MaSSteR 0 Napisano 16 Grudzień 2008 5.11.1977 to moja data urodzenia co mam w niej zmienic? W opcjach PS3 mam wylaczona blokade rodzicielska mimo to ciagle to samo ,nie moge wyjsc ze swego pokoju w home usa i tylko tam Moze powinienem to zglosic do sony czy cos w tym stylu? Zapewne w ustawieniach konta na PSN masz wpisaną datę urodzenia, która nie pozwala Ci wejść do Home. Zmień ją w usatwieniach konta w zakladce PSNetwork w XMB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
3pstrzy 11 Napisano 16 Grudzień 2008 Zalozylem w tym celu nowe konto na USA aby na 100% byc pewnym ze nic nie pomylilem i dalej to samo Wiec wykluczone abym cos zle wpisal lub ustawil Zastanawiajace dlaczego moge wejscna Japonskie Home oraz na nasze a USA nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CwireQ 0 Napisano 16 Grudzień 2008 Wie ktos, cos o jakims updejcie?Home 1.04 czy cos? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robtot 0 Napisano 17 Grudzień 2008 Wie ktos, cos o jakims updejcie?Home 1.04 czy cos? Będzie jutro likwidujący błąd z logowaniem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 17 Grudzień 2008 W końcu... Bo często mam problemy z logowaniem :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
covalt 0 Napisano 17 Grudzień 2008 Nie no super sprawa ten home, sprawdza się znakomicie jako MMO do grania w szachy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IdontGivEaFuck87 0 Napisano 17 Grudzień 2008 Ten home wersja beta oczywiście to jak narazie sama bieda, mam nadzieje ze full wersja bedzie lepsza. Miała wyjsc pod koniec 2008 ale na 100% po problemach z serwerami bedziemy musieli poczekac jeszcze z 6 miechów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal12514 0 Napisano 17 Grudzień 2008 (edytowane) heh, nieprawda. jutro wychodzi łatka naprawiająca błędy typu c-931 :) . Dla mnie bomba, może wreszcie stworzę swoją polską postać, zamiast biegać po DOMKU z jankesami. Ciekawe tylko, jak z wydajnością serwerów - ale to pożyjemy, zobaczymy. Dobrze, że Sony zauważyło błąd i stosunkowo szybko go (zobaczymy) naprawiło. pozdrawiamn edit: właśnie widziałem, ze już ktoś napisał tego niusa, trudno, może trafi do większej rzeszy ;] Edytowane 17 Grudzień 2008 przez michal12514 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michciu237 0 Napisano 18 Grudzień 2008 Łatka wyszła, owszem nie mam błędu C-931 ale mam teraz błąd D-5027 (czy jakos tak). Ja to mam pecha :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebol 32 Napisano 18 Grudzień 2008 nie tylko ty :) łatka poprawiła chyba tylko kod błędu xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebol 32 Napisano 18 Grudzień 2008 nie tylko ty :) łatka poprawiła chyba tylko kod błędu xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michciu237 0 Napisano 18 Grudzień 2008 Najśmieszniejsze jest to, że jak wcześniej na amerykańskie wchodziłem bez problemu tak teraz ani na Europę ani na USA. Dokładny błąd to: The connection to the server was lost D5027. Ehh Sony i te ich patche <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartek1351 0 Napisano 18 Grudzień 2008 nie tylko ty :) łatka poprawiła chyba tylko kod błędu xD hahah mam to samo wtedy bez problemu laczylo mnie na koncie pl a teraz mam ten blad :(( widze ze latka dala tyle samo co patch do gta IV na PC :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
froniu 0 Napisano 18 Grudzień 2008 (edytowane) http://blog.us.playstation.com/2008/12/17/...em-maintenance/ edit. jutro bedzie przerwa zle doczytalem Edytowane 18 Grudzień 2008 przez froniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michciu237 0 Napisano 18 Grudzień 2008 Wogóle jeśli komuś działa to niech napisze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon 2 Napisano 18 Grudzień 2008 Mi działa po Update pierwszy log udany, ale nie mam żadnych rzeczy ani z Namco Museum ani z automatów -.- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michciu237 0 Napisano 18 Grudzień 2008 Mi też już działa, to chyba był jakiś chwilowy błąd serwerów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwi 4 Napisano 18 Grudzień 2008 (edytowane) Mi też poznikało, za to kupiłem za 0zł stół krzesło i jakieś ubrania. Edytowane 18 Grudzień 2008 przez zwi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon 2 Napisano 18 Grudzień 2008 Ciekawe czemu trzeba było od nowa wszystko ściągać, jak tak ma być zawsze po update'cie to bieda :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fialas 0 Napisano 18 Grudzień 2008 Skąd ludzie biorą strój mikołaja? xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michciu237 0 Napisano 18 Grudzień 2008 Ze sklepu, jest do kupienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meloonek 0 Napisano 18 Grudzień 2008 (edytowane) Ja tam z Home jestem zadowolony. Dzisiaj po pobraniu pacha bez problemu mogę się zalogować, dodali itemy za free ( mam nadzieje ze z czasem będzie tego więcej) i dzisiaj ma wyjść ten event z red bullem. Będzie ciekawie. Odkryłem że są także tapety do domu za darmo. Z czasem home będzie przekozacki. Wiecie coś o możliwości wirtualnego zarabiania pieniędzy w home które poźniej mozna by przeznaczyć na niektóre itemy ? ? Edytowane 18 Grudzień 2008 przez meloonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michciu237 0 Napisano 18 Grudzień 2008 Gdzie ten Red Bull? U mnie są jedynie RB reklamy na telebimie. Itemów za free też nie widziałem, a o zarabianiu wirtualnej kasy i kupowaniu za nia różnych rzeczy to zapomnij, bo to ma byc niekonczące się źródełko dochodów Sony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
froniu 0 Napisano 18 Grudzień 2008 (edytowane) michciu237 jakiś czas temu sony podało ze będzie w przyszłości taka możliwość ze za zdobyte pucharki (trophy) będziemy dostawać wirtualne pieniądze lub nowe rzeczy , ubrania itp. parę darmowych rzeczy nie spowoduje ze ludzie nie będą kupować innych bo jak kogoś to jara to i tak nie zrezygnuje z jakiejś wypasnej nowej bluzy dla lansu :D Z reszta to przyciągnie ludzi do korzystania z home a co się za tym wiąże zwiększy także sprzedaż innych rzeczy no i wiadomo większy ruch więcej firm będzie sie chciało reklamować więcej kasy sony zarobi.. M$ ostatnio tez ogłosił ze wraz ze zdobytymi achievami będzie się dostawać w przyszłości nowe ubrania ale płatne oczywiście tez zostaną wiec jak microsoft potrafi dać coś za free to sony myślę ze tez.. ps. redbulla dzisiaj w home eu na pewno nie będzie potwierdził to na oficjalnym forum playstation dyrektor home na europe, jak z us i jap to niewiadomo ale jeśli już się gdzieś pojawi to najprawdopodobniej na us Edytowane 18 Grudzień 2008 przez froniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
3pstrzy 11 Napisano 18 Grudzień 2008 Link link tyle udalo mi sie znalezc na temat mojego problemu slabo znam angielski ale domyslam sie ze problem jest nietypowy czy ktos mi pomoze w rozwiazaniu problemu? Nie moge sie zalogowac do homee usa bo dostepu broni blokada rodzicielska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach