pazdzioch211 0 Napisano 24 Styczeń 2011 Witam Wszystkich Mój problem polega na tym że podczas grania i lekkiej przywiechy w necie w Cod Modern War 2 wyuskoczyło mi tak jakby buforowanie i wyrzuciło mnie z serwera.. Wchodze ponownie i wszystko mam odblokowane na 100 % i ranking wynosi 70... nie wiem jak mam zresetowac konto usunołem wszystkie save , konta uzytkowników w grze wieloosobowej lecz dalej w multiplyerze pojawia się dalej mój nick... W skrócie: Jak moge usunąć statystyki i rankingi swojej postaci... (Szukałem wszędzie lecz z moim angielskim nie najlepiej... a na polskich forach nic konkretnego a szukalem 2 godziny) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 24 Styczeń 2011 Jedyny sposób to założenie nowego konta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebinHo 2 Napisano 24 Styczeń 2011 graj presitiża;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomisior 110 Napisano 24 Styczeń 2011 Założenie nowego konta nic nie da, 9/10 na mecz jest zhackowanych- więc to tylko odwlekanie nieuniknionego. Najlepsza rada (dość drastyczne) sprzedaj mw2 i kup black ops, lub poczekaj na killzone'a 3 lub bulletstorm. w Mw2 będzie niestety tylko gorzej :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
isao 4 Napisano 25 Styczeń 2011 Witam! Mnie też niestety to spotkało, może i nie w MW2 lecz w Cod4 ale sytuacja w tych grach jest podobna. Chciałem zagrać w TDM i nagle wyskoczył mi kolorowy komunikat unlocking all challenges. Pierwsze co zrobiłem to podbiegłem do konsoli i ją wyłączyłem. Włączyłem grę ponownie i co ciekawe mam poodblokowaną część wyzwań dla broni, doszło do połowy wyzwań z karabinami maszynowymi, broni snajperskich nie zdążyło mi odblokować. Ale co ciekawe tak jak wspomniałem wyzwania są odblokowane ale w dziale create class sa wciaz zablokowane. Wniosek taki. Mam sp********ą grę bo nawet jeśli czasy dominacji cheaterów na serwerach się skończą to i tak nie będę mógł grać bo nie jestem w stanie odblokować nowych pukawek, chyba, że dam radę dojść do pierwszego levelu prestiżu. Jestem zawiedziony bo grałem w tą gre na PC przez 2 lata, postanowiłem kupic wersję na PS3 a Pecetową sprzedać i nie mogę grać :/ Tak jak wspomniał kolega wyżej w chwili obecnej jak ktoś chce grać w Cod na PS3 musi zainwestować w Black Opsa jakikolwiek by on nie był, bo zarówno Cod4, Cod WaW i MW2 są niegrywalne i lepiej nie tracić na nie pieniędzy, chyba, że dla singla. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 25 Styczeń 2011 http://www.ps3site.pl/infinity-ward-wypowiada-wojne-oszustom/62680/ Czekam na wyniki tych prac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
isao 4 Napisano 25 Styczeń 2011 Szczerze powiedziawszy to wątpię aby udało im się cokolwiek zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebinHo 2 Napisano 26 Styczeń 2011 nie ma co czekać na inne gry ponieważ inne to samo czeka... trzeba czekać na ruch sony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 26 Styczeń 2011 nie ma co czekać na inne gry ponieważ inne to samo czeka... trzeba czekać na ruch sony A wiesz to bo...? Wróżka tak orzekła, czy pracujesz jako informatyk w Activision? Nie siejcie fermentu, proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebinHo 2 Napisano 27 Styczeń 2011 kill nie atakuj nie atakuj;p wyczytałem już gdzieś że podobne sytuacje już w BF bad company sa lecz nei na taka skale jak w mw2, o black ops tez sie juz coś obiło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 27 Styczeń 2011 kill nie atakuj nie atakuj;p wyczytałem już gdzieś że podobne sytuacje już w BF bad company sa lecz nei na taka skale jak w mw2, o black ops tez sie juz coś obiło Jakie podobne sytuacje w BF? Podowdna lodka? Niewidzialny czolg? Bo jesli o tym mowisz to zwykle bledy gry ktorych nikt nie naprawil. Osobiscie z zadnym hackiem sie tam nie spotkalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xpingus 0 Napisano 27 Styczeń 2011 Jakie podobne sytuacje w BF? Podowdna lodka? Niewidzialny czolg? Bo jesli o tym mowisz to zwykle bledy gry ktorych nikt nie naprawil. Osobiscie z zadnym hackiem sie tam nie spotkalem i ja powiem, że w Black Ops również się na razie nie spotkałem, na razie to tylko czytam o tym, że podobno są, ale ja ich jakoś nie spotkałem tych nawiedzonych serwerów, ale podobno są... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebinHo 2 Napisano 27 Styczeń 2011 NFL tez sie nie spotkałem, mowie że nie wiem ile w tym prawdy, w MW 2 tez się tak rozpisują że hacki hacki a jak do tad przez tyle lat gry raz trafiłem na server z hackami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 27 Styczeń 2011 No teraz masz okazje zeby trafiac czesciej bo juz nikt sie z tym nie kryje i hackuja do woli. Jezeli zrobia mi taki myk z KZ3 to chyba szlag mnie trafi i wiara w psn upadnie. Chociaz watpie zeby sony pozwolilo sobie na taki wielki fail z flagowa produkcja. Na glowie powinni stawac by to wszystko ukrucic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebinHo 2 Napisano 27 Styczeń 2011 nie strasz mnie bo kz3 i crysis 2 już zamówiłem... mam nadzieje ze sony coś z tym zrobi do tych premier... jakaś łata jest, dziś dopiero instalowałem, czytałęm że to wstep do nowych zmian tez nie wiadomo czy złamanie ps3 nie opuzni premier gier ale to juz tylko mój domysł a w mw2 gram regularnie codziennie no i tak jak mówie raz trafiłem około tygodnia temu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 28 Styczeń 2011 Ta lata ktora wyszla, czyli fw 3.56, zostala zlamana kilka godzin po tym jak sie ukazala. Zadnym softem tego raczej nie zablokuja. Nie wiem jak bedzie ale mam nadzieje, ze mw2 to na prawde odosobniony przypadek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vin___cent 26 Napisano 28 Styczeń 2011 Aktualizacja konsoli po chuju wczoraj wieczorem pozbyłem się wszystkich dodatków do broni kamuflarzy perków itd kurwy dorwały sie do mojego konta.Teraz na dodatek łączy mnie cały czas do gównianych serwów ze spedalonymi cziterami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
YildirimKebab 19 Napisano 28 Styczeń 2011 Dziś nastąpił ten dzień kiedy i mnie to dopadło. Co prawda straciłem tylko tytuły i odznaczenia, ale grać się od razu odechciało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
resiak70 4 Napisano 29 Styczeń 2011 Mam takie wrażenie że było już to pytanie ale nie mogę go znaleźć. Czy jeśli cheaterzy wbili mi 10 prestige 70 lvl z 23 -,- to mogę dostać jakiegoś bana od sony ( Wczoraj banowali cheaterów z black ops'a) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon95 0 Napisano 30 Styczeń 2011 Witam!! Jak wiemy CoD MW2 zostało zhakowane przez hakerów. Zaczełem dzisiaj grać na multi ,miałem przed chwilą 9lvl bez prestiżu i wlazłem na jakiś serwer i zaczeło mi dawać lvl i wszystkie wyzwania :( Teraz mam 70 lvl bez prestiżu. Ciekawe jest to że na lvlu bez prestizu mam tez zrobione wyzwania (Prestiż). I teraz boję się że dostanę bana na konsolę za ten cholerny lvl :( Może mi ktoś pomóc ? Niech mu jaja zgniją co zrobił ten hack -.- Jeżeli piszę nie na tym dziale to przepraszam. PS: Miałem już tak raz i zrobiłem nowe konto psn :( Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gumer 0 Napisano 30 Styczeń 2011 Teraz to czysta kałabania z odblokowaniem odznak. Co drugi lamus ma 70 level w 10 prestiżu i odznaki 10 atomówek, a kurwa w wynikach ciągle 2-15, 3-18 itp. Grałem z takimi typami wiele meczy, to mi się śmiać chciało, jak obserwowałem ich poczynania. Już moja żona ma większego skilla w MW2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
isao 4 Napisano 30 Styczeń 2011 Na 100% nikt nie dostanie bana za odblokowane staty. Jeśli Sony bądź Activision spróbują coś zrobić to będą banować tych u których wykryja na HDD haxy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakubuu 1 Napisano 6 Luty 2011 Witam Jestem posiadaczem i MW2 i BO. Na MW2(multip.)... trafilem na takiego losia, ktory fruwal po calej planszy i niestety z 51go zrobil mi se 70 lvl, wszystko odblokowane. No cala frajde mi popsul. Rozumiem, ze nic juz z tym nie zrobie? Mimo syfu probuje grac w MW2 i czasami sie to udaje. Ale opuszczanie co chwila nowo znalezionego lobby jest irytujace. BO jest... jakies mulaste na PS3 w multi... nie jest tak plynne... ja sie poprostu przesadlem na MOH... poki co tam zadnego syfu w multplayerze nie traflem. Zastanawiam sie jednak nad czyms takim. Sprzedaja caly czas dodatkowe mapy do MW2... jakm cudem? Mam zaplacc kolejna kase na mapy, na ktorych i tak sie nie da grac? Czy moze tam takie problemy jeszcze nie wystepuja? Pozdr 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 9 Marzec 2011 http://www.ps3site.pl/waszym-zdaniem-jest-patch-1-12-mozna-w-koncu-grac-w-modern-warfare-2/65890/ Ciekawe czy pomoże? Sprawdzę, ale na moim rezerwowym koncie. A co z MW1 i Waw? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ManiekBrzechwa 3 Napisano 9 Marzec 2011 Chyba pomogło, bo 2 tyg. temu pozyczylem od kolegi MW2, przez tydzien czasu zagralem kilka razy i czekałem az w koncu pojawi sie jakis zpedalony pokoik... nabiłem 20 lvl i nic. ani razu nie trafiłem na nikogo latającego itd ...jedyne do czego mialem zastrzezenia to gałgany biegajacy ze snajperkami w małych pomieszczeniach i ubijanie mnie praktycznie z biodra, tylko z delikatnym przycelowaniem [ nawet lunety do oka nie podnosil...] - albo auto aim, albo nieludzki skill... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach