DonutHunter 19 Napisano 20 Listopad 2011 Raczej Ci nikt nie powie czy warta skoro miała wczoraj premierę, a gier na move nie kupują jak dobre tytuły w dniu premiery. Po trajlerach oby dwie gry są miłe dla oka z tym, że pierwsza to kolejna gra ze znajomymi (i wygląda lepiej niż w Motion Sports Adrenaline), natomiast druga pewnie ma jakąś fabułę co jest rzadkie w tego typu grach (na move). Ja bym z pewnością poczekał na recenzje, gameplay, ewentualnie jak zejdą z ceny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom21 61 Napisano 20 Listopad 2011 Raczej Ci nikt nie powie czy warta skoro miała wczoraj premierę, a gier na move nie kupują jak dobre tytuły w dniu premiery. Po trajlerach oby dwie gry są miłe dla oka z tym, że pierwsza to kolejna gra ze znajomymi (i wygląda lepiej niż w Motion Sports Adrenaline), natomiast druga pewnie ma jakąś fabułę co jest rzadkie w tego typu grach (na move). Ja bym z pewnością poczekał na recenzje, gameplay, ewentualnie jak zejdą z ceny. Dokładnie chyba nikt nie wywali 159zł w ciemno ta druga gierka jak by kosztowała 80zł ty bym się skusił w końcu coś z fabułą na move(nie wliczam w to kilzone3 bo to nie było robione specjalnie pod mova). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
indianin666 10 Napisano 21 Listopad 2011 ...natomiast druga pewnie ma jakąś fabułę co jest rzadkie w tego typu grach (na move). Ja bym z pewnością poczekał na recenzje, gameplay, ewentualnie jak zejdą z ceny. A czy ta druga gra jest na pewno na move? Przy Camp Adventures na końcu reklamówki jest wyraźnie zaznaczone, że obsługuje move. Natomiast druga gra - Shadows of Katmai nie ma takiej informacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver666 31 Napisano 21 Listopad 2011 Na okładce i w tytule jest napisane, że obsługuję mova. http://muve.pl/playstation-3/move/cabela-s-survival-shadows-of-katmai-ps3-dla-kontrolera-move/3665 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Abs 0 Napisano 22 Listopad 2011 Cześć. Czy wiadomo coś o "Sorcery"? Na gameplayu z E3 jest data "Spring 2011" czyli powinno być już coś wiadomo. Dla mnie może to być jedna z najciekawszych gier na move... może wreszcie kupię controller sticka?:-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 23 Listopad 2011 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 26 Listopad 2011 Czy w EyePET move edition da się grać bez MOVA? (jest ta karta co w zwykłej wersji?) Btw. opłaca się mova kupować? Na razie nie mam aż tyle kasy żeby inwestować w gre, move i kamere, więc bym kupił na start tylko kamere a dopiero pozniej kontroler :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jookerr 4 Napisano 26 Listopad 2011 Czy w EyePET move edition da się grać bez MOVA? (jest ta karta co w zwykłej wersji?) Nie wiem,ale jeśli zakupisz normalną wersję EyePet to będzie ona z kartą,a do wersji Move konsola podciągnie ci sama poprzez internet. Btw. opłaca się mova kupować? To zależy czy tytuły które są na PS Move ci się podobają <choć jest ich mało> i czy kręci cię takie "skakanie przed kamerką",zakupiłem grę "EyePet" jakiś czas temu,już dawno dość i teraz się ta karta z grą kurzy,bo to było fajne tylko przez kilka pierwszych dni,później <w moim przypadku> to leży i się kurzy. więc bym kupił na start tylko kamere a dopiero pozniej kontroler Dobra inwestycja co do kamerki,gry na samą kamerkę też są <na PS Store> oprócz tego kamerkę można wykorzystać np.do gry Little Big Planet czy do programu EyeCreate. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 26 Listopad 2011 Czyli co - kupić samą kamerke / z kontrolerem ale bez gier? Bo szczerze to bede miec jakies 200zł na wydanie, więc ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jookerr 4 Napisano 26 Listopad 2011 Czyli co - kupić samą kamerke / z kontrolerem ale bez gier? Bo szczerze to bede miec jakies 200zł na wydanie, więc ... Zrób jak uważasz,jeśli masz 200 zł to poleciłbym zakup kamerki + kontroler,a jak dostaniesz już te gadżety w swoje ręce to sprawdź demka na PS Store gier na PS Move i zdecydujesz jaką grę zakupić gdy będziesz miał pieniądze.Od razu mogę polecić grę Sport Champions i Start The Party. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Khazar 21 Napisano 2 Grudzień 2011 Mam pytanko dotyczące Killzone 3. Wg pudełka da się grać we dwóch na jednej konsoli, ale czy możliwe jest granie 1 gracz na move, a 2 na padzie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 3 Grudzień 2011 Mam pytanko dotyczące Killzone 3. Wg pudełka da się grać we dwóch na jednej konsoli, ale czy możliwe jest granie 1 gracz na move, a 2 na padzie? Szczerze w to wątpie. Po prostu move wymaga zapewne pełnego ekranu do obsługi. Myślisz, że wygodnie by się Tobie grało celując na małym ekraniku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRyku 3 Napisano 3 Grudzień 2011 Witam moje pytanie jest następujące jakie gry polecacie na move ?? mam zamiar kupić starter pack plus jeszcze jeden kontroler główny pozdrawiam :) prosze wymienić te "must have" :) dziękuje za uwage :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jujo480 50 Napisano 3 Grudzień 2011 Uważam, że Sports Champions to taki tytuł obowiązkowy, który wymaga PlayStation Move. No chyba, że ktoś nie lubi sportu i takich dyscyplin. Jednak gra ta daje dużo radości, ze znajomymi można w nią popykać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonutHunter 19 Napisano 3 Grudzień 2011 Sports Champion i jak mówisz, że drugi kontroler to The Fight myslę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jw73 1 Napisano 4 Grudzień 2011 Jeszcze Killzone 3 + sharpshooter. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ath'Eghtern 0 Napisano 4 Grudzień 2011 Mam pytanko dotyczące Killzone 3. Wg pudełka da się grać we dwóch na jednej konsoli, ale czy możliwe jest granie 1 gracz na move, a 2 na padzie? Nie, we dwóch tylko na padzie. W KZ3 na Sharp Shooterze gra się dobrze, ale na elicie tylko hard ogarnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Khazar 21 Napisano 4 Grudzień 2011 Mam takie pytanko: w konsoli w ustawieniach akcesoriów obraz z kamerki mam jasny, ładny, wszystko jest ok. Włączam Eyepeta i obraz ostro szumi i w dodatku jest ciemny. Oświetlenie pokoju jest dobre, zwłaszcza, że w opcjach w podglądzie działa świetnie. Da się coś w tym eyepecie zrobić? Czy ten typ tak ma, bo tam zero opcji jest, albo jeszcze ich nie znalazłem. Pzdr i dzięki za odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRyku 3 Napisano 5 Grudzień 2011 Czyli polecacie tylko dwie ewentualnie 3 gry?? kurde myślałem że będzie lepiej z tymi grami no nic zobacze czy kupić :) dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartus007 8 Napisano 5 Grudzień 2011 Niestety gier na move'a moim zdaniem nie ma! Może house of the dead overkill jeszcze-na amazonie chyba po 13 funtów chodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daros888 2 Napisano 6 Grudzień 2011 Czy do gry w DanceStar Party i SingStar dance wystarczy jedna "różdżka"? Oczywiście w przypadku gdy jedna osoba tańczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keil 11 Napisano 6 Grudzień 2011 w dance star wystarcza jak najbardziej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xyron 0 Napisano 9 Grudzień 2011 czy w resistance 3 da się zrobić żeby celownik był cały czas na środku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Abs 0 Napisano 9 Grudzień 2011 Cześć. Czy ktoś grał już w Medievil: Zemsta Trupazego? Jak gra się prezentuje? Jakaś recenzja?:-). Oraz drugie pytanie: Czy bardziej opłaca się kupić drugiego MOVE'a (w sensie latarkę) czy jednak tego sticka z analogiem? Która wersja jest częściej używana? Czy wiele gier wymaga (lub ma w swojej ofercie opcjonalne używanie) dwóch różdżek? Tak jak np. Sports Champions? Pzdr! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver666 31 Napisano 9 Grudzień 2011 Zagraj w demo Medievil: Zemsta Trupazego. Jeżeli lubisz grę gdzie sama Cie prowadzi a Ty tylko walisz we wszystko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach