InFaMe 17 Napisano 24 Czerwiec 2011 http://www.youtube.c...w&feature=feedu Nie wiem czy było czy nie. Miazga :woot: Lmfao, co tam takiego świetnego? Tego typu misji było w całej serii już multum i szczerze mówiąc jak to oglądałem to o mało nie usnąłem z nudów... 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lux232 0 Napisano 24 Czerwiec 2011 ja tu tylko widzę że płomienie poprawili i lepiej wyglądają i pare innych kosmetycznych szczególików taki odświeżony Modern Warfare, osobiście czekam na ten tytuł oczywiście dla singla :) lubię tą akcję i fabułę jak kolejna część dobrego filmu, chodź nie ukrywam że innowacji czas zacząć i przydały by się kolejnym częścią serii COD, liczę na jakąś bombę bo narazie to ani spec ops ani prezentacje nie wnoszą nic innowacyjnego podchodząc do gry od technicznej strony oraz mechanicznej, wszystko już było ale ... niekoniecznie musi być złe ... co kto lubi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 2 Lipiec 2011 (edytowane) CoD bedzie mial swoj wlasny event na wzor Blizzcon, Quakecon itp. zwany "Call of Duty Experience": http://www.callofduty.com/xp/ Event odbedzie 2-3 wrzesnia, i wtedy po raz pierwszy zostanie zaprezentowany tryb MP, "troche" pozno IMO, ale jak to mowia lepiej pozno niz wcale. Patrzac na harmonogram to event zapowiada sie bardzo fajnie, w paintballa na Scrapyard'ie sam bym z checia pogral. Edytowane 2 Lipiec 2011 przez Żywy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 2 Lipiec 2011 Zapomniałeś dodać, że ten event ma na wyłączność Xbox, więc na 100% nie zobaczymy gameplayu z PS3. No ale zobaczymy w ogóle czy coś zmienili, te ich rewolucyjne nowe killstreaki, mhmmm, już to widzę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dajgosz 3 Napisano 2 Lipiec 2011 To w końcu płatne co miesiąc czy nie? bo coś mnie doszły słuchy o tym że ma być abonament ; / Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 2 Lipiec 2011 multi nie, ale te cod elite tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eragon 2 Napisano 3 Lipiec 2011 (edytowane) Wogóle to ciekawa staje się sytuacja: Xbox 360 => Call of Duty Ps3 => Battlefield DICE stawia na grafę, oraz żeby dużo się działo na ekranie... A IW.... no co biedaki mają zrobić? Stary silnik mają , zmieniają tylko lokalizację misji ( taki sam interfejs ) , to co robią aby się wybić? Te CoD Elite... (płatne , gdy bf za darmo coś podobnego zaoferuje )... ( takie małe wtrącenie... straszne współczuję kolegom spod skrzydeł M$, będą płacić za prąd do konsoli , za internet , za możliwość grania przez internet na konsoli.... i za dołączenie do społeczności graczy CoD ( a zapewne dołączą.... no bo jeśli kolega ma... ) . No i starają się nadrobić to ilością mapek (zapewne małych ale ilość się liczy... pomijając fakt że 3 studia tworzą tą grę ). No ale mi tam osobiście pasuje taka sytuacja... W szafkach mam schowane Cod1 ( + UO super dodatek dający czołgi !! acz porzucili biedaki ten pomysł... ) , CoD 2, MW , oraz MW2 (za muzykę , i super intro... bo z rozgrywką lipton , choć lepiej niż cyrk w Black Ops... ). Tak nawiązując do multi BO ; bo kiego tam jest samochodzik sterowany? wytlumacz mi ktoś? W Bad Company 2 to nawet 10% mapy by taki nie przejechał (zakładając że byłby widoczny jako wrogi pojazd - heli odpowiednio się zniży... seria rakiet i samochodzik 10m w górę ) , ewentualnie wpadłby pod koła czołgu... Nie podoba mi się takie udziecinnianie rozgrywki. Poza tym , wytłumaczy mi ktoś proces produkcyjny gry? Tj... jakim cudem największa mapa z Mw2 jest mniejsza niż najmneijsza z BC2. Serio , przeżyłem szok zostawiając moją kochaną serię FPS... i widząc że ktoś ma coś lepszego :/ To tyle , Pozdrawiam ;) Edytowane 3 Lipiec 2011 przez Eragon 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koosa58362 19 Napisano 10 Lipiec 2011 Co do samochodziku, sam sobie odpowiedziales. Kazdy kolejny cod jest niestety coraz bardziej noob friendly, bardziej przyjazny dla dzieciakow, wiecej udziwnien, glupot i zaburzen w balansie rozgrywki. Zeby nowy cod byl grywalny, IW musialoby pojsc w strone MW1, a tak raczej nie bedzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 12 Lipiec 2011 www.ModernWarfare3.com -klik! A to ciekawostka. LOL. Żeby nie upilnować takiej domeny to już trzeba być matołem :fool: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Night_Wasp 19 Napisano 12 Lipiec 2011 kurde, gdybym wiedzial ze wolna ta domena, bym ja kupil a potem EA za gruba kase sprzedal :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arti_P 0 Napisano 12 Lipiec 2011 kurde, gdybym wiedzial ze wolna ta domena, bym ja kupil a potem EA za gruba kase sprzedal :D http://modernwarfare5.com/ Droga wolna, za 4 lata będziesz bogaty ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 12 Lipiec 2011 To nie tak się sprawdza :) Wolna jest dopiero siódemka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Code 17 Napisano 12 Lipiec 2011 BF jest zajęty aż do 11 :P Albo EA nie jest głupie i się zabezpiecza, albo fani próbują inwestować :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arti_P 0 Napisano 12 Lipiec 2011 Rzeczywiście. A z inwestowaniem w domeny MW7 czy 8 nie ma IMO sensu bo wg mnie ta seria skończy się właśnie na 3. I taką mam nadzieję żeby IW wymyśliło coś nowego. Jakaś wojna w afganistanie (z talibami a nie na pustyni przeciwko ruskim) bo nikt tego tematu na poważnie nie podjął :) A, i odczuwam brak II wojny, teraz ta moda na nowoczesność ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InFaMe 17 Napisano 12 Lipiec 2011 http://modernwarfare5.com/ Droga wolna, za 4 lata będziesz bogaty ;) Co Ty, 1/2 lata i kolega będzie milionerem :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 15 Lipiec 2011 Wywiad odnosnie trybu MP: http://kotaku.com/5821230/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bryan 3 Napisano 25 Lipiec 2011 Troche starych news-ow :blink: o MW3 Co wiemy o Spec ops: :thumbsup: - 2 Player Online Co-Op - Solo Mode - Offline Split-Screen - Online Matchmaking - Leaderboards - Progessive Ranking - In-game Currency - Traditional Spec Ops (MW2 style) to return - New Wave-Based Survival Mode Co wiemy o Multiplayerze: :thumbsup: - Call of Duty Elite will be built into the core gameplay - Security is a top priority for IW - Post-launch updates are a priority for IW - MW3 will build up from CoD4 and polish every aspect from MW2 (gameplay-wise) - MW3 will focus on gun-on-gun fights, and less on air support - There is no Stopping Power, Danger Close, Juggernaut, One Man Army, Commando, Last Stand or Tactical Nuke - Quick Scoping will be in MW3 - The MW3 unlock system will be “unique” and will not use currency - The killstreak system has been re-vamped - Confirmed maps: Dome - Weapon base damage will be increased to compensate the lack of Stopping Power perk - Theatre Mode making a comeback - XP, Match Bonuses and Challenges (etc) will be tweaked to enhance objective modes Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arti_P 0 Napisano 25 Lipiec 2011 (edytowane) - There is no Stopping Power, Danger Close, Juggernaut, One Man Army, Commando, Last Stand :thumbsup: or Tactical Nuke :down: - Quick Scoping will be in MW3 :thumbsup: - The MW3 unlock system will be “unique” and will not use currency :thumbsup: - Weapon base damage will be increased to compensate the lack of Stopping Power perk :thumbsup: - XP, Match Bonuses and Challenges (etc) will be tweaked to enhance objective modes :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :) Ja bardzo liczę na jakieś dodatki po każdym prestiżu (broń,jakiś upgrade cokolwiek), i lepiej żeby system był 10x 70 a nie jak w BO. Całe szczęście że system unlocków nie będzie jak w BO, bo mieć wszystko na tacy... i system z pieniędzmi jest IMO słaby. Fajnie jakby były te kamuflaże za ilość headów, z tym że wszystko tak jak w MW2 (7 rodzajów camo, może być więcej, i za 500 czy 1000 headów złoty kamuflaż).Szczerze mówiąc bardziej podobał mi się system emblematów z MW2, czyli odblokowywanie za osiągnięcia. Generalnie w MW2 było fajnie zrobione wszystko poza gameplayem :) Edytowane 27 Lipiec 2011 przez Arti_P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 6 Sierpień 2011 (edytowane) Nastepca Ballistic Knife'a w MW3 :laugh: ? Edytowane 6 Sierpień 2011 przez AlucardMZ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Code 17 Napisano 7 Sierpień 2011 Będzie rzut do przodu, jak w przypadku BO? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pankal422 20 Napisano 10 Sierpień 2011 Jeśli ten tryb survival będzie na 2 osoby to troszkę bez sensu. Standardowo 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koosa58362 19 Napisano 10 Sierpień 2011 Rowniez chce powrotu systemu unlockow z MW 2. Bardziej obrazuje styl grania danego gracza i jego umiejetnosci. System cod points nie motywuje tak do grania, bo i tak mozna wszystko odblokowac z miejsca, w mw mamy dodatkowy motywator do grania dana bronia w postaci fajnego dodatku/kamuflazu. Co do zmian to wszystko na plus, zwlaszcza oslabienie heli/nalotow etc. nie podoba mi sie tylko, ze jeszcze bardziej obniza hp. IMO powinni powrocic do systemu obrazen z coda 4, a standardowe obrazenia ala cod BO przerzucic do trybu hardcore. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arti_P 0 Napisano 10 Sierpień 2011 Rowniez chce powrotu systemu unlockow z MW 2. Bardziej obrazuje styl grania danego gracza i jego umiejetnosci. System cod points nie motywuje tak do grania, bo i tak mozna wszystko odblokowac z miejsca, w mw mamy dodatkowy motywator do grania dana bronia w postaci fajnego dodatku/kamuflazu. :thumbsup: Nowy, epicki trailer z nowego spec opsa :teehee: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 10 Sierpień 2011 Jeżeli kupie MW3 to właśnie dla Special Ops i Singla. Kilka dni temu z nudów odpaliłem multi w MW2, zagrałem 4 mecze i momentalnie odechciało mi się dalszej gry. Kompletnie nie rozumiem fenomenu tej serii. Grałem z 70lv a byłem w górze tabeli. Widzę cię pierwszy, mam fraga. :rofl: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koosa58362 19 Napisano 10 Sierpień 2011 (edytowane) Akurat MW 2 w porownaniu do black klopsa nie jest w multi takie zle. A przynajmniej na pc mozna sobie calkiem przyjemnie popykac, bo na ps3 jakos mi kompletnie nie lezy mp w mw2 (a na padzie w fpsy bardzo lubie grac). Fenomen tej serii jest taki, ze jest przyjazna kazdemu graczowi to nie np.americas army, ze twoj pierwszy frag to juz wielki sukces :D Co do trailera to jednak wole tryb zombi z BO, chociaz w spec opsy tez sie pewnie pobawie. Gra wyglada jak klon mw2, ale to imo dobrze, bo black ops jesli chodzi o grafike byl krokiem w tyl. Podobaja mi sie bronie, oby bylo tez m4 :P. I jeszcze takie zastrzezenie co do AI wroga, niepoprawione chyba od coda 1, ale na takie usprawnienia to trzeba poczekac na nowa generacje konsol/nowy silnik gry. W skrocie:mw3 od IW=dobre multi, dobry single z glupia fabula, niezly tryb coop cody od 3arc=cienkie multi, sredni single z troszke mniej glupia fabula, swietny coop. Edytowane 10 Sierpień 2011 przez koosa58362 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach