Jagiel 0 Napisano 6 Październik 2013 Zmieniłem język na pl i nadal po angielsku. Hm w zasadzie mi to nie przeszkadza, ale chciałbym sam zdecydować czy chce po pl czy ang. Menu by sie po pl przydało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 6 Październik 2013 Ściągnij grę jeszcze raz i wtedy sprawdź. Niestety to nie jest takie proste i zależy od producenta. W niektórych grach masz jeden język jako osobny produkt zregionalizowany a w innych masz wybór języka i napisów. Zostaw sobie PSN na stałe na Polski, wtedy będziesz miał pewność że kopiłeś i pobierzesz grę z polskim językiem jeżeli takowy gra zawiera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 6 Październik 2013 @Coucz Ja zdobywałem itemy drugą postacią akurat tak się przytrafiło, że miałem fart poleciał skorn i jakaś maczuga, którą obecnie używam ma 1600 atak plus liczne bonusy, do tego inne jakieś legendarki do siły i witu mam. Dodać mogę że z buffami wychodzi ok 50k jakoś. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
camus231989 6 Napisano 6 Październik 2013 Akt 2 w moim odczuciu jest najtrudniejszym ze wszystkich. Gralem monkiem na normalu pierwszy raz i tez dopiero wtedy zaczalem padac. Polece Ci albo przebrnac gre z kumplem/jakims randomem online albo ustwic na easy. Potem bedzie lepiej. Dostaniesz lepsze eq podbijesz lvl i jakos to pojdzie:-) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 6 Październik 2013 Pierwszy raz gre polecam pograć na średnim poziomie trudności. Nie dziwcie się jeśli padacie jak ustawicie sobie odrazu mistrza... Ja gram na średnim do 60 lvl potem wiadomo ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kentucky 266 Napisano 6 Październik 2013 Nie wiem jak jest z tą cyfrówką ale zmień język najpierw, później sprawdź czy musisz pobrać grę na nowo. Albo kupiłeś angielską wersję i nic z tym nie zrobisz albo będzie p opolsku. @Kentucky po jaką cholerę gracie na Hard? To nic nie zmienia poza mocą mobów. Drop wcale nie jest lepszy. Albo Normal albo MP1 ;) Hard jest kompletnie bez sensu. Mhm. Na normalu wydawało mi się, że będzie zbyt łatwo, a na hard idealnie skoro gra nas dwóch... Na razie jesteśmy jeszcze w Akcie I i farmimy ile się da, w drugiej części ściśniemy jajca i damy radę :D Jaszcze ma jedno zapytanie. Może troche dziecinne, ale co tam. Jak sprawdza się statystyki swojej postaci? Jestem ciekaw ile przeciwników ubiłem i moobów rozwaliłem itp. I czy każdy gracz w local copie ma dostęp do takich statystyk? Porównałbym je z bratem (; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 6 Październik 2013 Otwóz ekwipunek i wciśnij kwadrat ? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrykos 21 Napisano 6 Październik 2013 Macie jakąś radę jak szybko zebrać 5mln złota, w którym akcie najszybciej można się wzbogacić bo zbieranie tej kasy to masakra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grabeq 1138 Napisano 7 Październik 2013 Chciałem zagrać wczoraj przez chwilę, a siedziałem pół nocy. Jeśli ktoś chce grać w D3 na chilloucie i dla czystego funu, wersja konsolowa jest idealna. Mam jednak wątpliwości co do tego, czy inwestować w ten tytuł więcej czasu. Potrzebuje tylko jednej odpowiedzi. Czy będzie możliwy transfer postaci z PS3 na PS4? Szczerze w to wątpię biorąc pod uwagę to jak chronione są save'y. Blizzard milczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ak-47 12 Napisano 7 Październik 2013 Macie jakąś radę jak szybko zebrać 5mln złota, w którym akcie najszybciej można się wzbogacić bo zbieranie tej kasy to masakra. Zbroja złota skóra plus gem w hełmie na złoto plus granie np na MIstrz I z kimś i wypada czasem 5-6k złota. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TW_DoomMachine_ 63 Napisano 7 Październik 2013 Ma ktoś złotą skórę do zdublikowania, albo tip z np. którego bossa wypada? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaf 9 Napisano 7 Październik 2013 Ma ktoś złotą skórę do zdublikowania, albo tip z np. którego bossa wypada?Wypada z.... każdego potwora jaki tylko tam chodzi, a co do kopiowania przedmiotów to może odrazu sprzedaj grę bo to żadna frajda chodzić z skopiowanymi przedmiotami 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thriller1906 7 Napisano 8 Październik 2013 Ma ktoś złotą skórę do zdublikowania, albo tip z np. którego bossa wypada? Jak masz jakiś fajny sprzęt dla DH lvl 60, to mogę się wymienić. Ja już, grając normalnie, jestem tuż, tuż 5 milionów, więc nie jest mi ona teraz potrzebna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrykos 21 Napisano 9 Październik 2013 Głupie pytanie ale w wersji na PC oprócz poziomów gry(od easy do Mistrz V) można także ustawiać poziom potworów bodajże od SP1 aż do 10 poziomu jednak nie znalazłem tej opcji w wersji konsolowej albo jestem ślepy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 9 Październik 2013 @up Bo bodajże takiej opcji w wersji konsolowej nie ma. Trzeba przeboleć ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 9 Październik 2013 Poziomy Koncola / PC wyglądają jak poniżej: Easy = Monster Power 0 Medium = Monster Power 2 Hard = Monster Power 4 Master I = Monster Power 6 Master II = Monster Power 7 Master III = Monster Power 8 Master IV = Monster Power 9 Master V = Monster Power 10 Doszedłem na PC na najwyższym Monster Power 10 do 53 lvl barbarzyńcą i grało się łatwiej (grałem w trybie HC). Nosiłem jedynie to co znalazłem lub wycraftowałem (bez AH) i ten barb dalej żyje a na konsoli w jak widać trybie Monster Power 4 zginąłem już z 5 razy. Konsola jest bardziej wymagająca, ale ma irytującą wadę. Gdy jakiś przeciwnik zamachnie się na mnie to nawet jak podczas tego zamachu odskakuję i jestem od niego np. 5 metrów to i tak obrywam (na konsoli nie ma lagów co oczywiste). Widać to wyraźnie, że jego zasięg to kilka metrów i raczej to wygląda na to, że jak podjął decyzję o uderzeniu to nie ważne co zrobię bo i tak dostanę ciocha. Definitywnie do naprawy przez patch. Wystarczy poszukać. Tutaj macie odpowiedniki z PC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mokki 1 Napisano 10 Październik 2013 kiedy poznaje sie formuły dla kowala i jubilera?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 10 Październik 2013 Przez całą grę ale główniepo wbiciu 60 poziomu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kentucky 266 Napisano 11 Październik 2013 Uff. Znowu nocka zerwana z Diablo III. Tym razem było hardcorowo. Jeszcze jesteśmy w Akcie I, a nawet mój brat (Demon Hunter), zaczyna zaliczać często zgony, co skutkuje częstym naprawianiem swojego uzbrojenia. Trochę to irytuje, że po kilku falach silniejszych mobów trzeba ciągle wracać do kowala w miasteczku, no ale cóż jest hardcorowo, i gra stanowi dla nas wyzwania. W sumie to nawet dobrze, lubię gdy jest trudno xD P>S zbieranie ekwipunku, w tej grze to jakaś miazga. wpadają naprawdę rzadkie itemki. Cieszy to michę podwójnie i aż chce się jeszcze pokonać kolejną falę mobów i zapomina się całkowicie o fabule. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jets 17 Napisano 11 Październik 2013 Uff. Znowu nocka zerwana z Diablo III. Tym razem było hardcorowo. Jeszcze jesteśmy w Akcie I, a nawet mój brat (Demon Hunter), zaczyna zaliczać często zgony, co skutkuje częstym naprawianiem swojego uzbrojenia. Trochę to irytuje, że po kilku falach silniejszych mobów trzeba ciągle wracać do kowala w miasteczku, no ale cóż jest hardcorowo, i gra stanowi dla nas wyzwania. W sumie to nawet dobrze, lubię gdy jest trudno xD P>S zbieranie ekwipunku, w tej grze to jakaś miazga. wpadają naprawdę rzadkie itemki. Cieszy to michę podwójnie i aż chce się jeszcze pokonać kolejną falę mobów i zapomina się całkowicie o fabule. Nic nie tracisz, bo fabuła i dialogi są beznadziejne i nudne jak flaki z olejem. Ja już gry się pozbyłem, bo prawie w każdym aspekcie ta gra mi nie podeszła. Pochwały mam tylko za udany port z PC i całkiem niezłą grafikę. Nie wiem jak można czerpać przyjemność z tej mocno monotonnej rozgrywki i słuchania tych żenujących dialogów przez całą grę. D3 oceniam na 4/10. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdamRA 4 Napisano 11 Październik 2013 Ja aktualnie robię drugiego demon huntera, nie wiem czy to jest jakis bug w grze czy po prostu tak jest (nie grałem wcześniej na PC) ale demon hunter uzyskuje mega damage i gra się naprawdę łatwo na Mistrz 1 Mistrz 2 i Mistrz 3 w porównaniu do pozostałych klas, a mam DH na 60 Wizz na 60 DH na 51 WD na 51 oraz Barb i Mnich na 30, chcemy sprawdzić w coopie jak sobie poradzi dwóch DH, na chwilę obecną granie nim jest bardzo łatwe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ak47 26 Napisano 12 Październik 2013 ja również dość długi czas odczuwałem że DH mojego brata jest mocniejszy od mojego WD. Dopiero po tym jak parę razy mi się poszczęściło i wypadło pare legend sensownych pode mnie postać nabrała wigoru i obecnie młócimy podobnie choć nie ukrywam że ja jednak muszę się napocić jakby więcej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Struggler 45 Napisano 12 Październik 2013 Panowie gram na normalu,pierwsze moje przejście,gram w coopie DH +Wizz.Jestem w drugim akcie ,mam 18lv problem w tym że zginąłem może 5 razy,czy pózniej gra bedzie bardziej wymagająca?Powiem wam że idziemy jak burza,żadnego wyzwania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 12 Październik 2013 Nie. Jak chcesz wymagającą grę to podwyższa poziom. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allkaida 0 Napisano 13 Październik 2013 Witam wszystkich jestem nowy w diablo i mam takie pytanie przeszedlem juz koszmar zabilem diablo i nie chce mi sie odblokować pieklo mam 49 poziom . Czy moze ktos mi pomoc ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach