M Pejn 223 Napisano 15 Sierpień 2011 Skojarzenie z Killzone'm 3 jak najbardziej na miejscu. :) Jak dadzą jakieś lodowe krainy, sawanny, pustynie to będzie git bo lokacje w pierwszym BL'u nudziły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 15 Sierpień 2011 Screen z nocą i tym karabinkiem z lunetą wygląda wg mnie najładniej. Nie pamiętam już czy w pierwszych Borderach była zmienna pogoda (chyba była, ale głowy nie daję), ale tutaj wygląda to bardzo ładnie. Do tego typ broni, który najbardziej lubię czyli celny karabin z lunetką i można sadzić hedziory jak leci :D A mi jutro powinna przyjść Borderlands GOTY...ahh...nie mogę się doczekać, aż po raz kolejny zanurzę się w ten genialny świat :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 19 Sierpień 2011 Nowe screeny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 19 Sierpień 2011 Furka wygląda świetnie :D Lubie takie ala terenówki. Właśnie w pierwszym Borderlands ten co mu się cztery koła kręciły nie leżał mi jakoś Ale ten wygląda niebo lepiej :D Oj będzie koszenie mobków przy jego pomocy :D A babeczka dziwna...co ona łysa z tyłu na glacy czy jak :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 19 Sierpień 2011 Tak się punk girly golą, tyle, że te włosy z przodu mają chyba krótsze. Ten gościu z Psycholem na tarczy owni. >:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 20 Sierpień 2011 Wrażenie z prezentacji. Podobno wszystko jest lepsze i bardziej wypasione niż w jedynce. Więcej info - http://www.gram.pl/art_9g7lJO8_Borderlands_2_wrazenia_z_prezentacji.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monobloss 94 Napisano 21 Sierpień 2011 szybko póki jest ! http://www.youtube.com/watch?v=_qq80-QuzPM&feature=player_embedded#! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joxer TeaMan 96 Napisano 22 Sierpień 2011 Trudno się nie zgodzić że bardzo podobne do jedynki. :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 23 Sierpień 2011 (edytowane) Wywiad Edytowane 23 Sierpień 2011 przez Patricko Zmieniłem, żeby na stronie nie wchodzić specjalnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monobloss 94 Napisano 3 Wrzesień 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ENyvxX_Eots&feature=player_embedded#! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 3 Wrzesień 2011 Zapowiada się genialnie :D Gęba się cieszy od samego oglądania. Małe poprawki już widać na wyżej wymienionym filmiku. Diamencik fajnie pokazuje nam dokładne miejsce, a nie tylko na tym radarze u spodu ekranu, gdzie jest nasze zadanie. Przeciwnicy potrafią skakać i wspinać się na budynki. Więcej nie chciałem oglądać bo po prostu szkoda mi było marnować sobie miód płynący z tej gry :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 3 Wrzesień 2011 (edytowane) Podoba mi się założenie Gear box zrobili nową markę która się udała a teraz suequel robią na wzór 1 tyle, że lepszy ale ciągle z tym co sprawiało pierwowzór taki fajny, w szczególności kiedy sporo dzisiejszych producentów partaczy znane marki chęcią zrobienia kilku cyferek więcej na wyniku finansowym. Czekam na moją klasę Huntera. Edytowane 3 Wrzesień 2011 przez Natsu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 5 Wrzesień 2011 mam nadzieje ze w sprawie dlc rowniez sie wykaza :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 14 Wrzesień 2011 Polecam poczytać: http://forums.gearboxsoftware.com/showpost.php?p=2431983&postcount=1 Chyba wszystkie możliwe informacje dot. Borderlands 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grabeq 1138 Napisano 23 Wrzesień 2011 (edytowane) Naczytałem się sporo o Borderlands 2. Tytuł od Gearbox zapowiada się wyjątkowo ciekawie. Skłoniło mnie to do powrotu do jedynki, której nie ukończyłem, chociaż zrobiła na mnie dobre wrażenie. Jedyne czego mi brakowało w pierwszej części to w miarę solidna oś fabularna. Gdyby ten element stał na chociaż przywoitym poziomie w sequelu dostalibyśmy murowany hit. Czekam z niecierpliwością, bo Borderlanbds to powiew świeżości i jedno z największych pozytywnych zakoczeń ostatnich lat. Edit: Jestem jednak królem literówek... X_x Edytowane 23 Wrzesień 2011 przez Grabeq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
riddi_962 68 Napisano 29 Grudzień 2011 Ja go chcę jeszcze na ps3. Btw. zagrał by ktoś w jedynkę??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 22 Luty 2012 (edytowane) koncówka pokazuje info o edycji kolekcjonerskiej :) to plus ale te ponad pół roku czekania :/ mam nadzieję że podkręcą mocno klimat ... Edytowane 22 Luty 2012 przez DJYano Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 22 Luty 2012 Dwójka będzie jeszcze lepsza. Ogrom bossowie i postać Zero po prostu niszczy system. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 23 Luty 2012 (edytowane) jedynke przeszedlem tyle razy ze juz sam nie wiem dokladnie byla jest i bedize znakomita do tego wszystkie dlc na maxa pare razy ... ale dwójka to dla mnie hit tego roku na równi z nowym bioshockiem Edytowane 23 Luty 2012 przez DJYano Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 23 Luty 2012 Już z kumplami zacieramy rączki na co opa. Must have 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 24 Luty 2012 Kupuję z kumplem na premierę i ciśniemy co-opa tak jak w znakomitej jedyneczce. Must have! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 4 Kwiecień 2012 w weekend na pax'ie dadza grywalne cos z brdls 2 http://hw1.pa-cdn.com/pax/resources/PAX_East_2012_Expo_Map.pdf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 4 Kwiecień 2012 7 minut gameplayu 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 4 Kwiecień 2012 bedzie pre order jak nic :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 4 Kwiecień 2012 (edytowane) bioshock "3"+ borderlands 2 = 2 must have'y tegoroczne w tym gatunku. :) Edytowane 4 Kwiecień 2012 przez zdun1983 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach