Skocz do zawartości
pawlos26

PlayStation Home

Rekomendowane odpowiedzi

a powiedzcie mi czy macie cały czas ps3 podłączoną do internetu ?? ja narazie nie mam routera i odłączam komputer żeby podłączyć konsole... może podpiąć neta np na cala noc pod ps3 ?? może wtedy coś się pojawi... no nic pomęczę się jeszcze dziś i jak coś to jutro się odezwe :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
a powiedzcie mi czy macie cały czas ps3 podłączoną do internetu ?? ja narazie nie mam routera i odłączam komputer żeby podłączyć konsole... może podpiąć neta np na cala noc pod ps3 ?? może wtedy coś się pojawi... no nic pomęczę się jeszcze dziś i jak coś to jutro się odezwe :)

Podłącz konsole do internetu niech pobierze co musi.

Ja mam cały czas podłączoną do neta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miałem ją podpiętą do netu przez jakieś 2 godziny i nic nie ściągała... a dostępnych nowszych aktualizacji nie ma żadnych...

edit

no nareszcie pojawiło mi się to PSH ;) miałem zaznaczone do ściągania kilka dem gier i PS3 je ściąga w pierwszej kolejności, wyłączyłem ściąganie i automatycznie pojawiło mi się PSH :) problem rozwiązany ale i tak wielkie dzięki za pomoc !

Edytowane przez furios

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tak mialem.. sciagalem cos z PSS iw tym momenciue mi sie zrobil update.. nie bylo tej ikony... ikona PSH pokazala sie dopiero po skonczeniu sciagania z PSS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich. Pobrałem Home, ale przy tworzeniu swojego awatara trochę się śpieszyłem i wybrałem to co było domyślnie ustawione. Czy da się jakoś to zmienić ? Czy pozostaje mi stworzenie nowego konta ? Próbowałem usunąć i ponownie zainstalować Home, ale to nic nie pomogło.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w home wejdź do psp ( startem ) i tam znajdź go to wardrobe. będziesz mógł tam zedytować ludzika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak podczas gry w home naciśniesz "start" na padzie, to pojawi się takie coś a'la GPS, jest to takie jakby menu ;) Tam będzie na pewno zakładka "go to wardrobe", czyli przebieralnia.

Czytaj wyżej ;)

Edytowane przez Melon PS3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam pytanie. Jak w sklepiku w HOME patrzylem w niedziele to widzialem ze 3 bluzki kosztuja 0.00 i czy naprawde sa za FREE ??? Moze mi ktos powiedziec kto juz je kupil powiedzmy ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spróbuj kupić, jeżeli nie będzie pytał o dane do karty kredytowej itp to znaczy że jest za darmo, proste ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupiłem.. znaczy się dostałem za darmo.

Jakaś bluzka 0 zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie co a mi brakuje w home jednej rzeczy a może się wam to wydać troszkę śmieszne ale i tak napisze. Brakuje mi naparzania innych userów np ktoś cię wkurzy jakimś głupim tekstem to mu z plaska :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wiecie co a mi brakuje w home jednej rzeczy a może się wam to wydać troszkę śmieszne ale i tak napisze. Brakuje mi naparzania innych userów np ktoś cię wkurzy jakimś głupim tekstem to mu z plaska :biggrin:

Gacek, Gacek... Ty to byś tylko wszystkich bił, a potem płakał bo po nerach dostałeś :P

A jak dla mnie @Home jest nudny strasznie, do kręgli / bilarda ciężko się dobić a poza graniem to nie ma zbyt dużo do roboty tam. :/ Żeby jeszcze w kinie było coś do oglądnięcia... albo żeby przynajmniej coś nowego się tam pojawiało, ale nie - cały czas to samo w kółko...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie brak w Home naparzania właśnej MP3 żeby innym zapodać muze xD i nie można skakać ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy wersja US jest lepiej wyposażona od wersji EU? Bo mam na obu PSN konta i nie wiem na jakim w HOME wchodzić.

A i jeżeli mam konta na 2 PSN to gra zjada mi 2x więcej miejsca na dysku ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, nadal nieco ponad 3GB, a USS jest lepiej wyposażone... o wiele lepiej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To pozostanę na US :D. A jeżeli usunę HOME z konta EU, to HOME z US też mi się usunie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam pytanie - gdzie jest ten cholerny Red Bull ? Wogóle wyszedł już ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, ale na HOME US

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak wbić na Home US ? Po prostu zalogować się z US PSS ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Red bull ? jest na każdym nawet europejskim wciskasz start Locations czy coś tak i World map i jest red bull Air race

Przyjemnośći z red bulla dlamnie:

1.Nie nudziłem się jakiś czas

2.Spotkałem 2 polaków którzy gadali o ..... Mieszkaniach wynajmowanych nawet fajne historie były ale dlaczego nikt nie zauwazał mnie xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemanko Ludziska.Odkryłem ostatnio wyspe Redbulla nie wiem czy tam ktoś juz był ale jak sobie nacisniecie start i wybieżecie mape to mozna się przenieśc na wyspe.Narazie nic tam nie ma ale szykuje sie dobra zabawa.Zobaczcie czy wam dzieła!! :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Siemanko Ludziska.Odkryłem ostatnio wyspe Redbulla nie wiem czy tam ktoś juz był ale jak sobie nacisniecie start i wybieżecie mape to mozna się przenieśc na wyspe.Narazie nic tam nie ma ale szykuje sie dobra zabawa.Zobaczcie czy wam dzieła!! :thumbsup:

no ta nie ma tam co robić poza lataniem samalotami mam nadzieję ze wkrótce dojdą jakieś nowe opcje ;P statki , Cross'ówki itp :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi