Bartek_Red 667 Napisano 8 Lipiec 2013 Tak, wyzwania i tytuły można robić spokojnie na normalu podczas kolejnych przejść/wybieraniu poszczególnych misji. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 8 Lipiec 2013 A dowody muszę na hardzie tak Ja zacząłem grę? :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 8 Lipiec 2013 nie, możesz później je zebrać na normalu 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 611 Napisano 8 Lipiec 2013 też celuje w platynę i naprawdę boję sie że mi też sie zbuguje ten trofik za tytuły,a nie chce mi sie grac w gre 2 razy :/ ostatnio mi sie Darksierds 2 zbugowal,i w AC3 platyny nie moge zrobic :/ Polecam zrobić kilka kopii save'ów. Mi to uratowało tyłek przed powtarzaniem całości, wystarczyło mi wczytanie sejwa, w którym miałem zrobione bodaj 12 tytułów - wystarczyło zrobić te brakujące jeszcze raz i wpadło. Generalnie polecam robić kopie sejwów na pendrive'a bo kilku osobom zawieszka gry sejwy uszkodziła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 8 Lipiec 2013 (edytowane) O to super :) Dzięki. Wracam do Sierocińca. Jak się wkurze to zrobię tam masakre :D Edytowane 8 Lipiec 2013 przez LionelPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 8 Lipiec 2013 dobra rada, bądź cierpliwy, nie napalaj się tylko wyczekuj moment :") Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TW_DoomMachine_ 63 Napisano 8 Lipiec 2013 (edytowane) To właśnie największa wada gry, bo przy rzadkich checkpointach jak masz etapy gdzie trzeba 3 cele sprzątnąć, z czego najbardziej zapamiętałem pierwszy etap w hope, i chcesz wszystko ładnie upozorować na wypadek , to cykl zachowań jest tak zrobiony , że po na każdego z celów musisz czekać po 3-4 minuty i wtedy nawet nie grasz , czy tam skillisz , tylko czekasz w tej szafie, więc w takich momentach to trochę wieje nudą , a nie daj Boże nie wyjdzie ci ten perfect run i od nowa. Edytowane 8 Lipiec 2013 przez TW_DoomMachine_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 8 Lipiec 2013 (edytowane) Polecam zrobić kilka kopii save'ów. Mi to uratowało tyłek przed powtarzaniem całości, wystarczyło mi wczytanie sejwa, w którym miałem zrobione bodaj 12 tytułów - wystarczyło zrobić te brakujące jeszcze raz i wpadło. Generalnie polecam robić kopie sejwów na pendrive'a bo kilku osobom zawieszka gry sejwy uszkodziła. Akuarat Ja zgrywam sobie save na chmurę dzięki PS Plusowi :D Raczej sam się zgrywa co nocTeraz sprawdzilem i mam chyba 4 tytuły ukończone. Mam nadzieję że nie zostały one zrobione na tym tutorialu bo jak tak to lipa pewnie :/ @pakasiedlce O ilu wykradniecie tego pierwszego bezpiecznika jest banałem to dalej juz sa schody i trzeba kombinować. Ciekawe czy dalsze etapy w tym rozdziale sa trudniejsze Edytowane 8 Lipiec 2013 przez LionelPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 611 Napisano 8 Lipiec 2013 Akuarat Ja zgrywam sobie save na chmurę dzięki PS Plusowi Teraz sprawdzilem i mam chyba 4 tytuły ukończone. Mam nadzieję że nie zostały one zrobione na tym tutorialu bo jak tak to lipa pewnie :/ @pakasiedlce O ilu wykradniecie tego pierwszego bezpiecznika jest banałem to dalej juz sa schody i trzeba kombinować. Ciekawe czy dalsze etapy w tym rozdziale sa trudniejsze Doczytaj na forum/google, ale coś mi świta, że w Hitmanie na chmurę nie kopiują się save'y ze stanem gry, tylko coś innego. Sierociniec jest chyba najcięższy, potem będzie z górki. Ja nie wytrzymałem i poszedłem na rambo - jedyny sensowny sposób ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 8 Lipiec 2013 Zgrywa na chmurę ;) Save sa w zapisane w folderze "zapisane stany z gier? Jeśli tak to na pewno zgrywa po porównywalem ten plik z hitmana w tym folderze jak i w dysku internetowym. Kurde troche sie wkurze jak mi się zbuguje :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 8 Lipiec 2013 Sierociniec da radę zrobić na hard, grając stealth. Nie jest to łatwe, ale wykonalne. Satysfakcja gwarantowana ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 9 Lipiec 2013 Sierociniec da radę zrobić na hard, grając stealth. Nie jest to łatwe, ale wykonalne. Satysfakcja gwarantowana ;) Pewnie że się da, trochę myślenia i cierpliwości potrzeba ale jest to wykonalne :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alpaczino 106 Napisano 9 Lipiec 2013 Proszę państwa, ja szedłem gierę na maksymalnym puryście (nie uznaję w skradankach radarów, podświetleń przeciwników, strzałek pokazujących gdzie iść itd.) i totalnie utknąłem na misji, w której zakonnice wysadzają w powietrze pokój hotelowy łysego. Podchodziłem kilkadziesiąt razy i dałem sobie spokój. Szkoda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meroh 2 Napisano 9 Lipiec 2013 Jedna z najprostszych finałowych misji jak dla mnie. Nawet zdobycie rangi SA na niej nie jest trudne. Na którym etapie się zatrzymałeś? Bo jedynie do tego pola mogą być trudności. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 9 Lipiec 2013 Pewnie że się da, trochę myślenia i cierpliwości potrzeba ale jest to wykonalne :P Po 3 godzinach meczarni prawie udało mi się ukończyc sierociniec na full stealu ale pod koniec dojścia do bezpiecznika zobaczył mnie typek i 1.500poszlo sie kochać. Ważne że w końcu ukończyłem ten rodzial :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 9 Lipiec 2013 Ja na puryście nie grałem, aczkolwiek chyba się skuszę jako weteran serii (ograne wszystkie części), jakoś za 1 podejściem "przeraziło mnie" to... Ale jak już się z grą zaznajomiłem, przeszedłem i dobrze poznałem poziomy to myślę, że w końcu PURYSTA będzie mój... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwarfpm 11 Napisano 10 Lipiec 2013 (edytowane) Proszę państwa, ja szedłem gierę na maksymalnym puryście (nie uznaję w skradankach radarów, podświetleń przeciwników, strzałek pokazujących gdzie iść itd.) i totalnie utknąłem na misji, w której zakonnice wysadzają w powietrze pokój hotelowy łysego. Podchodziłem kilkadziesiąt razy i dałem sobie spokój. Szkoda. Ja nie grałem na Puryscie. Czy na pierwszej prostej na balkonie odrazu jest jakiś strażnik? Edytowane 10 Lipiec 2013 przez dwarfpm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alpaczino 106 Napisano 10 Lipiec 2013 Pierwszych dwóch strażników i zakonnicę ściągam bez problemu cichaczem (o strzelaninie nie ma mowy, bo ginie się w sekundę za jakąkolwiek zasłoną). To na "dziedzińcu" są problemy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meroh 2 Napisano 10 Lipiec 2013 Strażników nie ma sensu ruszać. Chowamy się w koszu czy co tam jest, czekamy aż zakonnica nas minie i cichaczem zdejmujemy ją z garoty, jej goryle nawet tego nie zauwazą. Na dziedzińcu chowamy się między samochodami, używamy dziru w ścianie, żeby przejść na "drugą część" dziedzińca, gdzie jest cel. Nie radzę próbować zabójstwa z garoty bo to się mija z celem - trzeba ją otruć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alpaczino 106 Napisano 10 Lipiec 2013 Strażników nie ma sensu ruszać. Chowamy się w koszu czy co tam jest, czekamy aż zakonnica nas minie i cichaczem zdejmujemy ją z garoty, jej goryle nawet tego nie zauwazą. Na dziedzińcu chowamy się między samochodami, używamy dziru w ścianie, żeby przejść na "drugą część" dziedzińca, gdzie jest cel. Nie radzę próbować zabójstwa z garoty bo to się mija z celem - trzeba ją otruć. Ha! Myślisz, że nie próbowałem? Jak nie skasujęktóregoś z kolesi i się nie przebiorę, to w garniaku 47 mnie na węch biorą niemalże. Za dziurą w ścianie koleś przygotowuje egzekucje i patrzy się centralnie w moim kierunku. Nie ma szans się wśliznąć. Próbowałem odwracać uwagę wysadzając autobus ale na daremno. Nie wiem o jakim poziomie trudności gry się wypowiadasz ale na puryście, na ułamek sekundy się wychylisz i już dramatyczna muza wchodzi, że wykrywają cię. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwarfpm 11 Napisano 11 Lipiec 2013 Na puryscie grałem tylko kilka misji, więc wiem, że jest ciężko. Tę akurat przechodziłem na normal i też meczylem się kilkanaście razy zanim ubiłem po cichu tę druga zakonnice. Może spróbuj zmniejszyć poziom na tę misje, żeby ruszyć fabułę do przodu? Kolejna misja jest już łatwiejsza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 11 Lipiec 2013 za to uwielbiam Hitmana, poziom trudności 100 % :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przem0 6 Napisano 11 Lipiec 2013 ja przechodziłem na hard, w niektórych momentach zabijałem na pałę cel wykrywali mnie i lecialem do szafy przeczekać. jak noob, ale zaliczyłem. z tą drugą zakonnicą nie wiem jak sobie poradziłem (chyba na początku misji z balkonu ją zdjąłem) a sierociniec na hard był bardzo prosty, serio. ten jeden bezpiecznik w laboratorium łątwy wystarczy wyczuć dobry moment. skoczyć przebiec i tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HuNtEr 101 Napisano 11 Lipiec 2013 Bezsprzecznie najgorszy ze wszystkich Hitmanów... Jak to jest możliwe, że na przykład jest kilkudziesięciu strażników, załatwiasz jednego, przebierasz się i od razu wszyscy potrafią Cię rozpoznać. W sekundę, bez przyjrzenia się. Gra fajna, ale to nie jest Hitman. Bardzo brakuje możliwości przygotowania się do misji, wybrania broni itp. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 11 Lipiec 2013 Ile w tym hitku jest misji? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach