MateoF1 59 Napisano 26 Czerwiec 2013 Nie nie, było tak jak napisałem, ale nie pamiętam czy pierwszy mecz był na moim stadionie czy na wyjeździe, to czyli że jak przeciwnik u siebie strzeli więcej goli niż ja u siebie to nawet przy równym wyniku on przechodzi dalej tak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 26 Czerwiec 2013 Bramki strzelone na wyjeździe liczą się podwójnie przy wyniku remisowym :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 26 Czerwiec 2013 O widzisz, wielkie dzięki o tym nie wiedziałem :) a jeszcze mam pytanko, dlaczego jak kupuje zawodników np z Youth Team to żaden z nich nie rozwija się chodź mam już trenerów itp wykupionych tych najlepszych? Od czego zależy jeszcze czy zawodnik będzie się czuł dobrze w klubie czy nie i będą skile stały w miejscu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zuberek 0 Napisano 17 Wrzesień 2013 witam! da sie sciagnac spolszcszenie do pes 2012 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 20 Wrzesień 2013 Na PS3 spolszczenie? Podejrzewam że nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 20 Styczeń 2014 28 stycznia odcinają online http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,15301840,Czas_na_ostatnie_sieciowe_turnieje_w_PES_2012.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach