cruze 1 Napisano 13 Marzec 2012 (edytowane) To Pacyfic w porownaniu do innych części jest taki trudny? Pozdrawiam Marcin Edytowane 13 Marzec 2012 przez cruze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kebz 13 Napisano 27 Czerwiec 2012 Ktoś jeszcze ciśnie w tym platynke? Ja na razie ukończyłem singla i powoli kończę time attack. Szukam kogoś z kim będzie można pograć casuale, bo nikt już kompletnie nie gra w tym trybie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 3 Lipiec 2012 Zamykają serwery ;/ klik - http://www.ps3site.pl/czas-motorstorma-dobiega-konca/116802 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 3 Lipiec 2012 Sony bierze przykład z EA. Nieładnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 6 Październik 2012 Zamknięty serwer? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torba_Piany 97 Napisano 7 Październik 2012 Zamknięty serwer? Niestety Maruś, zamknięty na 3 spusty :( Nie dość, że nie można grać online to nawet leaderbordy wyłączyli i nie można ściągać duchów przeciwników (nie muszę mówić, że teraz nawet singlowe trofea stają się bardzo trudne) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 7 Październik 2012 Naprawdę, szkoda. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vkmaxx 1 Napisano 2 Czerwiec 2014 F**k, jednak darmowy PSN ma swoje ciemne oblicze. Od siebie dodam jeszcze, że MotorStorm: Pacific Rift i ten w 3D na PSN to różne produkcje.Wpadły mi do testów gogle 3D od Sony i byłem mocno zdziwiony że po zassaniu wszystkich patchów z PSN w Motorstormie brak trybu 3D. Abym móc zagrać w Pacific Rift z "przestrzenią" należy pobrać wersję na PSN która jest obciętą wersją tej pudełkowej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach