Jump to content
Sign in to follow this  
Żywy

Need For Speed: The Run

Recommended Posts

Dobrze, ze wyszlo demo, wlasnie zyskalem pewnosc ze nie warto wydawac na to ani grosza - mechanika gry oraz model jazdy jak dla mnie niegrywalna. Ahh tak trudno zrobić underground 3 albo most wanted 2.

Przestancie chrzanic o tym Underground czy Most Wanted... moim zdaniem wyglada fajnie, a do modelu jazdy trzeba sie przyzwyczaic.. Ale zapomnialem, polski narod lubi narzekac.. Ja usiadlem z neutralnym nastawieniem i jakos gra mi sie wydala ciekawa, moze nie jest warta 200zl w dniu premiery ale na pewno do ogrania. Czasem mam wrazenie ze ludzie sie naczytaja glownej strony gdzie od razu jest krytyka, robia ze swoich tekstow o tej grze istny cyrk dla przyklasku innych krzykaczy chyba.. Bo jakos inne portale tak nie jada od razu po tej grze...

nowy trailer, mnie zacheca jak cholera!

troche wiecej o challengach

http://www.gametrailers.com/video/nycc-11-need-for/722823

http://www.gametrailers.com/video/nycc-11-need-for/722824

Edited by BrzozaLuk
  • Like 3

po demie stwierdzam, że HP było lepsze choć RUNa też pewnie kupie jak stanieje. Nowy trailer bardzo zachęca ale spadająca lawina w demie jest co najmniej dziwna jak na grę samochodową zobaczymy jakie będą opinie pierwszych kupujących pełną wersje.

Jak dla mnie przeważającym argumentem do kupna nfs jest fabuła której jestem ogromnie ciekawy.

• Like 1

Dla mnie jest ok. na pewno kupię ale na Xbox 360 :laugh: - lepsza grafa.

• Like 1

Wie ktoś ile będzie wszystkich wyścigów razem ? strzelam że około 150, dobrze strzelam ? :P

W kampanii bedzie tylko 55 :confused:...plus 70 dodatkowych wyzwań, tak więc łącznie 125

Ktoś chce ze mną nabić troche trofeów ? Nick psn : KacperWWY ( 55% Trofeów , 16 poziom ), Kariere na łatwym poziomie przechodzi się w 2 godz 10 min , na ekstremalnym jeszcze nie robiłem ( teraz robię )

Edited by Kacper_wwy

Ja młóce już od kilku dni i to co moge powiedzieć to WEDŁUG MNIE ( tak minusujcie, bluzgajcie i co tam jeszcze chcecie ile wlezie) jest to najlepszy NFS. Cholernie mnie wciągnął ten wątek o wielkim wyścigu a scenerie po których mamy okazje się ścigać są nie do opisania. Model jazdy bardzi przypomina ten z HP ale jest lekko podrasowany. I najważniejsze gra bardzo dobrze współpracuje z kierownicą! Z driftu po górskich drogach jest mnóstwo frajdy (mowa tu o DFGT). Jeżeli ktoś chce zobaczyć jak gra się na kierze w tej grze to polecam filmiki od Team VVV. Pozdrawiam i gorąco namawiam do zakupu tej gry !

EDIT:

Właśnie dokończyłem singla i końcówka byłą bardzo emocjonująca a zwłaszcza ostatni km gdzie był wyścig między kontenerami w porcie i bardzo ciężko było utrzymać samochód bo kierownica telepała jak cholera. Szkoda tylko że tak krótko :confused: 2 h z haczykiem to ciutke zbyt mało.

Edited by RandyOrtonRKO
  • Like 2

Czyli sterowanie nadaje sie tylko na kiere czy da sie grac na padzie bo w Shift 2 jazda na padzie była męką ... przynajmniej na PS3

Czyli sterowanie nadaje sie tylko na kiere czy da sie grac na padzie bo w Shift 2 jazda na padzie była męką ... przynajmniej na PS3

Dobrze... dzieki dziś kupuje jak trafie w Euro RTv AGD albo Carrefour

RandyOrtonRKO nie wiem jak ty tą grę ukończyłeś, fabuła jest na 5-6 godzin. 2H w statystykach to podliczone wszystkie trasy bez cutsenek, po prostu nasze rekordy podsumowane.

narzekacie ze 2 h i tak krotko, a to nie jest prawda, ja na taka gre czekalem i mi podoba sie jak zadna inna z dotychczasowych nfs. Kampania zajmuje okolo4-5 godzin a 2 h to czysty czas przejazdu, do tego trzeba doliczyc wyzwania ktore sa calkiem fajne i zeby zrobic na platyne trzeba sie pomeczyc. A dla hardkorowych graczy proponuje jazde na nawyzszym poziomie trudnosci wtedy te 2 h beda trwaly 15 h:)

Dla mnie gra bomba

moj nick - maxtomek jakby ktos chcial pojezdzic multi

Mistrzem kolka to ktos nie jest :P

Trochę się już poprawiłem,jakoś nigdy nie ogarniałem samochodówek :laugh:

Edited by portek
  • Like 1