m0rfi 1 Napisano 29 Czerwiec 2011 (edytowane) Proszę, kto pierwszy ten lepszy: SOCOM Abandoned Map i SU90-S shotgun: KH7L-QKN8-J7EN chłopcze, każdy ma to za darmo po napisaniu prośby na oficjalnym forum play station albo po prostu musi posiadać PS + <rotfl> proszę o to link: http://community.eu.playstation.com/t5/SOCOM-HQ/Zgarnij-SOCOM-Abandoned-Map-oraz-U90-S-shotgun/td-p/13205338 Edytowane 29 Czerwiec 2011 przez m0rfi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BednarPL 1 Napisano 29 Czerwiec 2011 od jakiegoś tygodnia to wisi na psn+ :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snoopdogg 24 Napisano 1 Lipiec 2011 Widzę, że nie będzie łatwo ukończyć grę na Elitarnym :D Za mną dopiero 5 misji, a już się w niektórych miejsach ostro denerwowałem :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rfi 1 Napisano 2 Lipiec 2011 Widzę, że nie będzie łatwo ukończyć grę na Elitarnym :D Za mną dopiero 5 misji, a już się w niektórych miejsach ostro denerwowałem :P. dla mnie często irytujący i denerwujący ale platyna jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snoopdogg 24 Napisano 4 Lipiec 2011 No! W końcu się udało :D SOCOM na Elitarnym ukończony :D :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rfi 1 Napisano 22 Lipiec 2011 kto zainteresowany patchem 1.0.5 pisać do mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rfi 1 Napisano 3 Sierpień 2011 posiadamy już stałą ekipę grających około 10 graczy. (łącznie w klanie 34) gramy prawie codziennie z coraz lepszymi rezultatami. Kto tylko zechce zagrać w gronie Polskim proszę o kontakt na PSN bądź pod numerem gadu-gadu:1131296 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pankal422 20 Napisano 14 Październik 2011 pobrałem patcha 1.5 wchodzę do gry a tam pobiera mi się 340MB wiecie może o co chodzi /? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 18 Październik 2011 SOCOM: Special Forces DLC Packs Incoming http://blog.eu.playstation.com/2011/10/18/socom-special-forces-dlc-packs-incoming/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 18 Marzec 2012 Nadal dużo ludzi grają? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rfi 1 Napisano 18 Marzec 2012 (edytowane) z polski mało, ze świata dużo ja gram często Edytowane 18 Marzec 2012 przez m0rfi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diolek 0 Napisano 6 Maj 2012 Jak tam multi zyje czy dogorywa juz? Bo mam ochote pobiegac w tpp:-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 3 Listopad 2012 Kupiłem wczoraj używke i mam spory problem. Po uruchomieniu gry zainstalowała sie łatka 1.05 czy coś takiego a potem wyskoczyło okienko pobieranie uaktualnień. No i leci part 1 440mb. Doszło do 98% i stoi. Zrestartowałem konsole i pobieram jeszcze raz. Zostawiłem to na całą noc. Budze sie przed chwilą patrze a tu to samo. Pierwszy part 98%. A party są 4. Czy to wina ich serwerów czy mojej płyty? Wątpie żeby internet mi nawalał bo mam 6mb i nigdy problemów nie było. Help Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 2 Lipiec 2013 (edytowane) Odgrzewam kotleta ale problem błędu patcha 1.5 jest znany i dotyczy świeżych instalacji gry. Mi się zatrzymał na 12~14% pierwszego patcha. Przez to gra przeleżała trochę na półce ale ostatnio znalazłem kilka podobnych do siebie obejść problemu. Co u mnie zadziałało: 1> usunąłem zainstalowane dane 2> włączyłem grę z dysku 3> zapytał o patcha 1.5 - dałem anuluj 4> Zalogowałem się do PSN 5> Zapytał o patcha jeszcze 2 razy - na obu anuluj 5> Włączyłem grę 6> Przeszedłem na granie w sieci (w grze) 7> Zapytało o patch - zainstalowałem patcha 1.5 i zaktualizował się poprawnie. Edytowane 2 Lipiec 2013 przez SephiroT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach