tprudzic 192 Napisano 2 Lipiec 2011 no szkoda ze na srode ustalacie termin. jak bysmy robili jakies glosowanie to ja optuje za niedziela. najprawdopodomnie w ta srode nie dam rady jechac monzy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mane 1 Napisano 2 Lipiec 2011 w sumie to sądziłem, że jeździmy i w środę i w niedzielę może jutro też pojedziemy? tprudzic - byłeś na bank 5 ponieważ gdyby nie Klacza to bym nie wyleciał na zakręcie na którym nas wyprzedziłeś na ostatnim kółku :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tprudzic 192 Napisano 2 Lipiec 2011 w sumie to sądziłem, że jeździmy i w środę i w niedzielę może jutro też pojedziemy? tprudzic - byłeś na bank 5 ponieważ gdyby nie Klacza to bym nie wyleciał na zakręcie na którym nas wyprzedziłeś na ostatnim kółku :P hmmm, nie rozumiem jak ma dowodzic to temu ze nie moglem jesze jednej osoby oprocz was wyprzedzic, ale spoko, pewnie u mnie sie cos zwalilo z tymi wynikami bo od poczatku mi zle pokazywalo, chociaz tabela koncowa to chyba jeszcze zle mi sie nie pokazala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komarzycho 6 Napisano 2 Lipiec 2011 Aktualizacją tabeli zajmę się dopiero w poniedziałek jak wrócę z nad morza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 2 Lipiec 2011 hmmm, nie rozumiem jak ma dowodzic to temu ze nie moglem jesze jednej osoby oprocz was wyprzedzic, ale spoko, pewnie u mnie sie cos zwalilo z tymi wynikami bo od poczatku mi zle pokazywalo, chociaz tabela koncowa to chyba jeszcze zle mi sie nie pokazala. Ja przez cały wyścig też miałem syf z tabelą, ale na mecie wszystko się naprawiło. Ta gra lubi takie rzeczy robić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
werdus 4 Napisano 2 Lipiec 2011 (edytowane) tprudzic: jak byś sobie przejrzał mój ostatni post to ja jasno napisałem który byłem dla pewności powtórzę że byłem 4 na 200%. A tak nawiasem mówiąc to ile straciłeś do komarzycho? nie byłeś czasem dublowany przez niego? Nie pamiętam kto był wyznaczony do robienia zdjęć wyników wyścigu i kwalifikacji pierwszy raz chyba są takie problemy z kolejnością na mecie od następnego wyścigu będę robił fotki jak by znowu ktoś zapomniał zrobić. Edytowane 2 Lipiec 2011 przez werdus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komarzycho 6 Napisano 2 Lipiec 2011 No właśnie będzie problem z wynikami bo nie udało mi się zrobić zdjęcia z powodu zapełnienia karty pamięci, przez co mi się zawiesił telefon. Mam nadzieję, że ktoś zrobił zdjęcie na koniec. Proszę wklejcie zdjęcie. Werdus ja robie zdjęcia, ale miałem problem z aparatem. Musi być druga osoba do robienia zdjęć więc fajnie, że się zgłosiłeś :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adikos 3 Napisano 2 Lipiec 2011 znowu jakieś zamieszanie z terminami startów, przecież jest ustalone, że jeździmy w środę o godz. 21.00 i chyba jest to dobry dzień tygodnia i pora, co pokazał ostatni wyścig na którym była wysoka frekwencja. Co do innego terminu, a konkretnie niedzieli to mogę jeździć tylko od godz. 21.30. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tprudzic 192 Napisano 2 Lipiec 2011 tprudzic: jak byś sobie przejrzał mój ostatni post to ja jasno napisałem który byłem dla pewności powtórzę że byłem 4 na 200%. A tak nawiasem mówiąc to ile straciłeś do komarzycho? nie byłeś czasem dublowany przez niego? Nie pamiętam kto był wyznaczony do robienia zdjęć wyników wyścigu i kwalifikacji pierwszy raz chyba są takie problemy z kolejnością na mecie od następnego wyścigu będę robił fotki jak by znowu ktoś zapomniał zrobić. wedlug mojej tabeli koncowej ja bylem sklasyfikowany najwyzej z osob zdublowanych. jezeli Ty werdus nie byles zdublowany to byles przede mna na pewno. ale zamota sie zrobila faktycznie z tymi wynikami. oby f1 2011 nie miala takich bugow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slam-PL 1 Napisano 2 Lipiec 2011 Slam ciesze sie3 i dla ciebie zawsze znajdzie sie miejsce. Proszę komarzycho przy aktualizacji nie dopisuj Mikepka, tylko Slama(Slam ma Mercedes), ja myślałem że Slam już w tym sezonie nie pojeździ to go zastapilem, ale wraca to do tego Mercedesa mu daj 44pkt, czyli tyle ile do tej pory zdobył. (...) No to super, że będę miał okazję z Wami dalej się ścigać :) Szkoda mi mojego Renault, bo byłem już przyzwyczajony to żółtego koloru ;), ale do Mercedesa też się przyzwyczaję, dobrze, że nie Force India, z którym jest problem. Termin wyścigu w środę o 21.00 również mi pasuje, na nawet lepiej, bo faktycznie jak płytę dostanę w poniedziałek to zdążę na Mozę w środę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adikos 3 Napisano 2 Lipiec 2011 No to super, że będę miał okazję z Wami dalej się ścigać :) Szkoda mi mojego Renault, bo byłem już przyzwyczajony to żółtego koloru ;), ale do Mercedesa też się przyzwyczaję, dobrze, że nie Force India, z którym jest problem. Termin wyścigu w środę o 21.00 również mi pasuje, na nawet lepiej, bo faktycznie jak płytę dostanę w poniedziałek to zdążę na Mozę w środę :) Slam-PL dostałem chyba w spadku po Tobie Renaulta, ale jako, że z tego co widzę, to jesteś już weteranem tej ligi to możemy się zamienić. Oddam Ci Renaulta a mogę jeździć Mercedesem. Także Klacza jeżeli to możliwe to dokonaj zmiany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slam-PL 1 Napisano 3 Lipiec 2011 Slam-PL dostałem chyba w spadku po Tobie Renaulta, ale jako, że z tego co widzę, to jesteś już weteranem tej ligi to możemy się zamienić. Oddam Ci Renaulta a mogę jeździć Mercedesem. Także Klacza jeżeli to możliwe to dokonaj zmiany. Byłoby ekstra, dziękuję adikos! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 3 Lipiec 2011 (edytowane) Panowie, dzisiaj może mnie nie być na wyścigu. Idę na mecz i nie wiem czy wyrobię się na 20 :) --------------- Co ja gadam.... przecież dzisiaj nie ma wyścigu :D Przyzwyczajenie... :sweat: Edytowane 3 Lipiec 2011 przez Kasper Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KISIEL17 1 Napisano 3 Lipiec 2011 (edytowane) Och Deeny Edytowane 3 Lipiec 2011 przez KISIEL17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 3 Lipiec 2011 Jakbyś jeździł przez kilka miesięcy w lidze to też byś zapomniał... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buchenko 6 Napisano 5 Lipiec 2011 bad news Panowie, pisalem wczeniej ze jest mi obojetny termin niedziela/sroda, jednak na okres wakacyjny urzad miasta zmienil mi termin wynajmu hali sportowej z wtorku na srode wlasnie od godziny 20 do 21.30. Wiec tym samym moje starty w lidze w srody nie wchodza w gre. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komarzycho 6 Napisano 5 Lipiec 2011 O to jakie zdjęcia udało mi się zrobić. Q R ;) PS1 Taka prośba na przyszłość, żeby nie wciskać odrazu przycisku kontynuuj. PS2 Tabelę zrobię wieczorem bo jeszcze nie dotarłem do domu z wakacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komarzycho 6 Napisano 5 Lipiec 2011 Jeszcze tylko trzeba zrobić klasyfikację konstruktorów, ale trochę się zamotałem i muszę z Klaczą obgadać jak liczyć te punkty. Filmik ze startu. Nie wiem co się wydarzyło na drugim okrążeniu, ale mam nadzieję, że nie zepchnąłem Superluksio. Tutaj ostatnie zdjęcie jakie nagrałem na kamerę. Myślę, że potwierdzi miejsce Werdusa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 6 Lipiec 2011 LOL, ale mną rzuca u was... Mam nadzieję, że nie u wszystkich. Już wiem dlaczego wpadłem w piach na pierwszym kółku. To przez te dziury na torze. Widać było jak mnie wybiło w górę xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komarzycho 6 Napisano 6 Lipiec 2011 Deeny nieźle jechałeś, ja tam parskałem śmiechem :) Co do dzisiejszego wyścigu to mam problem bo jestem w pracy do 21. Dojazd do domu zajmuje mi 15 min. Jeżeli to nie sprawi problemu to proszę poczekajcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adikos 3 Napisano 6 Lipiec 2011 Ja jestem za, żeby zaczekać, im nas więcej tym lepsza zabawa. Mam nadzieje, że będzie pełna kulturka na pierwszej szykanie i nikt nikomu nie wjedzie w dupe z powodu chęci zyskania pozycji zaraz po starcie, bo będzie to mega irytujące... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KISIEL17 1 Napisano 6 Lipiec 2011 Panowie ja dzisiaj niestety nie pojadę w lidze? Z powodu urodzin mojego najlepszego kumpla. Więc myślę że zrozumiecie. Powodzenia w wyścigu. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tprudzic 192 Napisano 6 Lipiec 2011 ja pisalem wczesniej ze dzisiaj nie bede mogl, ale na szczescie dobrze wszystko sie zlozylo i bede mogl sie z wami scigac, tak ze czekam na zaproszenie, i oczywiscie jestem za tym zeby zaczekac 15 na naszego mistrza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slam-PL 1 Napisano 6 Lipiec 2011 A ja znowu zostałem wydymany. Gość w LEM napisał w czwartek, że grę dostanę najpóźniej w poniedziałek i niestety do dzisiaj nie dotarła, a już się napaliłem jak arab na kurs pilotażu, żę dzisiaj w końcu z Wami pojadę, a tutaj ...du... zbita :( Za tydzień jestem na 100%! Dzięki Panowie za cierpliwość! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
superluksio 0 Napisano 6 Lipiec 2011 niestety nie działa mi net. Nie bede dzis jechał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach