kaslapek 0 Napisano 21 Grudzień 2011 Mam Xboxa360 od 2 lat. Aktualnie zakupiłem PS3 i Xbox jest do sprzedania. Moim zdaniem w Xboxie jest lepszy pad (wygodniej mi sie na nim gra - ale mysle kwestia przyzwyczajenia). Menu w PS3 jakos mi sie nie podoba. Malo przejrzyste jest. W xboxie jest o wiele lepsze, prostsze i latwiej mi sie w nim poruszac. Kolejnym minusem jest brak mozliwosci instalacji gier. W xboxie kazda gre instalowalem na dysku. W PS3 niestety nie widze takiej opcji. Szkoda bo laser pewnie wytrzyma mniej. Zas plusem PS3 to na pewno ilosc gier EX. Strasznie zaluje ze na PS3 nie ma ALANa WAKEa :( bo ta gra jest kapitalna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaork 40 Napisano 21 Grudzień 2011 Ja tam średnio polecam kupno PS3 lub innej konsoli: 1. Konsola PS3 często się zwiesza podczas grania (1 raz na miesiąc, gdy miałem PS2 nigdy mi się gra nie zwiesiła) [zwykle zwiesza się, gdy pisze do kogoś wiadomość podczas gry i jak wysyłam ją] 2. Niektóre aktualizacje wymagane, żeby połączyć się z PSN 3. Gry muszą się instalować na dysku. 4. Skok na kasę- gry na konsole 200zł gry PC 120zł, a na konsole zwykle jakość wykonania jest gorsza, a i tak szykują dodatkowe PSN PASS czy jakieś inne głupie rzeczy. 5. Menu podczas gry. LOL tam nic się nie da robić, jeszcze czasem podczas korzystania z tego menu zwiesi się konsola. 6. Kulejące multi - wystąpił błąd, użytkownik został wypisany z usługi PSN .... bez komentarza.... 7. Brak czasu głosowego (tego, co można używać podczas gry) Ogólnie to według mnie Sony zrobiło KROK W TYŁ. PS2 miało mniejszą awaryjność, nie było żadnych update'ów i wszystko chodziło cacy. I do tego gry na PS2 były tańsze i nie miały żadnych ubzduranych rzeczy jak np. DLC, PSN PASS. Ogólnie to średnio polecam, nie mam xboxa, więc się nie wypowiem. Jednak nie jest najgorzej. Ważne, żeby się cieszyć z grania, każda z konsol na to pozwala. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snafu 280 Napisano 21 Grudzień 2011 W dniu 20.12.2011 o 17:31, edgorek napisał: Zdecydowanie x360 ze względu za infrastrukturę sieciową. Ps3 ? Jedynie dla Exclusie. Co jest gorsze? Jakieś uzasadnienie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 21 Grudzień 2011 W dniu 21.12.2011 o 14:52, kubaork napisał: 1. Konsola PS3 często się zwiesza podczas grania (1 raz na miesiąc, gdy miałem PS2 nigdy mi się gra nie zwiesiła) [zwykle zwiesza się, gdy pisze do kogoś wiadomość podczas gry i jak wysyłam ją] 2. Niektóre aktualizacje wymagane, żeby połączyć się z PSN 3. Gry muszą się instalować na dysku. 4. Skok na kasę- gry na konsole 200zł gry PC 120zł, a na konsole zwykle jakość wykonania jest gorsza, a i tak szykują dodatkowe PSN PASS czy jakieś inne głupie rzeczy. 5. Menu podczas gry. LOL tam nic się nie da robić, jeszcze czasem podczas korzystania z tego menu zwiesi się konsola. 6. Kulejące multi - wystąpił błąd, użytkownik został wypisany z usługi PSN .... bez komentarza.... 7. Brak czasu głosowego (tego, co można używać podczas gry) 1. gry na kazdej platformie moga sie zawiesic 2. co jest takiego strasznego w aktualizacjach? na kazdej platformie wystepuja 3. nie wszystkie muszą 4. psn pass itp niestety staja sie juz norma i nalezy sie z tym pogodzic 5. fakt, nic praktycznie nie da sie zrobic. ale co bys chcial robic? wyslac wiadomosc mozna, zaprosic znajomego tez. wiec jakich funkcji bys chcial? 6. pierwsze slysze (nie mowie o planowanych konserwacjach itp). bardziej czepialbym sie twojego dostawcy internetowego 7. czat glosowy jest, ale tylko z osobami grajacymi w ta sama gre :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 21 Grudzień 2011 W dniu 20.12.2011 o 17:31, edgorek napisał: Zdecydowanie x360 ze względu za infrastrukturę sieciową. Ps3 ? Jedynie dla Exclusie. ile masz tych exvlusivów na xklocka? Gears'y, Forza, słabe Halo, Alan Wake no i może jeszcze Fable? Xbox Live nie zachwyca + trzeba go opłacać ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sepel1994 11 Napisano 21 Grudzień 2011 halo jest super(z tego co zauwazylem tylko ludziom grajacym w coda sie nie podoba).a wytłumacz mi czemu xboxlive jest niby słabsze od psn? tylko mi tu nie pisz ze trzeba płacic (jezeli 7,20 zł na miesiac dla ciebie to duzo to jak ty znajdujesz kase na gry do ps3).W xboxlive podoba mi sie bardzo sklepik.ostatnio kupiłem w nim :mortal kombat+dlc freddy kruger,nowy patch do gow3 i star wars tfu II ,za 50 zł :D . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 21 Grudzień 2011 (edytowane) Jedyne Halo w jakie byłbym skory kupić na xkloca to Halo Reach. Xbox live płacisz, a nie masz nic ponad niż na psn ;) O moją kasę na gry się nie martw, bo zamiast wydawać te 7,20 miesięcznie na xbox live lepiej kupić coś lepszego (czyt. piwo) ;) Edytowane 21 Grudzień 2011 przez amigo 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 22 Grudzień 2011 W dniu 21.12.2011 o 22:12, sepel1994 napisał: tylko mi tu nie pisz ze trzeba płacic Chodzi o zasadę, nie o kwotę. Równie dobrze mogliby zażądać opłat za oddychanie podczas grania. Swoją drogą miałoby to więcej uzasadnienia, bo podczas grania zwiększa się emisja CO2 do atmosfery... ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyron 62 Napisano 22 Grudzień 2011 (edytowane) Chodzi o lagi.Jeśli ktoś gra przeważnie fps online.Bezpośrednie porównanie.Mam BC2 na ps3 to G3 przeważnie i magnum ammo i prucie całym magazynkiem do wroga żeby padł (oprócz headów of course) na x,sie przy tym samym necie duuuuużo przyjemniejsza gra.Przy grze na x360 wcześniej puszczam spust i wróg pada a na ps3 nie i po mnie,lub strzelam w miejsce w którym dawno przeciwnika niema ,czyli jakieś 0.2 sek .Przy ps3 trzyma mnie tylko z 40tu friendsów,na x,sie duzo łebczarni nie rozmawiam z nimi.Psnetwork to porażka w porównaniu do xlive. Edytowane 22 Grudzień 2011 przez kyron 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crevany 3 Napisano 22 Grudzień 2011 (edytowane) To mój pierwszy post na forum, więc witam wszystkich. Przeglądam ten temat od dłuższego czasu gdyż zastanawiam się nad kupnem konsoli. Obu konsolom przyglądałem się u znajomych i niestety wydaje mi się, że niektóre wpowiedzi opublikowane w tym wątku mogą wprowadzać w błąd. Szczególnie jeśli chodzi o gry ekskluzywne na PS3. Tytuły te z bliżej nieznanej mi przyczyny obrosły legendą niezwykłości. Szczególnie zaś ich oprawa graficzna. Chciałbym to spostować, gdyż osoby nie mające styczności z konsolami mogą mieć błędne wyobrażenie na ten temat. Głośne gry takie jak KZ 3, Uncharted, czy GOW 3, według mnie nie wytrzymują porównania z przeciętnymi tytułami pecetowymi. Kiedy zobaczyłem na żywo słynne Gran Turismo 5, to naprawdę się zawiodłem, grafika była słaba. Ogólnie poziom tych słynnych ekskluzywów z PS3 jest dyskusyjny. Ja na przykład uważam, że Uncharted to marna kopia Indiany Jonesa i nie mogę jej zdzierżyć(być może dlatego, że wychowałem się na filmach o Indim). Killzone jest ładny, lecz brakuje mu porywającej fabuły, czegoś co przykuwa do ekranu od pierwszych sekund gry(moim zdaniem. God of War natomiast jest według mnie bezmyślną siekanką, która jest, to prawda, bardzo ładna, lecz zupełnie mnie nie pociąga. Chciałbym zaznaczyć, że piszę to z prawdziwym żalem, gdyż jako były posiadacz PS One, uważałem się za fanboya Sony i naprawdę napaliłem się na PS3. Abstrahując jednak od tego. Mimo wszystko kupiłbym PS3, gdyby nie jedna, kardynalna(w moim odczuciu) wada - podejście do klienta. Chodzi konkretnie o gwarancję. Sony udziela na swój "niezawodny" produkt rocznej(sic!) gwarancji. Spójrzmy na konkurencję. Microsoft(który jakoby produkuje konsole-buble, które stają w płomieniach) gwarantuje, że ich konsola będzie sprawna przez dwa lata (trzy lata na słynny RROD). Ja w tym wypadku odnoszę wrażenie, że to Sony nie jest pewne swego sprzętu, zresztą przypomnijcie sobie, proszę, niedawną aferę z telewizorami. EDIT: Odnosząc się jeszcze do wypowiedzi powyżej. Polityka M$ jest zrozumiała i zgodna z ogólnie przyjętą praktyką. Pobierają opłatę za usługę, której udzielają. Na podobnych zasadach opłaca się wiele usług internetowych, a także gier MMO. Ale to tylko na marginesie, gdyż chciałem się odnieść do porównania użytego przez kill. W większości miejscowości wypoczynkowych pobiera się tak zwaną "opłatę klimatyczną", czyli podatek od oddychania właśnie(pół żartem pół serio) i jakoś nikogo to nie bulwersuje.... Edytowane 22 Grudzień 2011 przez crevan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spike1314 47 Napisano 22 Grudzień 2011 Gwarancją bym się w ogóle nie przejmował, tak jak napisałem wcześniej mam niby awaryjnego Xboxa który przez ponad już 4 lata działa OK, PS3 ponad 2 i też żadnych problemów. Generalnie konsole tak potaniały, że "odpukać" nawet jak padnie to cena konsoli nie jest większa niż najtańszego laptoka czy przeciętnego telefonu komórkowego, a najważniejsze, że w razie czego (co jest dla mnie istotne) konto na PSN i zdobyte trofea nie przepadają w przypadku awarii urządzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P99 29 Napisano 22 Grudzień 2011 Xbox to zawsze był szajs dla zamerykanizowanych dzieciaczków! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crevany 3 Napisano 22 Grudzień 2011 W dniu 22.12.2011 o 17:23, spike1314 napisał: Gwarancją bym się w ogóle nie przejmował, tak jak napisałem wcześniej mam niby awaryjnego Xboxa który przez ponad już 4 lata działa OK, PS3 ponad 2 i też żadnych problemów. Generalnie konsole tak potaniały, że "odpukać" nawet jak padnie to cena konsoli nie jest większa niż najtańszego laptoka czy przeciętnego telefonu komórkowego, a najważniejsze, że w razie czego (co jest dla mnie istotne) konto na PSN i zdobyte trofea nie przepadają w przypadku awarii urządzenia. Rozumiem Twoje podejście, jednak sam już jakiś czas temu przekonałem się, że czasy niezawodnego sprzętu przeminęły i dlatego zależy mi na gwarancji. Cenię sobie swój komfort psychiczny. Mimo to, oczywiście, każdy ma swoje priorytety. Choć szczerze żałuję, że Sony wyznaje taką politykę, bo naprawdę chciałem kupić PS3... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sepel1994 11 Napisano 23 Grudzień 2011 ja z ps3 przerzuciłem sie na xboxa dla takich rzeczy jak: -mozna instalowac giery na dysku, -jezeli kupisz sobie slota na allegro z punktami co kosztuje max 50zł.Dzieki temu nie wydaje 400zł na ps3 tylko 50zł na xboxie, -czat głosowy(chodzi mi o mozliwosc gadania w czasie gry). nie wiem kur.. czemu sony tego nie dało graczom.słyszałem kiedys nawet ze obiecali dac to w aktualizacji,ale jak juz ktos wczesniej napisał "sony ma zarabiste podejscie do klienta" -g4wl(games for windows live),bardzo mi sie to podoba ze gracze komputerowi w jakis sposób moga pisac wiadosci,rozmawiac z przyjaciółmi z konsoli. -gwarancia.równiez lubie miec ten komfort i nie martwic sie o konsole po roku gwarancji jaka daje sony -mniejsze lagi w multi.wgrajac w cod4 na ps3 ,a na xbox360 stwierdziłem ,ze juz na ps3 juz wiecej tej gry nie odpale(to samo z bf:bc2) -kinect.o niebolepsza zabawa niz move żałuje ze nie mam ps3 bo: -chcialbym zagrac w u3,podobno nawet fajne multi jest, -filmy w bluray.mało istotna rzecz ale lubie obejrzec film w full HD, -pady.chodzi mi o baterie,bo na xboxie musze ładowac moje baterie przez ładowarke,a nie konsole,czesto mi sie pad wyłacza jakby był jakis luz miedzy bateria a padem był(moze tylko ja tak mam) -łatwiej było chackowac cod4(chodzi o wgranie pmoda z pc) jak dla mnie to microsoft wiecej ma do zaoferowania niz sony i ciesze sie ze sprzedałem ps3 dla xboxa.PC ruless for ever. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spike1314 47 Napisano 23 Grudzień 2011 W dniu 23.12.2011 o 00:30, sepel1994 napisał: -pady.chodzi mi o baterie,bo na xboxie musze ładowac moje baterie przez ładowarke,a nie konsole,czesto mi sie pad wyłacza jakby był jakis luz miedzy bateria a padem był(moze tylko ja tak mam) Ja mam 2 pady do Xboxa i na obu też mam czasem taki problem, ale generalnie ujawnia się on nie podczas gry ale przy włączaniu gamepada. Wystarczy odpiąć akumulatorki i podłączyć ponownie i właśnie jedna informacja mam akumulatorki nie baterie i wchodzą one znacznie ciężej w swoje miejsce niż standardowe zwykłe baterie (może stąd taki problem). Odnośnie porównań PS3 i Xboxa to mnie znacznie bardziej podoba się system trofeów w PS3 niż gamescore w Xboxie. 25 tys punktów na Xboxie nie dało mi tyle radochy co zrobienie pierwszej platynki na PS3. Inna sprawa, że niektóre starsze gry na PS3 pozbawione są takiego dodatku w ogóle. Generalnie to drobnostka na plus w PS3 ale potrafię zrozumieć ludzi którzy uważają odwrotnie.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patjan566 3 Napisano 23 Grudzień 2011 Nie, nie i jeszcze raz nie. Nie warto kupować ani Xboxa360 ani PS3. Sensowniejsze jest zainwestowanie w PSVita. Te konsole już nie mają przyszłości, pokazały wszystko co mogły i na tym skończyło się ich "5 minut". Oczywiście to tylko moje zdanie. Uważam, że kupno PS3 lub Xboxa360, to strata pieniędzy (jeśli oczywiście myślisz o kupnie głównej platformy do grania). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crevany 3 Napisano 23 Grudzień 2011 Dlaczego tak sądzisz? Oczywiście zgodzę się z tym, że PS Vita jest bardziej zaawansowana, lecz wydaje mi się, że patrzysz na to wszystko z perspektywy hardcorowego gracza, który poznał już większość gier obecnej generacji. Weź jednak pod uwagę, że nad zakupem konsoli zastanawiają się często osoby, które od dłuższego czasu nie miały styczności z rynkiem gier i chcą nadrobić zaległości stosunkowo małym kosztem(jak ja na przykład). W gry takie jak Bioshock, seria AC, seria Mass Effect, Batman, Crysis, Dead Space, Deus EX i wiele, wiele innych, raczej nie zagra się na PSV, a żal nie poznać bliżej tak dobrych tytułów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 23 Grudzień 2011 W dniu 23.12.2011 o 21:42, Patjan566 napisał: Nie, nie i jeszcze raz nie. Nie warto kupować ani Xboxa360 ani PS3. Sensowniejsze jest zainwestowanie w PSVita. Te konsole już nie mają przyszłości, pokazały wszystko co mogły i na tym skończyło się ich "5 minut". Oczywiście to tylko moje zdanie. Uważam, że kupno PS3 lub Xboxa360, to strata pieniędzy (jeśli oczywiście myślisz o kupnie głównej platformy do grania). Głupotą jest porównywanie konsoli przenośnej do konsoli stacjonarnych. Obecnie jak najbardziej warto zainwestować w xklocka czy ps3, gdyż nie jest to zbyt duży wydatek, a masz spokojną głowę, że pograsz w najnowsze tytuły ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patjan566 3 Napisano 23 Grudzień 2011 (edytowane) W dniu 23.12.2011 o 21:51, amigo napisał: Głupotą jest porównywanie konsoli przenośnej do konsoli stacjonarnych. Obecnie jak najbardziej warto zainwestować w xklocka czy ps3, gdyż nie jest to zbyt duży wydatek, a masz spokojną głowę, że pograsz w najnowsze tytuły ;) Zależy jak się na to patrzy. Gdybym mógł teraz wybrać dobrego PC lub konsolę, to wybrałbym PC. Ze względu na to, że Xbox 360 i PS3 nie są już w stanie niczym zaskoczyć użytkownika. Dobry PC kosztuje teraz ok 2-3 tyś zł (strzelam, nie wiem dokładnie ;]). Wcale nie tak dużo jak mogło by się wydawać. Niestety, coraz bardziej widać przepaść technologiczną między konsolami a komputerami. Crysis 2, Battlefield 3, a to tylko niektóre przykłady. Mimo, że kupuję wszystkie najnowsze tytuły na PS3, to powoli, małymi kroczkami cofam się i czekam na następną generację konsol. Pisze tutaj z mojej perspektywy, bo dla kogoś, kto nigdy nie miał styczności z konsolami, PS3 lub Xbox 360 może być wspaniałym przeżyciem. A co do PSVita, to mimo tego, że jest to konsolka przenośna, wierzę, że ma wielki, wręcz ogromny potencjał i da się z niej wycisnąć jeszcze więcej niż z PS3. Szczerze mówiąc, to powoli handheldy przestają być małymi, słabiutkimi technicznie konsolkami. Teraz to już prawdziwe platformy do gier, które moim zdaniem mogą się równać z konsolami stacjonarnymi. To tyle. Wesołych Świąt!!! :) Edytowane 23 Grudzień 2011 przez Patjan566 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 23 Grudzień 2011 (edytowane) W dniu 23.12.2011 o 22:06, Patjan566 napisał: Zależy jak się na to patrzy. Gdybym mógł teraz wybrać dobrego PC lub konsolę, to wybrałbym PC. Ze względu na to, że Xbox 360 i PS3 nie są już w stanie niczym zaskoczyć użytkownika. Dobry PC kosztuje teraz ok 2-3 tyś zł (strzelam, nie wiem dokładnie ;]). Wcale nie tak dużo jak mogło by się wydawać. Niestety, coraz bardziej widać przepaść technologiczną między konsolami a komputerami. Crysis 2, Battlefield 3, a to tylko niektóre przykłady. Mimo, że kupuję wszystkie najnowsze tytuły na PS3, to powoli, małymi kroczkami cofam się i czekam na następną generację konsol. Pisze tutaj z mojej perspektywy, bo dla kogoś, kto nigdy nie miał styczności z konsolami, PS3 lub Xbox 360 może być wspaniałym przeżyciem. A co do PSVita, to mimo tego, że jest to konsolka przenośna, wierzę, że ma wielki, wręcz ogromny potencjał i da się z niej wycisnąć jeszcze więcej niż PS3. Szczerze mówiąc, to powoli handheldy przestają być małymi, słabiutkimi technicznie konsolkami. Teraz to już prawdziwe platformy do gier, które moim zdaniem mogą się równać z konsolami stacjonarnymi. To tyle. Wesołych Świąt!!! PSVita nie ma szans dorównać wydajnością ps3/xklocowi (nie te bebechy). Pisanie gier na konsole jest dość kosztowne, dlatego też taki chociażby BF3 jest dość ubogi graficznie. Koszt nowej konsoli to przyjmijmy 900 zł, minimum na średniej klasy PC trzeba wydać do 2,5 tys zł. Teraz co 1,5/2 lata musisz wymieniać podzespoły, żeby nie zostawać w tyle z wydajnością ;) Edytowane 23 Grudzień 2011 przez amigo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crevany 3 Napisano 25 Grudzień 2011 Przeglądałem przed chwilą ścianę płaczu i natrafiłem na ciekawy post. Otóż pewien użytkownik narzekał tam na to, że jego PS3 nie odtwarza bezproblemowo plików mkv, czy flac(bezstratnych plików muzycznych). Dlaczego o tym piszę? Gdyż jednym z flagowych argumentów "za" PS3 jest jej "multimedialność", często używa się słów takich jak: "kombajn multimedialny", czy "domowe centrum rozrywki". Wydaje mi się to pewnym nadużyciem, gdyż owa "multimedialność" jest mocno ograniczona. Nie dajmy się więc zwariować i porwać marketingowym sloganom, które niewiele mają wspólnego z rzeczywistością. Nie piszę tego, aby w jakikolwiek sposób dopiec użytkownikom PS3, lecz aby pomóc w dokonaniu wyboru osobom niezdecydowanym. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dApo 34 Napisano 25 Grudzień 2011 moim zdaniem w kupno teraz x360 jeżeli się ma ps3 jest stratą kasy gdyż obecna generacja jest już praktycznie na mecie i można tylko na tym stracić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 25 Grudzień 2011 Kiedy zrozumiecie, że formaty mkv. czy flac. to otwarte formaty (Open Source), zapisu, które mówiąc krótko mają ułatwić pracę piratom. Są to kontenery mające za zadanie zgwałcić oryginał i zripować go by nie trzeba było płacić. Żadna firma produkująca muzykę czy filmy nigdy nie pozwoli by na jej sprzęcie dokonywano takiego gwałtu. Każdy inny sankcjonowany prawnie format zapisu dźwięku i wideo PS3 odtwarza. Wbijcie to sobie nooby wreszcie do łba! 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crevany 3 Napisano 25 Grudzień 2011 (edytowane) Odpowiadam na szybko, więc wybacz niewielką liczbę argumentów, lecz mój telewizor firmy Toshiba(42 cale, lcd, 1499zł) odtwarza bez problemu filmy zapisane w formacie mkv(z napisami w formacie srt) z dowolnego nośnika usb... P.S. Nie widzę powodu, aby nazywać mnie noobem. Chyba się trochę zagalopowałeś... Edytowane 25 Grudzień 2011 przez crevan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 25 Grudzień 2011 W dniu 25.12.2011 o 21:04, kill napisał: Żadna firma produkująca muzykę czy filmy nigdy nie pozwoli by na jej sprzęcie dokonywano takiego gwałtu. Czytaj ze zrozumieniem! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach