kaczorek007 3 Napisano 3 Listopad 2008 Ok ja tez postaram sie byc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mastefix 2 Napisano 3 Listopad 2008 będę i ja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
3vilguy 0 Napisano 3 Listopad 2008 No to siup? :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hettar 0 Napisano 4 Listopad 2008 No i nie udało się (przynajmniej mnie) może dzisiaj powtórzymy o ile będzie więcej chętnych? Co Wy na to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kotwic 0 Napisano 4 Listopad 2008 Ok ja jestem nadal zainteresowany, ale w jednym momencie prawie się udało (7 osób na stadionie ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hettar 0 Napisano 4 Listopad 2008 Ok ja jestem nadal zainteresowany, ale w jednym momencie prawie się udało (7 osób na stadionie ) Tak można powiedzieć "już był w ogródku juz witał się z gąską" . gdyby wtedy ten typ w czerwonym kolorze zdołał do nas dojechać było by po sprawie. A tak pozostaje czekać na następna okazję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaczorek007 3 Napisano 4 Listopad 2008 Hmmm czyli probujemy dzis? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukelis 0 Napisano 4 Listopad 2008 Ja będę zaraz po LM tj koło 23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kotwic 0 Napisano 4 Listopad 2008 Ja będę koło 22.30 więc możemy próbować . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wosiu 0 Napisano 5 Listopad 2008 Ja moge pograc z wami w cokolwiek id: Wosiu84 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaczorek007 3 Napisano 8 Listopad 2008 Ktos z Was chetny na spotkanie na stadionie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawelos21 14 Napisano 17 Listopad 2008 Pytanie ??? Czemu ja sie ciagle cofam w rankingu ??? Jak zdobyc punkty zeby sie nie cofac ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wader-niwka 0 Napisano 17 Listopad 2008 Czemu ja sie ciagle cofam w rankingu ??? Wydaję mi się, że po prostu inne osoby zdobywają w danym czasie więcej punktów niż Ty. Dopiero jak zagrasz jakiś kolejny ranked event, to Twoja pozycja się uaktualnia. Niezależnie od tego czy jakieś tam punkty zdobywasz, to przeważnie po pierwszym evencie i tak w rankingu się spada. Dopiero jak zagrasz kilka pod rząd to wtedy awansujesz. Jak zdobyc punkty zeby sie nie cofac ??? Albo grać 24h na dobę, albo zdobyć naprawdę wysoką pozycje . Wtedy albo nie będziesz spadał, albo nie aż z tak dużą częstotliwością... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reno725 0 Napisano 17 Listopad 2008 Ktos z Was chetny na spotkanie na stadionie? Ja już mam to trophy tak dołączyłem do serva i tak jakoś się zjechalismy ale mogłbym pomóc i najlpeiej to 15-17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reno725 0 Napisano 17 Listopad 2008 Ktos z Was chetny na spotkanie na stadionie? Ja już mam to trophy tak dołączyłem do serva i tak jakoś się zjechalismy ale mogłbym pomóc i najlpeiej to 15-17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borsook 0 Napisano 18 Listopad 2008 Jakby kogos interesowalo to mozna zrobienie zdjecia zlecic kumplowi z kamera udostepniajac konto, potwierdzone empirycznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 18 Listopad 2008 Jakby co to mi rzućcie invite. Po 22 będę. Time challenge z bike i samochodów plus road rage i stunt online. Sorry koledzy nie wiem co jest grane. Pierwsze 40 minut wszystko ok a później co minutę od podłączenia traciłem całkowicie połączenie na modemie i ruterze... Nie wiem czemu. Zobaczę jutro co jest. Teraz na samym kompie wszystko idzie bez problemów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reno725 0 Napisano 20 Listopad 2008 Dajcie do friendów reno725 to sie umuwimy. Sory za spam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 23 Listopad 2008 themichal <- bardzo chętnie pościga się w sieci, chętnie pomoże w zdobywaniu trofeów, jak i sam taką pomoc przyjmie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hivo 0 Napisano 25 Listopad 2008 Witam, mam pytanko. Jak gra się sprawuje w necie ? Są lagi ? I jak będzie chodzić na 512kbps ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reno725 0 Napisano 25 Listopad 2008 Ja nie mam najlepszego neta a mi dziala bez problemu zero lagów. POLECAM! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawelos21 14 Napisano 25 Listopad 2008 Net dziala super i obojetnie czy ktos ma 1 czy 3 mb... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomisior 110 Napisano 26 Listopad 2008 Zrobilibysmy dzisiaj 10 timed challenges, te druzyny niebieska i czerwona, i 8 players lobby na motorkach? dajcie znac ja moge zalatwic 1 moze 2 osoby do pomocy ale nei wiem jak stoja dzisiaj z czasem.pozdro kto chetny to dac znac powysylam invity albo slijcie mi, yo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 26 Listopad 2008 Zrobilibysmy dzisiaj 10 timed challenges, te druzyny niebieska i czerwona, i 8 players lobby na motorkach? dajcie znac ja moge zalatwic 1 moze 2 osoby do pomocy ale nei wiem jak stoja dzisiaj z czasem.pozdrokto chetny to dac znac powysylam invity albo slijcie mi, yo hmm...dzisiaj za długo nie będę mógł siedzieć wieczorem. Ale nie lepiej w piątek, jak się wstępnie gdzieś umawialiśmy ? O 20 albo 21... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomisior 110 Napisano 26 Listopad 2008 W piatki spedzam raczej czas na przyjmnosciach nie zwiazanych z grami:/ a w sobote imprezy andrzejkowe, wiec nie obiecuje. No ale zobaczymy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach