciężko się przestawić na kulturalną jazdę. ;) Może dajmy realistyczne zachowanie się na trawie, jeśli każdy będzie wiedział ze wjazd na trawe kończy sie wypadnięciem z toru będzie się troche stopował z wyprzedzaniem w każdym miejscu.Gdyby się dało to by się ustawiło. ;) Narazie można ustawić (i tak jest ustawione) jedynie realistyczne zachowanie na mokrej nawierzchni.Nasz wyścig z arcadiushem na indy wyszedł fajnie nikt nikogo nie staranował, to daje dużą satysfakcję.Gdzie tam mi taranowanie w głowie... Ja bałem się nawet Ciebie dotknąć, żeby na ostanim okrążeniu jak zwykle nie skończyć na trawie. ;)Panowie a jak Wam idzie kręcenie czasów na cape ringu? :) Ja na dziś skończyłem i po 5h męczarni, kupowaniu,tuningowaniu i ustawianiu samochodów udało mi się wykręcić czas 0:58:588 :( Bardzo słabo, jadę bez wspomagaczy ( bo one rzeczywiście spowalniają ) tor przejechany niemalże idealnie, a najlepszy czas online to 55sek :) Łał.... Nawet mam auto, które waży 800kg i ma 200 KM, kombinowałem już z zawieszeniem, resorami, abs na 0, abs na 1 ( wyżej to już lipa ) tak samo trakcja. I dalej nie mogę zejść poniżej 55 sekund- hahaha.... w marzeniach ;)Pewnie oprócz zakupienia części do tuningu, trzeba też się pobawić z ustawieniami skrzyni biegów itp. A jak jesteś ciekaw jak koleś wykręcił czas 55 sekund to zawsze możesz klikając na niego ściągnąć sobie replay jego przejazdu i zobaczyć "którędy" jechał. ;)Ponadto myślę, że w celu ograniczenia lagów najbliższy niedzielny turniej pohostuje ktoś z szybszym łączem (min. 20 Mb/s), więc jeśli takowy masz i będziesz w niedzielę na 100%, zostaniesz również do samego końca to pisz. ;) Jeśli i to nie pomoże, to w przyszłości pozostanie chyba tylko ograniczenie liczby uczestników do 12. Info: Przy zmiane hosta (nie musicie jeśli nie chcecie zapraszać Go do znajomych), kiedy ja już do niego dołącze wszyscy pozostali dołączać się mogą tradycyjnie, czyli najlepiej "wchodząc" na mnie w Społeczności jak zwykle. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watson20054133 10 Napisano 30 Grudzień 2010 Pewnie oprócz zakupienia części do tuningu, trzeba też się pobawić z ustawieniami skrzyni biegów itp. A jak jesteś ciekaw jak koleś wykręcił czas 55 sekund to zawsze możesz klikając na niego ściągnąć sobie replay jego przejazdu i zobaczyć "którędy" jechał. ;) Właśnie grzebie sobie w ustawieniach :) Dziś na forum poszukałem informacji o ustawieniach zawieszania, lsd, amorach itp aby poznać tajniki owych systemów :) Zobaczymy czy coś z tego wyjdzie. Nie mniej jednak, uważam, żę ten czas wystarczy do zakwalifikowania się do ścisłej 16-stki ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zefir 0 Napisano 30 Grudzień 2010 ZEFIR_69PL 0:57:565 PS: Sory arcadiush ze nie bylem na ostatnim wyscigu , niestety zatrzymali mnie dłużej w robocie i nie zdążyłem , nawet nie mialem was jak poinformowac ze nie dam rady , w niedziele powinienem byc na 100 % Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watson20054133 10 Napisano 31 Grudzień 2010 Lista kierowców: 1.ZEFIR_69PL - 0:57:565 2. arcadiush (host) - 0:58,099 - DF Pro - Foto 3. Watson20054133- 0:58:588 - PAD Lista rezerwowych (czekających w Pit Stopie na ewentualne zaproszenie): 1. Lista kierowców testowych (nie biorących udziału w niedzielnym turnieju): Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lst 13 Napisano 31 Grudzień 2010 Na szybkiego 0:57,404 moze cos jeszcze dzisiaj urwe. Jak się dostać do tego ekranu z rekordem online bo jakos nie moge znalezc a fotke wkleic trzeba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barto987 2 Napisano 31 Grudzień 2010 A to tylko udział biorą użytkownicy PS3site czy jeszcze jacyś inni? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barto987 2 Napisano 31 Grudzień 2010 (edytowane) Lista kierowców: 1.ZEFIR_69PL - 0:57:565 2. arcadiush (host) - 0:58,099 - DF Pro - Foto 3. Barto987- 0:58:455 - DFGT 4. Watson20054133- 0:58:588 - PAD Lista rezerwowych (czekających w Pit Stopie na ewentualne zaproszenie): 1. Edytowane 31 Grudzień 2010 przez barto987 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gawron 4 Napisano 1 Styczeń 2011 (edytowane) Lista kierowców: 1.ZEFIR_69PL - 0:57:565 2. Gawron88 - 0:57:957 DFGT - Foto 3. arcadiush (host) - 0:58,099 - DF Pro - Foto 4. Barto987- 0:58:455 - DFGT 5. Watson20054133- 0:58:588 - PAD Lista rezerwowych (czekających w Pit Stopie na ewentualne zaproszenie): 1. Sumo,ale wybrales trase,masakra, wszystkie plastry wytrzymaly,jednak musialem pobic Twoj czas,te 144 setne to prawie wiecznosc,a i samochod musialem pozyczyc bo swoj wyrzucilem gdyz zacinal sie w b-spec-u. Edytowane 1 Styczeń 2011 przez Gawron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SUMO 0 Napisano 1 Styczeń 2011 (edytowane) Mamy nowy rok, sobota i co prawda 10:00 jeszcze nie minęła, ale chciałem zdążyć na "Na Wspólną" :teehee: więc oto podSUMOwanie Kwalifikacji (jakby coś się zmieniło do 10:00 to jeszcze później - po "Na Wspólnej" poprawie) ;) Świat GT>> Życie GT >> Zawody Sezonowe >> Próby Czasowe (2 zakładka od prawej) >> Tor - Cape Ring (tor wewnętrzny) >> Samochód - zgodnie z ograniczeniami (200 KM, masa 800 kg. itd.) >> Opcje Jazdy - Dowolne. Lista kierowców: 1. ZEFIR_69PL - 0:57,565 - Foto 2. perek1977 (host) - 0:57,863 - pad - Foto 3. Gawron88 - 0:57,957 - DFGT - Foto 4. arcadiush - 0:58,099 - DF Pro - Foto 5. kudlik - 0:58,140 - Foto 6. Barto98765 - 0:58,455 - DFGT - Foto 7. Watson20054133 - 0:58,588 - pad - Foto 8. Spartakus580 - 0:59,249 - G25 - Foto 9. Czarson - 0:59,756 - Foto 10. lukinio1 - 1:00,320 - Foto Lista rezerwowych (czekających w Pit Stopie na ewentualne zaproszenie): 12. tata_arek 13. miko_laj Jako, że najszybszym czasem tfu... netem ;) poszczycić może się perek1977, to On zostanie jutro hostem, co mam nadzieję pomoże w ominięciu problemów technicznych. Dzięki perek ;) Info: Przy zmiane hosta (nie musicie jeśli nie chcecie zapraszać perka do znajomych), kiedy ja już do niego dołącze wszyscy pozostali dołączać się mogą tradycyjnie, czyli najlepiej "wchodząc" na mnie w Społeczności jak zwykle. O ile oczywiście wcześniej dodacie mnie do znajomych. ;) Najlepszym gratuluję świetnych czasów w Kwalifikacjach, a resztę muszę zganić za kiepskie - bo gorsze od mojego czasy. :P Wszystkim tym, którzy nie zdążyli wziąć udziału w Kwalifikacjach przypominam, że: Po zakończeniu Kwalifikacji, czyli od soboty (godz. 10:00) do niedzieli (godz. 18:00) możliwe jest jeszcze zapisanie się na poniedziałkowy Turniej, ale na Listę Rezerwową już bez podawania czasu z Sesji Kwalifikacyjnej. PS. Wczoraj rozkręciłem i wyczyściłem swoje pedały :o Mam nadzieje, że ich całkiem nie zepsułem - zobaczymy jutro o 20:30. ;) Sory arcadiush ze nie bylem na ostatnim wyscigu , niestety zatrzymali mnie dłużej w robocie i nie zdążyłem , nawet nie mialem was jak poinformowac ze nie dam rady...spoko, żaden problem, dzięki temu pojechali inni ;) A to tylko udział biorą użytkownicy PS3site czy jeszcze jacyś inni? Kwalifikacje prowadzone są równocześnie na 4 forach:- granturismo.pl - psxextreme.pl - oficjalnym forum playstation.pl - ps3site.pl więc o ostatecznej kolejności na Liście Kierowców decydować będzie suma wszystkich zgłoszeń na EVENT z w/w for. Ale jakbyś sprawdził to tak na prawdę zainteresowanie jest jedynie tutaj i na oficjalnym forum playstation.pl. Na psxextreme.pl tylko ze dwie osoby czasami coś napiszą, a na granturismo.pl chyba uważają, że zasady są do du** bo oni by chcieli w każdym wyścigu takie zasady jak w Hardcor'ze + po 20 okrążeń każdy wyścig, ponadto są strasznie uczuleni na wszelkiego rodzaju niesportowe zachowanie typu wjeźdzanie w du** i dla nich jazda bez przestrzegania zasad Clean Racers Club nie ma sensu, a przecież na lagi (które są główną przyczyną niesportowego zachowania) nie ma rady, a po za tym my głównie jedziemy dla dobrej zabawy, a nie tutułu mistrza Polski. ;) Sumo,ale wybrales trase,masakra, wszystkie plastry wytrzymaly,jednak musialem pobic Twoj czas,te 144 setne to prawie wiecznosc,a i samochod musialem pozyczyc bo swoj wyrzucilem gdyz zacinal sie w b-spec-u.po piersze to wybór miałem ograniczony do 2 tras, więc zażalenia do PD nie do mnie, że takie trasy dali :Ppo drugie samochodu jak i kobiety się nie pożycza :P po trzecie gratuluje ambicji i wytrwałości w pobijaniu mojego czasu :P Edytowane 1 Styczeń 2011 przez SUMO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lst 13 Napisano 1 Styczeń 2011 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gawron 4 Napisano 1 Styczeń 2011 lst ,fajny czas szkoda ze nie ten tryb :),na rezerwowa sie wpisz,napewno bedzie miejsce,wiec zagrasz, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barto987 2 Napisano 1 Styczeń 2011 Jestem tu nowy i bedzie do dla mnie pierwszy wyscig online przez to forum. Mam kilka pytan: 1.Kogo (najlepiej) dodac do znajomych, zeby móc dostac sie do wyscigu 2.Na jakich bedziemy scigac sie torach? ( z tego co zrozumialem to bedziemy jechac az na 13 trasach) 3. Ile czasu potrwa całość? 4. Czy mozna miec stuningowany samochod, czy ma byc fabryczny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watson20054133 10 Napisano 1 Styczeń 2011 (edytowane) lst ,fajny czas szkoda ze nie ten tryb :) Hehe... no co po sylwestrze pewnie :D Jestem tu nowy i bedzie do dla mnie pierwszy wyscig online przez to forum. Mam kilka pytan: 1.Kogo (najlepiej) dodac do znajomych, zeby móc dostac sie do wyscigu 2.Na jakich bedziemy scigac sie torach? ( z tego co zrozumialem to bedziemy jechac az na 13 trasach) 3. Ile czasu potrwa całość? 4. Czy mozna miec stuningowany samochod, czy ma byc fabryczny? 1. Arcadiush 2. Patrz regulamin rozkład jazdy na początku tematu 3. Potrwa tyle ile nam zejdzie 13-15 tras w zależności od problemów technicznych- w każdej chwili możesz wyjść i nic się nie stanie, ale polecam jechać do końca! :) 4.Prawie w każdym wyścigu są ograniczenia- poczytaj dokładnie początek tematu o zasadach, regulaminie itp. znajduje się on na 1 stronie tematu. Edytowane 1 Styczeń 2011 przez Watson20054133 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach