HarDy 1684 Napisano 9 Maj 2011 Ja juz mam 4 postacie wymasterowane.... Ale kuwa gdzie tam reszta !!! Masakra ;) Ale w koncu wpadnie ;> Nie bój nic, przed włączeniem psn się wyrobisz :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kufir 22 Napisano 10 Maj 2011 Zrobiłem wszystkimi zawodnikami fatality ale nie dostałem pucharka, o co chodzi ? Trzeba zrobić fatala też jakimiś ukrytymi postaciami ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frog__PL 121 Napisano 10 Maj 2011 Zrobiłem wszystkimi zawodnikami fatality ale nie dostałem pucharka, o co chodzi ? Trzeba zrobić fatala też jakimiś ukrytymi postaciami ? CyberSubZero oraz QuanChinem tez zrobiles ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EndarSeth 171 Napisano 10 Maj 2011 To trofeum może być zbugowane. Ja wykonałem wszystkimi fatale, wszystkimi rzuty i wszystkie x-ray'e i nie zaliczyło. Potem w versusie wpadło za Xray'e po Kano, które już wykonałem. Za fatale wpadło, jak 3 albo i 4 raz obejrzałem fatala Strykera. BTW. Jeśli chodzi o fatale, to ma być fatal nr.1 u każdego , a nie oba u każdej postaci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kufir 22 Napisano 10 Maj 2011 CyberSubZero oraz QuanChinem tez zrobiles ? Tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frog__PL 121 Napisano 10 Maj 2011 Tak Hmm to dziwne mi dokladnie wpadlo jak zrobilem kazda postacia po jednym fatalu. To samo z Xrayami i innymi. Oczywiscie wszystko wykonane na pierwszym padzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MisiekTripleSix 32 Napisano 10 Maj 2011 Dzisiaj byłem krok od Ladder mastera, ale Shao mnie wykończył :P przypomnę, że ja gram "uczciwie" :P 2 rundy i 90 sekund :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariiox 1 Napisano 10 Maj 2011 (edytowane) Jedno trofeum jest w planszy gdzie siedzi shao khan... trzeba isc maksymalnie w lewo i tam się spotka noob saibota i się nim walczy (można w arcade) edit: plansza to taki jakby kosciol Edytowane 10 Maj 2011 przez mariiox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 10 Maj 2011 (edytowane) Jedno trofeum jest w planszy gdzie siedzi shao khan... trzeba isc maksymalnie w lewo i tam się spotka noob saibota i się nim walczy (można w arcade) edit: plansza to taki jakby kosciol Po co piszesz o czymś czego nawet nie sprawdziłeś? Wnioskuję po tekście "gdzie siedzi shao khan"... Pochwaliłeś się tylko słabą znajomością angielskiego bezmyślnie przepisując coś z internetu. Poza tym znowu w temacie o MK robi się śmietnik, a wystarczy poczytać ten wątek, który ma raptem 3(!) strony. Choćby mój post o nr #17 gdzie dałem linka, w którym jest wszystko odnośnie trofeów. @Kufir: widocznie nie zrobiłeś wszystkimi i tyle, mi wpadło od razu. Jestem prawie pewien, że którąś postać ominąłeś, bo widzę, że jesteś osobą co najmniej "roztargnioną". Pamiętam chociażby jak nagminnie wypytywałeś jeszcze w starym temacie (tym, który zniknął) i obecnie istniejących o strój młodego Shang Tsunga, a odpowiedź była aż nadto oczywista. Bez urazy oczywiście. Edytowane 10 Maj 2011 przez Sithman 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariiox 1 Napisano 11 Maj 2011 (edytowane) Weź się ogarnij człowieku bo zarzucasz mi że robie śmietnik, a swoim głupim postem sam go zrobiłeś i do tego prowokujesz. Po drugie Zedytowałem bo mi się pomyliło a byłem już zmęczony. Edytowane 11 Maj 2011 przez mariiox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
puma111 1 Napisano 11 Maj 2011 (edytowane) Ja juz mam 4 postacie wymasterowane.... Ale kuwa gdzie tam reszta !!! Masakra ;) Ale w koncu wpadnie ;> Robiłeś patentem czas, bo o ile mastera X-rayów, fatali, walk da się zrobić (automatycznie podczas jednej walki X-ray i fatal na końcu i masz :thumbsup: ) To naliczanie czasu wogóle nie pokrywa się z tym ile przegrałeś podczas masterowania wyżej wymienionych..... Trzeba innymi słowy zostawić na dzień konsole... raczej mi się nie uśmiecha, jednak jeśli chodzi o ścisłość zostawia się konsole podczas walki wybraną postacią na menu, tak ? BTW Jak tam u was z % trofków ? Ja mam dopiero 20% Sporo jest trofeów online (podczas, których chyba zalicza się masterowanie postaci, wszystko automatycznie :turned: ), punkty respektu, tryb KING.... itd. Wiecie jak sprawdzić kim zrobiliśmy ARCADE ? Bo sobie nie zapisywałam o srebrny puchar za to jest :sleep: Pozdrawiam :ninja: Edytowane 11 Maj 2011 przez puma111 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkman 49 Napisano 11 Maj 2011 (...) Wiecie jak sprawdzić kim zrobiliśmy ARCADE ? Bo sobie nie zapisywałam o srebrny puchar za to jest :sleep: Pozdrawiam :ninja: wejdź w necro i postacie którymi zaliczyłaś arcade będą miały opcje obejrzenia endingu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frog__PL 121 Napisano 11 Maj 2011 Robiłeś patentem czas, bo o ile mastera X-rayów, fatali, walk da się zrobić (automatycznie podczas jednej walki X-ray i fatal na końcu i masz :thumbsup: ) To naliczanie czasu wogóle nie pokrywa się z tym ile przegrałeś podczas masterowania wyżej wymienionych..... Trzeba innymi słowy zostawić na dzień konsole... raczej mi się nie uśmiecha, jednak jeśli chodzi o ścisłość zostawia się konsole podczas walki wybraną postacią na menu, tak ? Pozdrawiam :ninja: Jak niepokrywa nie rozumiem ? Jak pograsz godzine postacia to ci sie godzina dopisuje w liczniku. Rozegranie 100walk do 100 victory i 100 finishow moze nie wystarczyc. Ale do tego jeszcze trzeba przelac 10k krwi... Jak i to nie starczy to rzeba dluzej bawic sie postacia poprostu. Dokladnie 24h. Jak ktos nie lubi danej postaci i nie chce grac wiecej niz trzeba do tych 100fatal,Xray i 10k przelanej krwi to mozna dac na TAG TEAM VERSUS z nielimitowanym czasem rundy i zostawic gre na noc heh.... Obudzic sie rano, dokonczyc runde, wykonczyc przeciwnika i czas zliczy sie dla obu wybranych postaci z pada1 BTW Jak tam u was z % trofków ? Ja mam dopiero 20% Sporo jest trofeów online (podczas, których chyba zalicza się masterowanie postaci, wszystko automatycznie :turned: ), punkty respektu, tryb KING.... itd. Pozdrawiam :ninja: Wszystkie Offline Trophy oprocz tego jednego najdlzuszego "My Kung Fu Is Stronger" to 67% i na tylu stanalem.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kris94 12 Napisano 11 Maj 2011 u mnie 55%... najbardziej eksploatowana przez mnie postać, czyli Scorpion ma na liczniku dopiero 6h :P chyba zostawie na noc tak jak pisze Frog :D musze sie za drabinke wziąć :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kufir 22 Napisano 11 Maj 2011 (edytowane) U mnie 52% Zostały mi najtrudniejsze pucharki z singla (+ całe multi oczywiście) 1. Pokonać na Ekspercie Shao Khana bez kontynuacji 2. Pokonać Shang Sunga 2x na flowes victory + fatal (rozpocznie sie walka z Jade) 3. Uzyskać mistrzostwo 1 postacią 4. Uzyskać Mistrzostwo wszystkimi postaciami 5. Uzyskać wszystkie MK Dragony w Test Your Luck Reszta już zaliczona :) A właśnie na jakim stopniu trudnosci trzeba zaliczyć te MK Dragony w Test Your Luck? Edytowane 11 Maj 2011 przez Kufir Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MisiekTripleSix 32 Napisano 11 Maj 2011 5. Uzyskać wszystkie MK Dragony w Test Your Luck Mi się udało w ostatniej odsłonie "Test Your Luck" w wieży ;) Trochę tych smoków wbiło :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kufir 22 Napisano 11 Maj 2011 Ta maszynkę jakoś się zatrzymuje ? Czy trzeba liczyć na farta ? :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kris94 12 Napisano 11 Maj 2011 trzeba liczyć na farta. mi i mojemu bratu nie to trofeum wpadło wcześniej niż za piątym razem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1908borsuk 71 Napisano 11 Maj 2011 Kufir nie prawda jest to proste dość , trochę wprawy wymaga to tak : -trzeba sprawdzić czy na bębnach są dostępne 3 smoki podczas obracania się wypatrzysz -jeśli są to kiedy będzie obracał się 2 (1 z wyborem postaci się nie liczy) to wciskasz szybko i z wyczuciem 7X kwadrat -3 bęben jak zacznie się obracać to 7 X Trójkąt -4 ostatni kiedy zacznie się obracać 7 X kółko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kufir 22 Napisano 11 Maj 2011 Spoko, udało się dzięki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 12 Maj 2011 (edytowane) Weź się ogarnij człowieku bo zarzucasz mi że robie śmietnik, a swoim głupim postem sam go zrobiłeś i do tego prowokujesz. Po drugie Zedytowałem bo mi się pomyliło a byłem już zmęczony. Świetnie że edytowałeś, ale co to zmienia? Dalej post bez sensu i do tego wprowadzający w błąd, bo: Raz: Na tej planszy nie siedzi Shao Kahn Dwa: Noob pojawia się na schodach po prawej, a nie po lewej. Wnioskuję więc, że przy edycji byłeś równie zmęczony. I nie - to nie była prowokacja, tylko naprawdę robisz śmietnik. Lekka uwaga, bez napinania się. Tak więc "weź się ogarnij", a może pisz wypoczęty? I zastanów nad "głupimi postami". Edytowane 12 Maj 2011 przez Sithman 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kufir 22 Napisano 12 Maj 2011 2. Pokonać Shang Sunga 2x na flowes victory + fatal (rozpocznie sie walka z Jade) Masakra to jest jakaś. Próbowałem już Scorpionem, Kabalem, Strykerem i nic. Samo zadanie jest bardzo czasochłonne a gdy już po 6-8 minutach dojde do pajaca i jedną rundę uda się wygrać na Flowes to w drugiej skurwiel zablokuje kombo breakerem , ale trafi mnie jakoś przypadkiem i dupa. Kim to najlepiej przejśc ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 12 Maj 2011 (edytowane) Masakra to jest jakaś. Próbowałem już Scorpionem, Kabalem, Strykerem i nic. Samo zadanie jest bardzo czasochłonne a gdy już po 6-8 minutach dojde do pajaca i jedną rundę uda się wygrać na Flowes to w drugiej skurwiel zablokuje kombo breakerem , ale trafi mnie jakoś przypadkiem i dupa. Kim to najlepiej przejśc ? Ktoś chyba na tym forum polecał tag ladder Sheeva + Smoke i ich teleporty. Może tak spróbuj? Albo samą Sheevą. Ja jeszcze się za to nie zabrałem. Edit: ten myk z Sheevą i Smokiem był polecany w tym temacie odnośnie trofeum Ladder Master. Natomiast co do Shang Tsunga, to poczytaj posty #24 i #27 również w tym temacie :) Edytowane 12 Maj 2011 przez Sithman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mapi 10 Napisano 12 Maj 2011 Masakra to jest jakaś. Próbowałem już Scorpionem, Kabalem, Strykerem i nic. Samo zadanie jest bardzo czasochłonne a gdy już po 6-8 minutach dojde do pajaca i jedną rundę uda się wygrać na Flowes to w drugiej skurwiel zablokuje kombo breakerem , ale trafi mnie jakoś przypadkiem i dupa. Kim to najlepiej przejśc ? Kufir wymagań musisz więcej spełnić, oto najłatwiejszy sposób, używaj Scorpiona: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 13 Maj 2011 Ciekawa sprawa, bo z tego filmu wynika, że Shang nie musi być sobą podczas wykonywania na nim fatality. A wiele osób na różnych forach twierdziło, że tak musi być. Muszę się w końcu zmobilizować i wziąć za to trophy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach