Skocz do zawartości
pawlos26

PlayStation Home

Rekomendowane odpowiedzi

5.11.1977 to moja data urodzenia

co mam w niej zmienic?

W  opcjach PS3 mam wylaczona blokade rodzicielska mimo to ciagle to samo ,nie moge wyjsc ze swego pokoju w home usa i tylko tam

Moze powinienem to zglosic do sony czy cos w tym stylu?

Zapewne w ustawieniach konta na PSN masz wpisaną datę urodzenia, która nie pozwala Ci wejść do Home. Zmień ją w usatwieniach konta w zakladce PSNetwork w XMB.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalozylem w tym celu nowe konto na USA aby na 100% byc pewnym  ze nic  nie pomylilem i dalej to samo

Wiec wykluczone abym cos zle wpisal  lub ustawil

Zastanawiajace  dlaczego moge wejscna Japonskie Home oraz  na nasze a USA nie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wie ktos, cos o jakims updejcie?Home 1.04 czy cos?

Będzie jutro likwidujący błąd z logowaniem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W końcu... Bo często mam problemy z logowaniem :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no super sprawa ten home, sprawdza się znakomicie jako MMO do grania w szachy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten home wersja beta oczywiście to jak narazie sama bieda, mam nadzieje ze full wersja bedzie lepsza. Miała wyjsc pod koniec 2008 ale na 100% po problemach z serwerami bedziemy musieli poczekac jeszcze z 6 miechów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh, nieprawda. jutro wychodzi łatka naprawiająca błędy typu c-931 :) . Dla mnie bomba, może wreszcie stworzę swoją polską postać, zamiast biegać po DOMKU z jankesami. Ciekawe tylko, jak z wydajnością serwerów - ale to pożyjemy, zobaczymy. Dobrze, że Sony zauważyło błąd i stosunkowo szybko go (zobaczymy) naprawiło.

pozdrawiamn

edit: właśnie widziałem, ze już ktoś napisał tego niusa, trudno, może trafi do większej rzeszy ;]

Edytowane przez michal12514

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Łatka wyszła, owszem nie mam błędu C-931 ale mam teraz błąd D-5027 (czy jakos tak). Ja to mam pecha :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie tylko ty :) łatka poprawiła chyba tylko kod błędu xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najśmieszniejsze jest to, że jak wcześniej na amerykańskie wchodziłem bez problemu tak teraz ani na Europę ani na USA.

Dokładny błąd to: The connection to the server was lost D5027. Ehh Sony i te ich patche <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hahah mam to samo wtedy bez problemu laczylo mnie na koncie pl a teraz mam ten blad :(( widze ze latka dala tyle samo co patch do gta IV na PC :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi działa po Update pierwszy log udany, ale nie mam żadnych rzeczy ani z Namco Museum ani z automatów -.-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi też poznikało, za to kupiłem za 0zł stół krzesło i jakieś ubrania.

Edytowane przez zwi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe czemu trzeba było od nowa wszystko ściągać, jak tak ma być zawsze po update'cie to bieda :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skąd ludzie biorą strój mikołaja? xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam z Home jestem zadowolony. Dzisiaj po pobraniu pacha bez problemu mogę się zalogować, dodali itemy za free ( mam nadzieje ze z czasem będzie tego więcej) i dzisiaj ma wyjść ten event z red bullem. Będzie ciekawie.

Odkryłem że są także tapety do domu za darmo. Z czasem home będzie przekozacki.

Wiecie coś o możliwości wirtualnego zarabiania pieniędzy w home które poźniej mozna by przeznaczyć na niektóre itemy ? ?

Edytowane przez meloonek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie ten Red Bull? U mnie są jedynie RB reklamy na telebimie. Itemów za free też nie widziałem, a o zarabianiu wirtualnej kasy i kupowaniu za nia różnych rzeczy to zapomnij, bo to ma byc niekonczące się źródełko dochodów Sony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

michciu237 jakiś czas temu sony podało ze będzie w przyszłości taka możliwość ze za zdobyte pucharki (trophy) będziemy dostawać wirtualne pieniądze lub nowe rzeczy , ubrania itp. parę darmowych rzeczy nie spowoduje ze ludzie nie będą kupować innych bo jak kogoś to jara to i tak nie zrezygnuje z jakiejś wypasnej nowej bluzy dla lansu :D Z reszta to przyciągnie ludzi do korzystania z home a co się za tym wiąże zwiększy także sprzedaż innych rzeczy no i wiadomo większy ruch więcej firm będzie sie chciało reklamować więcej kasy sony zarobi..

M$ ostatnio tez ogłosił ze wraz ze zdobytymi achievami będzie się dostawać w przyszłości nowe ubrania ale płatne oczywiście tez zostaną wiec jak microsoft potrafi dać coś za free to sony myślę ze tez..

ps. redbulla dzisiaj w home eu na pewno nie będzie potwierdził to na oficjalnym forum playstation dyrektor home na europe, jak z us i jap to niewiadomo ale jeśli już się gdzieś pojawi to najprawdopodobniej na us

Edytowane przez froniu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Link link

tyle udalo mi sie znalezc na temat mojego problemu

slabo znam angielski ale domyslam sie ze problem jest nietypowy

czy ktos mi pomoze w rozwiazaniu problemu?

Nie moge sie zalogowac do homee usa bo dostepu broni blokada rodzicielska

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi