darkmack 3 Napisano 3 Lipiec 2011 Robił ktoś ostatnio trofeum Gra w ciemno? Te trofeum jest zglitchowane? Robię tak jak pisze w poradnikach ale gier mi nie zalicza, jedna gra co jakiś czas się dopisze, ale ogólnie to bardzo ciężko kilka zaliczyć, a trzeba 25 razy. Już mnie to denerwuje :) Coś dlugo też resetują te tabele wyników w opowieści. Gra w ciemno, czyli te losowe poziomy społecznościowe z innymi A ty przypadkiem nie łączysz sie z innymi graczami i odrazu nie wychodzisz od nich ? Jeśli tak to musisz to zmienić :) i zagrać na takim poziomie conajmniej 15 sekund ( tak gdzies przeczytałem) i wtedy mozesz wyjsc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slababateria 20 Napisano 3 Lipiec 2011 Czy ktoś mający skilla na maksowanie poziomów ma zamiar przechodzić LBP2 w najbliższym czasie? Bo chciałbym wyasować grę w miłym towarzystwie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
assasin 2 Napisano 3 Lipiec 2011 siema czy ktoś wie kiedy odblokują scoreboardy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Asull 155 Napisano 8 Lipiec 2011 Czy ktoś mający skilla na maksowanie poziomów ma zamiar przechodzić LBP2 w najbliższym czasie? Bo chciałbym wyasować grę w miłym towarzystwie. Nie wymaksujesz z nikim online poziomów.W grze są lagi,przycina więc musisz sam. siema czy ktoś wie kiedy odblokują scoreboardy MM ma wydać patch który ma usunąć wyniki i glitche z gry.Na razie nie wiadomo kiedy taki się pojawi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
assasin 2 Napisano 10 Lipiec 2011 no to mnie zmartwiłeś bo zostało tylko niecałe 2 h w kreatorze i byłaby platynka a tak trzeba czekać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sadurx 44 Napisano 10 Lipiec 2011 Gdyby miał ktoś ochotę pomóc mi z trofikiem za 50 zagrań to link do mojego levelu: Mój level. Oczywiście odwdzięczę się tym samym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
assasin 2 Napisano 11 Lipiec 2011 wcześniej kolega woitekwafel pisał jak mozna przyspieszyć ten proceder pozwalaj dołączać do ciebie ludziom i ściągaj ich do swojego poziomu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sadurx 44 Napisano 11 Lipiec 2011 Robię co mogę ale ostatnio nie mam za dużo czasu na grę i ściąganie ludzi w ten sposób, ale dzięki za odpowiedź. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
assasin 2 Napisano 14 Lipiec 2011 No tak aktualizacja 1.04 aktualizacja 1.05 same kostiumy a konkretów w sprawie naprawienia błędów zero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczota101 0 Napisano 15 Lipiec 2011 witam.prosze o zagranie na moich poziomach(krótkie). nick szczota101 p4p:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 16 Lipiec 2011 W pierwszym poście tematu zamieszczony został kompletny poradnik do trofeów w LBP2, zachęcam do lektury osoby celujące w platynę ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Neuromancer_PL 0 Napisano 19 Lipiec 2011 P4P nick: Neuromancer_PL lvl: Level 4 Level ogrywam levele każdego kto zagra w mój ps. szczota , zostaw sobie jeden level na którym masz najwięcej zagrań , szybciej nabijesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
assasin 2 Napisano 30 Lipiec 2011 czy ktoś wie kiedy w końcu odblokują tablice wyników Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hater 1 Napisano 31 Lipiec 2011 zagram i osercuje wasze poziomy na zasadzie p4p nick: ba-pa poziom jest krotki ale nie az tak ze sie startuje na koncu poziomu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldemarek1 2 Napisano 2 Sierpień 2011 witam spodobała mi się jedynka ściągnięta za free z programu welcom back jednak jest ona bez dodatków typu MGS itp. Czy jak kupie LBP2 to te dodatki będą na płytce? bo ich koszt jeśli zdecydował bym się na zakup przez PS store wyniesie tyle ile nowe LBP1 edycja GOTY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sadurx 44 Napisano 2 Sierpień 2011 Nie, nie będzie ich na płycie. Co do wersji LBP1 GOTY jest tam tylko MGS pack, nowe naklejki, jakieś kostiumy plus 18 eksluzywnych leveli stworzonych przez najlepszych twórców spośród społeczności. Piratów z karaibów i inne packi i tak musiał byś dokupić. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrubyNinja 37 Napisano 7 Sierpień 2011 Do wersji LBP1 GOTY dorzucane są: Metal Gear Solid Pack - 5 Kostiumów, 5 Poziomów i 1 Challenge History Pack - 4 Kostiumy i Poziom Monster Pack -4 Kostiumy i Poziom Animal Pack - 4 Kostiumy Osobiście polecam gdyż wiele materiałów jak i dźwięków z owych pakietów są bardzo pomocne do tworzenia (zwłaszcza w 2jce) Jeśli komuś zależy na wodzie, nie musi kupować pakietu Piratów z Karaibów, gdyż jest ona zawarta w części drugiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uniden 2 Napisano 8 Sierpień 2011 mam problem z dwoma trofeami Scoreboard 25% i 50% gdy wchodzę do moich szpilek i sprawdzam je to pisze 100/50 jakis bug ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
assasin 2 Napisano 8 Sierpień 2011 nie MM zablokowało tablice wyników za oszustwa nie wiem tylko kiedy je odblokują też próbuję się tego dowiedzieć bezskutecznie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maly_06 4 Napisano 11 Sierpień 2011 nie MM zablokowało tablice wyników za oszustwa nie wiem tylko kiedy je odblokują też próbuję się tego dowiedzieć bezskutecznie Niestety, też nie wiem, kiedy tablice zostaną zresetowane i ponownie wprowadzone. Wszystko przez hackerów, którzy na każdym poziomie mieli ponad 4.000.000 pkt. Nie radziłbym się tym martwić, ale trzeba uzbroić się w cierpliwość. Mam nadzieję, że wkrótce to naprawią, bo niemożliwość podzielenia się wynikami odbiera trochę smaczku rozgrywkom on-line :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Asull 155 Napisano 12 Sierpień 2011 Jak już pisałem wcześniej tutaj jest oficjalna wiadomość od MM dotycząca scoreboardów KLIK z tego co tam widać jeszcze długo poczekamy jak MM coś zrobi :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrubyNinja 37 Napisano 12 Sierpień 2011 Wydaje mi się, że Mm odblokuje tablice wraz z premierą Move DLC. Tak samo Glithe z koroną i 1 week T-shirt. Choć to drugie pewnie szybciej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kris94 12 Napisano 12 Sierpień 2011 (edytowane) Witam, prosiłbym o zagranie w mój poziom, brakuje mi 11 zagrań do trofika :) z góry dzięki, nazwa poziomu to Torture House - kill your friends! Edytowane 17 Sierpień 2011 przez Kris94 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
norek30 0 Napisano 14 Sierpień 2011 (edytowane) Hej. Pomóżcie przy trofeum "50 unikalnych graczy" odwdzięczę się. Mój poziom to Big Labyrinth autor norek. Z góry dzięki :) Nieaktualne ale dzięki wszystkim za pomoc... A tak przy okazji to wiadomo już coś na temat odblokowania tabel wyników?? Edytowane 20 Sierpień 2011 przez norek30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Asull 155 Napisano 22 Sierpień 2011 Żeby zapobiec kolejnym pytaniom na temat SCOREBOARDÓW TUTAJ patrzeć i obserwować kiedy to włączą.I dla nie kumatych którym nie chce się kliknąć i łaskawie przeczytać cytuję co napisało MM na swoim twitterze "Tablice wyników będą zamknięte chwilkę dłużej,czekajcie na wydanie patcha co najmniej kilka tygodni-przepraszamy" Jak wam pomogłem możecie dać mi plusa. 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach