Skocz do zawartości
tank-mania

A Może Jakiś Mini Turniej Przed Premierą Bf3?

Rekomendowane odpowiedzi

Można zrobić tak żeby się wszyscy słyszeli. Jak wszyscy wyjdą ze składu. Jednak wtedy można respić się tylko w bazie lub przy zdobytym punkcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawdopodobnie po przywroceniu psn-u beda mogli sie wszyscy slyszec nawet w druzynach 8 osobowych, poniewaz sony zapowiedzialo czat glosowy niezalezny od gry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wystarczy jak dodatkowo zapewni się komunikację między dowódcami zespołów. 8 osób krzyczących coś do hs to jednak za dużo chaosu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wystarczy jak dodatkowo zapewni się komunikację między dowódcami zespołów. 8 osób krzyczących coś do hs to jednak za dużo chaosu.

Też mam takie wrażenie. Zespół można podzielić na dwie grupy, jedna pod dowódcą, a druga pod zastępcą.

Przydałoby się jeszcze dziesięciu chętnych. Jak ktoś ma obiekcje, że jest za słaby albo ma za małe doświadczenie to niech się nie kryguje tylko zgłasza.

Edytowane przez tank-mania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na dzień dzisiejszy sytuacja wyglądałaby tak. 8 drużyn po 6-7 osób w drużynie. Jeżeli nie zmieni się wiele, a nic już na wielkie zmiany nie wskazuje to mielibyśmy ośmiu dowódców:

-xMAFIA_PLxDJ, xMAFIA_PLxDJ, 764

-bzykacz, bzykacz, 753

-Bas, iBaso, 647

-xMAFIA_PLxM_POL, xMAFIA_PLxM_POL, 641

-Szymon-1996, Szymon-1996, 641

-uki1983, uki1983, 614

-holis, holek_, 596

-wegiel, wegiel, 596

Proszę ww. osoby o potwierdzenie do soboty swojej gotowości ( z wyjątkiem holka który to uczynił wczoraj)!

Oczywiście potwierdzam swoją obecność. Jako przyszły dowódca lub vice, postaram się doprowadzić moją ekipę do zwycięstwa, ale przede wszystkim dobra zabawa Panowie (Panie też :P ) .

Do mojej przyszłej ekipy - > Także Panowie (Panie też :P ) zrobię ile będę w stanie by doprowadzić nas do zwycięstwa, ale przede wszystkim możecie liczyć na dobrą atmosferę i mile spędzony czas w zespole. Musimy działać jak zespół, współpracować i się nawzajem asekurować.

Ps. Swoją drogą dzięki temu tematowi zwróciłem uwagę na skill. Okazuje się, że po mojej chwilowej abstynencji od BC2 spadł mi o ponad 100 xD. Postaram się to przywrócić na właściwe tory gdy wróci PSN. Ktoś wie na jakiej podstawie jest on liczony (jakieś wiarygodne źródło ktoś zna?).

Edytowane przez bzykacz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich dziś zobaczyłem że będę jednym z dowódców teamów.Postaram się by nasz team wygrał choć walką będzie zaciekła i trudna ale nie można wygrac bez walki.I jak brosił tank-mania zgłaszam się zwarty i gotowy ;) pozdrawiam

PS:Nawet jak nie wygramy zabawa będzie przednia :)

Edytowane przez Szymon-1996

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawdopodobnie po przywroceniu psn-u beda mogli sie wszyscy slyszec nawet w druzynach 8 osobowych, poniewaz sony zapowiedzialo czat glosowy niezalezny od gry.

O takim czymś marzyłem od czasu zakupu PS3. Oby to była prawda !! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Użytkownik DonBilson, proszę do soboty potwierdzić swoje uczestnictwo! Zapisałem na podstawie pytania, ale formalnego zgłoszenia nie było!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę niestety zrezygnować z udziału :( . Wyjazd nad morze się mi przyspieszył i wyjeżdzam 10.06. Na moje miejsce może wskoczyć brat, grał z kilkoma osobami z forum, jego nick to kosmala71. Założy później konto to sam się zapisze :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę niestety zrezygnować z udziału :( . Wyjazd nad morze się mi przyspieszył i wyjeżdzam 10.06. Na moje miejsce może wskoczyć brat, grał z kilkoma osobami z forum, jego nick to kosmala71. Założy później konto to sam się zapisze :D

Musi założyć i zgłosić się do soboty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe gdzie nasze Panie trafia ;) Chcialbym przypomniec ze graja jeszcze 3 Panie w BC2. Jak by ktos mial jaki kolwiek z nimi kontakt to niech poinformuje moze sie zapisza ? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja póki co potwierdzam swoją obecność, ale nie chcę być dowodzącym, ale "szarakiem".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja póki co potwierdzam swoją obecność, ale nie chcę być dowodzącym, ale "szarakiem".

Trzeba było nie wymiatać. :whistling:

• Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ja na serio.

Jeśli to będzie problem, to po 20 minutach gry mogę mieć niższy skill level :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgłaszam się :smile:

nick- JAcek_AR

PSNiD- Jacek_AR

Skill level: 600 (sprzed 2 tygodni)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ja na serio.

Jeśli to będzie problem, to po 20 minutach gry mogę mieć niższy skill level :)

Bas nie utrudniaj, masz doświadczenie w meczach. Przecież to nie jakiś wielki obowiązek, chodzi o kontakt z chłopakami, sprawdzenie gotowości, dołaczenie do gry. To ma być zabawa, nie będziemy spinać pośladków.

Będziesz miał zastępce to coś tam zwalisz mu na głowe.

Ponieważ Bas napisał mi na priwa, że jak będzie dowódcą to mi wymorduje rodzinę do trzech pokoleń to na chwilę obecną dowódcy są tacy:

(to może ulec zmianie)

-xMAFIA_PLxDJ, xMAFIA_PLxDJ, 764

-bzykacz, bzykacz, 753

-xMAFIA_PLxM_POL, xMAFIA_PLxM_POL, 641

-Szymon-1996, Szymon-1996, 641

-uki1983, uki1983, 614

-JAcek_AR, Jacek_AR, 600

-holis, holek_, 596

-wegiel, wegiel, 596

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki wielkie, sorry za problem, ale jestem strasznie kaprawym liderem, a druga sprawa, że mi się nie chce :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...i apdejt listy...

1. tank-mania, tank-mania, 268

2. holis, holek_, 596

3. sev-pl, pawciokratos, 557

4. nfl, kacper6699, 574

5. xMAFIA_PLxTOMASZ, xMAFIA_PLxTOMASZ, 584

6. xMAFIA_PLxDJ, xMAFIA_PLxDJ, 764

7. bobby_bobby, bobby2bobby, 465

8. bzykacz, bzykacz, 753

9. Ronni_92, Ron_PL, 594

10.

11.ID_okonio, okonio, 424

12.michaljm, BARTEK1997_PL, 520

13.Bas, iBaso, 647

14.BoryZPL, BoryZPL, 404

15.Lucius_Ver, luke_mik, 493

16.

17.PlayMan, haobao_PL, 578

18.lewy10, Lewy10_PL, 466

19.mp291193, pepcin, 169

20.Warga13, Warga13, 358

21.KrisPora_PL, KrisPora_PL, 542

22.christophpoland1, christophpoland1, 506

23.arti_jr, arti_jr, 484

24.Marqus_Pirx, Marqus_Pirx, 254

25.jaceksl1, jaceksl1, 585

26.olej_szefu, olej_szefu, 494

27.wegiel, wegiel, 596

28.

29.nowen, nowen44, 531

30.switonmc, switonmc, 577

31.qbikowski, qbikowski, 450

32.uki1983, uki1983, 614

33.SUMO_PL, Sumo_PL, 506

34.dimercurio, grimow77, 354

35.cola225, cola225, 405

36.zielskoglowy, Zielsko_glowy, 489

37.KJN86, KJN86, 456

38.marol0v, Metrowy, 343

39.xMAFIA_PLxADAM, xMAFIA_PLxADAM, 533

40.xMAFIA_PLxM_POL, xMAFIA_PLxM_POL, 641

41.

42.FraguGD, FraguGD, 579

43.made_in_KRAKOW, made_in_KRAKOW, 460

44.carol69, carol69, 298

45.coffee88, coffee88, 309

46.Diff, mrowa607, 337

47.Kasper, Deeny_PL, 366

48.Vessarius, Vessarius, 404

49.WKS_PL, WKS_PL, 535

50.Artikam, artikam, 419

51.Blizna_Pawlow, Blizna_Pawlow, 409

52.Szymon-1996, Szymon-1996, 641

53.Znaleziatko, Znaleziatko, 491

54.DonBilson, DonBilson,

55.korek78, korek78, 396

56.Mersi, merson_, 508

57.dizel6, dizel6, 532

58.bartez9999, Bartez9999, 546

59.JAcek_AR, Jacek_AR, 600

60.Falo, Falo2310, 405

61.Xenus, Xenus1195, 81

62.kosmala96, kosmala71, 532

63.GalGanPL, GalGanPL, 322

64.gany1979, gany1979, 517

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...) Przecież to nie jakiś wielki obowiązek, chodzi o kontakt z chłopakami, sprawdzenie gotowości, dołaczenie do gry.(...)

:beee:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:beee:

Sorryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!! :blush:

Ciągle zapominam, że to grupa koedukacyjna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również chętnie wzięłabym udział, w tymże morderczym przedsięwzięciu. Jednak mój facet mnie uprzedził i zapisał się przede mną. Więc pozostają mi 3 wyjścia:

* Pogodzić się z tym faktem, bacznie oglądać turniej i poszlochiwać w kącie, że to nie biorę czynnego udziału.

* Przywiązać go do krzesła i zamknąć w kiblu i zakneblować skarpetką (ale to ciężka sprawa, gdyż waży ponad 30 kg więcej niż ja -.-' )

* Wypożyczyć/Zakupić konsolę i telewizor w trybie natychmiastowym ( lecz z racji tego, że jestem niepracującą studentką ta opcja jest z punktu widzenia kredytoDAWCÓW niemożliwa)

Tak więc pozostaje mi życzyć Wam wszystkim powodzenia :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również chętnie wzięłabym udział, w tymże morderczym przedsięwzięciu. Jednak mój facet mnie uprzedził i zapisał się przede mną. Więc pozostają mi 3 wyjścia:

* Pogodzić się z tym faktem, bacznie oglądać turniej i poszlochiwać w kącie, że to nie biorę czynnego udziału.

* Przywiązać go do krzesła i zamknąć w kiblu i zakneblować skarpetką (ale to ciężka sprawa, gdyż waży ponad 30 kg więcej niż ja -.-' )

* Wypożyczyć/Zakupić konsolę i telewizor w trybie natychmiastowym ( lecz z racji tego, że jestem niepracującą studentką ta opcja jest z punktu widzenia kredytoDAWCÓW niemożliwa)

"Uspij" czyms carola :tongue:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby kochał to by sam kupił drugi zestaw do grania :pardon:

podpucha!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze jest czwarte wyjście :) wynajmij mu striptizerkę ...może się zawaha i zrezygnuje z turnieju ( ale gwarancji nie daje)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.