Elros 0 Napisano 17 Kwiecień 2013 (edytowane) Nieaktualne Edytowane 23 Kwiecień 2013 przez Elros Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InfernoPL 0 Napisano 28 Kwiecień 2013 Witam poszukuje chetnych osob na zdobycie 100% baniek zagranie na moim moge tez na waszym zagrac lvl ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EmptyHeartPL 1 Napisano 9 Czerwiec 2013 Szukam chętnego do zrobienia 100% w opowieści. PSN-ID:EmptyHeartPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaaV 93 Napisano 9 Czerwiec 2013 empty, ja w sumie bym się mógł skusić, odezwij się:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luxra 0 Napisano 13 Styczeń 2015 (edytowane) Szukam osób które chciały by ukończyć platynke. Zebrać wszystkie przedmioty i kilka innych pierdół :-D Edytowane 10 Wrzesień 2015 przez luxra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DobraMorda 0 Napisano 7 Luty 2015 siemanko, jesli bylibyscie tak mili, to zagrajcie w moj lvl, psn id DEGUSTATOR- nazwa lvl: PFP, P4P. przydalby sie rowniez ktos ograny do maksowanie opowiesci :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mini21 0 Napisano 7 Luty 2018 Pewnie mało kto już gra ale ... Jeśli bylibyście tak uprzejmi - zagrajcie w mój poziom. Mój nick fotomini Level ARMAGEDON level !!!! i/lub NOT FOR NOOB Z góry dziękuję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach