A.O 0 Napisano 15 Czerwiec 2011 Witam mam pytanie bo zdobyłem wszystkie trofea w RE2 poza zabiciem 10 000 ludzi. i teraz moje pytanie jak spr ilu już zabiłem?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snejkiPL 15 Napisano 17 Czerwiec 2011 Podłącz się do PSN, w menu wybierz Community -> później Profile -> Stats -> Competitive. Po prawej stronie masz linijkę z Killsami. Pamiętaj żeby grać w gry rankingowe, czyli w menu głównym Competitive -> Play Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mac88 19 Napisano 2 Sierpień 2011 Dziś ukończyłem grę dla pojedynczego gracza - chociaż nie lubię shooterów to muszę przyznać że przyjemnie się gra w Resistance 2, chociaż grafika nie powala wcale, powiedziałbym że momentami przeraża niskim poziomem, ale ogólnie gra godna polecenia :) - i fajne zakończenie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vexyr 0 Napisano 9 Sierpień 2011 Ktoś robi trofeum 'killing machine' ? Może jakiś klanik zrobimy w paru, żeby przyjemniej się platynowało ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olekksander 4 Napisano 31 Sierpień 2011 Witam. Wiecie może czy wpadnie trofeum żeby skończyć gre na poziomie trudności superhuman w trybie rozgrywki co-op? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExcitePL 1 Napisano 29 Sierpień 2012 Chłopaki wiecie może dlaczego grając w Resistance 2 w COMPETETIVE (Na graczy) nie dostaję expa ? Gram i podczas gry mam expa, a na koniec rundy wyskakuje mi, że 0 expa dostaję i lipa. Nigdzie nie mogę tego znaleźć odpowiedzi na to pytanie ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kebz 13 Napisano 22 Luty 2013 Pozwolę sobie odkopać temat i odpowiedzieć na pytanie. Zapewne używasz opcji find i sam sobie wybierasz serwery, musisz użyć opcji play i wtedy samo cię z kimś połączy. Gra ktoś w to jeszcze, może? Chce sobie skolekcjonować tą platynkę, na razie mam 3k zabić w competetive. Jak ktoś chętny na jakieś party dodawać. O dziwo ta gra sprawia mi więcej przyjemności w online niż CoD i Kz2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach