Mario1212 3 Napisano 30 Maj 2011 No teraz to się nazywa praca zespołowa :thumbsup: i piękny stan licznika :yes: . Dzisiaj niestety nie dam rady się pojawić bo mam zakończenie i klubowego grila, a wsiadanie po nim za kierownice to kryminał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kremulek 52 Napisano 30 Maj 2011 Mario uważaj na stan licznika grillowego lepiej :P Hm... klubowy grill, może po wejściu na 3 level też zrobimy jakiegoś grilla? Najlepiej na środku wulkanu :rofl: Co jak co, praca zespołowa jest i tak trzymać :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janki41 31 Napisano 30 Maj 2011 (edytowane) Dzisiaj niestety nie dam rady się pojawić bo mam zakończenie i klubowego grila, a wsiadanie po nim za kierownice to kryminał Hehehe Ehh cholera... że też zapomniałem oszukiwać w grze z wyścigami i kasynem :( Teraz się męczę z tym cholernym wyścigiem za 20k i przez 3h nabiłem 1,7mln dopiero :P No praca zespołowa to jest to :thumbsup: A najlepiej jak są 3 zespoły :D Nie wpłacamy narazie więcej pieniędzy do klubu. Narazie mamy dość kasy na 3 poziom i samochody. Polecam wydawać $ na fury + full tuning i na nowe chałupki, bo jak w końcu się pojawią nowe jeździdełka, to się nagle okaże, że nie będziecie mieli gdzie ich trzymać :P Edytowane 30 Maj 2011 przez janki41 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
master20 0 Napisano 30 Maj 2011 Heh. Wczorajsza i wczesnodzisiejsza jazda to było to :) Jak zwykle frajda, no i punkciki pięknie skoczyły :) Przy okazji 2 trofiki wpadły. Taką zabawę w TAKIM towarzystwie to ja rozumiem :) THX chłopaki. A jak z dniem dzisiejszym? Ja jestem już online. Póki nikogo niema to pocisnę w mafię, ale jak tylko ktoś będzie to dawać wiadomość i śmigamy w TDU :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kremulek 52 Napisano 30 Maj 2011 Hej chłopaki, jakby co to ja jestem poza konsolą, ale za ok pół godzinki będę mógł śmigać jeżeli jeszcze ktoś będzie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daros888 2 Napisano 30 Maj 2011 Ja kończę na dziś, bo nikt jutro za mnie nie wstanie rano :P Dzięki za grę, jutro też się postaram wbić chociaż na chwilę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janki41 31 Napisano 31 Maj 2011 Obecny stan XP klubu to 83736 :ok: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mario1212 3 Napisano 31 Maj 2011 Blisko coraz bliżej :yes: brawo chłopaki :thumbsup: Jak dojdę do siebie to dzisiaj coś pomogę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kremulek 52 Napisano 31 Maj 2011 Jak tam grill? Licznik wysoki był? :P Wczoraj jakoś szło, ale trochę XP podskoczyło. Miło by było dotrzeć do 70k tak do czwartku, wtedy mocne uderzenie w weekend i w może się uda coś wyciągnąć w następnym tygodniu. No ale zobaczymy jak będzie B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mario1212 3 Napisano 31 Maj 2011 Gril się udał tylko ja dzisiaj dogorywam <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janki41 31 Napisano 31 Maj 2011 (edytowane) Gril się udał tylko ja dzisiaj dogorywam <_< To tak jak ja codziennie :P Dasz radę :D Plan na dziś (jeżeli uda nam się sklecić 2 ekipy) to 88-90k XP :fool: :P Miło by było dotrzeć do 70k tak do czwartku Oj ktoś tu się nie wyspał :whistling: Nie 70 a 90 raczej chciałeś napisać :thumbsup: I nie do czwartku, ale do dziś/jutra :rofl: Edytowane 31 Maj 2011 przez janki41 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
master20 0 Napisano 31 Maj 2011 (edytowane) Piszę się dziś ale później niż zwykle bo dopero koło 23. Spuścimy baty jakimś żabojadom :) Edytowane 31 Maj 2011 przez master20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janki41 31 Napisano 31 Maj 2011 Obecny stan XP klubu to 87206 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mario1212 3 Napisano 1 Czerwiec 2011 Miało mnie nie być , ale byłem <_< , podziękowania dla Jankiego, Kremulka i oczywiście największe należą się Patrickosanowi bo musiał znosić moje fizyczne zmeczenie :whistling: Wkońcu kimnołem przy padzie , ale i tak sporo punktów poszło :thumbsup: Do nastepnej ustawki.........czyli dzisiaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 1 Czerwiec 2011 Jak na "tylko" 4 osoby to ładnie pocisnęliśmy. Prawie 4 tysiące w jeden wieczór. Ja chciałem tylko powiedzieć, że dzisiaj może mnie nie być. Jutro mam egzaminy na uczelni, dlatego muszę trochę przysiąść nad tym (chociaż i tak pewnie nie zdam). Nie mówię, że na 100% mnie nie będzie, bo ileż można nad notatkami siedzieć, ale żeby nie włączać mnie dzisiaj w ustawkę jakby coś. Jak się zjawię, to od razu dam znać i podłączę się do któregoś zespołu, ewentualnie zrobimy 3 zespoły jak da rade. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krypto 93 Napisano 1 Czerwiec 2011 Sorry Panowie, że mnie ostatnio nie było, ale komputer mi wrócił z naprawy i trzeba było troszkę przy nim posiedzieć. Dzisiaj już powinienem być, tylko pamiętajcie Panowie: "Dziś konserwacja usługi PlayStation Network!" i trzeba się zalogować do godziny 17:30. :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 1 Czerwiec 2011 Pierwszy post po aktualizacji, co do grania dzis wieczorem to nie ma przypadkiem przerwy technicznej od 17? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janki41 31 Napisano 1 Czerwiec 2011 Pierwszy post po aktualizacji, co do grania dzis wieczorem to nie ma przypadkiem przerwy technicznej od 17? Dzięki za aktualizację :thumbsup: A co do przerwy technicznej, to trzeba się po prostu wcześniej zalogować do PSN. Zalogowanych graczy serwery już nie wyrzucą w off-line. Nie pozwolą tylko zalogować się nowym po tej godzinie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janki41 31 Napisano 1 Czerwiec 2011 (edytowane) Obecny stan XP klubu to 95082 :D Dziś w porównaniu do mnie, to Resor normalnie miażdżył przeciwników :thumbsup: Granie było wypasione jak zawsze... ale 7876 XP na raz ?? No tego panowie to jeszcze nie grali w jeden wieczór :woot: I z góry dzięki za życzonka urodzinowe :) Dziś niestety nie będę grał (z przyczyn raczej oczywistych), ale podejrzewam, że jutro (piątek) wbijemy te 100k XP ku chwale świrów i niedowiarków zgromadzonych tłumnie na tym forum :sweat: Edytowane 1 Czerwiec 2011 przez janki41 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kremulek 52 Napisano 2 Czerwiec 2011 Juhuu!! Gratulacje Panowie, jestem pełen podziwu :laugh: Tak trzymać ;) Dzisiaj nie wiem czy zagram, bo jestem tak padnięty, że chyba pójdę kiedyś w końcu spać o normalnej porze, lecz w piątek to musimy docisnąć do 3 levelu :D "Dżanki" jeszcze raz wszystkiego najlepszego :woot: Twoje zdrowie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Profesor Resor 11 Napisano 2 Czerwiec 2011 Obecny stan XP klubu to 95082 :D Dziś w porównaniu do mnie, to Resor normalnie miażdżył przeciwników :thumbsup: Granie było wypasione jak zawsze... ale 7876 XP na raz ?? No tego panowie to jeszcze nie grali w jeden wieczór :woot: I z góry dzięki za życzonka urodzinowe :) Dziś niestety nie będę grał (z przyczyn raczej oczywistych), ale podejrzewam, że jutro (piątek) wbijemy te 100k XP ku chwale świrów i niedowiarków zgromadzonych tłumnie na tym forum :sweat: Ja miażdżyłem ? Wręcz przeciwnie to Wy sunęliście przed siebie, a ja się z tyłu wlokłem. XP rzeczywiście dużo nabiliśmy, gratuluje chłopaki i dzięki za wspólną jazdę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 2 Czerwiec 2011 "Czesiu" i tak zmiótł wczorajszy wieczór... Brecht jak rzadko kiedy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
master20 0 Napisano 2 Czerwiec 2011 Noo brawo Panowie. Mnie wywaliło w środku wyścigu i już do końca nie mogłem wejść w online. Dzisiaj się dowiedziałem w BOK że mięliśmy awarię na centrali i z tego powodu nie było dostępu do sieci. Jeśli ktoś dziś ciśnie w TDU to dajcie znać na forum. Też wpadnę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timetoshake 78 Napisano 3 Czerwiec 2011 A dzisiaj będzie ktoś, bo ja będę od 20. Można by już dojechać do końca z tymi punktami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mario1212 3 Napisano 3 Czerwiec 2011 (edytowane) Ja na pewno :thumbsup: Edytowane 3 Czerwiec 2011 przez Mario1212 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach