Skocz do zawartości
ONE

The Elder Scrolls V: Skyrim

Rekomendowane odpowiedzi

"Pięknie" rozumiem, że chodzi ci o ogólny feeling tej gry, bo jeśli chodzi o wygląd to trochę słabo to wypada. Ten gameplay jest z X'a i technicznie jest fatalny. Wszystko się strasznie świeci, brak synchronizacji pionowej, którą moim zdaniem zabijała już grę w poprzedniej części na PS3, gra wyraźnie chrupie tu i ówdzie, nawet w dungeonie. Znając poprzednie porty Bethesdy na PS3, mam spore obawy jak to będzie śmigać na naszych "trudnych do programowania" maszynach.

A tak poza tym to :woot:

What a GAME!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli unikną błędów z obliviona i odświeżą wszystko to będzie hit :] Jakieś sugestie co do najtańszego pre ordera? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Pięknie" rozumiem, że chodzi ci o ogólny feeling tej gry, bo jeśli chodzi o wygląd to trochę słabo to wypada.

Tak, chodzilo mi o takie ogolne odczucia ;). Co do grafiki to nie bede jeszcze oceniac, bo nie wiadomo jak to bedzie dzialac na czarnulce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kręci mnie ten tytuł niesamowicie. 300 godzin rozgrywki robi niesamowite wrażenie. Podobno będzie można podjąć prace (np. w tartaku). Coś pięknego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już widze jak wróce z pracy odpale Skyrima i będe pracował :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesteś drwalem, albo cieślą? :P Ja się cieszę z tego, że gra zaoferuje mi to czego brakuje w wielu cRPG, a mianowicie namiastki papierowych RPG. Tworzysz postać i ją odgrywasz. Żyjesz jej życiem. Coś pieknego. W Daggerfall można nawet było kupić okręt. Lokowało się pieniądze w banku i robiło się mnóstwo innych rzeczy. Ciekawe, czy ukąszenie wampira, czy innego wilkołaka spowoduje przemianę naszego bohatera, tak jak miało to miejsce we wspomnianym już Daggerfallu.Byłoby super.

Edytowane przez KopaczK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znając poprzednie porty Bethesdy na PS3, mam spore obawy jak to będzie śmigać na naszych "trudnych do programowania" maszynach.

Oblivion lepiej chodzi i wygląda na PS3.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mieli sporo czasu żeby dopracować...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurcze, oceniacie grafike i ogólnie grę pod kątem graficznym, po obejrzeniu filmiu o przechujowej jakości...ręce opadają...

co do samej gry, to jako fan TES, czekam na edycje kolekcjonerską i zamawiam preordera :)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra robi piorunujące wrażenie... Must have na 100%. Mam tylko takie pytanie. Na kiedy przewidziana jest premiera???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra robi piorunujące wrażenie... Must have na 100%. Mam tylko takie pytanie. Na kiedy przewidziana jest premiera???

11.11.2011. Gra wygląda bosko, myślałem, że poczekam z graniem w taki gatunek do czasu GW2, ale widzę, że Skyrim to must-have :)

Edytowane przez Bas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zawsze byłem fanem TES, Oblivion był jedną z moich ulubionych gier, a ta po prostu spowodowała u mnie wypadnie włosów, nerwowe dygotanie kończyn, i siedzi mi w głowie i szepcze: "Kup mnie! Kup mnie!". A nie musi tego robić bo i tak ją kupię....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie powiem gra zrobiła na mnie wielkie wrażenie i zastanawiam się nad jej kupnem. Może mi ktoś powiedzieć czy Skyrim wymaga w zagranie we wcześniejsze części? Mógłbym pożyczyć Obliviona od kumpla tylko nie wiem czy wymagane jest to do zapoznania się z fabułą Skyrima.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skyrim to kompletnie inny swiat. Nawiazan nie bedzie z tego co wiem. Morrowind nie byl powiazany z oblivionem. Podobnie bedzie jesli chodzi o relcje oblivion-skyrim

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest tylko wspólny świat jeśli chodzi o mechanikę. Ale każda gra opowiada o innym "rejonie" i czasie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie powiem gra zrobiła na mnie wielkie wrażenie i zastanawiam się nad jej kupnem. Może mi ktoś powiedzieć czy Skyrim wymaga w zagranie we wcześniejsze części? Mógłbym pożyczyć Obliviona od kumpla tylko nie wiem czy wymagane jest to do zapoznania się z fabułą Skyrima.

Tak jak mówili koledzy Skyrim nie będzie nawiązaniem do Obliviona, ale grę sobie pożycz. Sam sobie ostatnio kupiłem i wciągnęła mnie na maksa. Naprawdę polecam, chyba najlepszy RPG na czarnulkę (narazie) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja za starych dobrych czasów pamiętam jak odpalałem mojego wysłużonego blaszaka i popylałem w Morrowind i Obliviona :) To były czasy... A teraz jak tylko sobie pomyśle o Skyrim to za przeproszeniem mi.... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

myślicie, że są jakieś szanse na polskie napisy?? do tej pory nie było może w tej w końcu dadzą wersje kinową bo chciałbym się nacieszyć tym tytułem w 100% a moja znajomość języka ang niestety mi na to nie pozwoli, a z tego co czytałem gra ma być dłuuuuuuga bardzo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Będą pewnie na PC. Na konsolach raczej ich nie uświadczymy.

Edytowane przez KopaczK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chyba lykne wersje na pc, mody kusza, a i z frameratem na konsolach nie wiadomo, czy spadkow nie bedzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chyba lykne wersje na pc, mody kusza, a i z frameratem na konsolach nie wiadomo, czy spadkow nie bedzie.

Dla mnie wersja PC to obowiazek, nie chce miec loadingow przed wejsciem do miasta i nie widziec co sie dzieje w domach NPCow przez okna, mody wszystko pieknie zalataja jak to bylo w przypadku obliviona, i wprowadza inne dobre usprawnienia lub zmiany na lepsze w mechanice gameplayu :teehee:

Mimo wszystko zapowiada sie grubo, ubolewam nad brakiem poprawienia trybu TPP ale jesli story bedzie dobre i nie bedzie wiac nuda to jestem im to w stanie wybaczyc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po Dragon Age nigdy już chyba nie zagram w RPG (takie nieco bardziej rozbudowane) na konsoli. Chodzi mi tu głownie o dostęp do interfejsu i łatwość jego użytkowania. No i mody także.

Edytowane przez Rainhaus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi