Skocz do zawartości
Night_Wasp

Modern Warfare 3

Rekomendowane odpowiedzi

Wow ale ten cod elite jest wyczesany, nie wiem jak wy nooby, ale ja biore w ciemno to moze byc zupelnie nowa jakosc wspolpracy developera ze spolecznoscia, cos NIESAMOWITEGO!!

tu macie filmik

super sprawa!

Świetna rzecz! Ale nie kurde za 8 dolarów za miesiąc!!! Taka rzecz powinna być w każdej grze nastawionej na multiplayer, ZA DARMO!!! ...nie wystarczy że płacimy nie małą kasę za gry... To jest wg mnie ten moment kiedy acti "przeciągnęło". W tym roku chyba jednak kupię BFa, coda wyłapie na allegro za 70 zł pół roku po premierze dla singla.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i juz wiadomo, brak SP = noobfest. Wystarczy zeby dali Barebones Pure jak w BO, a reszta noobow niech sie bawi w KSy/perki/attachementy i inne g**na na zwyklych trybach.

EDIT:

Taka mala ciekawostka:

mw3wtc.jpg

Edytowane przez Żywy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś widzałem w sklepie że można preordery robić na 08.11.11. Za często coś te CoDY wychodza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ot ciekawostka:

mw3vsbf3.jpg

I zajebisty, w dodatku prawdziwy komentarz ktory kasliwie odnosi sie do subskrypcji CoD'owej: Perhaps Activision will sell bullets separately in Modern Warfare 3. Or perhaps the magazine is a solid piece of metal and the rifle shreds pieces off and slings them towards the enemy.

Jak sie ELITE sprzeda dobrze to cos czuje ze pogrubiony tekst wcale nie okaze sie w przyszlosci taki ironiczny :laugh:

Edytowane przez AlucardMZ
  • Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.youtube.com/watch?v=rdMpyA54M44

gameplay z MW3 podwójnie nagrywany, więc jakość taka sobie ...

po tym co zobaczyłem stwierdzam że nie ma sensu porównywać MW3 z BF3 bo to zupełnie inne gry, BF3 przedstawia rzeczywiste pole walki zaś MW3 to już S-F, rozbroił mnie trochę fragment gdy podkładają ładunki wybuchowe przy włazie w łodzi podwodnej, taka ilość przy odległości od nich bohaterów zabiłaby ich na miejscu!

Edytowane przez nathrent

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupię dla samego filmowego klimatu. Wiadomo że to odgrzewany 3 razy kotlet ale jednak widowiskowość robi swoje :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie rozwalił moment, w którym podczas pościgu czy ucieczki, jedna z łodzi eksplodowała po paru strzałach grającego. Wydawało mi się, że celował w jakieś wybuchowe zbiorniki, ale mimo to IMO wyglądało to śmiesznie.

Poza tym, jest ciekawie, dosyć epicko i filmowo.

Edytowane przez Rainhaus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MIAZGA!! Jeszcze chyba nie widzialem gry w ktorej az tyle sie dzieje naraz na ekranie, nawet slynacy z tego KZ2 w tym momencie wymieka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od razu proszę o darowanie sobie porównań MW3 z BF'em :) Przy MW3 napewno spędze świetne kilka godzin rozrywki na luzie, bez martwienia się o trajektorię lotu pocisku, rodzaj stopu z którego zrobiony jest pocisk lub uwzględnianie odległości Marsa od Neptuna podczas przesilenia zimowego <_< To nie ma być symulator, tylko gra która pozwoli ci się wyluzować po stresującym dniu :) Pokaz osobiście bardzo mi się spodobał, jak zresztą co roku. Jest filmowo, szybko, dużo się dzieje i napewno nie można narzekać na nudę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jest źle, jak fabuły nie zrobią z kosmosu to będzie git.

Edytowane przez InF'ernaL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MIAZGA!! Jeszcze chyba nie widzialem gry w ktorej az tyle sie dzieje naraz na ekranie, nawet slynacy z tego KZ2 w tym momencie wymieka.

Killzone to nie ta liga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rozumiem że MW3 będzie wyznaczać poziom w grach w których się coś dzieje? człowieku, ty się wogóle czytasz?? to tak jakbyś powiedział że film Transfommres jest super filmem sf bo tam się duż dzieje :P ... wiesz, powinna być jeszcze jakaś treść, bo to co w CoDach ostatnich fatalne, to łubudubu pościg i łubudubuDUBUŁUBUDUBU JEB. ( i tak w każdej misji)

nie da się nie porównać MW3 do B3, obie to współczesne militarne fpsy, obie wychodzą w jednym okresie, i obie są pewne że wygrają pojedynek, patrząc obiektywnie to B3 w multi wygląda o wiele lepiej niż wasz MW3 w singlu, pod każdym względem, i teraz od graczy będzie zależeć, czy chcą wydać pieniądze na 5 godzin wyreżyserowanej zabawy czy chcą zobaczyć jak smakuje prawdziwa wojna. Taka jest prawda, panowie od MW3 nie zmienili od poprzednich części zupełnie nic, dostaniecie DLC na 5 godzin za cene nowej gry - tylko z numerkiem 3 :) ...

szczerze, po tych prezentacjach na E3 MW3 może się obawiać wyniku ze sprzedaży, a dlaczego? bo gameplay jaki pokazali to kompromitacja studia, konkurencja wyprzedziła ich o conajmniej dwa numerki w tytule.

• Like 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A propos tematu, dyskusji, przypomniał mi się pewien obrazek, który pozwolę sobie wstawić :P

befikpng_hesepqr.png

Edytowane przez Rainhaus
  • Like 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dokladnie, jesli chodzi o filmy to Transformery sa jednymi z najbardziej efekciarskich filmow ostatnich lat, i tak samo jest z CoDem, chyba nikt nie spodziewa sie w MW3 glebokiej fabuly, watku milosnego, opowiesci o przyjazni i zdradzie itp., ma byc dynamicznie i efekciarsko, a to wlasnie pokazal gameplay z E3.

Nowe info odnosnie trybu Spec-ops:

http://uk.xbox360.ig.../1173996p1.html

EDIT:

Tech analiza dema MW3 z E3:

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-modern-warfare-3-performance-analysis

W skrocie - szykuje sie "najplynniejszy" CoD jaki do tej pory wyszedl na konsole.

Edytowane przez Żywy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wytłumaczy mi ktoś nad czym oni tam pracują??

1. Widzę że nowy CoD jest bliższy realiom.... 6 była taka kolorowa , a mw taki realizm...

2. Odgłosy broni są te same... jakby kopiuj/wklej

3. Multi to chyba będzie nieco ulepszone Black ops?

4. Ta epickość... wielkie , i podniecające lokacje.... były już wcześniej , interfejs nawet jest ten sam.

5. Tak jakby ich praca ogranicza się do tworzenia nowych map , bo wiele już mają...

6. A biedny Bobby chciał zobaczyć co jeszcze mogą dołożyć...

7. Keidyś gardziłem serią BF no bo jednak CoD miał wiele super .... np. muzyka (piękna była.... )

No ale jednak głupi brak pojazdów od UO do dziś .... spowodował że Bf przyciągnął...

8. Teraz trochę DICE musi być na Topie aby panowie z Activision wrócili do debat nad nowościami w serii a nie tylko ka(ś)ka....

9. Zauważyliście? nowy model bomb :D

10. Poznaliśmy już prawie 30 min z SP.... a jeśli gra ma tak 6,7 godzin.... to już całkiem sporo...

Ps. Znalazłem taki filmik...

A pod nim wszystko mówiący koment...

How to make a new Call of Duty= Ctrl+C Ctrl+V

How to make a new Battlefield= New Frostbite 2 Engine

Wojna :D http://www.ps3site.pl/bobby-kotick-twierdzi-ze-konkurencja-ukrywa-konsolowego-battlefielda-3-ea-z-kolei-obraza-prezesa-activision/75629

Edytowane przez Eragon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Robert Bowling odpowiada na wiele pytan:

http://www.reddit.co...gist_on_modern/

Odnosnie tego co budzi najwiecej kontrowersji (i nienawisci), czyli Elite:

I was not surprised at all, because it positioned poorly and misunderstood.

If I thought I had to pay for stats, groups, clans, the ability to change my class on the fly online or on my phone, and all the other features they announced. I'd want it for free too.

Luckily, all that IS free for everyone, but people didn't know that.

I think these are services that all shooters should eventually have one day, and I'm stoked we'll have them free to everyone for MW3 and am glad that DICE is doing the same.

EDIT:

Activision oficlajnie podalo co bedzie zawarte w darmowym Elite:

http://www.examiner.com/console-gaming-in-national/activision-90-of-call-of-duty-elite-is-free

THEATER

-Upload 30-second videos to Youtube

-Videos Tagged with all players

-Streaming and Sharing

CAREER STATS

HEAT MAPS

LOAD OUTS (Study, Edit Push to game from any linked device_

FACEBOOK FRIEND IMPORT

PERSONAL LEADERBOARDS

WEAPON PERFORMANCE STATS

CROSS DEVICE MESSAGING

STUDY OTHER PLAYER PROFILES

GROUPS

-Customized by interests affinities

-Identify Group members in game

-Group leaderboards message boards

CLAN SUPPORT

INTERACT ANYWHERE (Web, mobile console)

MORE TO COME

Edytowane przez Żywy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I zajebisty, w dodatku prawdziwy komentarz ktory kasliwie odnosi sie do subskrypcji CoD'owej: Perhaps Activision will sell bullets separately in Modern Warfare 3. Or perhaps the magazine is a solid piece of metal and the rifle shreds pieces off and slings them towards the enemy.

Jak sie ELITE sprzeda dobrze to cos czuje ze pogrubiony tekst wcale nie okaze sie w przyszlosci taki ironiczny :laugh:

HAHAHAHAH, oh the irony, wypowiedz CEO EA, @24:30:

http://williamblair.rmxpres.com/webcast/data/ElectronicArts2011/main.htm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi