Skocz do zawartości
Xiem

Diablo III

Rekomendowane odpowiedzi

Ja też nie mam już 20 lat i uwierz mi znajomych do grania mam w 90% samych powyżej 30-stki a trochę ich jest :) Wystarczy że podasz PSNID to na pewno jeden znajomy więcej się znajdzie i to fan diablo :)

Ok, odezwę się jeżeli kiedyś kupię :)

Edytowane przez crux

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nice...ciekawe jaka będzie cena...znając Blizza pewnie ze 120 zł ;)

No nic....czekamy i oby ten dodatek wniósł tak wiele jak DLC do Diablo II lub HotS do Starcrafta II

Cieszy nowa postać Krzyżowca - moje klimaty ;)

Edytowane przez Palpatine_79

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale apetytu narobili :) jeszcze nawet w D3 nie grałem, a już chcę mieć dodatek ;].

Chętnych na party za 12 dni zapraszam do wysyłania PSNid na priv ;]

PS. Swoją drogą dlaczego ta gra jest w dziale ps4 skoro na ps4 została jedynie zapowiedziana, a na ps3 wychodzi za parę dni ? ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tez z checia z kims pogram ;> jestem weteranem z D II , DIII jeszcze nie gralem bo moj komp tego nie uciagnie - na ps3 nie bedzie tego problemu ;) ciekawi mnie tylko jak zostanie to wszystko okrojone wzgledem wersji PC

Edytowane przez piachu00

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie.... skopany dzien zostal zwienczony tak swietna wiadomoscia od was ze pojde z usmiechem spac:-) staty, nowa postac( od razu przerzuce sie na niego) no i filmik... wyglada ze ciekawe popwadzili fabule... ajc... blizz we love you

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś dla Ciebie Imperatorze :)

na tym zrzucie chyba widać że staty będą miały limit 0/50  , dobrze mi się wydaje ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak to wygląda. Podobno system ze statami ma się pojawić ciut wcześniej już w jakimś pachtu, przed DLC. Pożyjemy zobaczymy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze cos. Pewnie zrobili tak zeby nikt nie robil postaci gdzie ladujwszystko w jedna statystyke.

Z tych screenow wynika, że poza możliwością zwiększenia statystyk ,,core'' (siła, zręczność, itd. ), będzie można ingerować w skille.

Podejrzewam, że 1 Paragon lvl to jeden punkt do rozdysponowania.

Zapowiada się ciekawie, ja już nie mogę się doczekać.

W międzyczasie mam zamiar wbić jak największy PLvL na jak największej liczbie postaci. Ponoć wszystkie punkty PLvL z naszych bohaterów zostaną zsumowane, a następnie przeliczone na wspólny PLvL dla konta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde az sciagnalem roma diablo i w wolnej chwili na tablecie ubijam szkilety i zombie xD udalo mi sie nawet juz zalatwic wolne na 3 i 4 wrzesnia:-) bedzie zacnie. Ciekawe czy bedzie armory czy cos tego typu. I czy bylaby mozliwosc klanow bo nawet nie wiem czy bylo cos takiego w d3 na pc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W międzyczasie mam zamiar wbić jak największy PLvL na jak największej liczbie postaci. Ponoć wszystkie punkty PLvL z naszych bohaterów zostaną zsumowane, a następnie przeliczone na wspólny PLvL dla konta.

Nie wydaje mi się to prawdopodobne. Obstawiałbym raczej zrównanie wszystkich postaci do najwyższego wbitego Paragonu. Co mnie by akurat cieszyło, bo mam setkę na Czarodziejce :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wydaje mi się to prawdopodobne. Obstawiałbym raczej zrównanie wszystkich postaci do najwyższego wbitego Paragonu. Co mnie by akurat cieszyło, bo mam setkę na Czarodziejce :P

Hehe, tak łatwo to nie będzie - sam mam barba na 100 poziomie i Twoje rozwiązanie bardzo by mi pasowało.

Informacje o przeliczeniu paragonow z wszystkich postaci z konta na jeden wspólny paragon wyczytalem wczoraj na jakiejś diablostronie, gdzie była rozpiska co przyniesie rozszerzenie i patch poprzedzający.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mnie trochę niepokoi fakt że save'y postaci nie będą przechowywane na serwerach blizzarda.

chyba wiedzą co to oznacza, i jak nie zamierzają jakoś rozwiązać tego problemu to chyba nie traktują wersji na PS poważnie

Moim zdaniem powinna być możliwość wyboru postać online  i offline

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pisałem o tym na początku września. Niestety, ale żeby grać w D3 na poważnie, trzeba grać na PC. Wersja na konsole to będzie z pewnością świetna gra kanapowa i jeszcze lepsza zabawa w co-opie. Niestety obstawiam, że granie z osobami poprzez przypadkowy matchmaking będzie się kończyło frustracją. Skoro można shackować CoDy to co dopiero jeśli cwaniacy będą mieli wolny dostęp do savów?

Może się mylę, ale save nie zabezpieczony przed skopiowaniem (a taki ma być), to otwarta furtka dla wszelakiej maści baranów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Borderlandsy ze swoim świetnym coopem także miały otwartą furtkę - kto chciał to spierd..lil sobie grę i edytował - szybko się nudzili. Jakoś nie odbiło się to strasznie na jakości coopa w Borderach - mam nadzieję, że tu będzie podobnie, a dodana będzie funkcja "kick+ban"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz, w Borderach nie ma takiego spinania się jeśli chodzi o przedmioty. Da się grać tak naprawdę byle czym. W Diablo w śmieciowych ciuchach nie wejdziesz na Inferno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w Torchlight 2 był zaimplementowany jakiś skaner postaci, i jeżeli użytkownik miał modyfikowaną postać/itemy to  przed jego nickiem pojawiał się chyba tag  "Cheater"

jeżeli dobrze pamiętam,  to też jest jakieś wyjście. Ale wszystko zależy od tych mądrych inżynierów tam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz, w Borderach nie ma takiego spinania się jeśli chodzi o przedmioty. Da się grać tak naprawdę byle czym. W Diablo w śmieciowych ciuchach nie wejdziesz na Inferno.

Ale kill, co mnie w tym wypadku obchodzi, że jakiś HuanRodriguezfromBrazil będzie miał wysiepany equipment i w odróżnieniu ode mnie będzie mógł robić inferno w 30 min od zainstalowania D3? Ja gram, zbieram sobie loot na Inferno i dobrze się bawię, a jedyne czego bym chciał to opcja szybkiego kicka dla kolesia, który będzie kładł wszystkich samym oddechem. A btw Cravmeraxa z byle czym nie dało się zrobić ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam dylemat czy kupić na ps3 podoba mi sie coop, ale to że postać jest na dysku to pojechali w d2 gra zarobila na siebie :) + wyciągłem troche kasy a na ps3 bedzie lipa, no i ten dodatek ktory zapowiadają czy bedzie na ps3

Edytowane przez Haridil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dodatek ma być także dostępny na konsole ale raczej nie w tym samym czasie co na PC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sobie chyba poczekam na D3 na ps4. Większość mojego sprzętu pochodzi właśnie z AH to ciekawe jak to będzie z konsolą... Trzeba spędzić kilkaset godzin żeby coś sensownego zdobyć? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi