NPK_PACMAN 9 Napisano 7 Styczeń 2013 (edytowane) nie chce nie potrzebnie maglowac tematu, ale rozumiem że jak chce sobie 'normalnie pograć' czyt. sciągnąć patcha 1.02 to w grę wchodzi wyłącznie wersja angielska - bo polska (płytowa) i ta z rodzimego sklepu PSN (równiez polska) jest spaprana i na dostepczość patcha się nie zanosi . Czy coś się zmieniło w tej sprawie ? @dwaduzepe - dzięki. Edytowane 7 Styczeń 2013 przez NPK_PACMAN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwaduzepe 124 Napisano 7 Styczeń 2013 Nic się nie zmieniło, polska wersja gry nie dostanie żadnego patcha. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jets 17 Napisano 7 Styczeń 2013 Przegrałem ponad 20h w Rozgrzeszenie i nie bardzo wiem co ten patch miałby naprawiać. Już dawno nie grałem w tak dopracowany i nie zabugowany tytuł na premierze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 7 Styczeń 2013 Dla mnie chociażby naprawienie zabugowanych wyzwań... Przechodzę dopiero szóstą misję a już znalazłem trzy (!) takie zepsute wyzwania :( chyba, że można to naprawić jakoś inaczej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nemesis0_PL! 6 Napisano 8 Styczeń 2013 (edytowane) Witam ,miał ktoś jakieś zbugowane trofea ,bo mi przytrafiły sie 2 ,pierwsze to zabicie ze snajperki w głowe 47 razy ,miałem ponad 100 i nic a drugie to techiki zabujcy mam wszystkie 20 i trofeum nie ma ,jak ktos moze pomóc to bede wdzięczny a zapomiał bym jeszcze niemam jednego ukrytego a więc ze snajperki napewno wpadł coś w okolicach setnego zgonu - a widmo dzieki Tobie (bo do pozostałych dwóch sam doszedłem)wpadło i odazu trofik też wpadł- został jeszcze tylko jeden z przejsciem na profesjonalu-ale to nie bedzie takie trudne i platynka wpadnie a co do innych trofeów to na pewno wiele zadań jest zbugowanych-na pewno te co sa rozłożone na 3 części( jak zabijesz jedną osobe w odpowiedni sposów. odbokowuje się 5,potem 7 np)to często poprostu się zacieło i nie naliczało zgonów- reszta trofików wpadłą normalnie ze snajperką spróbuj jeszcze raz użyć ja na każdym etapie gdzie jest dostępna...ja chyba tak robiłem żeby wpadła, a co do tytułów to zadzwoń/napisz maila do sony o tym błędzie....ja ostatnio tak miałem w nowym moh -napisałem maila i trofik wpadł po 3 tygodniach tak poprostu:) ps. rabuś też wpadł grubo po 50 tarczy u mnie ...więc trzeba być troche cierpliwym Edytowane 8 Styczeń 2013 przez nemesis0_PL! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 8 Styczeń 2013 Postanowiłem skasować seva i zacząć od nowa robić te techniki ,z tego co pamiętam to na początku grałem na normalu a pózniej na hardzie wiec to może byc przyczyną buga ,teraz gram na hardzie i wczoraj po 5 misjach miałem 11 techik już odblokowanych ,ze snajperką spróbuje do bólu może wpadnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Irass 1 Napisano 8 Styczeń 2013 Czy polska wersja pudełkowa posiada opcję 3D? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TW_DoomMachine_ 63 Napisano 8 Styczeń 2013 a jakaś w ogóle posiada, czy strzelasz? ja mam z uk i nie widzę na opakowaniu o tym informacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nemesis0_PL! 6 Napisano 8 Styczeń 2013 (edytowane) Nie ma wizualizacji 3d w hitmanie Edytowane 8 Styczeń 2013 przez nemesis0_PL! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Irass 1 Napisano 8 Styczeń 2013 Bo widziałem na ps store dwie wersje i w jedna wersja ma 16,3gb i w opisie nie pisze ze jest też 3d i jest druga wersja Digital ma 17,2gb i w opisie pisze ze obsługuje 3d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwaduzepe 124 Napisano 11 Styczeń 2013 Wczoraj pograłem 3 godziny i jestem zadowolony. Gra jest niezła, a muzyka po prostu miazga. Cieszę się, że wziąłem wersję angielską, bo jest świetna - Hitman ma ciekawe, specyficzne brzmienie głosu. Co mnie zaskoczyło to poziom trudności - żeby naprawdę po cichu przechodzić misje to trzeba się ostro nagimnastykować. Nie grałem w grę bez patcha, ale po patchu nie ma żadnych problemów z tym co ludzie pisali - że w przebraniu nas rozpoznają z drugiego końca mapy. Jest to do tego stopnia dopracowane, że nawet gra wyłapuje kiedy idziemy twarzą, a kiedy tyłem czy bokiem do osoby, która może nas rozpoznać. Jestem bardzo zadowolony po tych 3 godzinach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lemieuxleeds 29 Napisano 11 Styczeń 2013 http://www.youtube.com/watch?v=t-KkKSaKupQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
isabellspi 8 Napisano 12 Styczeń 2013 Witam mam pytanie jestem na ukończeniu gry na normal i jak teraz rozpocznę nową gre na hard ta się będą liczyć wszystkie wyzwanie statystyki itd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 12 Styczeń 2013 Nie ,Nowa gra nowe wyzwania nowe staty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
isabellspi 8 Napisano 12 Styczeń 2013 Właśnie zacząłem grac na hard i statystyki się liczą Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TW_DoomMachine_ 63 Napisano 12 Styczeń 2013 ja mam podobne pytanie : czy ktoś może potwierdzić, że jak skończyłem grę na normal i zacznę na hard , czy wpadnie pucharek za przejście gry na hard? Pytam , bo to różnie bywa. Było, nie było gramy wtedy z tymi upgrejdami , co dostaliśmy za pierwszm przejściem . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 12 Styczeń 2013 ja mam podobne pytanie : czy ktoś może potwierdzić, że jak skończyłem grę na normal i zacznę na hard , czy wpadnie pucharek za przejście gry na hard? Pytam , bo to różnie bywa. Było, nie było gramy wtedy z tymi upgrejdami , co dostaliśmy za pierwszm przejściem . Nie rozumiem... Skoro zaczniesz nową grę, to dlaczego ma nie zaliczyć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TW_DoomMachine_ 63 Napisano 12 Styczeń 2013 bo mam bonusy z pierwszego przejścia , więc może liczyć jako ng plus o czasem nie wpada wtedy (np bioshock) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 12 Styczeń 2013 bo mam bonusy z pierwszego przejścia , więc może liczyć jako ng plus o czasem nie wpada wtedy (np bioshock) Nic Ci nie zaliczy, bo w tej grze nie ma czegoś takiego... Graj spokojnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jets 17 Napisano 12 Styczeń 2013 Właśnie skończyłem. 28h i 55min. na normalu. Grałem czysto i starałem się nikogo nie zabijać. Dla mnie gra roku nr 2 zaraz po XCom także polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 12 Styczeń 2013 Jets - zagraj na wyższym poziomie trudności :P To dopiero będziesz zaskoczony jak trudna bywa ta gra ;) Na normalu to bułeczka z masłem... Ja w sumie też nie mam się czym chwalić gram na Trudnym, raz na Ekspercie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 12 Styczeń 2013 Prawda, z ograniczonym Instynktem albo jego brakiem już tak kolorowo nie jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Tommy13_ 67 Napisano 12 Styczeń 2013 (edytowane) Ja rozpocząłem przygody z Agentem 47 od razu na Puryście i mam mega satysfakcje, że udało mi się przejść tą grę nie robiąc większych rozpierduch, starałem się eliminować tylko cele główne. Takie większe zamieszania robiłem może w 4 misjach, bo już nie wyrabiałem nerwowo. Na liczniku mam 48h, co się wiąże z tym, że nieraz 1 misje powtarzałem po 10 razy by zrobić to tak jak trzeba, czyli po cichu :P teraz zacieram rączki na Hitmana Trylogię HD :D Edytowane 12 Styczeń 2013 przez _Tommy13_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 12 Styczeń 2013 Purysta?? Szacun... Ja ograłem WSZYSTKIE części Hitmana, nie pamiętam już czy w 1 był tytuł silent assassin, ale do 3 włącznie wszystkie misje z najwyższą oceną skończyłem. Katowałem je po dziesiąt razy dla idealnego wyniku :) W czwartą już tak się nie zagrywałem :P (mało czasu,czas studiów itp.). A teraz powiem tak pomimo mojego zażenowania czymś takim jak Instynkt przed premierą gry, teraz stwierdzam że to ciekawa opcja tym bardziej że na WYŻSZYCH poziomach zostawia się go "na czarną" godzinę aby gdzieś się prześlizgnąć niezauważonym a nie po to aby podglądać non stop wrogów przez ściany :P Ja na pewno powrócę do PURYSTY po przejściu gry... Idzie wolno bo grywam po pracy, gdy żonka śpi :P Ale powolutku do przodu :) Teraz misja: Fabryka Śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 13 Styczeń 2013 Ja też na Puryście grałem na samym początku. Kto wprawiony w bój, to powienien na purystę, od razu inaczej się gra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach