NFL 683 Napisano 16 Styczeń 2011 Niestety Sony nie kiwnie palcem, bo w interesie jest aby ludzie zakupili nowego exclusiva czyli Killzone 3. I tak tez zrobie z bananem na ryju. BF i jego problemy pojda w odstawke. Oby GG nie zawiodlo jak ich koledzy po fachu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goro55 2 Napisano 16 Styczeń 2011 (edytowane) Proszę o to co mnie dziś spotkało... Niech naprawią tą grę bo walnę... http://www.youtube.com/watch?v=N4x6ddxSbe8 Edytowane 16 Styczeń 2011 przez goro55 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macix 3 Napisano 16 Styczeń 2011 to sie nazywa brak skilla :whistling: www.youtube.com/macix12 i nie mów mi,że to jest brak skill'a :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ProTofik 0 Napisano 16 Styczeń 2011 Jestem graczem PCtowym, i zauwarzyłem że takie cuda to najczęściej groud war albo team deathmatch. Jeżeli na konsolach nawyki z gier są takie same jak na pc, to polecam grać w trybach Hardcore, tak takie coś to rzadkość ( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alex_Kast 12 Napisano 16 Styczeń 2011 Nie mam całkowitej ale zdaje mi się że BO też powoli zostaje hackowane, raz koleś zkosił mnie z jakiś 20m i ostatnio grałem ze znajomym. Nie wiem jak ale włączył jakiś tryb gdzie paczka spadała po jenym killu a pieski były po 3 do tego każdy miał złoto L(coś tam - snajperke) i kiedy używałem biegu poruszałem się z prędkością odżutowca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 16 Styczeń 2011 No to ładnie ^^ Ciekawe czy jakoś zareaguje Acti jeśli rzeczywiście pojawią się hacki w BO :) Bo w sumie struktura BO i MW2 jest identyczna. Jednak w MW2 na normalnych serwach z normalnymi ludzmi gra się świetnie. Nie ma tłoku na serwach, spokój, dobre połączenie :) Dziś jakiś koleś odblokował całemu lobby 10 prestiż ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebinHo 2 Napisano 16 Styczeń 2011 ale po co te nerwy? weźcie wyluzujcie;) to nie jest wina sony ale IW a że IW ni8e istnieje wiec nie polecą głowy za to ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 16 Styczeń 2011 Cała nadzieje w fps'ach z dedykowanymi serwerami. W CoDach jest chuxxia bo za hosta robi gracz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goro55 2 Napisano 16 Styczeń 2011 Wina IW ? Chyba chciałeś powiedzieć sony, to oni nie dopilnowali zabezpieczeń... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 16 Styczeń 2011 Wina IW ? Chyba chciałeś powiedzieć sony, to oni nie dopilnowali zabezpieczeń... Ani wina sony, ani iw - wina debili, którym frajdę sprawia psucie innym zabawy. GeoHot otworzył puszkę Pandory i teraz są tego efekty; im szybciej sony weźmie się za banowanie przerobionych konsol tym lepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goro55 2 Napisano 16 Styczeń 2011 Do tych modyfikacji w MW2 nie potrzeba, żadnych hakerskich sztuczek. To już było od samej premiery gry, tylko było ukrywane przez pewien kręg osób. Gdy owy program dostał się do internetu to teraz każdy może go sobie legalnie pobrać wgrać na pendrvie i cieszyć się oszukiwaniem. Niestety, ale tak jest. A banowanie? hmm w przypadku Xboksa to był złamany napęd, a w PS3 cały rdzeń konsoli, przez co zapewne będzie można się samemu odbanować... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebinHo 2 Napisano 16 Styczeń 2011 (edytowane) goro55 Ale co ma sony do tego? MW2 nie jest produktem sony tylko IW a że IW sie rozsypało bo activision to ciule jak by takie miejsce było w KZ to wtedy możesz osądzać sony a tak to sony nie ma nic do tego. Jak są cheaty na pc to jest wina Microsoft? Edytowane 16 Styczeń 2011 przez sebinHo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alex_Kast 12 Napisano 16 Styczeń 2011 Ani wina sony, ani iw - wina debili, którym frajdę sprawia psucie innym zabawy. GeoHot otworzył puszkę Pandory i teraz są tego efekty; im szybciej sony weźmie się za banowanie przerobionych konsol tym lepiej. Święta racja, nie wiem po co mu było to złamani Playaka ale mam nadzieje że nie będzie tak jak z PSP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goro55 2 Napisano 16 Styczeń 2011 (edytowane) sebinHo, no to czyja jest wina? grałem ponad rok w MW2 na Xboksie 360 od premiery i nigdy w życiu się nie spotkałem z takimi oszustwami. Kupując grę tydzień temu na PS3 spotykam to co drugi mecz, a czasem pięć razy z rzędu. To po czyjej wina leży stronie ? Bo na konsoli Microsoftu nie ma takiego problemu :) Wychodzi, że Sony coś przeoczyło. PS: Przed momentem grałem: http://www.youtube.com/watch?v=pCsR4DMURIY ehh Edytowane 17 Styczeń 2011 przez goro55 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 17 Styczeń 2011 @UP: Ale jakos w innych grach tego nie ma, a to przeciez ta sama zhackowana konsola... Nie od dzis wiadomo ze kod CoD'ow jest banalny do zhackowania, a teraz gdy IW jest w rozsypce i nikt nie pilnuje gry to tym bardziej hackerzy maja otwarte pole do popisu. Jesli Sony gdzies daje ciala to w tym ze sie tylko biernie przyglada, a taki M$ jak bedzie trzeba to i 10MLN konsol zbanuje, a malo tego jak ktos trafi na zhackowany serwer i bardzo mocno chce to moze nawet odzystakc stare statystyki (i wlasnie m.in. za cos takiego placi sie abonament za XBL i dlatego jest on lepszy do grania online, PSN jest za darmo dlatego tez nie oferuje NIC, ale to tak na marginesie ;)). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piniogorki 0 Napisano 17 Styczeń 2011 sebinHo, no to czyja jest wina? grałem ponad rok w MW2 na Xboksie 360 od premiery i nigdy w życiu się nie spotkałem z takimi oszustwami. Kupując grę tydzień temu na PS3 spotykam to co drugi mecz, a czasem pięć razy z rzędu. To po czyjej wina leży stronie ? Bo na konsoli Microsoftu nie ma takiego problemu :) Wychodzi, że Sony coś przeoczyło. PS: Przed momentem grałem: http://www.youtube.com/watch?v=pCsR4DMURIY ehh @UP: Ale jakos w innych grach tego nie ma, a to przeciez ta sama zhackowana konsola... Nie od dzis wiadomo ze kod CoD'ow jest banalny do zhackowania, a teraz gdy IW jest w rozsypce i nikt nie pilnuje gry to tym bardziej hackerzy maja otwarte pole do popisu. Jesli Sony gdzies daje ciala to w tym ze sie tylko biernie przyglada, a taki M$ jak bedzie trzeba to i 10MLN konsol zbanuje, a malo tego jak ktos trafi na zhackowany serwer i bardzo mocno chce to moze nawet odzystakc stare statystyki (i wlasnie m.in. za cos takiego placi sie abonament za XBL i dlatego jest on lepszy do grania online, PSN jest za darmo dlatego tez nie oferuje NIC, ale to tak na marginesie ;)). Problem z Codami jest taki, że nie ma serwerów dedykowanych tylko hostują gracze i mogą wpływać na zasady gry. Dopóki nie wprowadzą nic nie pomoże, dzieje to się na 360 i ps3. Nawet w black ops, choć przyznaję że treyach podejmuje działanie przeciwko takim anomalią, a IW nie, gdyż nie są na to przygotowani. Oczywiście IW zgania na Sony w tym artykule: http://www.maxconsole.net/content.php?44079-IW-admit-MW2-and-CoD-hacks-but-blame-PS3-s-lack-of-security Na x360 także są oszuści. Oni mają jtaga my jailbreak. Na forum cod`a można przeczytać jak pseudo polscy gracze oszukują w black ops, nawet nagrał ktoś filmik: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GoldenEye 26 Napisano 17 Styczeń 2011 Problem z Codami jest taki, że nie ma serwerów dedykowanych tylko hostują gracze i mogą wpływać na zasady gry. Dopóki nie wprowadzą nic nie pomoże, dzieje to się na 360 i ps3. Nawet w black ops, choć przyznaję że treyach podejmuje działanie przeciwko takim anomalią, a IW nie, gdyż nie są na to przygotowani. Oczywiście IW zgania na Sony w tym artykule: http://www.maxconsol...ack-of-security Na x360 także są oszuści. Oni mają jtaga my jailbreak. Na forum cod`a można przeczytać jak pseudo polscy gracze oszukują w black ops, nawet nagrał ktoś filmik: To raczej Polak nagrał jakiegoś kolesia z UK :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piniogorki 0 Napisano 17 Styczeń 2011 (edytowane) To raczej Polak nagrał jakiegoś kolesia z UK :] wystepuja tam polskie xsywki :( http://www.callofduty.com/board/viewtopic.php?f=70&t=384349 Edytowane 17 Styczeń 2011 przez piniogorki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GoldenEye 26 Napisano 17 Styczeń 2011 wystepuja tam polskie xsywki :( http://www.callofdut...p?f=70&t=384349 Tam na forum koles sypie tagami ale na filmiku jest tylko 1 osoba którą można podciągnąć pod pl oprócz nagrywającego. Który nie wymienia się jako oszusta. on ma tag klanowy CEX. Zreszta kazdy moze sobie zrobic nick z PL. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzemaSek44 2 Napisano 17 Styczeń 2011 goro55 Ale co ma sony do tego? MW2 nie jest produktem sony tylko IW a że IW sie rozsypało bo activision to ciule jak by takie miejsce było w KZ to wtedy możesz osądzać sony a tak to sony nie ma nic do tego. Jak są cheaty na pc to jest wina Microsoft? O co wam chodzi z tym,ze IW sie rozsypalo? To,ze kilka osob poszlo do Respawn od EA,to nie znaczy,ze studio sie rozsypalo... Przeciez zostalo jeszcze kilkadziesiat osob w IW i pewnie tworza nowego CoDa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebinHo 2 Napisano 17 Styczeń 2011 wszyscy kluczowki zawodnicy tego zespołu poszli w..... tak że IW nie ma praktycznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macix 3 Napisano 17 Styczeń 2011 http://gamrfeed.vgchartz.com/story/83541/infinity-ward-acknowledges-cod-hacks-blames-ps3/ no to pozamiatane . chce ktoś kupić ps3 40gb w stanie idealnym? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 18 Styczeń 2011 Czekam jeszcze na stanowisko Sony, że cała sytuacja to wina IW. Wtedy można grę już sprzedać, ewentualnie używać jako podstawki pod kubek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Longer85 15 Napisano 18 Styczeń 2011 A ja wam powiem, że dość rzadko trafiam na takie serwery (po prostu jak trafiam to od razu wychodze), wróciłem do MW2 bo Black klops to dopiero porażka i gram od jakiegoś miesiąca znowu i całkiem nieźle mi sie gra (średnia cały czas rośnie :) ) co nie zmienia faktu ze IW powinno coś z tym zrobić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xpingus 0 Napisano 18 Styczeń 2011 A ja wam powiem, że dość rzadko trafiam na takie serwery (po prostu jak trafiam to od razu wychodze), wróciłem do MW2 bo Black klops to dopiero porażka i gram od jakiegoś miesiąca znowu i całkiem nieźle mi sie gra (średnia cały czas rośnie :) ) co nie zmienia faktu ze IW powinno coś z tym zrobić To wejdź na Search & Destroy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach