Skocz do zawartości
tank-mania

A Może Jakiś Mini Turniej Przed Premierą Bf3?

Rekomendowane odpowiedzi

Git.

Holek, jest ktoś kogo Ty nie znasz? :P

Prezydent Demokratycznej Republiki Konga :tongue:

BTW dzięki moim potwierdzeniom liczba uczestników turnieju stale się powiększa. Jest przewidziana jakaś prowizja z tego tytułu? :sweat:

Edytowane przez holis
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BTW dzięki moim potwierdzeniom liczba uczestników turnieju stale się powiększa. Jest przewidziana jakaś prowizja z tego tytułu? :sweat:

Wczasy we Fresztaku pod gołym niebem bez wyżywienia z dojazdem własnym. Nagroda jest Twoja, możesz się pakować. :biggrin:

I lista na front do obserwacji i sprawdzania zgodności danych.

1. tank-mania, tank-mania, 268

2. holis, holek_, 596

3. sev-pl, pawciokratos, 557

4. nfl, kacper6699, 574

5. xMAFIA_PLxTOMASZ, xMAFIA_PLxTOMASZ, 584

6. xMAFIA_PLxDJ, xMAFIA_PLxDJ, 764

7. bobby_bobby, bobby2bobby, 465

8. bzykacz, bzykacz, 753

9. Ronni_92, Ron_PL, 594

10.princ18, biskvp76, 511

11.ID_okonio, okonio, 424

12.michaljm, jawor_pol, 706

13.Bas, iBaso, 647

14.BoryZPL, BoryZPL, 404

15.Lucius_Ver, luke_mik, 493

16.mrowa607, Diff_M4, 724

17.PlayMan, haobao_PL, 578

18.lewy10, Lewy10_PL, 466

19.mp291193, pepcin, 169

20.Warga13, Warga13, 358

21.KrisPora_PL, KrisPora_PL,

22.christophpoland1, christophpoland1, 506

23.arti_jr, arti_jr, 484

24.Marqus_Pirx, Marqus_Pirx, 254

25.jaceksl1, jaceksl1, 585

26.olej_szefu, olej_szefu, 494

27.wegiel, wegiel, 596

28.koosa58362, koosa666, 560

29.nowen, nowen44, 531

30.switonmc, switonmc, 577

31.qbikowski, qbikowski, 450

32.uki1983, uki1983, 614

33.SUMO_PL, Sumo_PL, 506

34.dimercurio, grimow77, 354

35.cola225, cola225, 405

36.zielskoglowy, Zielsko_glowy, 489

37.KJN86, KJN86, 456

38.marol0v, Metrowy, 343

39.xMAFIA_PLxADAM, xMAFIA_PLxADAM, 533

40.xMAFIA_PLxM_POL, xMAFIA_PLxM_POL, 641

41.otacon, otacon3, 440

42.FraguGD, FraguGD, 579

43.made_in_KRAKOW, made_in_KRAKOW, 460

44.carol69, carol69, 298

45.coffee88, coffee88, 309

46.Diff, mrowa607, 337

47.Kasper, Deeny_PL, 366

48.Vessarius, Vessarius, 404

49.WKS_PL, WKS_PL, 535

50.Artikam, artikam, 419

Przypominam też o obowiązkowych HS-ach, jeżeli ktoś ze zgłoszonych nie ma proszę sobie zacząć organizować!

Edytowane przez tank-mania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczasy we Fresztaku pod gołym niebem bez wyżywienia z dojazdem własnym. Nagroda jest Twoja, możesz się pakować. :biggrin:

I lista na front do obserwacji i sprawdzania zgodności danych.

1. tank-mania, tank-mania

2. holis, holek_

3. sev-pl, pawciokratos

4. nfl, kacper6699

5. xMAFIA_PLxTOMASZ, xMAFIA_PLxTOMASZ

6. xMAFIA_PLxDJ, xMAFIA_PLxDJ

7. bobby_bobby, bobby2bobby

8. bzykacz, bzykacz

9. Ronni_92, Ron_PL

10.princ18, biskvp76

11.ID_okonio, okonio

12.michaljm, jawor_pol

13.Bas, iBaso

14.BoryZPL, BoryZPL

15.Lucius_Ver, luke_mik

16.mrowa607, Diff_M4

17.PlayMan, haobao_PL

18.lewy10, Lewy10_PL

19.mp291193, pepcin

20.Warga13, Warga13

21.KrisPora_PL, KrisPora_PL

22.christophpoland1, christophpoland1

23.arti_jr, arti_jr

24.Marqus_Pirx, Marqus_Pirx

25.jaceksl1, jaceksl1

26.olej_szefu, olej_szefu

27.wegiel, wegiel

28.koosa58362, koosa666

29.nowen, nowen44

30.switonmc, switonmc

31.qbikowski, qbikowski

32.uki1983, uki1983

33.SUMO_PL, Sumo_PL

34.dimercurio, grimow77

35.cola225, cola225

36.zielskoglowy, Zielsko_glowy

37.KJN86, KJN86

38.marol0v, Metrowy

39.xMAFIA_PLxADAM, xMAFIA_PLxADAM

40.xMAFIA_PLxM_POL, xMAFIA_PLxM_POL

41.otacon, otacon3

42.FraguGD, FraguGD

43.made_in_KRAKOW, made_in_KRAKOW

Przypominam też o obowiązkowych HS-ach, jeżeli ktoś ze zgłoszonych nie ma proszę sobie zacząć organizować!

cos mi sie wydaje że do 100 dociągniebiggrin.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cos mi sie wydaje że do 100 dociągniebiggrin.gif

Poprawiłem na pierwszej stronie, że 96 to góra. :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tank a jak mój ojciec odpowiedział, że woli bawić się żołnierzykami to dobrze ?  :tongue:

Fajnie było by wiedzieć przed turniejem z kim się zagra co by można było wbić na publika z tą osobą  :thumbsup:

Edytowane przez mrowa607

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie było by wiedzieć przed turniejem z kim się zagra co by można było wbić na publika z tą osobą :thumbsup:

Ofkors, pierwszego maja wieczorem będzie to wiadome żeby sobie do funfli pododawać i się docierać.

tank a jak mój ojciec odpowiedział, że woli bawić się żołnierzykami to dobrze ? :tongue:

Tylko trochę lepiej. Nie ma to jak avatarek w mundurze na ekranie.

ja już się zastanawiam jaką sygnaturke będzie miał tank-mania po mini turniejurofl.gif

Niech się martwią ci co się nie zapiszą. :pardon:

PS zastanawiam się czy nie skrócić zapisów o jeden dzień do 29.04. Mamy dłuuuugi łykend i jakbym w sobotę podał drużyny to ci co siedzą w domach mogliby się zacząć zapoznawać w boju nawzajem od niedzieli.

za/przeciw?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ZA jesli zbierzesz wystarczajacą ilość ludzi ( a zwlłszcza przekonasz tych niezdzecydowanych, starych bywalców), mam nadzieję, że odczaruja do tego czasu psn, bedzie można wczesniej popykać w składzie, a i tak wszyscy już przykucnięci w blokach startowych :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pisze się na to nick :carol69

hs jest :)

oooo jest i następny mój koleś:D !! ręczę za niego!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mnie tez możecie dopisać

tylko kurde nie wiem jak ze sobotą bo wieczorami mnie nie ma ;)

obowiązki niestety

w tygodni w każdy wieczór jestem dostępny...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... tylko kurde nie wiem jak ze sobotą bo wieczorami mnie nie ma ....

Masz podane w 1 poście terminy, jak Ci kolidują z zajęciami domowymi to od razu odpuść bo to tylko wprowadzi niepotrzebne zamieszanie i bałagan ...

oooo jest i następny mój koleś ...

tank-mania chyba ci trzeba będzie też jakąś grę zasponsorować za wkład we wzrost użytkowników na forum, może GT5 prolog :blink: :biggrin: :thumbsup:

... Niech się martwią ci co się nie zapiszą. :pardon: ...

Wielkiś mi uczynił smutek w domu moim, Barbie zwyciężyła nad turniejem Twoim :wacko: :sweat:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

własnie niestety doczytałem...

ale lipa no ale ślub za 2 miechy i wtedy nawet w soboty bede dostępny

pozdr

ps przyjemnego gierczenia......

Masz podane w 1 poście terminy, jak Ci kolidują z zajęciami domowymi to od razu odpuść bo to tylko wprowadzi niepotrzebne zamieszanie i bałagan ...

tank-mania chyba ci trzeba będzie też jakąś grę zasponsorować za wkład we wzrost użytkowników na forum, może GT5 prolog :blink: :biggrin: :thumbsup:

Wielkiś mi uczynił smutek w domu moim, Barbie zwyciężyła nad turniejem Twoim :wacko: :sweat:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma jak tego podzielić, ale zostaw na jesień. Mam nadzieję, że zatrybi i wszyscy będą chcieli jeszcze.

Na razie muszę sobie poradzić z elementem aspołecznym który się zapisywać nie chce...!

W sumie rozumiem, to się nigdy nie nudzi. :teehee:

ale lipa no ale ślub za 2 miechy i wtedy nawet w soboty bede dostępny

Zatem do jesieni mam nadzieję i szczęścia na nowej drodze. Żeby żonka nie gderała jak będziesz pogrywał...

Dobra, które kolegi chcą na płotku zaistnieć bo niedługo zacznę umieszczać!

kolegi.jpg

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PRZECIW - zintegrujemy się podczas turnieju. Nie zaczynajmy zabawy przed czasem, i tak będziemy mieli mnóstwo czasu aby wspólnie pograć. Poza tym jeżeli się wstrzymamy to emocje w dniu otwarcia będą większe.

No i trochę prywaty - do 4 maja nie ma mnie w kraju :whistling:

Ze względu na powyższe proponuję podać squady dopiero w dniu turnieju.

Tank - czy pierwszego dnia będą grali wszyscy czy jest to podzielone tak, że będą różne terminy? Jeżeli różne terminy to wystarczy podać kto kiedy ma być gotowy.

I jeszcze jedno pytanie - czy raz wylosowany squad zostaje do końca czy po wyeliminowaniu pewnej ilości graczy squady są dobierane ponownie? Tak by chyba było korzystniej i sprawiedliwiej.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ze względu na powyższe proponuję podać squady dopiero w dniu turnieju.

Albo dzień po... :tongue:

Na poważnie, 6.05 robimy nieobowiązkową próbę generalną w wylosowanych do turnieju grupach i drużynach, czyli to co ma być 13.05 tylko na próbę. Trzeba oblookać jak wszystko trybi żeby ewentualnie interweniować na szybko. Czyli 1.05 najpóźniej każdy musi poznać swoje miejsce. Trzeba się pododawać do kolesi, dowódca opracować strategię i sprawdzić swoich czy są gotowi. Takie tam, każdy musi mieć czas na ogarnięcie.

Tank - czy pierwszego dnia będą grali wszyscy czy jest to podzielone tak, że będą różne terminy? Jeżeli różne terminy to wystarczy podać kto kiedy ma być gotowy.

I jeszcze jedno pytanie - czy raz wylosowany squad zostaje do końca czy po wyeliminowaniu pewnej ilości graczy squady są dobierane ponownie? Tak by chyba było korzystniej i sprawiedliwiej.

Drużyny są od początku do końca takie same. Wszyscy grają na raz i wszyscy do końca we wszystkich terminach, walcząc nawet o przedostatnie miejsce. Chodzi o to żeby każdy miał full zabawy, a nie odpadnie w pierwszym dniu i do domu. Ma być fun dla wszystkich, nawet tych gorszych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...I jeszcze jedno pytanie - czy raz wylosowany squad zostaje do końca czy po wyeliminowaniu pewnej ilości graczy squady są dobierane ponownie? Tak by chyba było korzystniej i sprawiedliwiej.

To chyba czegoś nie rozumiem!!!

Squad przegrywa=squad odpada...tak to rozumiałem! Co znaczy "wyeliminowanie pewnej ilości graczy"?Jakie ponowne dobieranie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba czegoś nie rozumiem!!!

Squad przegrywa=squad odpada...tak to rozumiałem! Co znaczy "wyeliminowanie pewnej ilości graczy"?Jakie ponowne dobieranie?

Holek miał na myśli nie dobieranie graczy tylko tworzenie nowych równych drużyn z uczestników którzy przeszli dalej. Ale tak jak napisałem, gramy w swoich drużynach od początku do końca. I grają do końca WSZYSCY, nie tylko wygrani.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcialbym zapisac nastepnego uczestnika turnieju xMAFIA_PLxDUDI. Recze za tego gagatka ;)

Edytowane przez xMAFIA_PLxTOMASZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobnie jak Marqus myślałem, że będzie system pucharowy i w ostatnim terminie zmierzą się tylko najlepsze squady. Ale skoro będzie punktowy to nawet lepiej bo walka będzie trwała do samego końca na każdym szczeblu. W związku z tym moje drugie pytanie się zdezaktualizowało.

6 maja powinienem być już dostępny także moi przyszli towarzysze ze squadu (kimkolwiek jesteście) nie musicie się martwić, że tylko my się nie dotrzemy :thumbsup:

A co do ociągających się uczestników to ciągle liczę na zgłoszenia:

- Prymka

- Dave`a

- Pawcia

- Seryjnego

i naszej dzielnej Towarzyszki - Kawy.

Chcialbym zapisac nastepnego uczestnika turnieju xMAFIA_PLxDUDI. Recze za tego gagatka ;)

Tomaszku, już kilkukrotnie było mówione, że delikwent musi zapisać się sam. Niech zakłada konto na forum i wtedy możesz za niego ręczyć :biggrin:

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcialbym zapisac nastepnego uczestnika turnieju xMAFIA_PLxDUDI. Recze za tego gagatka ;)

rozmawiałem z xMAFIA_PLDUDIx powiedział że nie da rady bo po jednym terminie ma na rano do pracy więc dudi odpada

tank-mania ja jestem za tym aby poznac swój skład przed rozgrywka bo wkońcu muszę ich dodac do listy znajomych na ps3 a mam już full będę musiał segregacje zrobic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tank-mania ja jestem za tym aby poznac swój skład przed rozgrywka bo wkońcu muszę ich dodac do listy znajomych na ps3 a mam już full będę musiał segregacje zrobic

Ja również mam pełną listę , ale myślę że wystarczy dodać tak by każdy miał jednego ze squadu i sobie powysyłamy inv do squadów bo dodać prawie 50 osób to by trzeba nowe konto założyć :D A i by się przydało zagrać / pogadać by się poznać przed rozgrywka bo takto w trakcie będzie :

- Ty idź tam

- A kto to ty ?

- No ty bo nie wiem jak się nazywasz

itp

Choć z niektórymi osobami już grałem nawet miałem w znajomych ale jakoś znikły :pardon: :whistling: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rozmawiałem z xMAFIA_PLDUDIx powiedział że nie da rady bo po jednym terminie ma na rano do pracy więc dudi odpada

Zapisy są do 30.04. Nie przesadzaj z tym, że nie znajdzie 5 min aby się zapisac na forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapisy są do 30.04. Nie przesadzaj z tym, że nie znajdzie 5 min aby się zapisac na forum.

(...)nie da rady bo po jednym terminie ma na rano do pracy więc dudi odpada (...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.