misiopuchatek 0 Napisano 6 Październik 2008 Bardzo konstruktywna wypowiedź... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gemboyrob 2 Napisano 6 Październik 2008 Ja dzięki uprzejmości misiopuchatka mogłem zagrać w swoją betę LBP i moje wrażenia są jak najbardziej pozytywne(jak na razie zagrałem w level o Indianie Jonesie, Wipeoucie i o Ninjy), aż jestem zaskoczony co można stworzyć w takiej grze, wystarczy mieć pomysł, a narzędzia pozwalają na wiele. System min jest super spędziłem trochę czasu bawiąc się tym. Sterowanie też jest w porządku i powiem szczerze: ogólne wrażenie bardzo dobre, ale w końcu testujemy niepełny, niegotowy produkt, co znaczy że pełna wersja będzie warta swojej ceny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxelm2 0 Napisano 6 Październik 2008 Misiopuchatek no tak ale tam sa plansze które już przeszedłem,ile ich jest z 15. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d0kt0r 0 Napisano 6 Październik 2008 Żeby było śmieszniej chciałem już żebrać od Was o te kody bo nigdzie nie mogłem dostać :/ Rejestrowałem się prawie tydzień temu na fileplanet bo podobno były i się spóźniłem- odpalam dziś forum piszecie od wczoraj o kodach na fileplanet- loguję się i co? MAM KOD Idę ściągać i się bawić do rana (trochę przesadzam bo na 8 do roboty :/) Więc jak ktoś chce kluczyk to rejestrować się na: http://www.fileplanet.com/promotions/littlebigplanet/ Radzę szybciorem póki są Pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Souly 2 Napisano 6 Październik 2008 Dodajcie mnie do psn, żebym mógł zobaczyć wasze plansze bo póki co nie podzielam panującego tutaj optymizmu dot. LBP. Mnie osobiście gra znudziła się po przejściu tutoriala i plansz w Story Mode. Nie wiem czemu ale ja tu nie widzę NIC specjalnego...MOŻE coś pominąłem, zagrałem w parę plansz stworzonych przez ludzi i tez nie wiem co w tym takiego zabawnego...Ci którzy grają często w bete proszę o dodanie mnie i jakieś przekonanie graniem razem w multi bo pokładałem duże nadzieje w tym tytule które razem z przejściem bety ulotniły się. Lesny15 - PSN Pozdrawiam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gemboyrob 2 Napisano 6 Październik 2008 Jeśli ktoś chce, to posiadam kod, którego mogę użyczyć. Piszcie na PW. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yohnny 1 Napisano 6 Październik 2008 d0kt0rze, dzięki wielkie za info Właśnie zacząłem ściągać. Do pracy na 7 ale myślę że wstanę o 5 i obadam, nie mam wyjscia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darnok 0 Napisano 6 Październik 2008 Souly ja też mam takie odczucia, ale ja po prostu nie lubię takich platformówek. Jeżeli komuś się podoba, to fajnie bo gra jest dopracowana, no a edytor obłędny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Evil-one 0 Napisano 6 Październik 2008 prosze kod do bety mam 2 4752-C2B5-2CMR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 6 Październik 2008 prosze kod do bety mam 2 4752-C2B5-2CMR Dzięki ziomal, już ściągam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 6 Październik 2008 Kto chętny to pisać na PM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrianPL 1 Napisano 6 Październik 2008 macie szczęscie ze miso ma klucze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Souly 2 Napisano 6 Październik 2008 Souly ja też mam takie odczucia, ale ja po prostu nie lubię takich platformówek. Jeżeli komuś się podoba, to fajnie bo gra jest dopracowana, no a edytor obłędny. Niby tak, ale sprawa taka że ja lubię platformówki i liczyłem na ten tytuł a on mnie zwyczajnie, nie wiem dlaczego zawiódł ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darnok 0 Napisano 6 Październik 2008 Pewnie spełnia się zasada, że jak coś jest do wszystkiego, to jest do niczego. Trzeba poczekać na pełną wersję, gdy miliony osób zaczną robić etapy, może wtedy znajdą się perełki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 6 Październik 2008 Mogę wziąć etat klucznika Powinno wystarczyć na te kilka dni jak się jeszcze jakieś zbłąkane duszyczki znajdą Darnok co rozumiesz przez "do wszystkiego"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 6 Październik 2008 Jakby co to mi zostal jeszcze jeden, ale widze ze misio napadl na transport kluczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rucus1910 2 Napisano 6 Październik 2008 Napisalem PW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 6 Październik 2008 Z Prosiaczkiem i Osiołkiem do pomocy nie było trudno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 6 Październik 2008 Ok ja juz ni mom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rucus1910 2 Napisano 6 Październik 2008 Wpady mi przez przypadek dwa a oto jeden. GJK9-G2B9-JB75 Kod dzieki uprzejmosci @cwir. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 6 Październik 2008 Ja się dziś zmywam. Na PM piszcie. Decyduje kolejność zgłoszeń. Jak widać w opisie prawie 30 jeszcze mam więc powinno każdemu starczyć. Rano będę rozsyłał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 6 Październik 2008 Jesteś gośc misiek, thx za kodzik, szacun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 6 Październik 2008 Dobra mam jeszcze 2 jak sie okazalo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Evil-one 0 Napisano 6 Październik 2008 cały czas otwarta beta http://www.fileplanet.com/promotions/littl.../index_reg.aspx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Październik 2008 Ja tu sie zastanawiam skad wszyscy na liscie maja lbp a tu taka hameryka ze kody na prawo i lewo powiem wow wlasnie zaciagam coz za pieknych czasow dozylem giery z neta za darmo niech Bóg błogosławi rozwijajaca sie technologie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach