bomberpoland 0 Napisano 8 Luty 2009 o 20 to ja bede grał w guitar hero :P myslalem ze jakos teraz zagramy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EvilDantePL 0 Napisano 8 Luty 2009 ok wysylaj :)) bomber ... w GH pograsz pozniej xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikro 1 Napisano 8 Luty 2009 Psn id: majkrou Nie wiem czy dzisiaj będę ale dodajcie mnie i jak co to na przyszłość można robić jakieś challenge online ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
N-K-elo 0 Napisano 8 Luty 2009 mi też wysylajta, spróbuję być o 20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ps3_player 1 Napisano 8 Luty 2009 (edytowane) Brakuje 2 osób chętni pisać zostało wam ok. 2 godziny A i gdzie jest lotnisko w burnoucie bo mi te trophy brakuje Edytowane 8 Luty 2009 przez Ps3_player Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzidzior 0 Napisano 8 Luty 2009 No to ja tez moge sie dołączyć postaram sie być o 20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ps3_player 1 Napisano 8 Luty 2009 Ok zaproszenia porossyłane Pamiętajcie o 20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EvilDantePL 0 Napisano 8 Luty 2009 (edytowane) bede o 20 . gora 20:30 czekajcie na mnie prosze jak cos ;p postaram sie byc o 20 :) jednak o 20 bede Edytowane 8 Luty 2009 przez EvilDantePL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reven 3 Napisano 8 Luty 2009 (edytowane) Ja się wliczam w te osoby ?? :) Down: To mistrz :D Edytowane 8 Luty 2009 przez Reven Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EvilDantePL 0 Napisano 8 Luty 2009 wychodzi na to ze tak :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EvilDantePL 0 Napisano 8 Luty 2009 panowie pisac tu czy o 20 bedziecie ja tak :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reven 3 Napisano 8 Luty 2009 (edytowane) panowie pisac tu czy o 20 bedziecie ja tak :)) Ja też Spis PSNid: EvilDantePL Mario_Ozzy nekrokatolik majkrou Frosty-PL bomberpoland kamilb1993 Dzidzior kuchar95 ReVeN_PL Animek Wojtekg Edytowane 8 Luty 2009 przez Reven Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EvilDantePL 0 Napisano 8 Luty 2009 (edytowane) lol 10 osob aby chyba max 8 xD i co teraz? PSNid: EvilDantePL ReVeN_PL narazie 2 pewno osoby :) Edytowane 8 Luty 2009 przez EvilDantePL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reven 3 Napisano 8 Luty 2009 (edytowane) lol 10 osob aby chyba max 8 xD i co teraz?PSNid: EvilDantePL ReVeN_PL narazie 2 pewno osoby :) Jedna wejdzie, zdobywa trophy, wychodzi, wchodzi następna:) Tylko niech nie wychodzą wszyscy, tylko ejdna osoba. Wtedy nie będzie problemu i nie zajmie to wcale tak dużo, jak to sprawnie ogarniemy. 5 min i po sprawie. PS. Juz jest 12 osób Pewne: PSNid: EvilDantePL ReVeN_PL Animek tomcio944 Edytowane 8 Luty 2009 przez Reven Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomcio944 0 Napisano 8 Luty 2009 ja moge byc na 100% PSNid:tomcio944 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EvilDantePL 0 Napisano 8 Luty 2009 Ktos chetny zeby potem chalenge porobic jakies? ;p ja zostaje ;p ale kto zaklada :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ps3_player 1 Napisano 8 Luty 2009 (edytowane) Ok to wyślijcie do mnie zaproszenie jak chcecie być w tej ekipie o 20 ;p A btw. jak włączyć showtime event? Edytowane 8 Luty 2009 przez Ps3_player Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EvilDantePL 0 Napisano 8 Luty 2009 ja rowno o 20 sie lacze :) wyslij mi zaproszenie :) bo ja wiesz.. mam albo neta w pc albo ps ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ps3_player 1 Napisano 8 Luty 2009 ja dokładnie tak samo a tobie zaproszenie już wysłałem a i kto chętny na robienie timed czelendżów potem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomcio944 0 Napisano 8 Luty 2009 Ps3_player juz ci wyslalem na psn zaproszenie do znajomych showtime event by mi sie przydal :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EvilDantePL 0 Napisano 8 Luty 2009 ok dzieki :)) za 20min wylacz\am pc i ps3 w ruch ^^ robimy potem jakies eventy? ^^ rozumiem ze zakladasz? ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ps3_player 1 Napisano 8 Luty 2009 A jak włączyć offline showtime event bo nie mam tego trophy i nie mam pojęcia wiem tylko że trzeba pojechać na skrzyrzowanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomcio944 0 Napisano 8 Luty 2009 ja tak samo niewiem :) jak wlaczyc showtime Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EvilDantePL 0 Napisano 8 Luty 2009 (edytowane) tu wam pomoge.. jak jedziecie to przytrzymajcie R1 i L1 rownoczesnie i tyle ^^ obojetnie gdzie :)) Edytowane 8 Luty 2009 przez EvilDantePL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomcio944 0 Napisano 8 Luty 2009 a we tej grze sa do wyboru inne jezyki bo mam ustawiony hiszpanski chyba i nic nie rozumie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach