Skocz do zawartości
Xiem

Diablo III

Rekomendowane odpowiedzi

Farmie klucze w wyhodzi na to że w wersji na PS3 dropią randomowo.

Z każdego klucznika może wypaść każdy klucz.

Też tak macie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też tak macie?

Pytanie trochę bez sensu, bo z każdego Klucznika wypada klucz, tyle, że każdy jest inny. Szansa na wypadnięcie klucza wzrasta wraz z każdym poziomem Master o 20%.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kill,

Próbuje iść według tego poradnika co wkleiłem wcześniej (do PC) i wychodiz mi na to że z każdego klucznika wypada ranodomowo którykolwiek z kluczy. Chodzi o to, że na PS3 klucze nie są przypisane do konkretnych kluczników. Najzabawniej jest jak 2 razy mi wypadł w akcie czwartym schemat i klucz na raz ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej, to normalne że w coopie paragon level idzie tylko do gracza nr1 ?  gracz nr2 nie dostaje expa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W demku spodobal mi sie polski jezyk czy jak kupie w niemczech gre, to mam szanse na polski jezyk?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie.

Płyta ma lokalizację regionalną/językową. Ściągając patch w nazwie miał PL więc tym bardziej nie masz szans, chyba że kupisz na Allegro polską płytę z wysłką do Niemiec?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też tak macie?

Tylko w akcie czwartym klucznik dropi schemat oraz losowy klucz, natomiast w przypadku pozostałych to mają oni przypisani konkretny klucz Edytowane przez tomaf
  • Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla barbarzyńcy lepiej skorn'a czy może lepiej DW? Co waszym zdaniem lepsze?

Skorn jest dobry dla barbarzyńcy WW (to kręcenie się)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie, do tych co po te setki godzin spędzili przy D3 (tudzież innych zwyroli mających 4 cyfrowe wyniki ;p ) - jak to kurna jest możliwe?!

Rozwinięcie: wbijam wczoraj do sesji jakiegoś kolesia, poziom Inferno Mistrz V - czyli wyżej już się nie da... Biegając za nim, jedyne co mogłem robić to sprzątać loot, myślę sobie - ok koleś niezły hardcor, ma pierd..lnięcie :/ Sprawdzam jego postać - 16 paragon (czyli w moich okolicach?!) dps nie mieści się w tabelce i pokazuje wynik 146...k. Ale do czego zmierzam - wbijamy do Butchera i w czasie kiedy ja zdążyłem użyć pancerza plus rzucić jakiegoś ofensa - jego barb podszedł do bossa i w 3 sekundy go pojechał (dosłownie w 3 sekundy na najwyższym poziomie)... Ręce mi opadły i postanowiłem poszukać lepszego lootu zanim wbiję do kogoś - bo wstyd :D  Czy w ogóle możliwe jest uzbieranie takiego setu (de best of de best) który pozwalałby na takie akcje? Czy też był to przykład zmodyfikowanego pliku save?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest idealny przykład zmodyfikowanej postaci lub zmodyfikowanego ekwipunku albo jednego i drugiego.

Po pierwszym spotkanym szybkim biegu z haxownaymi randomami zacząłem o tym czytać.

Jak się okazuje, zdobycie i przypisanie do swojego konta modyfikowanej postaci/equipu nawet na oficjalnym sofcie nie jest trudne. Blizzard pojechał na całej linii i bardzo słabo zabezpieczył save'y.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Głupie pytanie aczkolwiek nie mam dużego doświadczenia w świecie diablo. Te legendarne zestawy setów które dodają bonusy za komplet w jaki sposób można zdobyć? Drop czy craft?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Głupie pytanie aczkolwiek nie mam dużego doświadczenia w świecie diablo. Te legendarne zestawy setów które dodają bonusy za komplet w jaki sposób można zdobyć? Drop czy craft?

drop

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Część trzeba wydropić a część trzeba wykrafcić (wydropić przepis i stworzyć u kowala).

...z cyklu suchar dnia:

http://allegro.pl/diablo-3-10m-coins-najtaniej-ps3-i3579780402.html

Nie wiem jak wy ale ja uważam że do takich ludzi powinno się strzelać :D

I do sprzedającego i do kupujących. 

Edytowane przez SephiroT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam serdecznie, czy ktoś się orientuje co wprowadził patch 1.02 i czy macie też z nim problem. Chodzi mianowicie o błąd i komunikat że save jest z innej wersji, czyli 1.01

Sory znalazłem :)

Dostępna jest już aktualizacja 1.0.2 dla Diablo III w wersji na PlayStation 3. Poniżej publikujemy pełne informacje o aktualizacji, które zawierają kompletną listę zmian i poprawek. Lista znanych błędów dostępna jest na forum zgłaszania błędów dla użytkowników konsol (w języku angielskim). 

Aktualizacja 1.0.2 dla Diablo III w wersji na konsole

Poprawki błędów powodujących zawieszanie się gry

• Naprawiono błąd, który mógł spowodować zawieszenie się gry przy próbie wyjścia z niej w czasie trwania przerywnika filmowego.
  • Naprawiono błąd, który mógł powodować zawieszenie się gry przy próbie interakcji ze skrytką, kiedy inny gracz próbował dołączyć do gry.
  • Naprawiono błąd, który mógł powodować zawieszenie się gry po błędach połączenia spowodowanych przez ustawienia zapory/NAT.
  • Naprawiono pewną liczbę błędów związanych z wielokrotnym zawieszaniem się gry w wyniku uszkodzenia danych.
  • Naprawiono błąd, który mógł powodować zawieszenie się gry podczas rzucania „Klątwy” na Szamana Fetyszów w akcie III i IV w przypadku, gdy aktywna była runa „Bolesna przemiana”.
  • Usunięto niepotrzebną opcję „Usuń umiejętność”, która mogła się pojawiać na ekranie umiejętności pasywnych, a której wybranie powodowało zawieszenie się gry.

Poprawki rozgrywki

• Wybranie trybu wyboru nie powoduje już pojawienia się komunikatu o nowym miejscu na umiejętność, który wyświetlał się dla pierwotnego miejsca, nie zaś dla miejsca, do którego przypisana została umiejętność.
  • Postaci hardkorowe, które otrzymywały śmiertelne obrażenia w trakcie opuszczania Spalonej Kaplicy, nie będą już ginąć na zawsze.
  • Towarzysze nie stracą już na zawsze swoich przedmiotów podczas zmiany gospodarza gry.
  • Następujące cztery zestawy nie będą już powodować trwałego i wielokrotnego wzrostu współczynników podstawowych każdorazowo podczas wylogowania się gracza z gry: Pancerz Blackthorna, Nieskończona Ścieżka, Szepty Zunimassy oraz Przenikliwość Strażnika. (Zostaną także przywrócone właściwe statystyki dla wszystkich postaci, dla których błąd ów wystąpił przed wprowadzeniem przez nas odpowiedniej poprawki.)
  • Jednoczesne wyposażenie kołczanu i dwuręcznego łuku nie spowoduje już błędnego wyświetlania informacji o obniżonych obrażeniach przez funkcję szybkiego porównywania.
  • Sześcienne klejnoty powinny teraz wypadać na piekielnym poziomie trudności - gdzie pojawiają się również przedmioty wymagane do ich wytworzenia.
  • Paski doświadczenia mistrzowskiego dla graczy 2 i 4 są obecnie wyświetlane poprawnie - nie zaś przycięte na końcach.
  • Naprawiono błąd, który powodował, że pasek doświadczenia gracza nie wyświetlał się w trybie wieloosobowym, jeśli do gry wszedł najpierw inny gracz posiadający poziomy mistrzowskie.
  • Naprawiono błąd, który powodował, że w ekwipunku nie wyświetlały się niezidentyfikowane przedmioty legendarne.
  • Naprawiono błąd, który powodował, że przedmioty, w które wyposażona była postać, wyświetlane były podwójnie w ekwipunku, jeśli gracz wyszedł z ekranu umieszczania w przedmiotach klejnotów za pomocą przycisku Select/Back.
  • Naprawiono błąd, który powodował ciągłą wibrację kontrolera.
  • Wprowadzono zmiany mające na celu naprawienie problemu uszkodzenia danych zapisanego stanu gry.

Przypominamy, że aktualizacja ta jest obecnie dostępna wyłącznie dla użytkowników konsoli PlayStation 3. W chwili obecnej nie jesteśmy w stanie podać, kiedy będzie ona dostępna w wersji na konsolę Xbox 360, ale damy wam znać, gdy tylko to nastąpi. Dziękujemy!

Edytowane przez markipl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam mam 5, czy 6 paragon i 100k dmg a sprzęt nie mam aż taki dobry.

Teraz tylko farmić 5kk golda... To jest męczące.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dzisiaj wbiłem. Nigdy więcej. Poza tym jednym trofeum reszta jest ok.

To nie jest błąd tylko informacja ze po konwersji save do v1.02 nie będzie działał na wcześniejszych wersjach gry.

Edytowane przez SephiroT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To mój pierwszy post w temacie. Będzie krótko. Z zapytaniem.

Uwielbiam gry z lokalną koperacją. W Borderlands 2 z bratem na splincie przegraliśmy bagatela 300 h o ile nie więcej. Wiec informacje o tym, że D3 zmierza na Ps3 z funkcją local co-op oraz, że atutem gry będzie losowy loot, zbieractwo etc, początkowa fascynacja przerodziła się w ślinotok. W Poniedziałek pohasałem po swój egzemplarz. Jutro po południu odpalam (Dragon's Dogma idzie w odstawkę po 130 h zabawy). I mam pytanie.

Chce aby było hardcorowo. Tzn, czy na początek zabawy wybiera się poziom, trudności? Jak tak to propsy. Czy gra spełnia się jako idealna gra do local co-opu? wiem, może za późno na pytania, po tym jak wydałem 169 zł, ale przeczytałem kilka recenzji od fachowych recenzentów, ale mimo to jednak liczę na opinie laików. licze - jak zawsze, na szybką odp.

(;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, Tak i jeszcze raz Tak. :D

Gra na lokalnym co-op'ie jak i po sieci z kumplami jest rewelacyjna. :D

Poziom tródności też można na początku wybrać.

Dodatkowo jak wbijecie 10 poziom to możecie stworzyć postać w trybie Hardcore - czyli jak zginie to zaczynasz od zera :D

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak by ktoś chciał pofarmić lub po prostu wbijać paragon lvl to proszę o dodanie mnie (psn: toqo) do znajomych, tylko bez haków itp a przedział czasowy to 8 do 22 zależy jak mam do pracy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi