Skocz do zawartości
BrzozaLuk

Club - Test Drive Unlimited 2

Rekomendowane odpowiedzi

Może mi się uda wbić na konsole tak około 19. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi się o 19 nie uda.

Jest ktoś teraz chętny? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jak tam z tym miejscem dla mnie ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miejsce jest, nie musisz czekać na zaproszenie, możesz przecież dołączyć do klubu z ulicy. Wystarczy wybrać go z listy i po sprawie.

Trochę XP klubu podskoczyło, jest niecałe 60k punktów. Nabiliśmy dzisiaj z jankim i mario parę wyścigów. Serwery trochę fiksowały, ale było znacznie lepiej niż w poniedziałek. Jutro wieczorem powtórka, więc pojawiać się panowie, bo będziemy ciułać te punkty przez pięć lat :whistling:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Kremulek ma rację, dawajta chłopy do grania bo ciężko idzie :tongue: . Podziękowania dla Jankiego i Kremulka za miło spędzony wczoraj czas :thumbsup: , dziś oczywiscie tez będę.

Dawaj Crazy bo jakoś tak smutno bez Ciebie :tongue:

Edytowane przez Mario1212

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dzisiaj dołączyłem i od razu przelałem Wam prawie 5 mln $. Także wymagana kwota do levelu 3 , czyli 20 mln $ została osiągnięta :)

Jak będziecie grać online i też będę to dawajcie znać. Chociaż nie mam jeszcze odkrytego 4 poziomu tuningu, to myślę że warto pośmigać dla frajdy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sory że jestem ostatnio nieaktywny ale jeśli już gram to dosłownie 15 minut w bfbc2.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patricko, a ja myślałem że moje 40 baniek to dużo :laugh:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, trzeba się umówić na konkretną ustawkę, np. na zrobienie "policjantów i złodziei". Myślę, że każdemu brakuje tych trofików i z miłą chęcią by je zrobił.

Nie wiem dokładnie jak wygląda ten tryb, ale to chyba działa na zasadzie, że jeden wali w policyjny wóz aż nie będzie ścigany, a my stoimy obok i czekamy aż będzie możliwość jego gonienia, tak?

Potem my go łapiemy, itd. Podobno można to robić w grupach, tak że jak np. gonią 2 osoby, to zalicza 2 osobom. Ale tego tutaj nie jestem pewien.

Proponuję sobotę wieczór i robienie tego dopóki wszyscy zgromadzeni nie złapią pucharków, co Wy na to?

Godzina, np. 19:00? Tzn. ja mogę nawet i o 22:00, z tym że ta ustawką będzie trwała na pewno z 2 - 3 godziny jak nic.

Mam też jeszcze jedno pytanie.

Czy wysłanie 100 zaproszeń działa, jak wysyłam je do osób, które są offline i nie grały w TDU 2?

Czy dana osoba musi po prostu zagrać w TDU 2?

PS.

Mógłby mnie jeszcze ktoś awansować na członka klubu? Bo chciałem się przejechać furkami klubowymi, ale nie mogłem bo mam za niską rangę klubową.

Będę wdzięczny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja niestety w weekend nie będę miał dostępu do konsoli, ale jak coś to jutro powinienem być na 100%(tak gdzieś około 19 mógłbym zacząć). :whistling:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi jutro też pasuje, także może ktoś jeszcze dołączy do nas, a jak nie to najwyżej w dwójkę się z tym pomęczymy jakoś.

Trzeba będzie na YT obejrzeć filmiki jak to robić, żeby nie tracić czasu na domysły :)

Za te "zabawy" w policjantów i złodziei klub chyba też będzie dostawać punkty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już to robiłem i niestety potrzeba do tego minimum 3 graczy więc musimy liczyć na to, że ktoś jeszcze będzie miał jutro czas. :pardon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To miejmy nadzieję, że zjawi się jeszcze jedna osoba chętna do pomocy i zrobienia przy okazji pucharków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja dopiero od niedzieli pewnie bym pogral w tdu2, choc te trofea tez bym z wielka checia zrobil bo na razie mam po 1 ucieczce i zatrzymaniu :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patricko masz już rangę taką jak wszyscy i możesz spokojnie brać wózki klubowe na jazdę.

Policjantów i złodzieji najlepiej jest robić we trzech, bo synchronizacja większej ilości osób tak aby się widziały na ulicy przy tak czkających serwerach może być trudna.

Zaliczenie łapania jest szybsze i łatwiejsze, gdyż jeden się podkłada i zalicza wszystkim, którzy go ścigali. Uciekanie będzie dłuższe, bo trzeba nie dać się złapać przez 2,5 minuty. Oczywiście jak będą gonić cię tylko osoby ustawione to będzie prosto, gorzej jak dołączą się osoby postronne, do których również policja dzwoni jeśli są w okolicy - wtedy trzeba na serio uciekać. Najlepiej ucieka się na dwujezdniówkach, gdzie bez problemu możemy przeskakiwać z jezdni na jezdnię, choć w mieście również da się uciec, ale to już trzeba mocno uważać i się przykładać do zakrętów ;)

Osobiście również bardzo chętnie porobię te ustawki, ale od piątku jestem offline i dopiero od poniedziałku wieczór możemy się ustawiać.

Wysyłanie zaproszeń działa tylko w przypadku jak dana osoba jest online. Te 100 połączeń do pucharka najszybciej wpada przy potyczkach klubowych.

Z dzisiejszej jazdy udało nam się z Mario nabić kolejny tysiączek XP i jest ponad 60k. Serwery miały spory problem ze znalezieniem kogoś do wyścigu, ale jak się udało to szło nam całkiem nieźle :teehee:

Dzięki za wspólną grę :thumbsup: i do zobaczonka na drogach i bezdrożach rajskich wysp już wkrótce B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tymi policjantami to zobaczymy jak to wyjdzie jutro, czy już dzisiaj. Jak nikogo nie będzie to się ustawimy na inny dzień, a jutro ewentualnie jakieś inne pucharki się porobi jak będą chęci.

Jak tak patrze to najbardziej mi zależy na zrobieniu pucharów związanych z jazdą online, czyli te potyczki klubowe oraz wewnątrz klubu oraz w miarę możliwości ten Multi-Challenger.

Ale tak jak mówię, jak będą chęci :) Chociaż ja na to zawsze chętny, bo chce się uporać z tym jak najszybciej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj mam sporo wolnego czasu więc chetnie pogram :thumbsup:

Ja też bardzo dziękuję Kremulek za super zabawę i do zobaczenia w następnych zmaganiach :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O której Panowie się dzisiaj spotykamy? :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że tak koło 17 lub 18? Ja chciałem już teraz smigac, ale straszna burza u mnie jest teraz. Wolę to przeczekać i potem pograć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Ja niestety tak dopiero około 19 będę mógł. :whistling:

EDIT: Jak masz teraz Patricko dostęp do swojej konsoli to wysili mi zapro do znajomych, żebym wiedział, że jesteś online kiedy odpalę swoją konsole. :wink:

Edytowane przez Krypto

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No konkretnie pograliśmy dzisiaj z chłopakami. Zrobiliśmy około 3000, chociaż kilka osób jeszcze tam zostało, to może dobiją jeszcze trochę.

W każdym razie było ubawu co nie miara :) Tych co nie było niech żałują :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Hehehe jak zawsze było ostro :thumbsup:

Standardowo padały hasła typu "subaru" i "nie w to lewo" oraz z nowości "nie dotykaj mnie", chociaż i tak przewodnim hasłem było "kur.. !" :D

Nawet angole podłapali temat... :rofl:

Na chwilę obecną jest skromne 63390pkt :ok:

Było miło i dzięki za jazdę :yes:

P.S.

Gówno było miło...

Był hardcore, bluzgi i brecht jakiego jeszcze nie było w tym klubie.

Było kur.. zaje... a nawet ja pier... i w ogóle moje pole, a ziemskie dzieci zderzyły się z ciężarówką :woot:

Edytowane przez janki41

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehehe jak zawsze było ostro :thumbsup:

Standardowo padały hasła typu "subaru" i "nie w to lewo" oraz z nowości "nie dotykaj mnie", chociaż i tak przewodnim hasłem było "kur.. !" :D

Nawet angole podłapali temat... :rofl:

Na chwilę obecną jest skromne 63390pkt :ok:

Było miło i dzięki za jazdę :yes:

P.S.

Gówno było miło...

Był hardcore, bluzgi i brecht jakiego jeszcze nie było w tym klubie.

Było kur.. zaje... a nawet ja pier... i w ogóle moje pole, a ziemskie dzieci zderzyły się z ciężarówką :woot:

Jak było to Janki i Patricko powiedzieli :laugh: więc dalej chłopy dawać do wspaniałej zabawy.

Pozdrowienia dla całej szalonej załogi naszego klubu :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chcę headset !! grrr

Muszę podejść do empiku albo na allegro kupić w najbliższym czasie bo omija mnie przednia zabawa -.-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi