Khazar 21 Napisano 13 Luty 2012 Spróbuję zgrać dane na pena i zrobić tak jak mówisz. Dużo nie przeszedłem, ale nie chce mi się grać tenisa na brązie bo jest tak łatwiutki że szkoda czasu :) Ale lepiej teraz kasować takie rzeczy niż jak się już nagram ;) Drugi move już w domku, więc poogarniam resztę dyscyplin. Co polecicie jako must have na dwa kontrolery? I czy istnieje jakaś lista gier, w które można grać we dwóch na 1 konsoli? Tylko nie eyepety.... Pzdr i dzięki i jeszcze sorry za te durnowate pytania powyżej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oranje 65 Napisano 13 Luty 2012 Spróbuję zgrać dane na pena i zrobić tak jak mówisz. Dużo nie przeszedłem, ale nie chce mi się grać tenisa na brązie bo jest tak łatwiutki że szkoda czasu :) Ale lepiej teraz kasować takie rzeczy niż jak się już nagram ;) Drugi move już w domku, więc poogarniam resztę dyscyplin. Co polecicie jako must have na dwa kontrolery? I czy istnieje jakaś lista gier, w które można grać we dwóch na 1 konsoli? Tylko nie eyepety.... Pzdr i dzięki i jeszcze sorry za te durnowate pytania powyżej. Na pewno jakiś tenis. Polecam Ci Top Spina 4 (tyle, że tu trzeba mieć navigatora) albo Virtua Tennis 4 (2x dildo). W obie gry grałem, lepsza jak dla mnie Top Spin 4, ale VT4 też jest dobra. Wyszedł niedawno tenis od EA, w którego nie grałem, ale sadzę, że cena 150 zł za tą grę póki co to lekkie przegięcie, no chyba, że jesteś zagorzałym fanem tenisa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Khazar 21 Napisano 13 Luty 2012 Niestety jak wywaliłem save i tak nie mogę się połączyć z rankingami...coś jest trefne chyba i tyle. Mam navi także, więc no problem. Rozejrzę się przy przypływie gotówki za wymienionymi grami. Stwierdzam, że to wciąga :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pgkedzior 5 Napisano 14 Luty 2012 (edytowane) Witam, grał ktoś w Mistrzostwa Nocnych Zawodników? Czy ta gra jest warta tych 100 zł? Nie ukrywam że na Plejce brakuje mi na Move kręgli, na Xbox Kinect są dostępne. W rzutki też chętnie bym pograł, a przede wszystkim moja siostra :thumbsup: High Velocity Bowling otrzymalo w zeszlym roku latke na move'a :) takze można popykac :) Edytowane 14 Luty 2012 przez pgkedzior Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 14 Luty 2012 Witam, grał ktoś w Mistrzostwa Nocnych Zawodników? Czy ta gra jest warta tych 100 zł? Nie ukrywam że na Plejce brakuje mi na Move kręgli, na Xbox Kinect są dostępne. W rzutki też chętnie bym pograł, a przede wszystkim moja siostra :thumbsup: chyba taniej wyjdzie jak kupisz te gry z pss Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matolek600 0 Napisano 17 Luty 2012 proszę napiszcie mi tytuły gier które obsługują shapshotera, bo nie mam nic poza SOCOMem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil_77 6 Napisano 17 Luty 2012 proszę napiszcie mi tytuły gier które obsługują shapshotera, bo nie mam nic poza SOCOMem. Killzone 3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matolek600 0 Napisano 17 Luty 2012 Killzone 3. nie przepadam za killzonem. grałem w 2 i nie za bardzo mi podeszła :| a gra MAG obsługuje sharpa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 17 Luty 2012 nie przepadam za killzonem. grałem w 2 i nie za bardzo mi podeszła :| a gra MAG obsługuje sharpa? MAG obsługuje sharpshootera. Od siebie mogę jeszcze dodać Resistance 3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matolek600 0 Napisano 18 Luty 2012 a co z BF3? pamiętam jeszcze zapowiedzi na różnych portalach: 'w 3D i move'. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil_77 6 Napisano 18 Luty 2012 a co z BF3? pamiętam jeszcze zapowiedzi na różnych portalach: 'w 3D i move'. BF nie obsługuje kontrolera PS Move :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonutHunter 19 Napisano 18 Luty 2012 Może chodzi Ci o Killzone 3 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Khazar 21 Napisano 19 Luty 2012 MAG ogarnia move, ale sharpshootera? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 19 Luty 2012 MAG ogarnia move, ale sharpshootera? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Antekk 10 Napisano 23 Luty 2012 Witam chce kupic jakies dwie fajne gry na mova jakie byście mi polecili? Na pewno Sport Champions ale oprocz tego co jeszcze :P ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 23 Luty 2012 DanceStar Party , The Fight Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Antekk 10 Napisano 24 Luty 2012 (edytowane) DanceStar Party to może być ciekawa gra. Dzieki za propozycje. Edytowane 24 Luty 2012 przez Antekk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 24 Luty 2012 Polecam świetna zabawa, trochę miałem wątpliwości jak wypadnie tańczenie jedną ręką z move, ale pozytywnie się zaskoczyłem. Fajny zróżnicowany repertuar i przystępna cena. Do tego gra jest stworzona na move a nie jest to zaadaptowana gra na kinekta, jak jest w przypadku konkurencyjnych gier. Postać na ekranie trzyma kontroler move więc wiadomo co i jak mamy robić, co nie jest takie oczywiste w innych grach tego typu. Genialny tryb party gdzie nawet 20 osób może się bawić. Grałem maksymalnie chyba w 10 osób i rewelacyjnie się to sprawdzało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 26 Luty 2012 Ja move dostałem razem z ps3 za niecałe 1300zł :) trafiłem na niezłą okazje z Media Marktu. A co do Move to czasami ten sprzęcik potrafi denerwować np. grałem z młodszymi kuzynami w grę start the part nie dośc że ibisz tam jest denerwujący to jescze musimy się precyzyjnie się ustawić żeby np trafić w skałe którą mamy rozłupać na moje jest to troche zbyt dokładne w grach z wyłącznością na move no ale ponoc dobrze wygląda na strzelankach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 27 Luty 2012 Dead Space Extraction jest super, polecam! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matolek600 0 Napisano 28 Luty 2012 ja polecem jeszcze od siebie SOCOMa- jak lubisz strzelanki, a jak nie to Jacksona (czy jakoś tak to się pisze) fajna taneczna gierka no chyba żę chcesz Zumbę to też polecam chociaż nie do końca fajnie się przy niej bawiłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zimzvm 12 Napisano 29 Luty 2012 ja ze swojej strony gorąco polecam House of the Dead: Overkill. dla fanów celowniczków na szynach to chyba aktualnie najlepsza pozycja na liście gier PS Move. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jatoja88 0 Napisano 2 Marzec 2012 Grał ktoś w Winter Sports? Godne polecenia i jeśli ma możliwość skonfrontowania ze Sports Champions, jak te gry mają się do siebie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 3 Marzec 2012 (edytowane) Gra jest rewelacja, Overkill utrzymuje mój ulubiony klimat filmów klasy B jakie produkowano w USA w latach 80. Stylizowanie obrazu na stary zniszczony film na video (kaseta VHS). Po prostu daje tony miodu. Grywalna gra! :) http://www.youtube.com/watch?v=5NX0_ORboSk Edytowane 3 Marzec 2012 przez pack Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonutHunter 19 Napisano 4 Marzec 2012 Będę musiał coś zakupić na move, posiadam go od początku konsoli czyli sierpnia a mam tylko Eye Pet'a który był dołączony do zestawu, grałem w dużo dem ale jakoś się nie mogę zebrać na kupno gry na move. Jest coś ciekawego z FABUŁA, która nie wykorzystuje więcej zabawek niż same dildo ? Mogę najwyżej zwykły pistolet za 30 zł dokupić. Dzięki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach