DaraS 506 Napisano 29 Sierpień 2013 Możesz wkleić te oceny?? Jestem ciekawy a niestety nie działa mi strona ppe W Sieci pojawiają się już pierwsze recenzje Diablo III na PS3 i X360. Czy Blizzard stanęło na wysokości zadania, zapewniając nam porządną konsolową konwersję swojego erpegowego hitu z PC? Diablo III jest świetnym tytułem – to już wiemy od roku. Jak jednak wypada konsolowa konwersja, która wyląduje na rynku na początku września? Pierwsze oceny są bardzo pozytywne. Eurogamer i GameInformer wlepiły temu dungeon crawlerowi noty 9/10. Eurogamer chwali w szczególności tryb kooperacji, podkreślając, że "to jedna z najlepszych gier co-op" w historii. Naszą recenzję Diablo III znajdziecie w 194 numerze PSX Extreme. OPM – 8/10 Game Informer – 9.25/10 EGM - 8,5/10 Eurogamer – 9/10 Gamesurf.it - 9/10 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Haridil 14 Napisano 29 Sierpień 2013 no ja juz czekam na wtorek :D tym bardziej że żona marudzi pograłabym z tobą :D i bedzie w co :D w tej grze tak naprawde duży + to co-op i to że można mieszać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grembi 5 Napisano 29 Sierpień 2013 Ja także mam zamiar wyruszyć w niezwykłą przygodę już we wtorek;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafcio 1 Napisano 29 Sierpień 2013 Plany się zmieniły jednak prawdopodobnie biore diabełka;) Jestem chętny do wspolnej gry ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fenixPeEl 20 Napisano 29 Sierpień 2013 Jeszcze jedno pytanko do tych co grali na pc. To losowe generowanie poziomów, to jakaś sciema i etapy różnią sie drobnymi szczegółami, czy faktycznie ich układ jest za każdym razem inny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 29 Sierpień 2013 Część miejsc się nie zmienia, a inne zmieniają się w z góry wiadome schematy . Jako takiej więc losowości nie ma w budowie podziemi, tylko różne wersje tego samego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdamRA 4 Napisano 29 Sierpień 2013 Ja także mam zamiar wyruszyć w niezwykłą przygodę już we wtorek;) ale chyba dla tych którzy zamówili z PSStore gra będzie już dostępna w niedziele prawda ? ps. ja nie mogę znieść faktu, że Blizzard postarał się, zrobił gre na konsolę ale dał takie łatwe pole dla cheaterów umożliwiając zapis postaci na dysku konsoli... Można przez to odnieść wrażenie, że wypuścili ją tylko po to żeby zgarnąć trochę więcej kasy i dalej machnąć ręką, niech sobie grają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafcio 1 Napisano 29 Sierpień 2013 Tak gra 31.08.2013 już będzie możliwa do zassania;) Jak ktoś ściągnie niech napisze pare słów jakie to jest ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdamRA 4 Napisano 29 Sierpień 2013 to w takim razie w nocy z soboty na niedzielę nie idę spać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grembi 5 Napisano 30 Sierpień 2013 Na forum us już ludzie pobierają ze store z tym że gry nie da się uruchomić. Z tego co wyczytalem to dopiero 2.09 zastanie odblokowana. Nie pomaga zmiana czasu i tryb offline Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 30 Sierpień 2013 Dokladnie - na naszym storze tez jest napisane 02.09. Wtedy dopiero ten 100kb plik bedzie do pobrania i on odblokowuje gre. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyggi 56 Napisano 30 Sierpień 2013 ale chyba dla tych którzy zamówili z PSStore gra będzie już dostępna w niedziele prawda ? ps. ja nie mogę znieść faktu, że Blizzard postarał się, zrobił gre na konsolę ale dał takie łatwe pole dla cheaterów umożliwiając zapis postaci na dysku konsoli... Można przez to odnieść wrażenie, że wypuścili ją tylko po to żeby zgarnąć trochę więcej kasy i dalej machnąć ręką, niech sobie grają. Mogli zrobić to samo co zrobili w przypadku d2 czyli open/close bn i wszyscy byli by szczęśliwi. Moim zdaniem jak masz podejrzenie ,że ktoś oszukuje to z nim nie graj, jedyne co w tej sytuacji jest bez sensu to granie Hardcore skoro każdy może zrobić backup save'a i odzyskać postać. btw. Czy ktoś wie czy d3 [ps3] będzie miało matchmaking?. Widziałem na gameplayach opcję "quick match" wydaje mi się ,że to może być funkcja która odpowiada za ową funkcjonalność ale chciał bym jakieś pewne info. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 30 Sierpień 2013 (edytowane) Ryba ty zyjesz?? No facet, jak bierzesz D3 to pobiegamy razem jak za dawnych dobrych czasow Lepiej zeby nie bylo matchmakingu bo nie pogramy razem - nie dolaczy Cie do takiego badassa jak ja lol Edytowane 30 Sierpień 2013 przez m0rph Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyggi 56 Napisano 30 Sierpień 2013 żyje, żyje :) właśnie szarpie się z myślami czy brać to D3 na ps'a :D z jednej strony nie chce nabijać blizzowi dodatkowej kasy bo mam już wersje PC ale coś mnie ciągnie na konsole :D i chyba kupie, nie ma jak białe i czerwone skrzydła :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirant 5 Napisano 30 Sierpień 2013 Jeszcze jedno pytanko do tych co grali na pc. To losowe generowanie poziomów, to jakaś sciema i etapy różnią sie drobnymi szczegółami, czy faktycznie ich układ jest za każdym razem inny? Wlasciwie to nic sie nie zmiania. Glowne trasy sa te same, co sprawia ze gra szybciej sie nudzi, bo jak juz grasz lokacje 5-6 raz to znasz ja cala na pamiec. Duzy minus za to moim zdaniem. żyje, żyje :) właśnie szarpie się z myślami czy brać to D3 na ps'a z jednej strony nie chce nabijać blizzowi dodatkowej kasy bo mam już wersje PC ale coś mnie ciągnie na konsole i chyba kupie, nie ma jak białe i czerwone skrzydła :P To rozgrywka bedzie sie czyms roznic od wersji z PC? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 30 Sierpień 2013 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=vH6QQMjgnzQ Natan znow na czasie http://www.youtube.com/watch?v=v0YvqaJwVNY a tu mala recka kanapowego coopu z PS3. Edytowane 30 Sierpień 2013 przez m0rph Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nesh 62 Napisano 30 Sierpień 2013 Euro AGD już wysyła kopie do sklepów. Ciekawe czy jutro będzie do odbioru czy dopiero w poniedziałek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 30 Sierpień 2013 Znajomy ma już wersję na XBOXA 360 i napisał mi takie cos. Z góry przepraszam za jeden wulgaryzm ze strony mojego kolegi,to są jego słowa nie chce w je ingerować hm, bo gra ogólnie wydaje się przyjemna, ale w porównaniu do PC-towej wersji jest w chuj zubożona. nie przydzielasz sam punktów, nie wybierasz skilli, wszystko dzieje się samo O_o. przecież o to chodzi w tej grze w robienie swoich buildów,ale gra mimo wszystko może być fajna, nadal biegasz, siekasz, lewelujesz i zdobywasz lepsze bronieChciałem kupić ale trochę lipa z tymi uproszczoniami :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 30 Sierpień 2013 (edytowane) Nie gralem na piecu, tym bardziej na X360 ale to mi wyglada na wybor skilli (1h06m): Edytowane 30 Sierpień 2013 przez m0rph Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyggi 56 Napisano 30 Sierpień 2013 (edytowane) Znajomy ma już wersję na XBOXA 360 i napisał mi takie cos. Z góry przepraszam za jeden wulgaryzm ze strony mojego kolegi,to są jego słowa nie chce w je ingerować Chciałem kupić ale trochę lipa z tymi uproszczoniami :/ hahahaha rozumiem ,że jesteś Trollem? czy ignorantem? tu jest FAQ odnośnie różnic PC vs PS3 http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/9280998875 a tutaj z link'a który podał Morph moment z wybieraniem skilli.... wszystko jest tak jak w wersji PC poza różnicami opisanymi wyżej [od minuty 17.30 nie mogę coś podlinkować momentu na tym forum] Edytowane 30 Sierpień 2013 przez zyggi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 30 Sierpień 2013 Zreszta myslalem, ze w D3 nie mozna bylo przydzielac atrybutow samodzielnie - wiec tym bardziej totalnie nie jarze co mial kolega na mysli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 30 Sierpień 2013 Napisałem tylko to co mi znajomy podeslal. Nie interesowalem się różnicami pomiedzy pc a ps360 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firo. 502 Napisano 30 Sierpień 2013 (edytowane) W Diablo 3 nie ma rozdawania skilli i statystyk. Gra sama odblokowuje Ci kolejne skille i dodaje punkty wraz z poziomem. Jedyne na co masz wpływ to ekwipunek i modyfikacje skilli zwane runami ( nie mają nic wspólnego z runami z Diablo 2 ). W zależności od tego jaką runę wybierzesz dany skill będzie miał różne działanie. Np. teleport pozbawiony run to poprostu zwykłe przemieszczanie, ale teleport z zaaplikowaną runą może np. pozostawić po nas kopie bohatera która chwilowo skoncentruje na sobie wrogów. Edytowane 30 Sierpień 2013 przez Firo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crux 37 Napisano 30 Sierpień 2013 W Diablo 3 nie ma rozdawania skilli i statystyk. Gra sama dodaje Ci kolejne skille i punkty wraz z poziomem. Jedyne na co masz wpływ to ekwipunek i modyfikacje skilli zwane runami ( nie mają nic wspólnego z runami z Diablo 2 ). W zależności od tego jaką runę wybierzesz dany skill będzie miał różne działanie. Np. teleport pozbawiony run to poprostu zwykłe przemieszczanie, ale teleport z zaaplikowaną runą może np. pozostawić po nas kopie bohatera która chwilowo skoncentruje na sobie wrogów. Gra sama odblokowuje Ci kolejne skille wraz z poziomem. O tym, którego skilla będziesz używał decydujesz sam. Dopiero w dodatku mam pojawić się rozdawanie punktów statystyk. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firo. 502 Napisano 30 Sierpień 2013 (edytowane) Gra sama odblokowuje Ci kolejne skille wraz z poziomem. O tym, którego skilla będziesz używał decydujesz sam. Dopiero w dodatku mam pojawić się rozdawanie punktów statystyk. Ups... faktycznie mój błąd sorry ;) Poprawione. Edytowane 30 Sierpień 2013 przez Firo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach