ex_devil 0 Napisano 9 Czerwiec 2011 no ja bede napewno :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ex_devil 0 Napisano 9 Czerwiec 2011 (edytowane) no ja bede napewno :P przepraszam Panowie za tak ch.. jazdę ale bardziej postaram się następnym razem jak oczywiście będziecie chcieli mnie w klubie do jutra. Edytowane 9 Czerwiec 2011 przez ex_devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radzia11 16 Napisano 9 Czerwiec 2011 ej wiecie moze gdzie zmienic z mp/h na km/h ? ! przepraszam Panowie za tak ch.. jazdę ale bardziej postaram się następnym razem jak oczywiście będziecie chcieli mnie w klubie do jutra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
master20 0 Napisano 9 Czerwiec 2011 (edytowane) przepraszam Panowie za tak ch.. jazdę ale bardziej postaram się następnym razem jak oczywiście będziecie chcieli mnie w klubie do jutra. Nie przesadzaj. Całkiem dobrze jeździsz. Trochę pośmigamy to się "dotrzemy" :) Dzięki chłopaki za dzisiejszą zabawę i pomoc z punkcikami (Kremul jak zwykle niezawodny :) ) Do następnego. PS Chcieliśmy "przetestować" nowego chętnego sadurx ale nie mógł/potrafił/chciał dołączyć. Może innym razem się uda. Edytowane 9 Czerwiec 2011 przez master20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daros888 2 Napisano 9 Czerwiec 2011 @radzia11 - klikasz start na padzie jak jesteś w grze i zupełnie po prawej masz ustawienia. Potem wybierasz jakąś kategorię i tam będą te jednostki. Już nie pamiętam dokładnie, ale powinnieneś trafić :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kremulek 52 Napisano 9 Czerwiec 2011 Zgadza się, devil, jeździsz całkiem dobrze. Zabawy klubowe to trochę co innego niż singiel ;) Musisz tylko bardziej opanować SS - która tak de facto do wyścigów się słabo nadaje, raczej na speeda i radary. I zainwestuj w Atoma 300 (500 dostaniesz jak przejdziesz singla). Widziałeś z resztą jak można spokojnie na wyścigach objeżdżać nawet mocarne Veyrony tymi szkieletami :D Myślisz, że my od razu śmigaliśmy po pierwszych miejscach od pierwszego dnia? :P Dzięki chłopaki za wspólną grę :) Punkty mogę nabijać, szczególnie jak jest o czym gadać :thumbsup: @radzia11: Wciaskasz Start, wybierasz ostatnią pozycję z prawej, czyli Options, dalej czwarta od góry - Interface, i tam zmieniasz drugą pozycję - Unit system - z Imperial na Metric, i zatwierdzić ikxem. Miłej jazdy B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sadurx 44 Napisano 10 Czerwiec 2011 Sorki za moją "nieobecność" dziś, ale dopiero się przeprowadzam na hawaje a poza tym miałem akurat parę spraw do załatwienia i zostawiłem konsolę z grą włączoną co pewnie wprowadzało w błąd. Jutro będę grał na pewno bo mam wolne od pracy i mam nadzieję, że uda się nam pojeździć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mario1212 3 Napisano 10 Czerwiec 2011 (edytowane) Ja niestety nie dałem rady pojawić się wczoraj , ale dziś mam zamiar nadrobić zaległości :thumbsup: Edytowane 10 Czerwiec 2011 przez Mario1212 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janki41 31 Napisano 10 Czerwiec 2011 (edytowane) Widzę, że nieźle szarpneliście wczoraj :thumbsup: Ja niestety mam jeszcze 2 nocki przed sobą, także chwilowo jeżdzę dorywczo nieszczęsny wyścig za 20k Od niedzieli pojeżdzę z wami na ostro I jeszcze jedno... Jak ktoś ma za dużo kasy, to niech odda potrzebującym (np. mnie :rofl: ) Nie wpłacamy już więcej $ na klub !! I tak już nic więcej nie możemy za nią kupić, a wypłacić też się nie da. Tak sobie po prostu leży tam ten milion i się marnuje, więc jak ktoś ma za dużo, to lepiej niech kupuje wozy, tuning i chałupy, które przydadzą się na następne jeździdełka jak wyjdzie to nieszczęsne DLC. P.S. Właśnie pojeździłem chwilę z sadurx i chłopak ma zacięcie :thumbsup: Może jeszcze nie ma Veyrona i tym podobnych zabawek, ale jak jechaliśmy F 430 to mnie objechał jak gówniarza :D Także powitajmy w klubie kolejną nową świeżą krew :ok: Edytowane 10 Czerwiec 2011 przez janki41 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ex_devil 0 Napisano 11 Czerwiec 2011 Witam Panowie a może umówimy się na jutro na jakieś ściganie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radzia11 16 Napisano 12 Czerwiec 2011 wczoraj zakupilem domek na hawajach i chcialem zobaczyc to wasze oficjalne miejsce spotkan. moglby ktos wstawic cala mapa hawaii z zaznaczonym tym miejscem? bo po tym co jest na 1 stronie to nie moge tego znalezc, moze to dlatego ze tamtedy jeszcze nie jezdzilem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janki41 31 Napisano 13 Czerwiec 2011 (edytowane) Gdzieś tu. W środku wulkanu na prawo od miasta i kasyna. Wjeżdza się od strony północno-wschodniej przez tunel za którym stoi wrak. Edytowane 13 Czerwiec 2011 przez janki41 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radzia11 16 Napisano 13 Czerwiec 2011 (edytowane) Gdzieś tu. W środku wulkanu na prawo od miasta i kasyna. Wjeżdza się od strony północno-wschodniej przez tunel za którym stoi wrak. juz ok, pojechalem tam wczoraj z sadurx :) i mam pytanie od keidy mozna tuningowac wozy, mam konkretne audi , punkt gdzie sie je tuninguje, ale cos wyskakuje ze jakis regin hawajow bla bl abla, co trzeba zrobic aby moc tuningoweac? Edytowane 13 Czerwiec 2011 przez radzia11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 13 Czerwiec 2011 Pisze Ci tam wszystko dokładnie co potrzebujesz, żeby móc tuningować samochody...wystarczy trochę poczytać... Musisz mieć odpowiedni poziom Discovery w danym regionie, żeby móc odkrywać kolejne poziomy tuningu. A jak robić Discovery to już sobie przeczytasz w opcjach gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kremulek 52 Napisano 14 Czerwiec 2011 (edytowane) Witam Panowie, jak tam idzie ściganie się? Ja mam chwilowo przymusową przerwę od online, gdyż... odcięli mnie od sieci (ehh te rachunki i moja pamięć :scare: ) - jak tylko ureguluję to będę widoczny gdy będę przy konsoli :P Edytowane 14 Czerwiec 2011 przez kremulek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mario1212 3 Napisano 14 Czerwiec 2011 Po dobiciu na 3 lvl już nie ma takiej napinki , pare razy chciałem sie podłączyć do ex_devila ale niestety problem z łączem nie pozostało więc nic innego jak dobić do 2 miliardów . Myslę że juz niedługo będę gotów do wyścigów i pomocy :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janki41 31 Napisano 14 Czerwiec 2011 nie pozostało więc nic innego jak dobić do 2 miliardów O qr... 2 dni mnie nie było przy konsoli, a tu widzę, że wszyscy dają równo + skarbonka ocipiała z radości :woot: Dziś się w końcu powinienem objawić w grze, więc jak komuś jeszcze czegoś brakuje, to pisać smiało :) Jak się da to pomożemy z brakującymi trofkami :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Okman 0 Napisano 14 Czerwiec 2011 Witam, Można się jeszcze załapać do clubu? club vs club już trochę jeździłem jednak oprócz normalnej zabawy międzyklubowej potrzebuję wyzwań wewnątrz klubu do trofków oczywiście. I ludzi grających o normalnej dla Polaka porze (byłem w clubie z USA) lvl 58. samochodów coś koło 70 ale z kasą już krucho dorabiam na resztę. Nick psn OKMAN_ Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janki41 31 Napisano 14 Czerwiec 2011 Witam, Można się jeszcze załapać do clubu? club vs club już trochę jeździłem jednak oprócz normalnej zabawy międzyklubowej potrzebuję wyzwań wewnątrz klubu do trofków oczywiście. I ludzi grających o normalnej dla Polaka porze (byłem w clubie z USA) lvl 58. samochodów coś koło 70 ale z kasą już krucho dorabiam na resztę. Nick psn OKMAN_ Pozdrawiam Odpalaj PS3 i zaraz wszystko będzie wiadomo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Okman 0 Napisano 14 Czerwiec 2011 chętnie ale stracę pracę. Będę na PS około 21 Odpalaj PS3 i zaraz wszystko będzie wiadomo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janki41 31 Napisano 14 Czerwiec 2011 (edytowane) No i powitajmy kolejnego człowieka w naszym klubie :) OKMAN_ miło, że wpadłes :thumbsup: Hmm.. To co panowie ? Dziś wieczorkiem coś na klubowo dla tych, którym brakuje wewnętrznych, zaproszeń, policji itp. ? :) Edytowane 14 Czerwiec 2011 przez janki41 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grimdar 2 Napisano 17 Czerwiec 2011 JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEST !!!!! WOLNE !!! W KOŃCU !!!! Od soboty będe jechał równo razem z wami ! :D Wczoraj było wystawienie ocen. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sadurx 44 Napisano 17 Czerwiec 2011 Dobra, dorobiłem się w końcu Veyrona Super Sport więc będę mógł trochę z wami pojeździć niedługo. Tyle, że mam teraz drugą zmianę w pracy, więc po południu będę dopiero we wtorek najwcześniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 17 Czerwiec 2011 Panowie, jest ktoś chętny pojeździć te wyścigi co ich trzeba 50 wygrać? Jest na Hawajach na samym dole taki szybki wyścig, nawet 2 minut nie trwa. Problem w tym, że zawsze może się ktoś przyczepić, ale tego już się nie uniknie. Mi zostało "tylko 39" do wygrania... Również fajnie byłoby zrobić ustawkę wewnątrz klubową, bo pewnie wielu z klubowiczów brakuje jeszcze tego, żeby uczestniczyć w konkurencjach wewnątrz klubowych 50 razy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Okman 0 Napisano 18 Czerwiec 2011 piszę się i na wewnątrz klubowe i na wyścigi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach