kozi5pno 0 Napisano 25 Marzec 2014 Witam mam problem z autologiem nie znajduje mi znajomych i nie mogę odblokować aut jakieś propozycje?? Witam mam problem z autologiem nie znajduje mi znajomych i nie mogę odblokować aut jakieś propozycje?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 9 Kwiecień 2014 (edytowane) od 26 lutego autolog siadl i nie mozna bylo wbic platyny jesli ktos nie mial trofika z czasem znajomego do pobicia. 5 dni temu EA w koncu to naprawilo, pewnie za sprawa ze ludzie pisali o tym problemie do nich i na ich forum, wiec brawo EA, w koncu zrobiliscie cos pozytecznego. Potwierdzam, dziala :) A jak komus nie chce sie pobijac czasu osoby ktora jest na 1 miejscu wystarczy usunac ja z listy znajomych i trophy krol dnia wpadnie. Edytowane 9 Kwiecień 2014 przez SkibaPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beny 2 Napisano 25 Maj 2014 jak ustawic ikone oraz tło pulpitu dla naszego kierowcy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boczex-_666 1 Napisano 19 Listopad 2014 gra ktoś jeszcze ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kryzys13 0 Napisano 30 Listopad 2014 Tak ja gram, myślałem że jestem ostatni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach