HelpUncleSam 0 Napisano 27 Luty 2012 (edytowane) Krótka piłka: Mam starą konsolę i nową, niedawno kupioną. Na starej wprowadziłem kod VIP. Gdy kupiłem nową, przegrałem na nią, za pomocą specjalnej opcji, wszystkie dane ze starej. Problem polega na tym, że teraz, kiedy uruchamiam BC2 na tej nowej, to pyta mnie o VIP. Bez namysłu łapię za pudełko, wpisuję, ale wyświetla się komunikat, że jest już używany. Teraz pytanie: Czy jeżeli skasuję swoje konto na starej konsoli (na którym miałem zarejestrowany swój PSN), to czy VIP się dezaktywuje i będę mógł na nowo go wpisać? Czy może jednak trzeba pisać do EA, tudzież kupować nowy z PSS? Edytowane 27 Luty 2012 przez HelpUncleSam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 27 Luty 2012 Pobierz VIP pass z historii zakupów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HelpUncleSam 0 Napisano 27 Luty 2012 Ehmm... Nie mam tego w historii zakupów(?). VIP był na ulotce :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 27 Luty 2012 (edytowane) Masz rację, nie ma tego. Dopiero sprawdziłem. Po przesiadce na nową konsolę u mnie wszystko działało, bez potrzeby wpisywania czy zaciągania czegokolwiek. Zresztą kodu i tak nie dałoby się wpisać bo teraz jest inna liczba znaków 4x3. a na kartce mam 4x4. Chyba że masz wersję platinum to może wtedy jest inaczej. A zalogowałeś swoje stare konto na nowej konsoli? Edytowane 27 Luty 2012 przez pablos_83 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HelpUncleSam 0 Napisano 27 Luty 2012 Tak, zalogowałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosmala96 186 Napisano 27 Luty 2012 A włączałeś je?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jechu 378 Napisano 27 Luty 2012 Napisz do EA powinni pomóc, a pobierałeś już VIPa na innej konsoli poza swoją poprzednią? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejvid1234 124 Napisano 27 Luty 2012 Ktoś chętny do wspólnego pogrania ?? Będę miał dużo czasu w weekend... Także zapraszać Psn id dawid_butcher Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonutHunter 19 Napisano 27 Luty 2012 W weekend to i ja chętny, również dodawać ;) Chociaż, żeby te 4 osoby były to byśmy sobie poszaleli :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagicKamil 13 Napisano 28 Luty 2012 (edytowane) W weekend OK, tylko w jakich godzinach ? Ja mogę nawet wbijać w piątek tak myślę że 21 - 22 lub wcześniej. Będę miał w tym tygodniu Vip'a więc nie będzie LYpy :banana: Edytowane 28 Luty 2012 przez MagicKamil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nafciarz 0 Napisano 28 Luty 2012 Mi do końca tygodnia pasuje w godzinach popołudniowych tak od 15 do 22 spokojnie można mnie złapać w grze. W razie czego piszcie zawsze fajniej pograć razem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagicKamil 13 Napisano 28 Luty 2012 Wczoraj miałem ładny mecz, trafiłem do drużyny z jakąś zgraną ekipką i zrobiliśmy konkretnego Rush'a na przeciwną drużynę. Ogólnie szybko się zgadało i suma sumarum takie drużynowe granie potrafi zdziałać cuda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HelpUncleSam 0 Napisano 28 Luty 2012 Napisz do EA powinni pomóc, a pobierałeś już VIPa na innej konsoli poza swoją poprzednią? Nie, nie pobierałem. I tak, włączyłem konto, kosmala :P Jeszcze tylko pytanie, czy lepiej skontaktować się z polską czy angielską pomocą techniczną oraz w jaki sposób otworzyć wspomniany już gdzieś live chat(?). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jechu 378 Napisano 28 Luty 2012 Jak znasz eng to tam chyba szybciej załatwią, a z live chat ostatnio jest coś nie tak, bo sam od 2óch tygodni próbuje tam napisać i nie mogę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Madrok 159 Napisano 28 Luty 2012 Mam ten problem już od blisko 2 lat ale teraz go opisze, mianowicie w każdą grę która ma multiplayer czy to na ps3 czy na pc gra się bez zarzutów, lecz w gry z serii battlefield wywalają mnie z gry multiplayer po 2 minutach, a mianowicie w darmowym battlefield heroes i battlefield bad company 2. W bc2 pokazuje się zwykły komunikat "disconnected" ale w heroes zawsze pokazuje się "connection error (1001)" szukałem na innych forach lecz nie znalazłem odpowiedzi która mi pomogła. Czy ktoś miał podobny problem i sobie z nim poradził ? Internet mam bezprzewodowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Myfonick 119 Napisano 28 Luty 2012 Może jakieś porty na ruterze masz poblokowane (nie znam się) czy coś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagicKamil 13 Napisano 29 Luty 2012 Mam ten problem już od blisko 2 lat ale teraz go opisze, mianowicie w każdą grę która ma multiplayer czy to na ps3 czy na pc gra się bez zarzutów, lecz w gry z serii battlefield wywalają mnie z gry multiplayer po 2 minutach, a mianowicie w darmowym battlefield heroes i battlefield bad company 2. W bc2 pokazuje się zwykły komunikat "disconnected" ale w heroes zawsze pokazuje się "connection error (1001)" szukałem na innych forach lecz nie znalazłem odpowiedzi która mi pomogła. Czy ktoś miał podobny problem i sobie z nim poradził ? Internet mam bezprzewodowy. Hmmm, dobra... a próbowałaś tak : Podłącz swoją konsolę bezpośrednio przez modem który masz zapewne podłączony do routera Wifi który to rozprowadza sygnał po mieszkaniu, czyli : (M)odem ------- kabelkiem ------ do(K)onsolki. dzięki takiej próbie będziemy mogli wykluczyć kilka innych problemów :happy: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Madrok 159 Napisano 29 Luty 2012 powiem od razu, że przez kabelek nie da rady, bo jest po prostu za daleko, z resztą ludzie z przewodowym internetem mieli ten sam problem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagicKamil 13 Napisano 29 Luty 2012 Hmmm to wymiękam. Może tak jak powiedział kolega Myfonick, masz coś poblokowane narouterze. Jeżeli go nie restartowałeś to warto spróbować, może ponowna konfiguracja pomoże :dntknw: Ja na Twoim miejscu połączył bym modem od dostawcy neta z konsolą i spróbował :happy: warto w wolnym czasie pokombinować, ja przynajmniej lubię takie zabawy :laugh: (ale nie życz mi proszę problemów :P ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lborysiuk 0 Napisano 1 Marzec 2012 Donut, co z boostem? Masz HS to łatwiej pójdzie, tylko 8 osób trzeba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejvid1234 124 Napisano 1 Marzec 2012 Kto ma ochotę na pogranie w sobotę od 23, albo niedziela?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thrasher8888 136 Napisano 1 Marzec 2012 Mam zamiar w najbliższym czasie kupić BC2 ale mam kilka pytań: czy da się grać online bez większych lagów, ile osób gra online? czy są prywatne serwery? i czy jest miejsce dla nowicjuszy :)? Oglądając filmiki z BC2 widać gołym okiem że mapki z multi robią wrażenie (zwłaszcza te w śniegu) i są lepiej zaprojektowane niż w BF3. Kampania lepsza od "trójki". Ogólnie BC2 ma przewagę nad BF3 w każdym aspekcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komornik_michael-jackson 20 Napisano 1 Marzec 2012 Da się bez większych lagów, a osób do grania nie brakuje (chyba że Harvest Day wylosuje to masowa ucieczka). Tutaj każdy krok po kroczku opanuje podstawy gry, jest o wiele łatwiej zacząć swoją przygodę z grą niż w BF3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagicKamil 13 Napisano 2 Marzec 2012 Święte słowa, wczoraj zagrałem pierwszy raz w BF3 no i masakra. Biegałem po mapie jak głupi i nie wiedziałem co się dzieje się ale to kwestia kilku przegranych godzin i bedzie lepiej. BC2 ruzezz, Thrasher8888 kupuj nówkę z vip code i do zobaczenia na polu bitwy :banana: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonutHunter 19 Napisano 2 Marzec 2012 Preferuje ktoś coś teraz ? Nawet w tym momencie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach