Skocz do zawartości
Emir

Little Big Planet

Rekomendowane odpowiedzi

misio grałem w twoje levele całkiem niezłe i nie takie łatwe ja właśnie też robię swój level w sumie udostępniłem już ale to wersja 0.50 teraz go cały czas rozbudowuje..tylko mało czasu mam a w edytorze godziny lecą jak minuty

edit.

zobaczcie sobie ten filmik normalnie jaja

http://www.youtube.com/watch?v=8NICWRAayfE&e

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fakt. Misiopuchatek robi genialne poziomy Ja zrobiłem tylko jeden, w którym oddana jest moja niechęć do muzyki techno

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki konkursowi z ps3site wreszcie zagralem w to cudo w domu. W Lipsku bnie slyszalem ani jednego dzwieku ze wzgledu na ogolny chaor i wrzask. Tutaj rozbroil mnie background muzyczny, styl i wyczucie.

LBP jest nie tylko tym na co czekalem. Mysle ze jeszcze nie raz przerosnie moje oczekiwania. To ogrom nie do ogarniecia w krotkim czasie.

Chyba musze wziac urlop, zeby zrobic pierwsze levele... praca wydaje sie byc tak nieistotna od pojawienia sie LBP

Dzisiaj caly dzien czwórka dzieciaków okupowała konsole razem z LBP. Zero problemow i maksymalny fun. Radosci nie bylo konca. Po przejsciu zestawu leveli z bety, weszli do sieci a tam czekala ich masa nowosci swiezo zrobionych. Never ending joy! Wiek grających 5, 10, 12, 34

Zauważyłem rózne zachowanie gameplayu w multiplayerze. Moze ktoś mi to wytlumaczy.

W pierwszym wariancie. Jeśli dwóch zawodników stoi w miejscu a trzeci chce odejść sam dalej to jemu pojawia sie licznik do detonacji.

W drugim wariancie było tak, że ten kto biegł dalej zabierał ze sobą kamerę a licznik pokazywał się wszystkim pozostałym.

Od czego to jest zależne?

Bedę wdzieczny za podpowidź.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tez zapraszam do testowania moich skromnych mapek... jedna jest malutka, druga nieco wieksza... wpiszcie w wyszukiwarce "Foxter" i pozniej tylko poziomy po autorze... - bo tak najszybciej Quick Fable i Quick Small Race - to tak przy okazji

widze, ze sa male problemy z umieszniamiem map.. przynajmniej w moim przypadku wyglada to tak, ze jezeli wysle mape na serwer i pozniej ja usne to ikona pozosataje... z wyjatkiem, ze po wejsciu od razu jestesmy na finiuszu... i tak mam np. 5 ikon z czego 1 przenosi do dzialajacego poziomu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
swoja drogo to widze, ze sa male problemy z umieszniamiem map.. przynajmniej w moim przypadku wyglada to tak, ze jezeli wysle mape na serwer i pozniej ja usne to ikona pozoataje... z wyjatkiem, ze po wejsciu od razu jestesmy na finiuszu...

Miałem to samo i Indim. Ale nadpisanie etapu naprawiło błąd

Dla wszystkich załamanych. MM ogłosiło, że w tym tygodniu w ręce graczy zostanie oddane...uwaga, uwaga... 25tys kluczy. Do tego już jutro na 1up będzie do zdobycia 2tys.

Powodzenia. Jeśli mi się uda jakiś zdobyć to oczywiście oddam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam sprawdzic moje lvle

user - ArczX

lvl 1 - My first lvl

lvl 2 - Magic church

2 lepszy wyszedl i proponuje isc wolno ale zwracac uwage na wszystko co jest na scianach Mozna omijac moje zdjecia xD Bylem podjarany xD w 2 sa dwa srednio tajne sekrety xD Polecam znalesc Pozniej zrobie lvl z wipeouta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie da sie ukryc, wyborne lvle robisz misiu

99% z bety juz znalazlem i walcze dalej. Strach pomyslec ile bedziemy sie z bawic tym w pelnej, tu mamy ledwie 4poziomy, tam bedzie 50. Juz widze ten szal zbierania

Jak ktos ma juz bete niech dada mnie do znajomych(Seba_osw), bedzie mozna razem poszalec a i swoje plansze latwiej jst odnalesc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj w online dolaczyl ktos do mnie i zaprosil do pojscia na inna plansze. Poszlismy razem, ale wszystko co wczytywalo sie mialo straszne lagi. Nie dalo sie grac. Mielismy je oboje. Musialem wyjsc offline. Zdarzalo sie wam to tez?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lagi w tej grze są różnie. Gra przez 10 gier śmiga pięknie, a potem trafia się 1 gra po której odechciewa się online

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Seba-osw i pozostali lejecie miód na moje serce Przynajmniej mam motywację żeby robić następne poziomy

Astarot dobry jesteś, mnie się jak na razie udało tylko raz zagrać online bez problemów. Pozostałe to lag na poziomie 5-10s

Czy ktoś się orientuje czy będzie można tworzyć/nagrywać/importować własne dźwięki/podkłady muzyczne? Bo tak strasznie mi brakuje muzy z Indiany w moim etapie....

Ale kurcze obawiam się, że nie będzie można...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Czy ktoś się orientuje czy będzie można tworzyć/nagrywać/importować własne dźwięki/podkłady muzyczne? Bo tak strasznie mi brakuje muzy z Indiany w moim etapie....

Ale kurcze obawiam się, że nie będzie można...

Nie sądze, żeby można było dodawać swoje dźwięki. Sam wiesz czemu

Chociaż z drugiej strony, możemy dodawać brazki. Jeśli ktoś zrobi penisowy las to taki poziom jest usuwany, więc kto wie...

A ja sobie czekam aż gamepro zacznie rozdawać klucze ._.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nie sądze, żeby można było dodawać swoje dźwięki. Sam wiesz czemu

Chociaż z drugiej strony, możemy dodawać brazki. Jeśli ktoś zrobi penisowy las to taki poziom jest usuwany, więc kto wie...

Fajny komiks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapraszam do zagrania w mój level

user: FroniuPL

nazwa levelu: Save snowbaby ! ver 0.98

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie Czyżby 'buont'? MM wprost powiedzieli, że w chwili kiedy ilość etapów wzrosła do ponad 50 to została tylko wersja na BD ze względu na rozmiar całości.

Ale kto ich tam wie Może całość się dobrze zipem pakuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy jest na tym forum opcja CHAT? Moze warto zalozyc cos takiego z tematami takimi jak na forum. Tam sobie mozna pogadac w realtime. Co chwile dostaje maila, że jest nowa wiadomosc w danym topiku. Wchodze, a tam normalny chat. Jeden sensowny post na dwie strony sie znajduje i to z trudem. Litosci. Gdzie jest serwis tego forum?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Szybkie pytanko http://littlebigplanet.us.playstation.com/ rozdaje klucze czy jak? Bo nie da się wejść na stronę...
Chyba nie bo udalo mi sie wejsc niedawno i nie bylo nowego topicu, tylko ten o ikonkach. Liczba odświeżeń przeciążyła serwer? xD

@down gamepro tez już pada... co jakiś czas udaje mi się wbić za to na lbp.us.ps juz nie bardzo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Misiopuchatek dopiero dziś przed wyruszeniem do roboty udało mi się przejść twój lvl indiana jones. Powiem ze cały czas blokowałem się na ścianie na której zatrzymuje się kula Dopiero za chyba 6 razem zorientowałem się ze po środku jest dziura. Szkoda ze brakuje ucieczki przez dżungle do samolotu. Tak jak w filmie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Misiopuchatek dopiero dziś przed wyruszeniem do roboty udało mi się przejść twój lvl indiana jones. Powiem ze cały czas blokowałem się na ścianie na której zatrzymuje się kula Dopiero za chyba 6 razem zorientowałem się ze po środku jest dziura.

A nie mówiłem

Plusem jest to ze maluch zawsze wybiera odpowiednią ścieżkę jeśli ta na której się znajduje jest zagrodzona.

Szkoda ze brakuje ucieczki przez dżungle do samolotu. Tak jak w filmie

Dobry pomysł! A co najlepsze do zrobienia!!

Dżunglę można spokojnie zaimprowizować Liany z lin. Do tego indianie z emiterami strzelający dzidami pod napięciem... Samolot na rzece z gazu...

Niech mi ktoś da pełną wersję

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja czekałem i powiem Wam jedno... opłaciło się. Zwi jak byś zagrał byś wiedział, że trud się opłacił. Ta gra jest fenomenalna. Łączy ludzi, pozwala na spełnienie się jako projektant lvli. Cała ta otoczka, te drzewa, Sack-Boye wszystko jest takie... magiczne. Każdy element tej gry. Wszystko jest oryginalne. Wchodząc do party i teleportując się do Pod'a lidera nie wiesz co Cię czeka. Każdy Sack-Boy mimo małej ilości przedmiotów jest inny. Gra ma tą magię, której 99% produkcji nie posiada. Umie przyciągnąć na długie godziny mimo, że to jest wersja beta. Aż boję się pomyśleć co się stanie jak wyjdzie pełna wersja! Polecam LBP każdemu z osobna. Polecam ją jako gracz, a nie recenzent z czasopisma. Jako osoba neutralna. Polecam ją każdemu!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten level jest nieskonczony, powinni jeszcze sackboya za plemnika przebrac. a tak serio to troche lame...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi