Hubcio-com 17 Napisano 18 Wrzesień 2012 Jak kto co lubi ale moim zdaniem wystarczy tłumik i skupienie najlepsze rozwiązanie moim zdaniem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JakubGut 0 Napisano 19 Wrzesień 2012 Ja do ACR zawsze biore Tlumik i Odrzut :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 19 Wrzesień 2012 Po co odrzut ?? jak acr nie ma odrzutu?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JakubGut 0 Napisano 19 Wrzesień 2012 Jest maly , a odrzut zawsze biore :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
YildirimKebab 19 Napisano 19 Wrzesień 2012 Odrzut bierze się tylko na początku bo nie ma innych opcji :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JakubGut 0 Napisano 20 Wrzesień 2012 Jakie znacie polskie jednostki specjalne? oprócz: Grom ? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 20 Wrzesień 2012 Tak. husaria. Napisz jeszcze raz to samo pytanie we wszystkich tematach CoD a przytulisz warna. Więcej usuwał nie będę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JakubGut 0 Napisano 20 Wrzesień 2012 Sry. Ale chcialem sie szybko dowiedziec :< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 20 Wrzesień 2012 (edytowane) Wytłumaczy mi ktoś dlaczego gdy strzelam do kogoś spasem z METRA i w 100% trafiam a gościu nadal żyje? i co więcej zostaje przez niego zabity?! Edytowane 20 Wrzesień 2012 przez Hubcio-com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andreios 10 Napisano 20 Wrzesień 2012 Może jednak nie trafiasz :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JakubGut 0 Napisano 21 Wrzesień 2012 hubcio ja cie rozumiem,... Na trybie Hardcore z metra zrobiłem Hit-Markera Modelem.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 21 Wrzesień 2012 Trafiam bo jest pokazane na killcamie że gościu ma czerwony ekran ale nie ginie z metra i to mnie dobija zwłaszcza jak gram spasem kiedy nie mogę "poprawić" co innego strikerem raz na village miałem staty 20:5 :D P.S JakubGut dodaj mnie do znajomych na PSN to możę kiedyś zagramy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 21 Wrzesień 2012 Oprócz GROMU jest jeszcze Formaza i Lubliniec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JakubGut 0 Napisano 21 Wrzesień 2012 A jest chyba jeszcze taka jednostka: Agat http://pl.wikipedia.org/wiki/Jednostka_Wojskowa_AGAT ... /// Jakie najbardziej lubicie grać tryby? Ja LP HC / ZiZ HC / DMD HC :) A wy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JakubGut 0 Napisano 22 Wrzesień 2012 hubcio a my przeciez razem w klanie jestesmy i mam cie w znajomych xDDD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 22 Wrzesień 2012 Najlepsze tryby to ZiZ,Demolka i dominacja oczywiście;) Ps: jest przecież temat o grze online w mw3 więc poproszę was, żebyście tam przenieśli waszą idnywidualną dyskusje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JakubGut 0 Napisano 22 Wrzesień 2012 Ale tam nikt nie pisze nawet :< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 22 Wrzesień 2012 Nikt nie pisze bo mało kto patrzy na tematy o codzie, więcej osób woli bf'a A tak w ogóle wiecie może co zmienia ta nowa aktualizacja? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JakubGut 0 Napisano 22 Wrzesień 2012 Ja nie wiem też właśnie ... :< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 22 Wrzesień 2012 (edytowane) pewnie coś " znerfili" Wy też macie takie problemy z dołączaniem do kogoś? np : jak próbuje dojśc do czyjeś drużyny to po min dochodzenia pisze nie można dołączyć do sesji gry WTF? Edytowane 22 Wrzesień 2012 przez Hubcio-com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JakubGut 0 Napisano 22 Wrzesień 2012 Fajne jest to że teraz często wrzuca cie do Lobby z Polakami ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 23 Wrzesień 2012 Ja jakoś tego nie zauważyłem żeby mnie do lobby z polakami wrzucało :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JakubGut 0 Napisano 23 Wrzesień 2012 Ta? Mnie codziennie i cały czas wrzuca :D Gram likwidacje Hardcore i mnie wrzuca bo duzo ostatnio polakow w to gra :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 23 Wrzesień 2012 (edytowane) Nie "ostatnio dużo polaków gra", tylko po prostu tak działa matchmaking w MW3. Już od premiery priorytetem było wyszukiwanie lokalne, na co zresztą wiele osób narzekało (być może i na tym forum). Oczywiście nie każde lobby jest pełne Polaków, ale zdarza się to bardzo często. Bez porównania częściej, niż w innych CoD. Edytowane 23 Wrzesień 2012 przez Numinex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 23 Wrzesień 2012 (edytowane) No to muszę wrócić do MW3 to uczucie jak wyzywają cię i krzyczą kiedy ich zabije Edytowane 23 Wrzesień 2012 przez Hubcio-com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach