aragornik 7 Napisano 15 Czerwiec 2012 Takie tam zabijanie. http://www.youtube.com/watch?v=ushHEawEte8 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gany1979 48 Napisano 15 Czerwiec 2012 Fajny. Oglądajcie w 1080p i na pełnym ekranie. trzeba przyznac fajnie zrobiony i fajne action Pozazdroscic pc-towcom :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 16 Czerwiec 2012 (edytowane) ameryki nie odkrylismy ale to jest po prostu prawda ... Edytowane 16 Czerwiec 2012 przez DJYano 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 16 Czerwiec 2012 Dokładnie...niestety wiele osób grających w BF3 zapomina o swoich "rolach"...zamiast leczyć to prują przez hol pełen claymore'ów jakby ich nie było i padają...albo zamiast zdobywać pozycje to w świat idą za fragami a potem narzekają że kolejna runda przegrana... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dameek 2 Napisano 17 Czerwiec 2012 Drobna runda, ponad 40 minut w helikopterze, dopiero na ostatnie tickety rozkojarzenie pozwoliło przeciwnikowi nas zdjąć. ; - ) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deadmau49 437 Napisano 17 Czerwiec 2012 Bardzo "fajny" klan tag. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetrov 20 Napisano 17 Czerwiec 2012 naśladują yoshiego i tyle:-) Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pMagnusSl 22 Napisano 18 Czerwiec 2012 Nikt nikogo nie naśladuje... od dawien dawna w wielu grach taki tag sobie dajemy jako trójka znajomych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiun 27 Napisano 19 Czerwiec 2012 dogfight bez radarow z jednym z najlepszych polskich pilotow nie zabiliscie go? opinion invalid:) 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 19 Czerwiec 2012 Za duzo latania bez zadnej akcji wiec w skrocie ile bylo ogolem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrubyNinja 37 Napisano 19 Czerwiec 2012 Za duzo latania bez zadnej akcji wiec w skrocie ile bylo ogolem? Wystarczyło obejrzeć całość ;) 5-1 dla misiun1337. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 19 Czerwiec 2012 (edytowane) To kapral chyba znow gral na gazie. Anyway congrats Edytowane 19 Czerwiec 2012 przez NFL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
woko27 48 Napisano 19 Czerwiec 2012 Czyli wychodzi na to, że banery serwerów nie są w żaden sposób moderowane ;/ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiun 27 Napisano 19 Czerwiec 2012 To kapral chyba znow gral na gazie. ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajnica 10 Napisano 20 Czerwiec 2012 ???? Zapewne chodzi o % :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiun 27 Napisano 20 Czerwiec 2012 Zapewne chodzi o % typowy polaczek :D jak ktos kogos pokona to oczywiscie ktos musial byc pijany bo on jest przeciez najlepszy na swiecie i normalnie nikt go nie zabije :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matiash91 41 Napisano 20 Czerwiec 2012 misiun tym video sprawiłeś że mam wielkiego banana na twarzy :D 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 20 Czerwiec 2012 (edytowane) A kto nie gra w bfa z jakimś trunkiem procentowym pod ręką... @ down ja też mam z kim pić . nigdy sobie browara nie łyknąłeś podczas partyjki bfa czy meczu w tv? stary , uważaj to może być groźne. ;) Edytowane 20 Czerwiec 2012 przez okoni 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cola225 4 Napisano 20 Czerwiec 2012 Ja , bo mam z kim pić a nie do monitora/telewizora 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalowski2 29 Napisano 20 Czerwiec 2012 Wystarczyło obejrzeć całość ;) 5-1 dla misiun1337. czyli juz nie jest najlepszy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 21 Czerwiec 2012 (edytowane) typowy polaczek jak ktos kogos pokona to oczywiscie ktos musial byc pijany bo on jest przeciez najlepszy na swiecie i normalnie nikt go nie zabije Nastepny merson sie znalazl z tym polaczkowaniem... Moze z laski swojej przytoczysz mi definicje "typowego polaczka"? Edytowane 21 Czerwiec 2012 przez NFL 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marol0v 73 Napisano 21 Czerwiec 2012 (edytowane) Nastepny merson sie znalazl z tym polaczkowaniem... Moze z laski swojej przytoczysz mi definicje "typowego polaczka"? Typowy polaczek ? Gracz z loL, gdy im idzie są super ekstra niepokonani i jak to oni wszystkich nie rozwalą a jak ktoś ich pokona zwalają na coś innego a to alkohol, a to złe ustawienie księżyca wobec słońca, obiad babci był niedobry(chociaż to jest w sumie nie moźliwe) itp. Pogódźcie się z tym że nie można zawsze być najlepszym, takie jest życie, każdy się doskonali nie tylko Wy umiecie grać. Edytowane 21 Czerwiec 2012 przez marol0v 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 21 Czerwiec 2012 Nie gram w loL to raz ( tak samo jak kapral) i nie musze sie z niczym godzic ;) A to nie jest definicja polaczka o ktora prosilem,ale nie mozna miec wszystkiego. Nie bede wam juz tematu smiecil, radujmy sie,ze misiu zastrzelil kaprala 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
balneator 18 Napisano 21 Czerwiec 2012 coraz częściej można sie spotkać na serwerach z takim zachowaniem adminow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jechu 378 Napisano 21 Czerwiec 2012 LoD vs TAo na Metro. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach