jajnica 10 Napisano 31 Październik 2012 Niektórym żal dupę ściska, że chłopaki potrafią się pobawić Dobra beka w każdej grze jest ekstra Szkoda, że z headsetów nie ma dźwięków, pewnie było polewowo A reszta niech idzie grać dalej, bo jeszcze Wam staty spadną i 12 latek Was prześcignie w rankingu :P :rofl: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 1 Listopad 2012 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=zbfTO2W2rUU&feature=channel&list=UL Jeblem na motywie z Power Rangers :laugh: Edytowane 1 Listopad 2012 przez Skiba94 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DominoPS 53 Napisano 3 Listopad 2012 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 17 Listopad 2012 tak, wiem muzyka kiepska, ale przynajmniej nikt o prawa autorskie sie nie upomni :P 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KJN86 211 Napisano 29 Listopad 2012 Pierwszy filmik jaki nagralem po ogarnieciu sterownikow a nawet postawieniu nowego systemu by wszystko dzialalo . Dodam ze gralem z 3 randomowymi graczami gdzie z 2 rozumialem sie bardzo dobrze i nocka byla bardzo dluga ;) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vass 19 Napisano 3 Grudzień 2012 nie które filmy nie działają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
portek 142 Napisano 3 Grudzień 2012 (edytowane) nie które filmy nie działają Przecież pisze jak byk że został usunięty przez użytkownika pewnie chodziło o prawa autorskie,do moich filmów też się EA dobiera tylko nie wiem o co im chodzi - żadnych treści z EA. @KJN86 nagrywasz AverMedia Game Capture HD Edytowane 3 Grudzień 2012 przez portek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KJN86 211 Napisano 4 Grudzień 2012 @KJN86 nagrywasz AverMedia Game Capture HD Tak jest ;) dzisiaj rozkrecam kanal i zaczynam kilka serii jesli czas na nie pozwoli ;) jutro bedzie filmik i wszystko objasni ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lemieuxleeds 29 Napisano 5 Grudzień 2012 Zapraszam do wspolnej gry http://www.youtube.com/watch?v=rtfQDZm7YZg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KJN86 211 Napisano 5 Grudzień 2012 (edytowane) Zapraszam do mojego pierwszego klipu z komentarzem , nagrywanym ok 2 rano i dlatego tak mrucze -poprawie to w kolejnym odcinku Edytowane 5 Grudzień 2012 przez KJN86 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 6 Grudzień 2012 Nie powiem ale z muzyką trafiłeś doskonale mój ulubiony wykonawca -Skrillex ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KJN86 211 Napisano 13 Grudzień 2012 (edytowane) Oto kolejna odsłona ale po konwersacji głoś ściszył się trochę ale mimo to mam nadzieję że mnie słychać . ( filmik dostępny za ok godzinę ale rano nie dam rady podać linku więc podaję teraz ) Edytowane 13 Grudzień 2012 przez KJN86 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 13 Grudzień 2012 Calkiem ciekawe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mierniczek 130 Napisano 13 Grudzień 2012 Dlaczego te kolory w ostatnim filmiku sa takie dziwne?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KJN86 211 Napisano 13 Grudzień 2012 Dlaczego te kolory w ostatnim filmiku sa takie dziwne?? Takie sa na tych mapach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DominoPS 53 Napisano 14 Grudzień 2012 Pewnie chodzi o tryb dla daltonistów :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mierniczek 130 Napisano 14 Grudzień 2012 (edytowane) to jest jakis tryb dla daltonistow? Ooo czego to sie czlowiek nie uczy :) Widac dawno nie wlazilem w opcje gry Edytowane 14 Grudzień 2012 przez mierniczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lemieuxleeds 29 Napisano 14 Grudzień 2012 Prosze nie zwracac uwagi na nasz poziom gry...gramy zawsze dla zabawy nie dla stats...zapraszamy do wspolnej gry http://www.youtube.com/watch?v=yV1_oYi2stg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
portek 142 Napisano 14 Grudzień 2012 Dlaczego te kolory w ostatnim filmiku sa takie dziwne?? Wina leży po stronie nagrywarki - słaba jakość przechwytywania [AverMedia Game Capture HD] jak widzę żółte napisy/nicki graczy to już wiem czym to jest nagrywane a powinny być zielone :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 15 Grudzień 2012 Wina leży po stronie nagrywarki - słaba jakość przechwytywania [AverMedia Game Capture HD] jak widzę żółte napisy/nicki graczy to już wiem czym to jest nagrywane a powinny być zielone :laugh: @portek co ty gadasz tryb dla daltonistow koloruje napisy w grze a samo AMGCHD nie jest zla nagrywarka bez przesady ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nathrent 106 Napisano 15 Grudzień 2012 przydałby się jeszcze pół tryb bo ten dla daltonistów jest aż za bardzo kolorowy ;( 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jechu 378 Napisano 16 Grudzień 2012 Nowy sezon czas zacząć :D 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nathrent 106 Napisano 16 Grudzień 2012 taki sobie,. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 17 Grudzień 2012 We going down.. :rofl: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deadmau49 437 Napisano 18 Grudzień 2012 Kontynuacja świetnej serii "montage" autorstwa Threatty. 1080p. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach