EvilDantePL 0 Napisano 28 Grudzień 2008 to widze ladna grupa sie zbiera :)) jeszcze kilka osob i jazda ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nestorrr05_PL 0 Napisano 29 Grudzień 2008 ja tez chętnie pogram moj id Nestorrr05_PL wysylajcie zaproszenia napewno sie ugadamy na gre ;)) pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reven 3 Napisano 29 Grudzień 2008 ReVeN_PL :D Fizyka w tej grzej jest wyrąbana w kosmos :P Aż chce się patrzeć na te zderzenia :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EvilDantePL 0 Napisano 30 Grudzień 2008 To kiedy gramy?? ja zawsze gotowy jak online Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szpalsen 0 Napisano 30 Grudzień 2008 dajecie cynka i gramy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EvilDantePL 0 Napisano 30 Grudzień 2008 moze podamy konkretna date i godzine :)) proponuje niedzielni wieczor to jest 4.stycznia 2009roku o godzinie 20 :) osoby wpisujace sie na to pisac ze beirzecie udzial :) pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szpalsen 0 Napisano 2 Styczeń 2009 bardziej pasowała by mi sobota a wam ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beka2 0 Napisano 2 Styczeń 2009 (edytowane) Mogę też się dołączyć ?? Mój PSN ID: Dorian0695 jakby co to pisać że Burnout Paradise ps3site PS. Chciałbym zdobyć te wszystkie trofea online xD Edytowane 2 Styczeń 2009 przez beka2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EvilDantePL 0 Napisano 2 Styczeń 2009 (edytowane) qrde.. kokretna date podac i godzine i wszyscy p[owiedziec czy bedziecie ;/ \] jak chce ktos grac teraz to gg 6304162 Edytowane 2 Styczeń 2009 przez EvilDantePL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawelos21 14 Napisano 5 Styczeń 2009 A ja mam tak, zdobylem platyne ale mi nie zaliczylo tego trofea: complete 10 timed challenge ale zrobilem 10. Wiecie jak to zaliczyc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reven 3 Napisano 5 Styczeń 2009 A ja mam tak, zdobylem platyne ale mi nie zaliczylo tego trofea: complete 10 timed challenge ale zrobilem 10. Wiecie jak to zaliczyc? Nie ten dział. Napisz w "pomoc" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EvilDantePL 0 Napisano 5 Styczeń 2009 moze jednak pomoc xD ... moze trzeba 10 na raz ;p albo nie wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 5 Styczeń 2009 moze jednak pomoc xD ... moze trzeba 10 na raz ;p albo nie wiem na pewno nie 10 z rzędu. Spróbuj przejść jeszcze jeden, może zaskoczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon 2 Napisano 5 Styczeń 2009 Tu się zbiera jakaś ekipa na Wildcats stadium ?? bo mój kumpel też chce to zrobić ^^ PSNID:Mazi16 zaproście go bo on trochę nie ogarnięty jest ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roodie 1 Napisano 5 Styczeń 2009 A ja mam tak, zdobylem platyne ale mi nie zaliczylo tego trofea: complete 10 timed challenge ale zrobilem 10. Wiecie jak to zaliczyc? to jest bug. zgraj sejwa z gry na pendrive, skasuj sejwa z konsoli. odpal grę od nowa, nastawiając się tylko na to trofeum i od nowa próbuj. szczególnie trasy wschodnie i północne, które mają po 3-10 sekund. później wgraj starego sejwa z pendrive. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EvilDantePL 0 Napisano 5 Styczeń 2009 A mi juz kilka trofeow uszlo ;p np za licenjce D nie dostalem ;p albo za bilrobty xD a dodam ze mam juz ost. licencje i rozwalone 100 bilrodow xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawelos21 14 Napisano 6 Styczeń 2009 No moge sprobowac i tego i tego, dzieki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roodie 1 Napisano 6 Styczeń 2009 A mi juz kilka trofeow uszlo ;p np za licenjce D nie dostalem ;p albo za bilrobty xD a dodam ze mam juz ost. licencje i rozwalone 100 bilrodow xD No właśnie widziałem, że masz bardzo dziwnie te trofea porobione. Pecha masz z nimi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EvilDantePL 0 Napisano 7 Styczeń 2009 hehen no widzisz xD ... moze ktos ma pomysl jak zdobyc te trofea?? xD tylko nie mowic ze grac od nowa ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szpalsen 0 Napisano 7 Styczeń 2009 to jak w sobote gramy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EvilDantePL 0 Napisano 7 Styczeń 2009 Teraz to ja sie z kumplem wymienilem na jakis czas za gta4 xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roodie 1 Napisano 7 Styczeń 2009 hehen no widzisz xD ... moze ktos ma pomysl jak zdobyc te trofea?? xD tylko nie mowic ze grac od nowa ;p Nie podsyłałeś nikomu swojego konta albo coś podobnego? Bo to bardzo dziwne. Choć niby były problemy chyba z synchronizacją trofeów przy fw2.53, coś takiego czytałem. Ale czy to prawda i czy ciebie to dotknęło, tego nie wiem. Chyba nie masz innego wyjścia, kiepsko to wygląda:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reven 3 Napisano 7 Styczeń 2009 Nie podsyłałeś nikomu swojego konta albo coś podobnego? Bo to bardzo dziwne. Choć niby były problemy chyba z synchronizacją trofeów przy fw2.53, coś takiego czytałem. Ale czy to prawda i czy ciebie to dotknęło, tego nie wiem.Chyba nie masz innego wyjścia, kiepsko to wygląda:( Nawet gdyby nie zsynchronizowały by mu się wtdy trofea, teraz by mu się na liczyły. Ja tak miałem w resistance 2 i musiałem przechodzić 2 raz. Jest to albo błąd gry albo FW. Przykro mi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EvilDantePL 0 Napisano 8 Styczeń 2009 heh ;p szczerze wisi mi to ;p gram nie dla trofeow tylko 4FUN ;] ;] a co do konta nikomu nie podsylalem ;p nie jestem glupi ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zold 0 Napisano 9 Styczeń 2009 Chętnie zagram w Burnouta on-line dla odmiany z kimś rozumiejącym polski język.Mój PSN ID - Zoldator. Szukam też pomocy z "wildatsowskim" trofeum, jednym z ostatnich jakie mi zostały. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach